34579
RuneScape
-
#5365 rob 45:
tényleg hagyd már abba!
Mindenki:
Vennék DEATH RUNÁT 350/db de ha vki 400db-nál többet ad el nekem akkor 400db.-ja! -
#5364 -
#5363 De jó én még mindig nem jöttem rá ,hogy csináljátok! :)))) -
#5362 De minek eklletazért elcsorni az osszescuccomat??????????? NHKNDFÉKHNDBRT -
#5361 Én is kiszáltam. Sok sikert mindenkinek!!!!! -
#5360 -
#5359 Gyerekek, ne hygyjuk egy html gyakorlótereppé szürkülni a fórumot. Ok? -
#5358 -
#5357 kiszelesitette m a lapot,hehe!
-
#5356 -
#5355 jol van,te novi fasz,nem sullyedek le a szintedre,amugy engem is kiloptak -
#5354 A KUVA ANYÁDAT ROB45! ELLOPTAD ASZ ÖSSZES PÉNZEMET, ÉS A FELSZERELÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5353 ROB45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MENJ A ... ADD VISSZA! (csak tudod) -
Amorce #5352 Természetesen Rob, a baj csak az, hogy én most még itt vagyok a munkahelyemen Tatabányán és hát ugye mire hazaérek Budapestre már semmi erőm nem lesz Rúnázni, szóval talán holnap. Remélem tudsz addig várni.
-
#5351 >>amorce
van 32 gemem vagasra,es47 amulett csinalasra,bnyasnal hozza gold bart?200/db-ba veszem meg,es megcsinalod?
30 saph
5 emerald
12 ruby
-
#5350 na.
zmind a tietek
(ez csak vicc volt)
-
#5349 igaz -
#5348 -
Elnézést kérnék mindenkitől. Gyakorlás teszi a mestert :-) -
#5346 -
#5345 -
#5344 lol :-)))) MUHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAA imadok alparirohogni :-))) -
#5343 -
#5342 -
#5341 »»»Rince:
Na bakker most komolyan hoccsálod? Meg akartam nézni a www.supergames.hu/kep/faces oldalt ahonnan beszúrod a képet erre nincs jogosultságom. grr :-( -
#5340 »»»Novi:
Támadó skillben utolértél :-( De total skillben nem :-) -
#5338 igazad van -
#5337 igazad van -
#5334 >>>rhcpt
szerintem tartsunk szavazást,ki a legnagyobb kocsog a runan!!en nem allok senki mellett,de szerintem amorce & hangianix ketto a legnormalisabbak kozul a jatekban.ja,es bar ams-t neha nem ertem,o is egy rendes srac!
ja,es ha ez a segitseg igaz,te is egy nagyon onfelaldozo pasas vagy,szval nem tudom,ki a jo,ki a kocsog
>>>steveh
bar az elobbiekben hangsulyoztam,hogy nem tudom,de te akkora ____ vagy ,mint egy haz
>>mindenki
orultem a jateknak,jo haverok voltatok,kulonosen amorce,de ki kell szalnom!!
mindenkinek tovabbi jo jatekot!!!!!!!!!!!!!
-
#5333 Sajna beláthatatlan ideig el vagyok tiltva a géptől. Csá, talán Nuki fellép a karimmal is, vagy (remélem nem) betörnek hozzám. -
#5331 -
#5329 Hé Steve!
Ezt neked : !!!
Hehhe -
Zsooo #5328 Ugyanilyen a Ghost Town alatti bányában lévő ezüst. Kár, hogy nem minden szikla ilyen.
>>>rune hatchet
Ugye ennek semmi értelme nincs? Mert egy rune pajzsért még megértenem... -
#5327 Hehe! Észrevettétek már, hogy amikor a Skorpion Pit-ben lévő Silver rock-ból kibányászol egy silvert, akkor megváltozik a szikla alakja? lol :))
Ma láttam mennyit ajánlottak a Marketplace fórumon egy rune hatchettért! Nem fogjátok elhinni:
rune large
rune plate
rune chain
65k
rune long
És valamelyikből tüöbbet is! A lényeg, hogy a végeredmény jóval 400k fölött volt. Félelmetes... -
#5325 Milyen kedvencem? Ezt most nem értem... -
#5323 Bazzeg nem igaz mekkora faszok vannak :)
Ez most történt:
Privatba szól nekem egy fószer, hogy régen még hónapokkal ezelőtt nagyon jó barátok voltunk és, hogy jót akar tenni velem és adni akar nekem valamit! Mondom, hogy nem emlékszek. Erre ő: Nem baj, azért ő csak ad nekem 70k-t. Mondok ok jöhet! :) Erre ő: Változtassam meg a kódszavam (beírt valamit nem emlékszem)-re és nyomjam meg ALT+F4-et. Akkor ő majd belerakja az inventori-mba!
Hár nem röhely, milyen aranyos emberek vannak :))))))))
-
#5321 Pont te beszélsz bakker, aki anno meg akartad verni :)
Egyébként annyira nem rossz, mint az alábbi (5316-os) példa mutatja! -
Zsooo #5319 Legyen már annyi gerinced ember, ha már szóba hoztad... -
#5318 Ennek igazán örülök! (komolyan!!!) -
#5317 Zsooo: még a példaképet is én válasszam meg neked? eddig azért igazán el kéne jutnod...