34579
RuneScape
-
#6019 es ne erdekeljen a jelszom -
#6018 nem,el vagyok tiltva -
#6013 sziasztok
lehet,hogy fel evig nem jovok be,es ez komoly!!!!!
>>novi
hozzanyulsz a karimhoz,kinyirlak,mindenki masnak jo jatekot
-
Zsooo #6012 Hello Mindenki!
Ha válaszoltok vkinek az üzenetére, plz írjátok már oda, hogy kinek szól! Vagy legalább kattintsatok rá a "Válasz erre" linkre a megfelelő üzenet mellett... kösz
>>>Hungary
Adamantit sisakról van szó!
Adam large helmet eladó. 25 coal, 20 silver, 15 gold nugget. -
Nuki #6007 Azaz kiegészíteném a 4. sor végét:
Tegyünk e 2 nemes vendégünkel látogatást a Windows/fonts -ba és ide tegyük be aztat. -
Nuki #6006 Szóval Most éppen a windows könyvtárban járunk. Sók sok érdekes fonts között megtaláljuk azt a sorozatot amit az amnézia telepít. (ha telepítés előtt elolvastad volna mit ír akkor rég jó lenne nekeed :) KÍMÉLETLENÜL TÖRÖLD LE AZT A KÉT BETŰŰTÍPUST.... Most egy csendesebb egyszreűbb könyvtárban teszünk látogatást: Amnézia/fonts
Ctrl+C vel (másolás) illesszük föl a vágólapra majd Ctrl+V-vel (beillesztés) tegyük be aztat.
Hát ennyi (a felülírásos módszer-t inkább nem próbáltam ki...)
Ugye így jó? -
#6005 ja és Andrew nem ugy érti azt a dolgot, hogy eddig volt béta teszt és nagyon köszöni szépen a dolgot, és aki mostantol nem fizet, annak lassaban jönnek a frissitések? -
#6004 Na emberek csak az RA2zzön aki nem ismeri a Starcraftot, Broodwart
Nuki lécci magyarázd el ezt az AMNÉZIÁS dolgot, mert nem értem hogy akkor honnan hova másoiljam a fontokat plz. :) ™ -
Nuki #6003 Itt ám frissítenek valamit -
Nuki #6002 Húú az összes szerver offlány!!! -
#5988 »»»Caterpie2:
Huhh, Tiberian Sun? Az yo, én RA2-t nyomom, Tanya rulz
»»»Atomy:
Uahh, már 66os szintű vagy? Congracc! -
Nuki #5987 NINCS IGAZATOK ÉN VÉGIG JÁCCOTTAM AZ AMNÉZIÁT ÉS TUODOM HOGY MI-MI BAJ LEHET!!!!
Betű: Nincs igazatok Marcus és Atomy ugyanis a windows könyvtárból tötöljétek ki a betűtípusokat (amit az amnézia csinált), majd tegyétek be a fonts könyvtárból a widows fontba... -
#5986 Csak neten lehet játszani, szerepjáték, a múltban játszódik, és a www.runescape.com -ról lehet az exe filejét leszedni. -
#5983 ha valakit érdekel, akkor tudok szerezni 200 nature runért, vagy 150 nature runért + 100 nyílért runite oret -
#5982 hát, nem hiszem. -
#5981 tudna valaki majd olvasztani runeite ore-ból runite bart? -
#5980 DE te úgylátszik csak számolni tudod :) -
#5979 Már csodálkoztam, hogy én többet írtam mint te :) -
#5978 hopp, megforditottam, nem 700, hülywe vagyok,,. cask 170:) -
#5977 de csak akkor jó, ha regisztrált vagy. -
#5976 :) rákattintottam a nevemre, és kiíta az adatokat :) -
#5969 MENNYIBE KERÜL AZ ADAM KITE SHIELD? ÉS A GYÉMÁNT AMULETT PROSPECTOLVA? ÉS AD EL VALAKI BÁRMELYIKBŐL IS? -
#5968 Azok a régi szépidők... :)
De már az új korszak van :) -
#5967 Jaj, emlékszem amikor régen amikor valaki meghalt, akkor mindenki rohant a cuccokhoz, es amikor az egyijk gyerek már rajta volt, akkor o vitte el az osszes cuccot. És mindenki tradelt vele! :) És a maradékra pedig a roszabb karik ugrottak rá! :))))) -
#5965 De mi az az eurofighter typhoon? :) -
#5962 ki nem... :) -
#5959 csak informáltalak :) -
#5958 Masteroidnak is ez a baja, hogy az Amnesia betűi el vannak mosódva. Az internetről tölsd le a patchet, és ha az nem segít, akkor az egész játékot. -
#5957 jaaa, ede aki tudta!nekem nem volt soha Rune cuccom, nem is láttam még soha, nem tudtam az árát.Most viszont a depresszio :-P
-
#5956 Szerintem nem szívesen cserélnének, Mert a mirithil az kb 5-6k, és a runite leg az meg 65k. De gondolom ez eggyértelmű, úgyhogy nem vagyok üzletrontó. -
#5955 Affene már!ÜZLET = Mythril Plate Mail Body egy RUNE LEGGINGERT
-
#5954 Szerintem nem fogják a fizetősöket összeengedni, esetleg ha nem látná azokat a cuccokat a nem fizetős ember, amiket ledobnak, vagy tradelni akarnak, es ha nem lenne több helyszín, vagy ha több helyszín lesz, akkor lesz pár szerver a nemfizetősöknek, és a fizetősöknek. -
#5953 Kinek milyen runite cuccai vannak?
Nekem: Runite medium helmet, Runite Full Body, Runite long, és remélem nem sokára runite leg. -
Thunder_uss #5952 hogy csinajjatok azokat a neveket azaz a szines neveket??? -
#5951 Bocs, hogy mostanában nem voltam, de teljesen lefoglalt a Might and magic 6 és a Tiberian Sun -
#5950 Atomy, én banyaszok neked 22 szenet, ha vársz rá, és kifizetsz!
-
#5949 Jó, mert Hungary 100 ert veszi darabjat :-D
-
Atomy #5948 >>>Mindenkinek akinek pénz kell, vagy jobb felszerelés
120 gp-t fizetek a szén darabjáért!(minimum 60db) 100-ért adok 13000gp-t, 400-ért 56000gp-t.
Bar-okat is veszek:
Bronze bar 25gp/db(min.60db), Iron bar 80gp/db(min.60db), Steel bar 250gp/db(min.20db), Mithril bar 580gp/db.
Kovácsolok mindenkinek bármit ha hoz anyagot, az alábbiak szerint:
mithril cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
12coal+3mithril ore, vagy 20coal, vagy 3mithril bar, vagy 10steel bar vagy 30iron bar, vagy 60iron ore, vagy 72 bronze bar
mithril cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
8coal+2mithril ore, vagy 15coal, vagy 2mithril bar, vagy 7steel bar, vagy 21iron bar, vagy 42iron ore, vagy 50 bronze bar
steel cuccok amihez 5bar kell (plate mail):
10coal+5iron ore, vagy 12coal, vagy 5steel bar, vagy 15iron bar, vagy 30iron ore, vagy 36 bronze bar
steel cuccok amihez 3bar kell (legs,skirt,2-H Sword,kite shield,chain mail,battle axe):
6coal+3iron ore, vagy 7coal, vagy 3steel bar, vagy 9iron bar, vagy 18iron ore, vagy 22 bronze bar
steel cuccok amihez 2bar kell (great helmet)
4coal+2iron ore, vagy 5coal, vagy 2steel bar, vagy 6iron bar, vagy 12iron ore, vagy 15 bronze bar
Továbbá eladó adamantite ore. 1 db ára:
(50bronze bar, vagy 20iron bar, vagy 7steel bar, vagy 16coal)+ 6 dwarven stout -
#5946 Változott a helyzet!Chaos Runák kellenek, ÉS még a Mind- ok, mert mindkettővel el lehet sütni egy varázslatot.Chaos jobban kell, de elfogadható áron. 0-5 darabja. -
#5945 És méééégis!