34579
RuneScape
  • Nuki
    Rchpt:
    Befogadnátok egy szegény fiút aki még 1 pk életét nem vette el és szeretne egy (1 darab) jó cuccost nyerni. (42es szintű vagyok. Meghalnék ott? van használható magicam, rangedem)
  • Rhcpt
    akkor a memóriád is rossz :))
    te a cuccokból kaptál 300 gp-t, PLUSZ még 7 zafírt!!!
    Lord Novi is 7-et kapott, én 6-ot, tanúsíthatjuk..
    ja és te még elraktál zsebre 2 zafirt, most olvasom csak.. akkor te 9-et kaptál, ami nagyon nem fair..
  • Lord Novi
    jovok fel nyolckor.
  • Lord Novi
    na neeeeeeeeeeeee, mar megint!!!!!!!!! :(((((((((((((
  • Rhcpt
    jó neked.. :(
  • Lord Novi
    már jó :)))))))
  • Rhcpt
    én is kifagytam, ott leáll, hogy "Checking for latest updates.." aztán egy bőbeszédű hibaüzenet: "|" :((
  • Lord Novi
    és állandóan ezt írja ki :((((((((((((((((((((((

• Lord Novi
    >>>Rhcpt
    Nem tudok bejönni :((((((((
    Error connecting to filelist server: 10060
  • Lord Novi
    DE SZAR A CONNECTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rhcpt
    Természetesen osztozunk;)

apropó, ezt neked nem kéne mondogatnod, mert ahhoz képest hogy te a múltkor senkit nem öltél le mégis több zafírt kaptál mint én.. de mindegy, néhány zafíron nem érdemes összeveszni, igaz?..
  • Hagane
    Nemsokára én is megyek majd, ne feledd, Roope >:-]
  • SID_HU
    nem rossz ;)
  • Rhcpt
    HEHE, ez a vadászat is jól sikerült, Lord Novival kicsit pk-ztunk, az eredménye: 1 rune legs, 1 rune long, 1 rune med helm, 1 adam kite shield, 1 mith top..
    imádom a runescapet és a pk-t.. >:)
  • Lord Novi
    >>>Rhcpt
    jössz??????????
  • Disno
    »»»Rhcpt,Lord Marcus:
    Boccs, de L kellett mennem aludni mert amúgy is már 10kor kellett volna mennem :-)))
    »»»Otherz:
    Byez! :-))
  • Hagane
    Az az oldal szar, besejön a MAin PAge.Egyszer bejött aztán meg BANG, semmi...
  • Hagane
    Milyen rud?
  • Hagane
    IGaz, mire meg is lesz, leszek vagy 42 Mining :-D.
  • Hagane
    Mit gondolsz, miért pont 400-a mondtam :-D
  • Hagane
    Nnnnna....ha hajráok mint egy idióta, összejön a 400 Coal hétvégére...hihetetlen türelem kell ehhez...(25 perc 25 Coal, de sokan bányásszák, tehát az idegeimre mennek..grRRRRRRRRR!)
  • Hagane
    Lol...ha lesz Cash, adok pénzt, smithelni ingyen fogok, de még "Gyenge" vagyok....ennél többet nem nagyon képzelhetek el "Kedvesnek"...
  • Hagane
    Elkezdett Noobnak nevezni, mondtam pont ő?Erre anyázott és mindenhova követ, azt haszudja én kezdtem.Idegesítő, semmi több, de ő ...
  • Hagane
    Princess_Elf egy hülye p---- ne nagyon beszéljetek vele, mert egy mocskos parazita!
  • Hagane
    Azannyakukija!AAAAZ igen!Gratula, Rupi!Ki mondta hogy adományok?Állok rendelkezésére :-D.O ya, kellene egy Adam Plate Mail vagy netalantan Legs.Hungary tudja miert, ő adta a pénzt :_D.
  • Rhcpt
    de a pk-hoz tehetség kell, nem fanatizmus clickelgetés.. :)))
  • Rhcpt
    65
  • Nuki
    Rchpt:
    Hányas szintű vagy?
    (csak úgy hirtelen beugrott a Pk-król
  • Rhcpt
    LOL, ez nagyon király volt!!!!!
    végre sikerült pk-ból szereznem komolyabb cuccokat egy playertől: rune long sword, mith top, 5 steel top, addy legs, 1 emerald. hát igen, a lava maze közelében jó pkzni :)))
  • Rhcpt
    >>>Lord Novi
    bocs, kicsit elhúzódott a kirándulás!
  • Rhcpt
    Hungary! Ez nagyon nem volt szép tőled..
    na akkor tisztázzuk a dolgokat.
    a vas és néhány zafirnak szerintem nagyon örülj hiszen te speciel senkit nem öltél meg ellenben velünk! a zafírokat pedig harmadoltuk, 20 zafír jött össze, Lord Novi 7-et, te 7-et, én meg 6-ot kaptam, ez így fair szerintem. ja és volt 310 gép is.
    Na most hogy 4-szer majdnem meghaltál azt sajnálom, én rengeteget pk-zok, aki nem bírja a harcot az ne tegye, úgy látszik ez nem neked való..
    ezek után szerintem nem nekem kéne elgondolkodnom, az hogy most nem sikerült nagyobb cuccot szerezni az nem az én hibám, mindent elkövettem, piszokság így hátbatámadni..
  • Lord Novi
    >>>Rhcpt
    mindjárt jövök!
  • Hagane
    Ki mennyit adna 20 Coal-ert?Van kettő Chaos Runam, azert ki mennyit Ad?!
  • Hagane
    50 lehet a max különbség!
  • Hangianix
    68
  • Hagane
    Mi?Mer, hányas vagy?
  • Hangianix
    Nem tudnank egyutt, mert tul nagy a szintkulonbseg koztunk.
  • Hagane
    Hangi, akarsz Wildezni?
  • Hagane
    Egyebkent egy LV 35 srác tűrhető cuccokkal (Adam (B) Axe, Adam Large Helm, Myth Legs, Plate Mail Body, Steel Shield (Elcseréltem Adam-ra :-D)), 30 AIMMEL, 30 DEFFEL, 33 STR-rel menne PKzni, nyilasok előnyben.Apropó, most asszem a bányászást / Snmithelést fejlesztem, mert rájöttem valamire ;-) >:-]
  • Hagane
    Nem, nincs, mert ha egy oldal spontán az RS-re specializálódik, ennyi Infóval, egy Hacker képes(Max) beletenni akármit is, plusz, én használtam KB 2 hete (Mikor kezdtem) és minden stuffom ép!