34579
RuneScape
-
#6071 JAJ!
-
#6070 eladó 50 death rúna, min. 15k -
#6068 he?Mé? -
#6066 Kellene A Shield Of Arrav also fele, illetve egy Silverlight (Megöltem Delrith-et, de nem mentette a SERVER!Addigra meg eladtam...!) -
Nuki #6065 azaz
>>>Novi:
Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
Azaz felfelé nézel enter
jobbra egy lépés, felfelé nézel enter
stb.... -
Nuki #6064 LOL sid ;)
Akkor mindenkivel beszélj és utána balról indulj el és nézd meg minden egyes lépés után felfelé a függönyön.
Azaz felfelé nézel enter
jobbra egy lépés, felfelé nézel enter
stb.... -
#6063 na végre a fizika 3,1,2 után végre megvan az elso ÖTÖSÖM fizikábol :) lol™ -
#6062 A páncélt már megtaláltam, ahol ott van a fekete ruha, de a függönyt is megnéztem, de már a végefelé már meguntam, és kiléptem. -
#6061 :)))))))) -
Zsooo #6060 Mindez persze rune cuccban, őrjöngő tömeg közepette... -
Zsooo #6059 Hehe, az előbb tyúkokat lőttem, sikerült egy 0-t lőnöm, erre ugye rámugrik a gyilkos csirke bosszúért csipogva, hát tudhatott valamit, mert 3 db 0-s és egy 1-es ütésem után még menekülni is volt ideje... :) -
#6058 ha techet akarsz látni akkor http://rhcp-t.fw.hu
lol, nem tom hogy jött ez ide, de alacsony a látogatottságom.. :)))) -
#6057 hogy te milyen ügyes vagy.. két egész képet be tudtál szúrni, e' mán döfi! .. -
Nuki #6056 -
#6055 ciki.. :P -
Nuki #6054 ;P -
Nuki #6053 NEKEM IGENIS KELL ;p -
#6052 nem képzeled, hogy lealacsonyodok a te szintedre, és ilyen 4k-kért fogok egy estét átbányászni.. inkább szedek egy kis mith oret ;)
a craftingeddel meg sokra mész, csinálhatsz jó kis ruby amukat ami már a kutyának se kell.. :P -
Amorce #6051 Hát ha nincs, hát nincs :)))))))))))))))))))) -
#6050 4k-ért tehetsz nekem egy szívességet.. >:)
amúgy vettem egy rune bart épp az előbb, a full rune cucchoz jól állna egy rune pajzs.. ;) -
Amorce #6049 Jó, vagy nem jó, ennyit adok 100 silverért. Aki mégis úgy gondolja érdemes az vegye fel a kapcsolatot Hangianix-szal.
Ja és law rúnát is veszek 500gp-ért. Ezt is Hangianix-szal intezze aki el szándékozik adni ilyesmit.
Ja és mégvalami Rhcpt, neked max csak 4k-t fizetek ha van elég vér a *****-ban, hogy hozz nekem 100 silvert :)))))))))))))))))) -
Nuki #6048 a függönyt vizsgáld végig és nézd meg az ajtóban a jobb oldali páncélt -
#6047 En nem ismerem az arakat, de ahhoz kepest, hogy mi kell az ezust banyaszasahoz (azt hiszem 20-s mining) szerintem jo ar. -
#6046 ez így van, csak ma valaki 100 ezüstért 15kt kínált hungary.. ez még jobb üzlet..
(ja és a smithing része nem számított, ezüst bar is jó) -
#6044 Hogyan kell tovább jutni az amnéziában, amikor a léghajó a király várában landolt, és a trónteremben vagy? Valami titkos alagútat kell megtalálni??????????????????? -
#6043 *ezüstjét -
#6042 ez egyáltalán nem jó..
Hagane-nek ajánlottam egy jó üzletet, szerintem az összes szenét eladta :P
na ki segíti a fiatalabb karikat?:) -
Amorce #6040 8k-t adok 100db silverért. Mivel én ritkán vagyok, keressétek meg Hangianixot, ha oké az ár és rendezzétek vele az üzletet. Mi egymás között majd elszámolunk. -
#6039 nem elég, hogy eltiltanak a géptől mert béna vagy, még ilyen ygerekes módon is próbálsz rosszat okozni nekem? bár nem értem miért.. asszed nagy dolog volt elgyalogolnom faladorba meg vissza?.. -
#6038 rob45: na mizujs már??? -
#6037 kosz novi -
#6036 Egyébként hol is vannak a calculátorok??????????????????????? -
#6035 szerintem nem kéne itt szivatni Rob-ot, mert én is el lettem tiltva a számítógéptől hétköznap. Csak néha játszhatok hétköznap. -
#6034 úgyszintén -
#6032 Na mindegy, akkor ki mit ad mennyi (Reális) Silver-ért?! -
#6031 csak probaltam a smajlit
(laden)(bush) -
#6029 25 silver kb. 1250 gp-t ér, egy adam leg 6k-be kerül(ha jól emléxem), 150 silver kb. 7500-at ér, egy rune leg pedig 64k.. de soxerencsét.. -
#6028 Hé srácok.Bányászok 25 Silver-t annak, aki ad egy Adam Legs-t. 150-et annak, aki RUNE Legget ad! -
#6027 »»»Hungary:
Én is a Dragon Dungeont nyomom de én a Giant Skelieket :-))) -
#6024 nem,csak kicsit sokat csinaltam,hungary,te szivatni akarsz????????????????miert??????????