34579
RuneScape
  • Disno
    Ams! Van desz rúnám is meg 39 naturha szal remélem fenn leszel most :-)
  • Hagane
    Még mindig nincs Crossbow?!Nagy tömegű Arrows sincsen?Ranged = 2 :-(
  • Hagane
    De, igen, csak fogasd, es egy idő után a mittoménmi elhomályosodik és TA-DA-DA!
  • Nuki
    >>>hungary2:
    Le lehet csukni.

• Hagane
    Pörgesd a <, >, ^, ˇ billentyűkkel a kamerát!(Balra, jobba)!
  • Hagane
    jo, jo, de a Smithingemet még mindig feltolja, és ez számít, mert a Steel Shield-ek - ből *Még* több pénz lesz.Kérdés : A síma Iron "Impure" - tehát lókaksi, de Coal + Iron = Totálisan jó, vagy az is bekakilhat?
    Elíg várom hogy Mythrillel dolgozzak, semmi Impure Crap, és szép az áruk is!Ráadásl nem rossz, hogy New-B-kat látok el a cuccaimmal, és nekem XP jut .
  • Ams
    kéne nature rune, kis mennyiségben(100 darab alatt) 150-et fizetek érte, nagy mennyiségben(min. 100) 160-at
  • Atomy
    7 Iron Square Shield-hez 14 iron bar kell. Ha a barokat nekem adod el, akkor 1120-at keresel belőle 490 helyett.

• Rhcpt
    nagyon kéne nature rune, kis mennyiségben(100 darab alatt) 110-et fizetek érte, nagy mennyiségben(min. 100) 120-at
  • Hagane
    Aki tud nagyobb időre elegendő Crossbow mittomén mit, az szójon, de komolyan!Egyébként 7 Iron Square Shield-ből 490 volt a profit!EZ NAPI 2K-t jelent!Es csak IRon, tehat a Myth mennyiert kelne el..jaj!Ráadásul Iron-t bányászni sokkal könnyebb, mint szenet, nincs skorpió, és 2 tárgy vn nálam * kalapács / pickaxe* NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM :-D
  • Hagane
    Atom, tedd mán ki azt a képet, hogy Bronze Bar helyett a képe van ott, hogy min nemtomhánydarab!Tudod melyik!
  • Hagane
    Lol, he he he...PERSZE :-D
  • Hagane
    100 Coal...13K.Így se rossz :-).Majd ha LV 60 vagyok, és a 22 Coal kő csak az enyém, és ki is tudom szedni pket (LOL) akkor ígérem, 1200-at bányászok neked, Atom. (160 K ;-))
  • Nuki
    5k? megfelel? :)
  • Hagane
    ..Igen ,komolyan gondolom, hehe!
  • Rhcpt
    LOL
  • Hagane
    Az Air- staffes dologgal kapcsolatban nagyon buktam, de majd később elkezdem, mert most Íjászkodni fogok (VIGYÁZAT!LOL!)...
    Ki mennyit kér 5000 CrossBow Bolts-ert?
  • Hagane
    Hangi?
  • Hangianix
    Luciefer-nek 70-s a str-e es 20-t ut "gyorsitoval". ;-) A legjobban egy 84-s gyerek dobbent meg, akire ravagott 2 utesbol 38-t. Bar meg kell jegyeznem, hogy egy medve 1x 5 korig tartott neki, mert kiszort ra 3 0-t is. ;-)))
  • Hagane
    Na akkor nemsokára meg lesz a pénz, de aki segíteni akar bányászni, az kap 5K-t az össz pénzből.Persze nem "Bányásztam egyet!Add pénz, <-f... "- ra gondoltam!LOL!A vizsgák miatt kakiban vagyok, sokat kell nyomni, és 4 percenként most levág a Net!HÜLYE KIWWI!
  • Rhcpt
    tegnap korán el kellett mennem, nem volt időm reagálni rá, valóban kicsi a wilder;)
    de azért az tulzás, hogy elkezdte gyepálni a haverom, őt nem kell nagyon félteni;)-ő is magyar :))
    persze egyetértek, ha te elkezded lőni akkor futhattunk volna :D
  • Hagane
    Nekempedig sok Mining és Smithing XP kell ;-)
  • Lord Novi
    hmm... Mintha irodalom órán hallottam volna ezt.
  • Zsooo
    Egy idő után már nem aranyban számol az ember... (hanem időben és xp-ben)
  • Zsooo
    Hello Mindenki!

200 gp-vel számoljátok a zafírt??? Ha valaki 10-nél többet ad el nekem, 500-at adok értük darabonként (egyébként 400). Hasonlóan 700/800-at adok smaragdért, 1k/1.25k-t rubinért.
  • Nuki
    Rhcpt:
    Volt valami?
  • Hangianix
    Talalkoztunk Rhcpt-vel Novival es meg egy sraccal es a skot haverom elkezdte legyepalni az o "tarsukat". ;-) Meg szerencse, hogy mi magyarok osszetartunk... ;-)))
  • Hagane
    HA valaki tud egy fizető Klánt, olcsó(bban) adni cuccokat, vagy akármit, vevő vagyok rá!

Atomy : A pi----- ba!Vizsgáim vannak?!Most derült ki, a hétvége kétséges, de nem biztos hogy nem tudom megcsinálni.Hogy mit?Hát a 400 szenet!Van 2 nálam, 73 a bankban, kellene egy kis segítség!(Aki segít, a pénzből kap részesedést)!!!
    By!
  • Hangianix
    Milyen kicsi a wild, ugye Rhcpt? ;-)
  • Hagane
    Nekem kellene!Mennyit véd (A DEF-re mennyit ad?Nekem az Adam Large-om 19-et.Neked mennyit a Rune Med?!?!R?!?!?!?!?!)
  • Rhcpt
    hungary: ha nem kell, add el, 10k-ért visszaveszem :P
    elnézem hogy egyszer ilyen béna voltál..
  • Rhcpt
    mert béna vagy ha annyiért veszel rune medet, emg is érdemled :PPP
  • Hagane
    Hehe, megegyeztünk!
  • Rhcpt
    ehh.. majd ha meglesz a rune pajzs + battle axe akkor beszélhetünk róla :P
  • Hagane
    Illetve...............jó?:-D
  • Hagane
    Miven RHCPT - nek most sok Rune-ja van (PK:-D) nem adnál el egyet olcsóbban?PLEEZE!
  • Rhcpt
    hehe, nálam most 41 van :PPP
  • Rhcpt
    Hungary2: Mi az hogy megbeszéltem a többiekkel?:)
    Csak mert hárman voltunk.. a 300 gp az iron cuccokból jött össze, a zafirokon azután osztoztunk. részemről a téma lezárva.
  • Rhcpt
    Nuki:
    Megpróbálhatjuk;-) A távolságisok jól jönnek;-)
  • Rhcpt
    ne hazudj, ne hazudj.. rád vártunk a bank előtt 10 percet, mert dolgod volt.. visszajöttél odanyomtam 7 zafirt, novinak is..
    amúgy ne próbálj bemártani, mert ha nem hiszed hogy tisztességes vagyok akor csak elmondom, hogy nálam van egy barátomnak 2 adam kite-je, egy ruen lege, egy rune topja, rune longja.. és meg sem fordul a fejemben, hogy tisztességtelen legyek.
    ellenben veled.
    képes vagy leégetni a fórumon, mert elszámoltál néhány zafirt..
    amúgy te ilyen okos vagy, tudsz idézgetni is?(puding) akkor én is:)
    "Minden méltóságunk a gondolkodásban rejlik" -Pascal
    "Sapere au de!" -ha jól emléxem, akkor ezt Himmanuelle Kant mondta, jelentése: Merj gondolkodni! <-ez most rád férne..