34579
RuneScape
-
#5880 Law runat vennek 400gp-rt! Surgos! ;-))) -
#5879 KAr, hogy ijaszatnal nem muxik ;-) -
Zsooo #5876 természetesen nem Delrith-ről beszélek... -
Zsooo #5875 Mindenki tudja ugye, hogy a silverlight milyen hatással van a démonokra? Mert én eddig nem tudtam, pontosabban hallottam ezt-azt, kipróbáltam és valamiért nem működött éppen akkor.
Most már tudom, így a százvalahanyadik után... :( -
Nuki #5873 Nah lenn van... Kezdjünk programozni
-
Nuki #5872 Jejeee amíg termelődik a nyíl addig már a Harry Potter 1-et olvasom (4x-re ;) -
#5871 Valahol lattam regenerálódo Arrows-okat.Valamelyik ház tetején, Faladorban.A JEWELER házában.Egyébként meg jól jónne Rune stuff most, 5 hülye skorpió becsalt egy King közé és majdnem +-ölt! -
Nuki #5870 >>>Hangi:
Akkor gyüjtök rája!!! >:o) (runemedium) -
#5869 Weboldal...affranc.Jaja, meg jöttem :-D. *Notice : No Weboldals here *...
-
Nuki #5868 Köszi Viking!!! Már tölti is le ;) nah majd szólok ha az elkészült játék fenne lesz a weboldalamon ;)))) -
Nuki #5867 Köszi Disno a demót elküldhetnéd nekem ;)
Rhcpt: Egy játék amely arról szól hogy egy jányt kell átkísérned az erdőn persze a császár ráteszi a kezét a láány titkos nyakláncára a főhős meg itt is Ron K. Blade és teljesen összenőttök egymással. Töltsd le nem tudok mit mondani de az eleje kicsit komplikált de azért yó!!!
-
Viking #5866 Nezz csak at ide...
http://supergamez.hu/listazas.php3?id=997461488 -
#5864 mivel senki nincs fent, ezzel pedig el kell dicsekednem itt mondom el, végre megöltem életem első komolyabb áldozatát:)))))) (lvl 59) -
#5863 Most már 2 sisakom is van, a 2 együtt csak 1850 arrows! :-) -
#5862 Senkinek se ér meg 1000 arrows-t egy rune med? -
#5861 ha már belekezdtél, akkor légyszi reklámozd tovább, potyára nem akarok letölteni egy gamét, miről szól vagy milyen játék??:) -
Nuki #5860 Keresek keresek nagy erővel!!!
Nem akarok reklámozni de látogassatok el a www.moondragon.hu ra és ott töltsétek le az Amnéziát. Nagyon kúl játék!!! -
#5859 www.rpgmaker.ru/chat - sok szerencsét!Orosz kaki oldal. -
#5858 keresd itt: http://www.altavizsla.hu
;-)) -
Nuki #5857 Hahó szerváljon már valaki egy rpg maker-t!!!!!!!! -
#5856 Heeeey!Rince!Sajnos nincsen, mert összegabajodott a I.E-vel.
Ezt csinálja :
Új ablak , neve : a
Őj ablak, neve : b
És ezt végig, a ZT- ig, majd újra.
Uninstall, delete, stb.
De RuneScapelni feljössz most?Dwarf mines-ban vagyok, Faladorba megyek a Furnace hez.
Légyszi gyere fel! -
#5855 >>>Hagane
Dobj már ide egy ICQ-t! -
#5854 Köszííííkeeeeeee! -
#5853 tom, csak poén hogy most szóltam, hogy 400-ért veszek law runet, erre kipottyan 2 egy ilyen vacakból.. -
Nuki #5852 nekem eddig csak (najó 5 ből egyszer nem) 13as dárkvizárdok szórtak el nekem ilyesféleséget. -
#5851 hehe, egy vacak 25-ös Darkwizardban 2 law rune volt:)) -
Nuki #5850 Valaki tudna ajánlani egy jó helyet ahonnan LE TUDOM TÖLTENI az rpg maker 200-t (vagy valami hasonló rpg készítő progit)?
NAGYON FONTOS!!!
ÉS LEHETŐLEG NE AZT ÍRJÁTOK HOGY KERESS ITT-OTT MERT EZZEL A TÖKÖM TELE VAN :)
u.i.: továbbiakban elnézést kérek a csúnya szavak haszálatáért :) -
Nuki #5849 aaz igen! nekem csak 10 tinből és 10 copperből ccsak 10 jött össze ;) -
#5848 Nekem 20 ból (10 copper, 10 Tin-re volt felosztva :-) ) összejött 17! -
#5845 Rince : Hányadik kerben lakszasz?
Ne, én is jól ragzom a magyartot! -
#5844 nekem a best az volt mikor 15-ből 14 sikerült -
Nuki #5842 Az pehh! nekem jött már össze 25-ből 20 -
#5841 ha épp menekülnél az pk elől akkor ez nagyon szívás lenne.. csak mer' az amcsik ilyenkor is nyomhatják, a te karid pedig nem loggolhat ki harc közben, nem irányítja senki, R.I.P... -
#5840 Fizetek Bronze és Per VAGY Iron Barokéert!Aki ad, üzenje itt meg.Helyem : Dwarf mines / Doric's Plaec / Falador's Furnace.
-
Nuki #5837 vagy 29 ;) -
#5834 wow Hungary a beszúrt képedre azt írta ki hogy -1 bájt lol :-))))) -
Nuki #5831 Hehh megint bekrepált nálam ;)
-
#5829 Hmm...Iron cuccokat csinálok, eladom, Level up, Steel cucc csinál, elad, Level Up!Majd Míthril, amit ügyesen eladunk ééééés CASH!Van valaki aki velem tart? -
Nuki #5828 fenébe
-
Nuki #5827 Kívánom ne erre a sorsra jussatok:
img src=http://swgalaxies.supergamez.hu/smilei/big/wizard.gif