34579
RuneScape
-
Nuki #6279 Rchpt:
Befogadnátok egy szegény fiút aki még 1 pk életét nem vette el és szeretne egy (1 darab) jó cuccost nyerni. (42es szintű vagyok. Meghalnék ott? van használható magicam, rangedem) -
#6277 akkor a memóriád is rossz :))
te a cuccokból kaptál 300 gp-t, PLUSZ még 7 zafírt!!!
Lord Novi is 7-et kapott, én 6-ot, tanúsíthatjuk..
ja és te még elraktál zsebre 2 zafirt, most olvasom csak.. akkor te 9-et kaptál, ami nagyon nem fair.. -
#6275 jovok fel nyolckor. -
#6274 na neeeeeeeeeeeee, mar megint!!!!!!!!! :((((((((((((( -
#6273 jó neked.. :( -
#6272 már jó :))))))) -
#6271 én is kifagytam, ott leáll, hogy "Checking for latest updates.." aztán egy bőbeszédű hibaüzenet: "|" :(( -
#6270 és állandóan ezt írja ki :((((((((((((((((((((((
-
#6269 >>>Rhcpt
Nem tudok bejönni :((((((((
Error connecting to filelist server: 10060 -
#6268 DE SZAR A CONNECTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6267 Természetesen osztozunk;)
apropó, ezt neked nem kéne mondogatnod, mert ahhoz képest hogy te a múltkor senkit nem öltél le mégis több zafírt kaptál mint én.. de mindegy, néhány zafíron nem érdemes összeveszni, igaz?.. -
#6266 Nemsokára én is megyek majd, ne feledd, Roope >:-] -
#6264 nem rossz ;) ™ -
#6263 HEHE, ez a vadászat is jól sikerült, Lord Novival kicsit pk-ztunk, az eredménye: 1 rune legs, 1 rune long, 1 rune med helm, 1 adam kite shield, 1 mith top..
imádom a runescapet és a pk-t.. >:) -
#6262 >>>Rhcpt
jössz?????????? -
#6261 »»»Rhcpt,Lord Marcus:
Boccs, de L kellett mennem aludni mert amúgy is már 10kor kellett volna mennem :-)))
»»»Otherz:
Byez! :-)) -
#6259 Az az oldal szar, besejön a MAin PAge.Egyszer bejött aztán meg BANG, semmi... -
#6258 Milyen rud?
-
#6254 IGaz, mire meg is lesz, leszek vagy 42 Mining :-D. -
#6253 Mit gondolsz, miért pont 400-a mondtam :-D
-
#6250 Nnnnna....ha hajráok mint egy idióta, összejön a 400 Coal hétvégére...hihetetlen türelem kell ehhez...(25 perc 25 Coal, de sokan bányásszák, tehát az idegeimre mennek..grRRRRRRRRR!) -
#6247 Lol...ha lesz Cash, adok pénzt, smithelni ingyen fogok, de még "Gyenge" vagyok....ennél többet nem nagyon képzelhetek el "Kedvesnek"...
-
#6243 Elkezdett Noobnak nevezni, mondtam pont ő?Erre anyázott és mindenhova követ, azt haszudja én kezdtem.Idegesítő, semmi több, de ő ... -
#6242 Princess_Elf egy hülye p---- ne nagyon beszéljetek vele, mert egy mocskos parazita! -
#6241 Azannyakukija!AAAAZ igen!Gratula, Rupi!Ki mondta hogy adományok?Állok rendelkezésére :-D.O ya, kellene egy Adam Plate Mail vagy netalantan Legs.Hungary tudja miert, ő adta a pénzt :_D. -
#6240 de a pk-hoz tehetség kell, nem fanatizmus clickelgetés.. :))) -
#6239 65 -
Nuki #6238 Rchpt:
Hányas szintű vagy?
(csak úgy hirtelen beugrott a Pk-król -
#6235 LOL, ez nagyon király volt!!!!!
végre sikerült pk-ból szereznem komolyabb cuccokat egy playertől: rune long sword, mith top, 5 steel top, addy legs, 1 emerald. hát igen, a lava maze közelében jó pkzni :)))
-
#6230 >>>Lord Novi
bocs, kicsit elhúzódott a kirándulás! -
#6229 Hungary! Ez nagyon nem volt szép tőled..
na akkor tisztázzuk a dolgokat.
a vas és néhány zafirnak szerintem nagyon örülj hiszen te speciel senkit nem öltél meg ellenben velünk! a zafírokat pedig harmadoltuk, 20 zafír jött össze, Lord Novi 7-et, te 7-et, én meg 6-ot kaptam, ez így fair szerintem. ja és volt 310 gép is.
Na most hogy 4-szer majdnem meghaltál azt sajnálom, én rengeteget pk-zok, aki nem bírja a harcot az ne tegye, úgy látszik ez nem neked való..
ezek után szerintem nem nekem kéne elgondolkodnom, az hogy most nem sikerült nagyobb cuccot szerezni az nem az én hibám, mindent elkövettem, piszokság így hátbatámadni.. -
#6228 >>>Rhcpt
mindjárt jövök! -
#6227 Ki mennyit adna 20 Coal-ert?Van kettő Chaos Runam, azert ki mennyit Ad?!
-
#6225 50 lehet a max különbség! -
#6224 68 -
#6223 Mi?Mer, hányas vagy? -
#6222 Nem tudnank egyutt, mert tul nagy a szintkulonbseg koztunk. -
#6221 Hangi, akarsz Wildezni?
-
#6220 Egyebkent egy LV 35 srác tűrhető cuccokkal (Adam (B) Axe, Adam Large Helm, Myth Legs, Plate Mail Body, Steel Shield (Elcseréltem Adam-ra :-D)), 30 AIMMEL, 30 DEFFEL, 33 STR-rel menne PKzni, nyilasok előnyben.Apropó, most asszem a bányászást / Snmithelést fejlesztem, mert rájöttem valamire ;-) >:-] -
#6219 Nem, nincs, mert ha egy oldal spontán az RS-re specializálódik, ennyi Infóval, egy Hacker képes(Max) beletenni akármit is, plusz, én használtam KB 2 hete (Mikor kezdtem) és minden stuffom ép!