34579
RuneScape
-
#5771 A Dwarf Mines-ban vagyok, vagy Faladorban, vagy Doricnál, és kellene potyán vagy pénzért Bronze / Iron bar.
7 GP / Bronze, 13 GP / Iron bar. -
#5770 HA te mondod :_D -
#5769 lényegtelen hogy ki volt -
#5768 ...Ams? -
#5767 dehogy neked szól, csak egy olyan egyénnek aki "kicsit" képzel magáról mint ami, de állítólag jó ember ;) -
#5766 De izééé....ezt most rám, mondtad?Csak mert nekem semmi ilyet nem mondtam!HA mégis azthiszed akkor légyszivess avass be a saját tervembe, mert nagyon nem tudom miről van szó.Csak bányászok, dumcsizok, üzletelek, és ugyanaz vissza, erre most látom ezt.
Ha nekem szól : ÜGYVÉD!
Ha nem nekem : Melyik fatökű hülyéskedik?!!?!? -
#5765 na jó, most és mindenkorra szeretnék tisztázni valamit.utálom ha valaki azon felindulva, hogy neki nagyobb a combat szintje fenyeget. én ettől nem érzem úgy, hogy ő különb lenne nálam, mert ez számomra azt jelenti, hogy nekem van normális életem, igazi barátaim, nem csak egész nap a segemen ülök és kattintgatok..
mondjuk nem félek a kihívásoktól, emrt ugyan nemrég óta játszok szerencsére sok jó barátom van, köztük sok jó íjász és hát ezt a rossz tulajdonságom még sajna nem sikerült leküzdenem, ha harcról van szó, a cél szentesíti az eszközt.. -
#5764 Írjon má valaki valamit!
-
#5763 tudok számolni, csak késő volt, és tudod ki tud odafigyelni 11-kor este. Igaz, hogy könnyű számolás, csak ez nem számolás kérdése, hanem odafigyelés kérdése. -
#5762 Affene.Azthiszem most akkor a fele magánéletem ki lett teregetve...mindegy, ráfért egy mosás :-D -
#5761 Hogy jön ez ide?Virtuális barát, nem?Nem sok, de valami, mert se arc, se kép, se hang.Csak egy lepel ami beszél némán, s elárulja magát lassan.Plusz, aki összekapar gépre pénzt egyedül, az megéri hogy foglalkozzanak fele.Meg ugye, az én lennék...
-
#5760 Hát talán mert nem tudtad amit Disnonak elmondtam.Drámai, igen, de abszolúte nem volt barátom.Csak egy, de annak meghalt az apja, anyja elhagyta, és a nagy szülei is meghaltak, így intézetbe került..most mér, kiben bízzak?Gondolj bele, tisztára X-akták.Csak sajnos valódi.Azért koldulok, hogy más, rosszabb sorsú srácnak meglegyen minimum Steel cucc! -
#5759 nem akartalak megbántani, csak kicsit csalódott vagyok, mert mint ember is a barátomnak tartottalak, de semmi reakció nem volt felőled..
-
#5758 Ne felejtsd el, te miattad kezdtem el bányászni, és nem keres rosszul, tehát csak természetes hogy benned bízok.Főleg azok után, amit a Hun- ról mondtál... -
#5757 Persze, mer gyenge vagyok mint a harmat.Plusz, te minden nélkül leversz engem, és mindenki más.Megalázó, ciki és nagyon elszomorító.Legalábbis, ha megélted azt amit én.Persze ez OT... -
#5756 tényleg negatív tapasztalatom van veled kapcsolatban mivel eddig még csak koldultál tőlem, mást nem csináltál velem kapcsolatban(fegyver, bányászás help-bár ennél szivesen segítettem, armor, rune med helm, steel cucc..) -
#5755 De igen, csak ha lehordhatja.Hallottam róla a forumokon.De mintha egy kicsit negatvan beszélnél rólam.Koldulok, de visszaadom a penzt.Mér, a Hun Killer kölcsönadta az Adam stuffját, én visszaadtam. -
#5754 koldusoknak nem ad ő se.. -
#5753 Bluerose?!Ki ő?Milyen néven?Plííííízh Gív Informácion tú míí! -
#5752 nah bluerose13x 93smither igy tud rune squaret csinálni :)™ ne felejtsétek -
#5751 Valaki tudna Steel (Full armor)-t csinálni?Vagy Adam is jó XD :-D.
-
#5750 Nembaj, nekem is van :-D. :-P -
#5749 »»»Hagane:
Sajna már eladtam az axemat :-( -
#5748 Arrgghh :-(((( 1 7végét nem netezek oszt 1ből 5 oldalt kell Lolvasnom....
»»»Rince:
Megszerzem a 30k-t erre elajándékozod a rúnákat ÁÁHh :-(((( ezaz én formám
LOL Marcus hányas vagy matekból?
5 Ft minden perc - mondtad te.
Csucsidőben 3,60 - mondja Rhcpt
Erre te: jaj, tévedtem 2,40 Ft-ot
Hehh, ez nagyon KeWL vot :-) -
#5747 Adom pénzt szép lassan!Naaaaaaaa PLÍÍÍÍÍÍÍZ! -
#5746 Én ISDN 64k-t használok otthon csomaggal vagy mindenki csomaggal nem tom melyik, viszont arra lennék kiváncsi hogy lehetne megoldani a 128kt mert aki beszerelte mondta hogy lehet csak nemtom hogy lehetne mindkét sávot kihasználni, egyébként freestartom van, valaki mondta hogy néha azzal is megy 128k plz valaki segitsen! ™ hé all mostantol ez az én levédett logom (ott a jelzés) :) de más is nyugodtan használhatja, de inkább ne :) -
#5745 ezt hívják úgy, hogy "peh" -
#5744 nekem kellene, de nincs cash :-( -
#5743 hmm... :((
ezesetben tsá -
#5742 Hella emberek.Hello Rince!
-
#5741 eladó egy rune med helm - 9k.. -
#5740 El nem adtam,de Atomynak odaadtam! -
#5739 Király! -
#5738 ááá Rince ugye még nem adtad el a rúnáidat?
-
#5737 akkor onnan volt ismerős, tudtam hogy már láttam valahol:)) -
#5736 A figura az maga Atomy! Ő csinálta, mert ez lesz a klánoldalon a karijának a képe :D -
#5735 jópofa:) -
#5734 Na ilyet ne csináljatok soha! -
#5733 -
#5732 >>>Steveh
Letöltöttem a half life patch-t a szerver listat elkuldod a címemre? :)
Előre is kösz!
ui.: addig töltöm az icq-t !!