34579
RuneScape
-
#5227 Ja ige, 250gp-rt vennek law runakat. Ha jo a kedvem, akkor akr 300-rt is. Most nincs jo kedvem. ;-))) -
#5226 --->Rhcpt
En se tudtam, mivel eletemben nem adtam el zafir nyaklancot. Azt ellenben tudom, hogy Rune Large-t az eletben nem kapsz ennyiert. #5199 -
#5224 »»»Rhcpt:
Én nem tudom! De a zafír nyakláncon kívüliek nem is érdekelnek! :-) -
#5222 nah aztán ujbol volt karjamaba örök tűz megen, meg szentem onnan ugy mehecc át ha már voltál a szigeten különben miért engedne át?
ez jo trükk én ott szoktam boklászni és lessereket ölni meg ilyesmi
a kövekben pedig egyik helyen van 2coal 1iron, a többiben meg goldot találtam, és még a hajonál lévő köveket is lehet prospectelni :)
NED érdekes modon nem is mond semmit különöset a quest után pl hogy hogy jutott haza meg ilyesmi :) elég lazán elintézték
Ja bluerose egyértelmuen privacyzik mert kb 5000en nyaggatnák hogy csinálj nekem is ezt meg azt meg amazt -
Zsooo #5221 >>>rhcpt
Ó, ezer bocs, hogy egyáltalán szóba mertem hozni a dolgot... -
#5220 »»»Zsooo:
Kékrózsit úgy érheted el hogy regisztrálod magad a tip.it fórumán oszt post-olsz neki egy message-t -
#5218 de en hogyhogy nm tudtam atrmenni?
nekem azt irta ki,nothing interesting happens
hungary:te hogy mentel at
? -
Zsooo #5217 Még egy pénzszerzési lehetőség: Karamján a mólón tonhalat vagy jobbat horgászni és a vulkánban eladni a démonölőknek, 80-150gp per hal. Talán ez a leggyorsabb módja a meggazdagodásnak, de elég unalmas, és csak a halászat meg a főzés fejlődik.
A tüzek még mindig ott vannak, nem tudom miért nem látták itt egyesek... -
Zsooo #5216 Ja, félreértés ne essék, nem amuletteket csináltam, annyi türelmem azért nekem sincs. Csak sima ékköves nyakláncokat. -
Zsooo #5215 Huuúúú, érdemes craft-olni!!! Ma legalább 50 zafír, 15 smaragd és 20 rubin (kösz Amorce) fordult meg a kezeim között. A zafírokon kb 250-300 (*40 ~ 14000gp), a smaragdokon 300-350 (*15 ~ 5000gp) hasznom volt (igaz az aranyat én bányásztam). A nálam maradt rubinokat egyelőre tartogatom, de azokon is 450-500gp haszon lesz darabonként... Lehet számolgatni :)
Kell hozzá 40 smithing/mining és kb30 crafting. Meg egy kis türelem a kereskedéshez. -
Zsooo #5214 le lehet tiltani -
Zsooo #5212 Nem tudjátok, Blue-t hol lehet elérni? -
#5205 a sárkányos szigeten adam , mith , gold és coal van.:) -
#5198 egészségére váljék... és hogy halad a smithingje? -
Zsooo #5197 Blue 99 lett magic-ben... -
#5196 »»»Hangianix:
hehe egészségére :-)))
»»»Sid_hu:
Hehe én eccer 6ig voltam fönn bibibííí :-))) -
#5195 Amorce, itt van Atomy oldala
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/atomy/dragon.htm -
Nuki #5194 Haat vannak ilyenek :( Én márcsak ismerek párat. -
#5193 Megtamadott a Wild-ben egy velem egyszintu gyerek, belesomtam 2x12-t erre beken hagy es
surun sorry-zik. 2 perc mulva visszajon (kaja utan es gondolom a str feltapolva prayer-rel) ujra nekem jon, kozben anyazik, hogy miert sebeztem bele annyit. Azt hiszem a Wild-ben az
emberek tobbsege hulye. Legalabb azt kiabalta volna, hogy a full rune cuccod kell te allat... -
#5192 Hehe én 4ig voltam fen na ezt übereljétek!
És én nem adom el sem a rune bodymat legemet longomat :(medium helmemet :(mith kiteom meg a diamond ammym meg a kék capemet se! :)
én ugy szerzem a pénzt hogy 1.bányászok én is iront meg coalt ->steel body ahogy nem tom ki is csinálja
2.vagy gold amulettteket csinálok, ezt jobban ajánlom nyaklánc helyett mert több expet ad de te tudod Novi
Uristen de állat ez az UT zenéje!
Figy ti tegnap előtt nem láttatok ilyet hogy mindenkinek ki volt irva a lvl je szinessel mintha Wildeben lennél de mindenhol ki volt irva és nem támadni lehetett őket hanem valami Duel volt odairva, mert most már nem láttam, nekem akkor jött be amikor valami 109k-s mudclientet töltött le! Meg volt ilyen is karjamába hogy örök tűz meg még láttam is 2db tűz a molon de ugyanakkor késöbbi belépésnél már nem volt :(
Amugy jaja én vagyok SID_6.7 a tökéletes gyilkos (főszerepben Russel Crowe OhYeah!) :) na meg a jó öreg Denzel Washington -
Zsooo #5191 >>>Steveh
Te beszélsz??? :) -
#5189 De végülis vki azér megy a wildbe mert greatert akar ölni v. labirintus végén ládát akar izélni vagy zafír házba megy, ezek nem PK-k csak azok akik habzó szájjal várják hogy szétszecskázzák az arra járó newbiekat és náluk gyengébbeket. Ilyenek szoktak a Marketplaccon hatalmas mennyiségű runite cuccokat eladni [méghozzá nem is rossz áron]
MUHAHAHAHAAA Végre megöltem az RS 3. legerősebb szörnyét a Lesser Demont egyes-egyedül!!! :-))) -
Nuki #5187 Nem hanem már nincs pk-rendszer hanem CSSAK ÉS KIZÁRÓLAG A WILBEN LEHET ÖLNI EGYMÁST. Gondolom tudtál róla de a kérés volt hülye... -
#5186 ez sértés? akkor bocs -
Zsooo #5185 Nem tudja valaki, Atomy lesz még ma? -
#5184 Azt várom, mikor szerverenként lesz ennyi. -
Zsooo #5183 Baker. "5079 people playing" !!!!!!!! -
#5182 Ezt meg se hallottam, ok? -
#5181 Pk vagy? -
#5180 Én harcolok... -
#5178 Ki hogyan szerzi a pézt? Én aranyat bányászok, és nyakláncot csinálok belőlük. -
#5176 Kabbe köcsög :)
Na megyek CSzni... -
Zsooo #5175 Jó, igazad van. Egyébként éppen azt néztem, hogy a vulkán tele van 45-55 szintű, full rúnás nagyszájú fickókkal, wildban gyorsan leesne róluk a cucc. -
#5172 Oszinten, hany magyar pk-zik komolyan ;-))) -
Zsooo #5171 normál = játékosok között -
Zsooo #5170 >>>Steveh
Az normál üzletnél általában 20k-nak számolják az adam plate-et, de akinek nincs annak többet is megérhet. -
Zsooo #5168 >>>Hangianix, Novi
Ha a wildban megölsz vkit és elveszed tőle, pl... -
#5167 Elnézést kérek mindazoktól akiktől nem köszöntem el. Mostanában szarakodik a kliensem. Majd megint leszedem. Na mindegy, császtok.
Amorce: azért kösz, hogy segíteni akartál. -
#5166 >>>Rob45
Nezd meg a mailodat, és írj vissza!!!!!!!!!!!!!!! -
#5165 esetleg másra kell neki a pénz. Nem vagyunk egyformák...