34579
RuneScape
  • Disno
    mikor került ide ez a szmájli beszúrás szöveg????
  • Rincewind
    Mi?????
    Mire nincs engedélyed? Milyen site?
  • Disno
    Na bakker....
  • Disno
    »»»Masteroid:
    Halihó! :-)
    »»»Rincewind:
    Ehh nekem aztat írja ki a sitera hogy nincs engedélyem.......
  • Rincewind
    Hi! :)
  • Zsooo
    Na, az "elvetette a sulykot" visszavonom, meglátjuk mi lesz. Ha megmaradnak az ingyenes szerverek és mondjuk havi késéssel megkapjuk mi is az upgrade-eket, akkor okés.
  • Rincewind
  • Hmuda
    Símán. Lemossuk őket. Fő a bizalom.
  • Rincewind
    >>>Steve & Lacc & Krisz & Hmuda

Ma együtt CSztem Jasser-el (P.F.F.). Háááát... Nem tudom van-e esélyünk.
  • Rincewind
    Majd akkor szóljál bele, ha tudod miről van szó, ok?
  • K.András
    Eladod?Ez nem a bolha piac!A 30-35k az mi?
  • Rincewind
    Varázslók figyelem!

Eladom a rúnáim! Több mint 1500 kb. 30-40%-a új rúna! Igazából rátok, bizom, hogy mennit adtok érte, de azért egy olyan 30-35k szeretnék érte kapni!!!!
  • Rincewind
    Nézz szét figyelmesen és rá fogsz jönni!
  • Rincewind
  • Rincewind
    Emberek!

Azért ne becsüljétek le a Rúnát, mert össz vissz két dologban marad le a nagyobb társaitól. A grafikában és a világ nagyságában. Az összes többiben bizony a Runecsape ott van a topon. Valszeg én se fogok fizetni érte, de, ha a gyakori frissítések mondjuk egy sokkal, de sokkal nagyobb világot eredményeznek és normálisabb játékosokatz, akkor esetleg később még meggondolom...
  • Zsooo
    Hááát, tulajdonképpen csak szeretnék ha fizetőssé válhatna, de szerintem nem lesz elég játékos aki fizetne is.
    A havi 5 $-ért gyakrabb frissítéseket, új tárgyakat, hangeffekteket, új küldetéseket, stb ígérnek.
    Az ingyenes lehetőség megmaradna (egyelőre), de nem lenne olyan gyakran frissítve, vagyis külön világ lenne a fizetős és a nem fizetős, gondolom átköltözési lehetőséggel.

Szerintem Andrew kicsit elvetette a sulykot, annyira azért nem nagy szám a Runescape. Nem tudom, hogy gondolják a no scammers/cheaters dolgot, minden ember minden egyes üzenetét elolvassák??? Eddig se ért sokat, amit a moderátorok műveltek, 1000-ből ha egy csalót elkaptak.

Ja igen, és azt írja nem lesz reklám: ha kikapcsolod a képek megjelenítését IE-ben, akkor már nincs is miről beszélni. Ettől függetlenül szoktam kattintgatni.
  • rob45
  • Rincewind
    (Rincewind)(Andrew)
  • Hangianix
    En nem varok tovabb, mindenkinek tovabbi jo jatekot, sziasztok!
  • Hangianix
    Biztos csak a Matav sz@r mar megint...
  • Hangianix
    Azt nem ertem a tobbiek miert nem szakadnak ilyenkor?
  • Hangianix
    A tracert most egy atlas.cogentco-nal szallt el. Pedig csak 500 xp kellett volna a def ugrashoz.
  • Ams
  • Hangianix
    Akkor a nyugiban leirna valaki, hogy lehet kepet beszurni? Logo nelkul nem elet az elet a tip.it-en. ;-)
  • Ams
  • Ams
  • Ams
    en is beszartam egy kicsit,hogy nincs karakterem
  • Ams
    Zsooo >>>>
    nekem is ugyanez volt!
    mi ez?????
    tok szar!
  • Zsooo
    Újraindítottam, most már nekem is a fileserver-es hibát írja. Azért kicsit megijedtem.
  • Zsooo
    Ilyen??? >>>>
    Connection lost után:
    "That username is already in use. Wait 60 seconds then try."
  • Hangianix
    Remek mar megint a file serveres hiba. Senki se probaljon servert valtani.
  • Lord Novi
    Bye all!
  • Lord Novi
    Lellyebb már nem is tudnál süllyedni :). Tényleg katasztrófa lett ez a fórum :). De rob, attól, hogy te nem tudtál vigyázni a cuccaidra, attól nem kell az enyéimet eldobni. Legalább valamelyik értelmesebb magyar haverodnak (ha van egyáltalán) odaadhattad volna. De végülis kitolás szempontból így tudtál a legjobban kitolni. De minden rosszban van valami jó :) (nézd meg a leveledet)
  • Rhcpt
    hehe, csak egy dolgot hagytam le: Rhcpt vagyok:)))))))
  • Rhcpt
    yeah, végre bejött a nickem képe, a chateken a Roope nevet szoktam használni, ezért mostantól ide is ilyen néven írok.
  • Rincewind
    Bazzeg mi lett ebböl a fórumból... katasztrófa!
    És, ha arra gondolok, hogy ez nekem köszönhető...
  • Hangianix
    Ja es elore is koszi ;-)
  • Rhcpt
    meglep módon úgy tűnik félreértékeltem néhányótokat.. na jó, mindenkitől bocsánatot kérek, kicsit eltúloztam de a qrva életbe ki ne lett volna ideges???????? :-))))))

• SID_HU
    ehh
  • Hangianix
    Valaki leirhatna a kepes beszurast, mivel kellene a tip.it-s logomhoz. Gondolom ugyanugy kell...