34579
RuneScape
  • rob45
    es ne erdekeljen a jelszom
  • rob45
    nem,el vagyok tiltva
  • rob45
    sziasztok

lehet,hogy fel evig nem jovok be,es ez komoly!!!!!
    >>novi
    hozzanyulsz a karimhoz,kinyirlak,mindenki masnak jo jatekot
  • Zsooo
    Hello Mindenki!
    Ha válaszoltok vkinek az üzenetére, plz írjátok már oda, hogy kinek szól! Vagy legalább kattintsatok rá a "Válasz erre" linkre a megfelelő üzenet mellett... kösz

>>>Hungary
    Adamantit sisakról van szó!

Adam large helmet eladó. 25 coal, 20 silver, 15 gold nugget.
  • Nuki
    Azaz kiegészíteném a 4. sor végét:

Tegyünk e 2 nemes vendégünkel látogatást a Windows/fonts -ba és ide tegyük be aztat.
  • Nuki
    Szóval Most éppen a windows könyvtárban járunk. Sók sok érdekes fonts között megtaláljuk azt a sorozatot amit az amnézia telepít. (ha telepítés előtt elolvastad volna mit ír akkor rég jó lenne nekeed :) KÍMÉLETLENÜL TÖRÖLD LE AZT A KÉT BETŰŰTÍPUST.... Most egy csendesebb egyszreűbb könyvtárban teszünk látogatást: Amnézia/fonts
    Ctrl+C vel (másolás) illesszük föl a vágólapra majd Ctrl+V-vel (beillesztés) tegyük be aztat.
    Hát ennyi (a felülírásos módszer-t inkább nem próbáltam ki...)

Ugye így jó?
  • SID_HU
    ja és Andrew nem ugy érti azt a dolgot, hogy eddig volt béta teszt és nagyon köszöni szépen a dolgot, és aki mostantol nem fizet, annak lassaban jönnek a frissitések?
  • SID_HU
    Na emberek csak az RA2zzön aki nem ismeri a Starcraftot, Broodwart

Nuki lécci magyarázd el ezt az AMNÉZIÁS dolgot, mert nem értem hogy akkor honnan hova másoiljam a fontokat plz. :)
  • Nuki
    Itt ám frissítenek valamit
  • Nuki
    Húú az összes szerver offlány!!!
  • Disno
    »»»Caterpie2:
    Huhh, Tiberian Sun? Az yo, én RA2-t nyomom, Tanya rulz
    »»»Atomy:
    Uahh, már 66os szintű vagy? Congracc!
  • Nuki
    NINCS IGAZATOK ÉN VÉGIG JÁCCOTTAM AZ AMNÉZIÁT ÉS TUODOM HOGY MI-MI BAJ LEHET!!!!

Betű: Nincs igazatok Marcus és Atomy ugyanis a windows könyvtárból tötöljétek ki a betűtípusokat (amit az amnézia csinált), majd tegyétek be a fonts könyvtárból a widows fontba...
  • Lord Novi
    Csak neten lehet játszani, szerepjáték, a múltban játszódik, és a www.runescape.com -ról lehet az exe filejét leszedni.
  • Rhcpt
    ha valakit érdekel, akkor tudok szerezni 200 nature runért, vagy 150 nature runért + 100 nyílért runite oret
  • Lord Novi
    hát, nem hiszem.
  • Rhcpt
    tudna valaki majd olvasztani runeite ore-ból runite bart?
  • Lord Novi
    DE te úgylátszik csak számolni tudod :)
  • Lord Novi
    Már csodálkoztam, hogy én többet írtam mint te :)
  • Lord Novi
    hopp, megforditottam, nem 700, hülywe vagyok,,. cask 170:)
  • Lord Novi
    de csak akkor jó, ha regisztrált vagy.
  • Lord Novi
    :) rákattintottam a nevemre, és kiíta az adatokat :)
  • Lord Novi
    MENNYIBE KERÜL AZ ADAM KITE SHIELD? ÉS A GYÉMÁNT AMULETT PROSPECTOLVA? ÉS AD EL VALAKI BÁRMELYIKBŐL IS?
  • Lord Novi
    Azok a régi szépidők... :)
    De már az új korszak van :)
  • Lord Novi
    Jaj, emlékszem amikor régen amikor valaki meghalt, akkor mindenki rohant a cuccokhoz, es amikor az egyijk gyerek már rajta volt, akkor o vitte el az osszes cuccot. És mindenki tradelt vele! :) És a maradékra pedig a roszabb karik ugrottak rá! :)))))
  • Lord Novi
    De mi az az eurofighter typhoon? :)
  • Lord Novi
    ki nem... :)
  • Lord Novi
    csak informáltalak :)
  • Lord Novi
    Masteroidnak is ez a baja, hogy az Amnesia betűi el vannak mosódva. Az internetről tölsd le a patchet, és ha az nem segít, akkor az egész játékot.
  • Hagane
    jaaa, ede aki tudta!nekem nem volt soha Rune cuccom, nem is láttam még soha, nem tudtam az árát.Most viszont a depresszio :-P
  • Lord Novi
    Szerintem nem szívesen cserélnének, Mert a mirithil az kb 5-6k, és a runite leg az meg 65k. De gondolom ez eggyértelmű, úgyhogy nem vagyok üzletrontó.
  • Hagane
    Affene már!ÜZLET = Mythril Plate Mail Body egy RUNE LEGGINGERT
  • Lord Novi
    Szerintem nem fogják a fizetősöket összeengedni, esetleg ha nem látná azokat a cuccokat a nem fizetős ember, amiket ledobnak, vagy tradelni akarnak, es ha nem lenne több helyszín, vagy ha több helyszín lesz, akkor lesz pár szerver a nemfizetősöknek, és a fizetősöknek.
  • Lord Novi
    Kinek milyen runite cuccai vannak?
    Nekem: Runite medium helmet, Runite Full Body, Runite long, és remélem nem sokára runite leg.
  • Thunder_uss
    hogy csinajjatok azokat a neveket azaz a szines neveket???
  • Cater2
    Bocs, hogy mostanában nem voltam, de teljesen lefoglalt a Might and magic 6 és a Tiberian Sun
  • Hagane
    Atomy, én banyaszok neked 22 szenet, ha vársz rá, és kifizetsz!
  • Hagane
    Jó, mert Hungary 100 ert veszi darabjat :-D
  • Atomy
    >>>Mindenkinek akinek pénz kell, vagy jobb felszerelés
    120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
    Bar-okat is veszek:
    Bronze bar 25gp/db(min.60db), Iron bar 80gp/db(min.60db), Steel bar 250gp/db(min.20db), Mithril bar 580gp/db.

Kovácsolok mindenkinek bármit ha hoz anyagot, az alábbiak szerint:
    mithril cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
    12coal+3mithril ore, vagy 20coal, vagy 3mithril bar, vagy 10steel bar vagy 30iron bar, vagy 60iron ore, vagy 72 bronze bar
    mithril cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
    8coal+2mithril ore, vagy 15coal, vagy 2mithril bar, vagy 7steel bar, vagy 21iron bar, vagy 42iron ore, vagy 50 bronze bar
    steel cuccok amihez 5bar kell (plate mail):
    10coal+5iron ore, vagy 12coal, vagy 5steel bar, vagy 15iron bar, vagy 30iron ore, vagy 36 bronze bar
    steel cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
    6coal+3iron ore, vagy 7coal, vagy 3steel bar, vagy 9iron bar, vagy 18iron ore, vagy 22 bronze bar
    steel cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
    4coal+2iron ore, vagy 5coal, vagy 2steel bar, vagy 6iron bar, vagy 12iron ore, vagy 15 bronze bar

Továbbá eladó adamantite ore. 1 db ára:
    (50bronze bar, vagy 20iron bar, vagy 7steel bar, vagy 16coal)+ 6 dwarven stout
  • Hagane
    Változott a helyzet!Chaos Runák kellenek, ÉS még a Mind- ok, mert mindkettővel el lehet sütni egy varázslatot.Chaos jobban kell, de elfogadható áron. 0-5 darabja.
  • Hagane
    És méééégis!