34579
RuneScape
-
#5944 De mivel senki sincs itt, ugy latom...
-
#5943 ELADO TÍZ SZÉL ( COAL ) !!!! ÁRA : 399 GP! -
#5942 ...kit érdekel hogy mit hisz?Hinni amúgyis templomban kell, a tárhely RS-nek NEM ingyen van, főleg nem 5K embernek!Gondolj már bele! Azér 5$ 1000X = 5000$ ...tehát ha annyian fizetik, akkor a srác meggazdagszik! -
#5934 Ez azt jelenti, hogy mostmár a RS fizetős lesz, viszont a beta-t fent tartják addig, ameddig tudják. A havi díj 5 dollár és csak a fizetősök kapnak az állandó update-eket, a hangokat, sok-sok tárgyat, miegymást. Magyarán aki nem fizet az mehet a búsba. -
#5930 Bazz...
Elolvastam a hirt a RS oldalon. Ez sajnálatos. -
#5928 Hali skacok!
Lemaradtam valamiröl? -
#5926 bocsi hogy kétszer nyomtam be :)
™ -
#5925 de vicces Nuki épp ma néztem meg ezt az Amnézia nevu kis játékot, vicces nagyon, a gamestar Cd-n volt rajta, az erdőig elmászkáltam, aztán csá de poén lenne ha még az irást is el tudnám olvasni, readmebe leirta hog yez egy bug és lehet hog ynincsnek meg a fontjaim ,de mindkettő megvolt, na mind1
úristen de rég jáccottam RS-t, UT tök kuul! -
#5924 de vicces Nuki épp ma néztem meg ezt az Amnézia nevu kis játékot, vicces nagyon, a gamestar Cd-n volt rajta, az erdőig elmászkáltam, aztán csá de poén lenne ha még az irást is el tudnám olvasni, readmebe leirta hog yez egy bug és lehet hog ynincsnek meg a fontjaim ,de mindkettő megvolt, na mind1
úristen de rég jáccottam RS-t, UT tök kuul! -
#5923 Hallottam hogy Atomy vevő a Coal-ra.Most kettő van, de nagyon nehéz azt bányászni (LV 34-en nagyonis!).Pénzért-ércet? -
#5922 Jé, minden hozzá vezet?Ha neki kellenek, akkor én várok vele, de ha nem, szívesen elveszem ^_^ -
#5920 Én is, Én is!De azért ha elhasználta, köszi hogy + próbűltad! -
#5919 Még ne köszönj semmit! Lehet, hogy Atomy már elhasználta, de remélem, hogy nem. -
#5918 Rince!Szia, és köszönöm!Nagy hasznát cveszem majd ^_^.Egyébként cosmic és Law rune eladó 499 darabja .-P.(A botra kell a penz :-))
-
#5917 >>>Atomy
Ha maradt valamennyi mind a rúnákból, amit neked adtam, akkor adnál Hagane-nak egy 100 darabot? -
#5916 Mostantól kelleni fog sok Mind Runa, mert Air bot után átmegyek Mágia használatra, mert megéri, mindenképp.Nagyon hálás lennék, ha valaki Mind Rúnákkal ellátna! -
Nuki #5915 Hangianix:
Hétfőn akkor át tudom adni az előleget!
Dögöljenek meg a tálibok
Hehh kicsit pártatlannak is kell lenni az életben ;) -
#5914 Bye everybody!
Ps.:thx to hugary! -
#5909 Low rune-t hol lehet szerezni? -
#5908 Én is, egy Law-ot!Heh. -
#5906 Én adok el rune-kat. (Nem túl sokat) -
#5905 ne is gyere. Még a cuccokat se tudom kiszedni... -
Nuki #5903 Origo #Morze!!! Mert az én nevem Nuki ha érdekel valakit... de ha kell bővebb infő a www.origo.hu
Hűűű ez ráklám volt a javábol :)) -
Nuki #5902 Kinek van közületek MORZÉJE???? úgy őszintén... -
#5901 Egyet értek. Ezért egy kicsit lassabban érek a bankhoz! -
#5900 Senki nem ad el semmit?!Affene..
-
#5897 Csak 2 space van a Lord és a Marcus kozott! -
#5896 nekem offon van a Block private messages -
#5895 He? -
#5892 Most vagy nem vagyok szimpi, vagy ti nem nézitek ezeket a postokat :-D -
#5891 Elado egy Law Rune 399 GP -ert! -
#5890 Ja, és Black Bead-et veszek, Max 149 GP-ért.Most Falador környékén bóklászom, ha el akarod adni, Pm-elj! -
#5889 ...Jjjjjjj-a....egyébként van 2K-m a bankban, ha valaki Rune cuccot (Ilyen áron?!HAHAHA....ez most nem volt okos :-P) adna el, akkor megveszem.Persze ez elvileg megsegítés ilyen áron, de ha mégis rám szavaznál, akkor csak küldj egys PM-et Hagane nak. -
#5888 Én bányászok 25 Silver-t érte.
Bányászok Coal-t is, de ahhoz testőr kell a Scorpionokhoz (De csak most, amig gágyi a stuffom), Silver-t, és annám gyengébbeket.
Na, valaki tegyen egy ajánlatot, de gyorsan ;-) .
Ja geyébként hi :-D -
#5886 Hmmm en 15-nel tarthatok, de nem tudom hany demon volt mar. Talan 600. Azert logot nem cserelek ;-) -
Zsooo #5885 Kell vkinek adam large helmet? 25 coal, 20 silver, vagy 15 gold nugget. -
#5884 lol, én már 6-ot szereztem kb 200-ból -
Zsooo #5883 Na, nekem is megvan az első démontól zsákmányolt rune med sisakom... Kiszámoltam (xp-ből), kb a 400. dobta. -
#5882 Hi!
Bye! -
#5881 csak nem lőttél egy rune med helmet, amit ki kéne sürgősen valahogyan telecinetic grabolni?:))