34579
RuneScape
  • Hangianix
    Huhuu, kemeny 5 percig en vezettem a 3-s serveren a ranged listat ;-)
  • Lord Novi
    nekem mar 45
  • SID_HU
    Hagane lol bárcsak lehetne kapni 4kért rune pajzsot :P

Novi nem is jáccottam olyan sokat Amnéziát csak éppen eleget, egyébként asszem 24es ron, de nyálkavadászattal novelhetem sokáig ha kell :)
  • Rhcpt
    jaja, meg 2k nature-ért is :-)
  • Lord Novi
    Buying diamond ammy!!!!!!!!!!
  • Disno
    Rune sqr-t nem 1.5k szénért ad Kékrózsi?
  • Rhcpt
    én is kifogytam a kajából sajna, ideje horgászni. :)
  • Rhcpt
    sőt, rune squaret már napok óta nem tudok 150k-ért venni...
  • Lord Novi
    huh, Rhcpt én nekem már idegösszeroppanásom van. Beloggolok, egy lvl 91-es csakesz mellett, elfutok delre, ott meg egy kb 70-es varakozik , es amikor megkerulve a hazat ujra delnek eredtem ott van az s ket fanatikus ficko, aki mindenaron megakarnak olni minket. És már nincs kajám, csak egy pite.
  • Hagane
    Akkor a Gower srác elég hülye lol.Na mindegy.Odaadom a régi Mythet meg 5K-t (mostmár annyi van).
  • Lord Novi
    ajajj, közölnöm kell veled, hogy:
    Rune squire az ugy meglehet ugy 100k es a kite megninncs meg asszem.
    Az adam body plate az meg 40k.
  • Hagane
    Ha valaki lenne olyan kedves (Vagy csak bolond?) hogy elad nekem ed Rune Square- vagy Kite Shieldet(Amelyik jobb), akkor 4K-t fizetek érte!Ha Adam, akkor 3.4 K!Üzenetek a RS-ben, Adam Plate Mail Body is érdekelne (Vagy csak az, ha megvan).Naszóval, kinek van meg?(Kell a bankbol kivenni a Casht-, itt írjátok meg!)
  • Hagane
    He?
  • Disno
    mármint a PCG CDn van ha +van/kölcsön tod kérni :-)
  • Disno
    »»»Nuki:
    Lol, inkább elkezdtem az Emlékcsavart nyomni :-)) PC GURU, 2000/2 Programok, amiket ti küldtetek [Xtra ajánlat]
  • Hagane
    Megoróbálni megpróbálom, de a jobbra-balra rohangálást nem nagyon díjazom... a bankok közt, persze.Hihetetlenül rossz üzlet.Viszont HUSZAT bányászok neked.Ha erős leszek, leteszem a páncélom, és harmincat, illetve, ha nagyon ráérek, akkor százakat.De nem most...na mindegy, mindjárt bányászok.Huszszor 120 = 2400 ;-) PLEASE =lol= buy!
  • Hagane
    Atomy, nekem nincs időm, vagy olyan gyors banyaszásom hogy ennyit összeszedjek.Figyelj, huszat bányászok, jó?Kell a pénz, de nemtudom hogy bányásszak ENNYIT Lol!
  • Atomy
    Bányássz sokat. Jó áron megveszem.
  • Hagane
    BENN VAGYOK A CHAMP'S GUILDBEN!!!
    Egyébként két napja nem jöttem, de aznap megvolt.
    Most Rune cuccot vehetek, de ugye, nincs mibol, mert baromnakvaló árakat tűztek ki érte.Gyors Cash kellene, sok.Ötlet?(Meg tudom hálálni, busásan :-))
  • Lord Novi
    attól függetlenül be tudtam lépni :)
  • Lord Novi
    hat de jo, mindegyik szerver offlineon van.
  • Rhcpt
    szenet 110-ért veszek, nagyobb mennyiségben(min. 100 darab) 120-at adnék
  • Lord Novi
    :))))))))))))))))
  • Atomy
    Az abszolút öngyilkosság:
    A karakter neve: Lovebinladen, ha jól láttam akkor combat level: 5
    A wilderness lvl 25-nél láttam, és Északnak tartott.
  • Lord Novi
    kezd késő lenni :)
  • Lacc
    Csak beköszöntem!
  • Lord Novi
    vagyis Sid_hunak
  • Lord Novi
    úgyértve az új Amnézia fan-nak szólt
  • Lord Novi
    Jesszus úristen! Már itt tartasz? Hány órát játszottál már vele? :)
  • Nuki
    Végre egy újabbb Amnézia fan ;)
  • Nuki
    szóval
    >>SID_HU

Először is menj, keress egy szobát. Tifanyétól balra van. NÉzz át mindent a várban. Ha arra indulsz el mint amerre Stark akkor észre veszed hogy egy fáklya rosszul van elhelyezve. MEgnyílik egy ajtó (lépcső) lefelés ott áll az időzárnál. Aztán jön valaki azaz valami. (nem mondom el)
    utána miután végeztél nézz körül még mindenüt aztán feküdj le (igen mindent elvégeztél ezezn a napon.) aztán megint feküdj le miután megnéztél mindent majd jön a 3. nap mikor kinyílik az időzár. Persze előbb ugorj be Tif-hez. Hátha kapsz egy emléket. Utána be a kapun és tovább.... (azért tudnom kéne hányas szintű vagy)
  • SID_HU
    ->Atomy: pk egész jo, én ilyen kis pöcsöket hogy lvl 40-50 láttam full adamba, pedig milyen ki csorok, na ha ezek bemmenek a mélyebb teruletekre akkor meg lehet oket olni, habár nagy szemétség hogy a wilderben ki lehet loggolni, az nem kéne :(

->Nuki na akkor mit kéne csinálni? a repülő várban?
  • Nuki
    apró javítás : vagy hatchettel vagy igazad van
  • Rhcpt
    --->Atomy:
    Van egy szembetűnőbb bizonyíték is arra, hogy a pk-val lehet a legjobban keresni. Nézd meg a komolyabb pk-k(80-90 combatúakra gondolok) fegyverzetét, mindegyik rune shielddel meg rune battle axe-szel mászkál a wilderben..:)
  • Disno
    na bakker! Letöltöm én is az Amnéziát ha már ennyien nyomjátok ;-) <- hát ilyet, ott van a smile beszúrás...
  • Rhcpt
    A 60-as lvlt nem néztem, de pl nekem is csontok vannak most a fejem felett, az előbb pedig megtámadtak.. ugyan nem jött össze nekik, de ha mégis eltávoztam volna akkor biza' 200k-t kerestek volna ketten(fejenként ugyan "csak" 100k, de az se kevés..) pár perc alatt:)
  • Atomy
    Én is gondoltam erre, de 60-as combat level-el, nem hiszem hogy sok full runitos playert ölt le
    Egyébként szerintem nem lehet nagyon sok pénzt keresni pk-val, mert sok áldozat elmenekül, vagy nincs nála szinte semmi értékes, ha pedig csapatban vadászik(egyedül nincs nagy esélye) akkor meg kell osztozni a zsákmányon.
    Én nem is szoktam pk-zni:
    1. Ha meglát egy jóval gyengébb player, egyből elfut
    2. Ha ki is nyírnám valószínűleg nem full runite lenne a zsákmány
    3. Ha támadok akkor a saját cuccaim is veszélybe kerülnek, amik elvesztése nem ér fel az esetleges nyereséggel.
  • Lord Novi
    DE SZAR!!!!!!!! NEM TUDOK RUNESCAPEZNI, MERT VALAMI HIBA VAN :(((((((
  • Cater2
    Na sziasztok! Bocs, hogy nem jöttem, de sok minden lefoglalt, de most megpróbálok fellépni
  • Lord Novi
    Nekem nem megy a rune, amikor elinditok egy szervert, akkor csak szürkeség van.