34579
RuneScape
  • Hagane
    JAJ!
  • Rhcpt
    eladó 50 death rúna, min. 15k
  • Hagane
    he?Mé?
  • Hagane
    Kellene A Shield Of Arrav also fele, illetve egy Silverlight (Megöltem Delrith-et, de nem mentette a SERVER!Addigra meg eladtam...!)
  • Nuki
    azaz
    >>>Novi:
    Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
    Azaz felfelé nézel enter
    jobbra egy lépés, felfelé nézel enter
    stb....
  • Nuki
    LOL sid ;)

Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
    Azaz felfelé nézel enter
    jobbra egy lépés, felfelé nézel enter
    stb....
  • SID_HU
    na végre a fizika 3,1,2 után végre megvan az elso ÖTÖSÖM fizikábol :) lol
  • Lord Novi
    A páncélt már megtaláltam, ahol ott van a fekete ruha, de a függönyt is megnéztem, de már a végefelé már meguntam, és kiléptem.
  • Lord Novi
    :))))))))
  • Zsooo
    Mindez persze rune cuccban, őrjöngő tömeg közepette...
  • Zsooo
    Hehe, az előbb tyúkokat lőttem, sikerült egy 0-t lőnöm, erre ugye rámugrik a gyilkos csirke bosszúért csipogva, hát tudhatott valamit, mert 3 db 0-s és egy 1-es ütésem után még menekülni is volt ideje... :)
  • Rhcpt
    ha techet akarsz látni akkor http://rhcp-t.fw.hu
    lol, nem tom hogy jött ez ide, de alacsony a látogatottságom.. :))))
  • Rhcpt
    hogy te milyen ügyes vagy.. két egész képet be tudtál szúrni, e' mán döfi! ..
  • Nuki
  • Rhcpt
    ciki.. :P
  • Nuki
    ;P
  • Nuki
    NEKEM IGENIS KELL ;p
  • Rhcpt
    nem képzeled, hogy lealacsonyodok a te szintedre, és ilyen 4k-kért fogok egy estét átbányászni.. inkább szedek egy kis mith oret ;)
    a craftingeddel meg sokra mész, csinálhatsz jó kis ruby amukat ami már a kutyának se kell.. :P
  • Amorce
    Hát ha nincs, hát nincs :))))))))))))))))))))
  • Rhcpt
    4k-ért tehetsz nekem egy szívességet.. >:)
    amúgy vettem egy rune bart épp az előbb, a full rune cucchoz jól állna egy rune pajzs.. ;)
  • Amorce
    Jó, vagy nem jó, ennyit adok 100 silverért. Aki mégis úgy gondolja érdemes az vegye fel a kapcsolatot Hangianix-szal.
    Ja és law rúnát is veszek 500gp-ért. Ezt is Hangianix-szal intezze aki el szándékozik adni ilyesmit.
    Ja és mégvalami Rhcpt, neked max csak 4k-t fizetek ha van elég vér a *****-ban, hogy hozz nekem 100 silvert :))))))))))))))))))
  • Nuki
    a függönyt vizsgáld végig és nézd meg az ajtóban a jobb oldali páncélt
  • Hangianix
    En nem ismerem az arakat, de ahhoz kepest, hogy mi kell az ezust banyaszasahoz (azt hiszem 20-s mining) szerintem jo ar.
  • Rhcpt
    ez így van, csak ma valaki 100 ezüstért 15kt kínált hungary.. ez még jobb üzlet..
    (ja és a smithing része nem számított, ezüst bar is jó)
  • Lord Novi
    Hogyan kell tovább jutni az amnéziában, amikor a léghajó a király várában landolt, és a trónteremben vagy? Valami titkos alagútat kell megtalálni???????????????????
  • Rhcpt
    *ezüstjét
  • Rhcpt
    ez egyáltalán nem jó..
    Hagane-nek ajánlottam egy jó üzletet, szerintem az összes szenét eladta :P
    na ki segíti a fiatalabb karikat?:)
  • Amorce
    8k-t adok 100db silverért. Mivel én ritkán vagyok, keressétek meg Hangianixot, ha oké az ár és rendezzétek vele az üzletet. Mi egymás között majd elszámolunk.
  • Rhcpt
    nem elég, hogy eltiltanak a géptől mert béna vagy, még ilyen ygerekes módon is próbálsz rosszat okozni nekem? bár nem értem miért.. asszed nagy dolog volt elgyalogolnom faladorba meg vissza?..
  • Rhcpt
    rob45: na mizujs már???
  • rob45
    kosz novi
  • Lord Novi
    Egyébként hol is vannak a calculátorok???????????????????????
  • Lord Novi
    szerintem nem kéne itt szivatni Rob-ot, mert én is el lettem tiltva a számítógéptől hétköznap. Csak néha játszhatok hétköznap.
  • Lord Novi
    úgyszintén
  • Hagane
    Na mindegy, akkor ki mit ad mennyi (Reális) Silver-ért?!
  • rob45
    csak probaltam a smajlit
    (laden)(bush)
  • Rhcpt
    25 silver kb. 1250 gp-t ér, egy adam leg 6k-be kerül(ha jól emléxem), 150 silver kb. 7500-at ér, egy rune leg pedig 64k.. de soxerencsét..
  • Hagane
    Hé srácok.Bányászok 25 Silver-t annak, aki ad egy Adam Legs-t. 150-et annak, aki RUNE Legget ad!
  • Disno
    »»»Hungary:
    Én is a Dragon Dungeont nyomom de én a Giant Skelieket :-)))
  • rob45
    nem,csak kicsit sokat csinaltam,hungary,te szivatni akarsz????????????????miert??????????