34579
RuneScape
  • Rhcpt
    nagyon kellenének law rúnák, darabjáért 400-at adok, a készlet erejéig(amíg van $, :) )
  • Hagane
    Ja, egyébként a seb amit a golyó okozott (Nagy meglepetésünkre( Muter, fater, stb)...)Teljesen, nyom nélkül meggyógyult.Majdnem, mert még fáj ha mozgok :-D.Aztmondják a Celláim Regenerációja hihetetlenül gyors.Nanotechnológiát is emlegettek, de ezt már soknak véltem és kimentem.Namármost, a Nanotechnológia a sejtek villámsebességgel való visszaállítása a testbe."Majdnem olyan gyors, mint a Nano.." Ekkor viszont elcsitult.Már majdnem azthittem robot vagyok :-P.Naszóval teljesen elmúlt...de ha akarjátok, meglőhettek, és akkor ott fog díszelegni még egy lyuk :-P.
  • Hangianix
    Lenne egy eladó Medium Rune Helmetem az ára 1.000 arrows, vagy crossbow bolt (esetleg keverve). (Ha valaki a boltban veszi meg őket, akkor kb. 6.000gp) Továbbra is vennék law rúnákat és most már arrows il. crossbow bolt is érdekelne. Most van rá kb. 20k-m. (Ma ha max. 9 után leszek)
  • Disno
    »»»Hagane:
    Yuck, én nem szeretem a sört! Viszont a vörösbort meg a Martini Biancot igen :-)))
  • Rhcpt
    már mondtam, Cobble
  • Hagane
    Rince: Mi a RS Userneved?
    Mindenki : Tényleg QRVA lassu...
  • Hagane
    Tsókolnám, ha lenne itt nő :-D.
    Rince, a jó szavakat nagyon szívesen köszi!Kaptam egy kis pénz a suliból, de nem loptam, etc.Én sem tudom miért, csak odanyomták, mondván "Menj békével...ÉS FÜRÖDJ MÁR MEG!" :-D.Tehát mostmár nem vagyok "Olyan" szegény.Ömmmm... sör?Oxa, de hányan vagytok, Rince?Szerintem ti 16-22 környékén vagyok.Én persze seholsem közel, csak 14.Dee- a sört azt mindenki szereti ^_^.
    VAN VALAKINÉL PÁLINKA?!
  • Rhcpt
    nemrossz, copy:

Server 1 - 3 players
    Server 2 - offline
    Server 3 - 1 players
    Server 4 - 4 players

lol:))
  • Rhcpt
    inkább azt kéne megírni a programozóknak, hogy megin' nem megy ez a ****** runescape nálam..
  • Rhcpt
    Ugyan nem próbáltam ki, de a runescape világában ha egy másik játékos nyitja ki az ajtót, akkor neked az optikai csalódás, te nem használhatod ezt az állapotát, meg kell várni míg becsukódik majd ismét kinyitni, ekkor tudsz csak átmenni rajta, az meg hogy a másik player által kinyított ajtón át lőttél.. hááát.. nem baj, valaki majd csak elhiszi..
  • Ams
    Amikor elöször ölöd, akkor lehet rá!
    De amikor megcsináltad a questet vki bemegy a dragonhoz és amig az ajtó nyitva van akkor rávarázsoltam és akkor ment le 1-re a hitem! :)
    Annyit erről! ha meg nem hiszel nekem próbáld ki!
    Sok szerencsét! :)
  • Masteroid
    >>>Rincewind
    1.Nézegettem a fórumokat és azt vettem észre, hogy te mindegyik játékhoz írtál már.
    2.A nevednek van valami köze az Icewind Dale-hez?
  • Masteroid
    Nem sikerült!!! Hova kell klikkelni?
  • Rincewind
    Jobb klikk! Properties!

• Masteroid
    >>>Rincewind
    Honnan szerezted azt a cool szmájlit?
  • Ams
    >>>STEVEH tegnap CS-tam ! ! ! tök király!!!!!!! te mikor fogsz??
  • Rincewind
    Na most komolyan sajnállak! Ha legközelebb összeröffenünk piálni szólunk neked is!

Egyébként, ha kotekedik valaki csak szóljatok, nekem!
  • Hangianix
    En meg csak Amorce-al talalkoztam, de vele nem lehet inni. ;-)))
  • Nuki
    Mármint az függőség hogy: amíg megy a rákapcsolódás a netre addig csipsz, pia előkészítés. Utána hajnalig nyomul az ilyen-olyan játékokon.

Remélem sikerült eléggé egyértelműen kifejeznem magam.
  • Nuki
    Ha barát(nő)okat(ket) akarsz akkro erre valő a cset és szervezz találkozókat. Vagy ha egy jót akarsz beszélgetni...
    DE VALAKINÉL EZ MÁR FÜGGŐSÉG... (inkább nem mondok nevet)
  • Rincewind
    Offtopic vége!
    Evezzünk békés vizekre, mert tökre letargiás leszek!!!
    Tessék vigyorogni !
  • Rincewind
    Nyilván! Én sem a cigányokra gondoltam!
  • Lord Novi
    hmm...
  • Rincewind
    Hát ilyen élményekkel nem csodálom, ha rossz a hangulatod a világgal! Erre igazából nem is tudok mit mondani! Talán, hogy Pest ilyen! Ez akárkivel megtörténhet! Peched volt, hogy épp veled! De, ha elveszíted a hited a jobb jövőben, akkor az élet értelmét veszted el! Mindenhol van jó csak meg kell találni!

u.i.: A cigányokat én is kiirtanám mind egy szálig, hasonló, ám nem ennyire drasztikus okokból!
  • Lord Novi
    Csak nem mindegy, hogy milyenek...
  • Lord Novi
    Nem kéne a fórum nevét megváltoztatni?: Filozófia, pszhihológia...
  • Rincewind
    Te még fiatal vagy! Könnyű az életeden változtatni! Meg kell találni a helyes egyensúlyt a magánélet és a számítógép között! Kinek jóérzése szerint, de, ha a magánélet hibádzik, akkor az illető már nem talája a helyét a világban! Sokan nem látják az Internetnek ezt a veszélyét! Ez mindenáron el kell kerülni és nem szabad elhanyagolni a magánéletet, hisz barátokat az ember bárhol találhat!!!
  • Hagane
    Egyébként a bíztatást köszi!
  • Rhcpt
    Rincewind: észrevetted, hogy gyanazon az odlalon állunk ?:))))))
    "Tehát jó a NET, de azért mértékkel! "
  • Hagane
    Ez így jó, de engem lenéznek, csak úgy mondom.Mocskos cigányok egy hónapja mellbelőttek és egy hónapig (KB 5-6 napja jöttem ki a kórházból) a kórházban feküdtem.Nem vagyok rasszista, de a Cigányokat kellene leölni, nem az afgánokat.Ismétcsak azt mondom, azt a kicsit akarták elvenni, amim volt.Nem járom bőrcuccba, hallgatok Eminemet és anyázok mint egy piás állat, és ezért már belémkötnek.Kemény mind a markom mind az öklöm, de azért egy fegyver?Szóval én így bízok meg az emberekben...döftek már hátba úgyis.De most megyek Sleepelni.Adios for the night!
  • Rincewind
    Kinek mi a normális! De a lényeg, hogy a Neten töltött időből senkinek nem lehet a magánéletére következtetni! És nem is kell, mert úgysem állja meg a helyét!
  • Hagane
    Jaj...
  • Rincewind
    Nem erről van szó, te is tudod, hanem az ellenkezőjéről!
    Egyébként amit írtál elég szomorú , de szerintem itt találsz majd haverokat! Én is találkoztam Steve-vel, a Gyíkarcú KKrisz-el meg Atomyval, akikkel már voltunk is együtt piálni! Viszont a Netes barátság nem pótolhatja a hús-vér barátokat! És, ha valaki azt elhanyagolja, akkor egyre inkább kiesik a való világból, ami viszont senkinek sem jó! Tehát jó a NET, de azért mértékkel!
  • Rhcpt
    Rincewind: egy barátom miatt nem mondhatom meg, hogy ki ellen írtam azt, őt tisztelem, és a jóbarátja az illető, szóval sorry

szerintem pedig igenis magányos aki képes folyton netezni, én suliba járok, kosarazok, úszok, kocsmákba járok, gitározok, táncolok, csajozok, és a maradék időben megy a RS, szerintem EZ az élet a normális...
  • Hagane
    Dehogynem.Pont most mondtad.Vígak vagytok, ahogy illik, de itt elég magányos.Ha már nem elöttem, akkor a netem hagy legyen már barátom.
    Vagy most mondjam el hogy "Lone Wolf" nak hívnak helyeken?Kicsit kínos, én sem élvezem.
  • Rincewind
    Ha már úgymond vádaskosz, akkor legalább nevezd meg az illetőt, hogy meg tudja védeni magát!

A magánéletet ne vonjuk be ebbe, mert erről itt nem lehet reális képet alkotni és senkinek semmi köze hozzá! Az, hogy valakinek magas a combatja, nem jeléent semmit! Se az, hogy mennyit játszik! Élő példa vagyok! Szerintem hajazom Atomy-t a neten töltött időben, mégis vannak barátaim eljárok bulizni és heti háromszor berúgunk a haverokkal! Pedig kurva sokat vagyok Neten! És? Jelent valamit? Nem!
  • Rincewind
    Vupsz!
    Bocsi Disno! De tőled se kértem volna pénzt!!! Viszont talán meglehet oldani, hisz Atomy úgysem használja el az összeset!
    Atomy, ha tudsz azokból a rúnákból, amiket tőlem kaptál adni egy párat Disnonak, akkor légyszi!!!
  • Zsooo
    LOL... Komolyan, lassan a fórum lesüllyed az ecceri amcsi kiskölkök szintjére... :((((
    (NEM arról beszélek hogy vki kezdő vagy sem)
    Embörök!!! Ez egy játék!!! Hahóóóó!! Aki az itteni ügyeibe bevonja a magánéletét vagy másét méltatja, az saját magáról állít ki bizonyitványt.
  • Hagane
    ...?Rosszak az árak?Akkor 10 / Bronze, 17 / Iron, de be kell osztani a penzem...
  • Rhcpt
    csak közvetítek, de egy haveromnak van egy eladó adam square shieldje - 15k