34579
RuneScape
-
#6168 jaja az
->Nuki
na végre megvan, már a várnál vagyok ami repül de nem tom mit kéne csinálni, már nem is volt igazán kedvem szarakodni. Megnéztem, van vagy 50hely pluszba mostmár, csináltam zafir onix meg rubin cuccokat, semmi pénzem se volt jo cuccokra :( láttam a vadászhelyet meg minden, de nincs kedvem szarakodni, ugyhogy lécci mond meg hova kéne tovább menni.™ -
#6167 Atomy: egy lényeges dolgot hagytál ki, a pk részt! engem már öltek meg, és a cuccot amit elveszítettem valaki más ugye megszerezte.. ő pedig mindeközben nem fejlődött.. ha egy este mondjuk leöl egy full runiteos playert akkor kapásból 200k egy este, semmi fejlődés..(persze ritka, de előfordulhat) -
Atomy #6166 Ez a 2anger szerintem kamu.
- Az én total skillem 770, és kb. 1000k-m van(kp+cuccok a bankban).
Az ő total skillje 632 és kb. 5-6000k-ja van.
Szerintem semmivel nem lehet ennyi pént keresni(kivéve ha cheater, scammer, cracker, vagy valakitől kapta(na de ennyit???))
Továbbá 51-es woodcutting-hoz kb. 4k fát kell kivágni, míg neki 100k van???? Szerintem nincs olyan hülye aki pénzért veszi a fát, csak azért hogy a bankban tárolhassa, ahol amúgy is kevés a hely.
Nektek mi a véleményetek erről???
Ha valaki tud jobb pénzkereseti módot, akkor nekem is elárulhatná.
-
#6165 hehe, a moderátorok az előbb benyomták SYSTEM MESSAGE-be, hogy a grater demonok alatti láva mellett vannak, 100gp-ért veszik a sört, mindenki vigyen:)))))))))))) -
#6162 hát ilyet... van egy csávó, neve 2anger. Full rune cuccos, sqr shilelddel... bankjába több mint 100k nyívlessző, 4300k coin, 100k fa, 4k szén, 21 rune bar és 11 hatchaet van.... -
#6161 Na egy hét? mondjuk kell hozzá 60mining 50smithing, meg más ilyen jo dolgok mint 40crafting, és akkor bányászol jo sok aranyat, meg gemet az aranyak mellet, utána olvasztgatsz, meg csinálsz ékszert és az sokat ér, tudjátok én nem azt mondtam, hogy bárki csinálhat 1hét alatt ilyen sok pénzt, meg még lehet steel bodyt csinálni, 5bar és 1200at ér!
->Nuki
Ma megint Amnéziáztam és kihaltam a hárpiáknál, pedig az egyik már meg volt :(, egy csomot gyurtam is a nyálkaparazitáknál, de megint csinálhatom a csapdás résztől :( ™ lol :) -
#6160 --->Kkrisz
Tényleg szép így együtt, de én múlt héten 55 darabot gyűjtöttem össze, ha valaki rendszeresen harcol akkor azért kb. 4 hónap alatt össze lehet gyűjteni ennyit simán:) -
#6159 -->KKrisz
Latszik, hogy nem gyilkolsz a wildban... :-)
-
#6156 ez értelmes beszólás volt :) -
#6155 na, vagyis az amnézián beszélgessünk amnéziás dolgokat? :) -
#6154 őőőőőőő, nem azért csináltam az amnézia topikot, hogy ott kérdezzunk es válaszoljunk? -
#6153 Igy, hogy nincs fent senki (bocs a fent levoktol - Hungary, Rhcpt), eleg unalmas a jatek!
-
Nuki #6152 SID:
Mikor mész föl a sziklán akkor lapulj a fal mellé és akkor nem kapnak el a hárpiják utána a nyálkák elóől menekülj el és ott lesz a szirten. de előbb beszélgess az apácával ha van az 1.1es verziód -
#6150 Na ja, na ja!Engem is érdekel! -
#6149 egy hét? hogyan szerzed a moneyt? -
#6148 Van egy heted nekem?:-D Komolyan kellene Rune cucc, de már majdnem a Champ's Guild-ben vagyok...
-
#6147 Izé, egy hét?..................................affene már!
-
#6146 Lol Max Payne rulz! kuul ez a lassitos cucc, csak kár hogy korlátolt :(, de azért kuul.
Ez vicces mert egy runás cucc nekem max egy hét volt lol :)
Amnézia megint rulz :), már eljutottam a szétvert faluig, csak nem tom hova ment az rib*** Tif , aztán meg megint a hegyek felé mentem, és megolt 3olyan nyálka, ugyhogy megint csinálhatom meg a csapdás résztol :(
™ -
#6145 GRR
-
#6144 -
#6143 -
#6142 HÉÉ!Akkor én mi vagyok?!Ez rosszul esett :-( -
#6141 Ilyet is regen lattam, hogy nem irt senki ennyi ido alatt. -
#6140 Mindegy, de ha valamilyen módon ....tudjátok ;-).
Egyébként egy Quest kell, hogy a Champion's Guild tagja legyek!WAAAAHOOO!JÖVÖK, SRÁCOK!
-
#6139 elado!!!!!!!!
2 db rune med
ruby,emeral,sapha amuletek!!!!!!!!!! robnal!!!!!!!!!! -
#6138 csak a varazsköveket gyorsabban ossze lehet szerezni -
#6137 asszem egy hónap alatt szedtem össze a runeleget és a rune body-t. -
#6136 én is -
#6135 Olcsónak olcsó, de egy hónap alatt kibányászom akármilyen Rune cuccnak az árát! -
#6134 ez nem olcsó? -
#6133 Megint gyüttem!Any deals i can get off of you guys?Runes, weapons, even Adamantite or Rune stuff?!I'll mien Silver, or make Silver bars(Takes awhile, Silver is AWFULLY slow to respawn)!Silver : 30-35 GP. Bars (Silver) : 59-73 (Sellng price).
Yes, yes I'm flaunting, and it feels damn good too, because not too many people can speak English since they were eleven, sooooooo...BOO!:-) -
#6132 -> Hungary
bocs de ezt a szot nem ismerem :) komolyan :) lol ™
-
#6131 Megnéztem. Állati! -
Zsooo #6128 2000 fire + 500 air + 93 earth = rune large :)))
A player neve: Gregechidna6 -
#6127 bocs, de mivel a RS-re nem mehetek vissza(pár player miatt lgggolni kellett a wilder 40. fokánál..) nekem meg mennem kell ezért mégis itt mondom, hogy "Jó éjt!"..
byezzz. -
#6126 itt van e http://runescapeshop.cjb.net/
hát nem tom de nem nagy poén hogy valaki magát tudja lefenykepezni, majd csomo helyre kicsinyitve, nagyitva bevágni... ráadásul nem is szerkesztgette meg ilyenek csak bevágta..., de nekem mind1 -
#6125 HOL VAN A KALKULÁTOR?????????????????????, -
#6124 :)))))))))) -
#6123 nem -
#6122 Dakiller-tol?