34579
RuneScape
-
#5455 Nuki: én inkább runite axe-ben virítanék, pont úgy néz ki mint egy battle axe:) -
#5454 megölsz néhány barátságos greater demont(lvl 89 asszem) és ha mákod van akkor eldobnak 1/128 eséllyel:(
elég nehéz beszerezni.. -
Nuki #5453 Szerintem ujjitásnak az lenne yó ha minden runit cuccot (tőr-battle axig) lehetne kapni a Csempionz Gájldban. (igaz hogy ezeknek többsége még NEM létezik a játékban de azér jó lehet runit tőrben virítani ) -
#5452 akkor hogy lehet szerezni? -
#5451 ha lehetne csak úgy venni, akkor nem pakolnék ki 80k értéket miatta... -
#5450 Hol lehet venni large runite helmetet? -
#5448 vennék egy rune large helmetet, de ezúttal kicsit felspéciztem az ajánlatom..
2 * rune med helm
1 * adam square shield
200 * új rúna
30k
baz ez nem igaz nem elég jó ajánlat! -
#5447 Szóval így kell:
Felrakod a HL-t!
Felnyomod rá a hl 1.0.0.8-es patchet!
Fel crack-eled (de errol a véleményem lásd alább)!
Felnyomod a Counter Strike 1.3-es verzióját!
Letöltöd a cs.hu-ról a fevsvrs.dat-ot és kicsomagolod!
Letöltöd a PunkBustert!
Elindítod a Punkbustert!
Elindítod a CS-t!
Aztán Play.CS
Majd Internet games
Választasz egy szervert és nyomás!
Ez az egyszerű alapjáték! Ha majd beletanulsz, akkor lehet majd cifrázni a dolgokat... -
#5446 rince>>> ird már le légyszi! -
#5445 -
#5444 le helyett el :) -
#5443 AMS a CD írást a tövrény bünteti(hehehe na persze), ugyhogy nem szabad sőt tilos! (:)),
DE ha csak magadnak irod le mégegyszer arra az esertre hogy tűzvészkor ne égjenek el és erre az esetre odaadod egy haverodnak a CD-t akkor nem bűn (ez a haverjaidra is érvényes) :O :O :O :O :O
LÉCCI VALAKI HOGY LEHET SMÁJLIZNI??? -
#5441 hogy csesződnétek meg! egy nap alatt, azaz csak 7,5 ora alatt egy egész oldalt irkáltok?!?!?! hát nem olvasom le tudjátok meg! -
#5440 rince:
Kerlek ird mar be ide is mert nem találom! -
#5439 >>>Na aki rúnát akart venni (Ams, Rhcpt).
Mivel senki nem akarta megvenni, de aAtomy jelezte, hogy neki esetleg kell, így úgy döntöttem odaadom neki! Viszont ő már annyit segített, hogy nem volt pofám érte pénzt kérni, úgyhogy odaadtam neki mind az 1600-at ingyen. -
#5438 ha idejösz a 4-es szerverre a varrock keleti bankjáhz akkor megveszem a natureokat. bocs, de most muszály itt amradnom, talán sikerül rune large helemtet vennem 80k-ból :) -
Nuki #5437 Eladó 28 új rúna 11Chaos és 17Nature arányban.
Darabja 100gp!!! Nagyon kell a pénz!!! -
Nuki #5436 bocs nem szóltam :) csak most vettem észre a szmájli beszúrást az ablak alatt -
Nuki #5435 >>>Rince:
Nekem is mint Sir Disnonak a szmájlis oldal behozatalakkor azt irja ki:
Nincs jogosultsága a lap megtekintésére.
Lehet, hogy a megadott bizonyítványok nem teszik lehetővé az Ön számára a könyvtár vagy a lap megtekintését.
-
#5434 Héééééé!
Én nem bántottam! Csak azt mondam, hogy én inkább taktika párti vagyok. De nem bántottam! Semmi bajon vele. -
#5433 Kell még hozzá egy csomó minden! Nézz át a Cs topicba oda már egyszer beírtam! -
#5432 Off Topic!
>>>Rincewind
Ugy játszhatok cs-t,ha van egy counterstrikom amit most töltök meg egy másolt half life-om! müködni fog? :)
Előre is köszi! Ams -
#5431 Rincewind: a benzin tényleg rossz, meg a gépet szállítani se egyszerű, meg aztán tavaly elég durva volt a verseny nem tudom hallottad-e, valami áramingadozás volt és tönkreszedte az összes ott levő gépet.. de nagy buli lesz és idén talán jobban sikerül mint tavaly:) (akkor 34. lettem)
U.i.: azért légyszi ne bántsd a Quaket, sokan vannak akik szeretik ;) -
#5430 >>>Rhcpt
Jómagam inkább a taktikát kedvelem nem a hentelést, tehát inkább CS párti vagyok. Persze tom, hogy az is lesz, de nem valószínű, hogy felcipelem a gépem most pestre! Meg ugye a benzin is drága... :( -
#5427 Masteroid: te is jösz?
én Q-face-2-faceben indulok -
#5425 Valamiért nem enged föl... ?!?! -
#5424 ok, Te tudod, csak ajánlat volt;) -
#5423 Jó ajánlat de egybe adom el, hogy ne kelljen szarakodni vele! -
#5422 én megyek Earthquakere:-))))))
nem tudom nennyire nem látszik-e a Quake felirat, pedig igyekeztem feltűnőre festeni..:) -
#5421 Rincewind: a nature runokat megvenném 100-ért
(ha kicsit utánaszámolgatok akkor ez egész jó ajánlat) -
#5420 talán én
-
#5418 ok rince?
-
#5417 Ah, faxom 25k-ért a tiéd! De az tuti, hogy többet rúnát nem gyűjtök, mert a kutyának se kell :( -
#5416 18k-ért megvenném! (20k) -
#5415 Ha sok érte a 30k, akkor legalább ajánlatot tegyetek... -
#5414 Faxom senkinek nem kell ennyi rúna??? -
#5413 LOL, ezt nem hiszem el, még egy sisak!!:-))))))) -
#5412 Masteroid: hya!
más: yeah, találtam egy újabb rune med helmet:) -
#5411 Elmondanád, mire nincs engedélyed??? -
#5410 a rohadt életbe!!! Kékrózsi gondolom átmegy a fizetősbe aztán nem tok mit kezdeni a 3 rune barommal grrr!!!!!!!!!!!