34579
RuneScape
-
#6338 Ams! Van desz rúnám is meg 39 naturha szal remélem fenn leszel most :-) -
#6337 Még mindig nincs Crossbow?!Nagy tömegű Arrows sincsen?Ranged = 2 :-( -
#6336 De, igen, csak fogasd, es egy idő után a mittoménmi elhomályosodik és TA-DA-DA! -
Nuki #6335 >>>hungary2:
Le lehet csukni.
-
#6332 Pörgesd a <, >, ^, ˇ billentyűkkel a kamerát!(Balra, jobba)! -
#6330 jo, jo, de a Smithingemet még mindig feltolja, és ez számít, mert a Steel Shield-ek - ből *Még* több pénz lesz.Kérdés : A síma Iron "Impure" - tehát lókaksi, de Coal + Iron = Totálisan jó, vagy az is bekakilhat?
Elíg várom hogy Mythrillel dolgozzak, semmi Impure Crap, és szép az áruk is!Ráadásl nem rossz, hogy New-B-kat látok el a cuccaimmal, és nekem XP jut .
-
#6329 kéne nature rune, kis mennyiségben(100 darab alatt) 150-et fizetek érte, nagy mennyiségben(min. 100) 160-at -
Atomy #6328 7 Iron Square Shield-hez 14 iron bar kell. Ha a barokat nekem adod el, akkor 1120-at keresel belőle 490 helyett.
-
#6327 nagyon kéne nature rune, kis mennyiségben(100 darab alatt) 110-et fizetek érte, nagy mennyiségben(min. 100) 120-at -
#6326 Aki tud nagyobb időre elegendő Crossbow mittomén mit, az szójon, de komolyan!Egyébként 7 Iron Square Shield-ből 490 volt a profit!EZ NAPI 2K-t jelent!Es csak IRon, tehat a Myth mennyiert kelne el..jaj!Ráadásul Iron-t bányászni sokkal könnyebb, mint szenet, nincs skorpió, és 2 tárgy vn nálam * kalapács / pickaxe* NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM :-D -
#6325 Atom, tedd mán ki azt a képet, hogy Bronze Bar helyett a képe van ott, hogy min nemtomhánydarab!Tudod melyik! -
#6324 Lol, he he he...PERSZE :-D
-
#6323 100 Coal...13K.Így se rossz :-).Majd ha LV 60 vagyok, és a 22 Coal kő csak az enyém, és ki is tudom szedni pket (LOL) akkor ígérem, 1200-at bányászok neked, Atom. (160 K ;-))
-
Nuki #6322 5k? megfelel? :) -
#6321 ..Igen ,komolyan gondolom, hehe! -
#6320 LOL -
#6319 Az Air- staffes dologgal kapcsolatban nagyon buktam, de majd később elkezdem, mert most Íjászkodni fogok (VIGYÁZAT!LOL!)...
Ki mennyit kér 5000 CrossBow Bolts-ert? -
#6318 Hangi?
-
#6317 Luciefer-nek 70-s a str-e es 20-t ut "gyorsitoval". ;-) A legjobban egy 84-s gyerek dobbent meg, akire ravagott 2 utesbol 38-t. Bar meg kell jegyeznem, hogy egy medve 1x 5 korig tartott neki, mert kiszort ra 3 0-t is. ;-))) -
#6316 Na akkor nemsokára meg lesz a pénz, de aki segíteni akar bányászni, az kap 5K-t az össz pénzből.Persze nem "Bányásztam egyet!Add pénz, <-f... "- ra gondoltam!LOL!A vizsgák miatt kakiban vagyok, sokat kell nyomni, és 4 percenként most levág a Net!HÜLYE KIWWI! -
#6315 tegnap korán el kellett mennem, nem volt időm reagálni rá, valóban kicsi a wilder;)
de azért az tulzás, hogy elkezdte gyepálni a haverom, őt nem kell nagyon félteni;)-ő is magyar :))
persze egyetértek, ha te elkezded lőni akkor futhattunk volna :D
-
#6314 Nekempedig sok Mining és Smithing XP kell ;-) -
#6313 hmm... Mintha irodalom órán hallottam volna ezt. -
Zsooo #6312 Egy idő után már nem aranyban számol az ember... (hanem időben és xp-ben) -
Zsooo #6310 Hello Mindenki!
200 gp-vel számoljátok a zafírt??? Ha valaki 10-nél többet ad el nekem, 500-at adok értük darabonként (egyébként 400). Hasonlóan 700/800-at adok smaragdért, 1k/1.25k-t rubinért. -
Nuki #6308 Rhcpt:
Volt valami? -
#6306 Talalkoztunk Rhcpt-vel Novival es meg egy sraccal es a skot haverom elkezdte legyepalni az o "tarsukat". ;-) Meg szerencse, hogy mi magyarok osszetartunk... ;-))) -
#6304 HA valaki tud egy fizető Klánt, olcsó(bban) adni cuccokat, vagy akármit, vevő vagyok rá!
Atomy : A pi----- ba!Vizsgáim vannak?!Most derült ki, a hétvége kétséges, de nem biztos hogy nem tudom megcsinálni.Hogy mit?Hát a 400 szenet!Van 2 nálam, 73 a bankban, kellene egy kis segítség!(Aki segít, a pénzből kap részesedést)!!!
By!
-
#6303 Milyen kicsi a wild, ugye Rhcpt? ;-) -
#6302 Nekem kellene!Mennyit véd (A DEF-re mennyit ad?Nekem az Adam Large-om 19-et.Neked mennyit a Rune Med?!?!R?!?!?!?!?!) -
#6300 hungary: ha nem kell, add el, 10k-ért visszaveszem :P
elnézem hogy egyszer ilyen béna voltál.. -
#6298 mert béna vagy ha annyiért veszel rune medet, emg is érdemled :PPP -
#6297 Hehe, megegyeztünk!
-
#6294 ehh.. majd ha meglesz a rune pajzs + battle axe akkor beszélhetünk róla :P -
#6293 Illetve...............jó?:-D
-
#6292 Miven RHCPT - nek most sok Rune-ja van (PK:-D) nem adnál el egyet olcsóbban?PLEEZE!
-
#6288 hehe, nálam most 41 van :PPP -
#6283 Hungary2: Mi az hogy megbeszéltem a többiekkel?:)
Csak mert hárman voltunk.. a 300 gp az iron cuccokból jött össze, a zafirokon azután osztoztunk. részemről a téma lezárva. -
#6282 Nuki:
Megpróbálhatjuk;-) A távolságisok jól jönnek;-) -
#6281 ne hazudj, ne hazudj.. rád vártunk a bank előtt 10 percet, mert dolgod volt.. visszajöttél odanyomtam 7 zafirt, novinak is..
amúgy ne próbálj bemártani, mert ha nem hiszed hogy tisztességes vagyok akor csak elmondom, hogy nálam van egy barátomnak 2 adam kite-je, egy ruen lege, egy rune topja, rune longja.. és meg sem fordul a fejemben, hogy tisztességtelen legyek.
ellenben veled.
képes vagy leégetni a fórumon, mert elszámoltál néhány zafirt..
amúgy te ilyen okos vagy, tudsz idézgetni is?(puding) akkor én is:)
"Minden méltóságunk a gondolkodásban rejlik" -Pascal
"Sapere au de!" -ha jól emléxem, akkor ezt Himmanuelle Kant mondta, jelentése: Merj gondolkodni! <-ez most rád férne..