34579
RuneScape
  • hungary
    szosz, ha ott vagy a stegen, Te kapod:))
  • Hangianix
    Hungary, nekem is szolhatnal, mert a "free tuna" felkialtasod engem elegge felvillanyozna! :-))))
  • Zsooo
    Démonölés (greaterrel még nem próbáltam):
    1. kézbeveszed a silverlight kardot, mielőtt megtámadnád a démont, vagy ha már megtámadott akkor silverlightra váltasz és elfutsz egy lépést.
    2. mikor kezdődik a csata, kiír vmi olyasmit hogy "blabla...silverlight...bla...weakened a lot" vagyis jól legyengítetted (mivel silverlight-tal csaptál rá)
    3. ezután már azzal ütheted amid van, runelong a legerősebb jelenleg, ezért célszerű azzal...

Ez az egész azt eredményezi, hogy kb (30?)-40-50 szint környékére csökkennek a démon tulajdonságai, kivéve az életerejét. Feltűnően ritkábban üt be, akkor is kisebbet, és nagyobbakat lehet rá csapni, mint egyébként. Sokkal kevesebb kaja kell gyógyulásra, mint pl. a lev56-57 white knight, ice warrior, skeleton elleni küzdelemhez.
    Csak nem marad utána csont sajnos...
  • hungary
    Fejlodtem ezert a Karamja koromet is valtoztattam :))
    Ime:
    ------
    En ugy csinalom, hogy magamhoz veszek 35gp-t.
    Magamhoz veszek meg egy Law Rune-t meg egy Watert.
    - veszek egy szigonyt 5gp-ert
    - a menetrendszereinti hajojarattal irany Karamja
    - Tele szigonyzom magamat kardhallal meg Tuna-val
    - 'FREE TUNA' kialtassal elajandekozom a Tunat
    - A felszabadulo helyre szigonyzok, majd ajandekozok es ezt addig ismetlem amig csak karhalam nem van.
    - Idonkent ha tuz gyullad, megsutom (Erdemes menetkozben is sutni, mert az egettet igy eldobhatom, es ahelyere nice-t rakhatok.
    - ha teleraktam magam a szigonyt eldobom, hogy felszabaduljon a helye
    - A turista iroda mogott termelodik 3 Aer, a szigony helyere felveszem
    - Ha tomeg van, akkor a szolok hogy 3 aerra van szuksegem altalaban adnak.
    - a titkos atjaron atmegyek a dragonhoz
    - fel szemmel belesek a dragonhoz (nem szabad megolni) van-e bent elhullajtott cucc
    - Ha van beszaladok, kiszaladok (elotte helyet kell enni a cuccnak)
    - Aztan elmegyek a szigeti lepcsohoz, itt nem (57)-es csak (31)-es csontik vannak.
    - Ha 'ranged'-re gyurok, felmegyek a lepcson a Lesserre lovok, aztan osszszedem, vagy a Giantra.
    (Jo figyelni, mert idonkent ha meghal valaki adam kite-is marad utanuk, csak gyorsnak kell lenni)
    (Természetesen az *ny*zasokat nem kell felfogni.)
    - Ha ez megvan vissza a csontikhoz.
    - Folyamatosan jelentkeznek kuzdelemre. En ugy szoktam hogy a penz szedem elsosorban ossze, es ha gyengulok a kaja helyere szedem ossze a cuccokat
    - idonkent ad water/aer/Chaos/Cosmic rune-t. Ezt elhasznalom a kuzdelemben, hogy legyen helyem, ill. nojon a magic xp.
    - Sok mindent dobnak iron med helm/bronze bar/ bronze chain mail/ iron scimitar/ meg indonkent gem (koronkent 2-5 is osszejon)
    - a felszabadulo helyre folyamatosan ezeket, ami ertekesebb bepakolom
    - ha ki akarok lepni akkor fel a lepcson, es a fenti hogoblin leutese utan van par masodperc, hogy kilepjek
    - ha a kajam vegkepp elfogyott es a hitsem is lement, (akkorra kb 8-10kgp osszejon) teleport Falador
    - Es ott mar nem messze van a bank
    ------
    Folyamatosan no a combat/fishing/cooking/magic xp-m :))
    Erdemes talan a gyengebb, de agolisebb csontikat csapkodni, mert nem sebeznek akkorrat, mint a nagyobbak, igy tovabb ott lehet tartozkodni.
    Van amikor bepanikolnak a tobbiek, ilyenkor a kovet(gemet) sem veszik fel, mert olyan intenziven jonnek a csontik
    Van aki a penzt sem szedi fel. (o tudja miert) :))
  • Hangianix
    2-t ;-)
  • hungary
    Ja en is kaptam eccer, de mar megettem :)) Ha jol emlekszem talan 6hits-et adott?
  • hungary
    Ha most fizecc elo a PC World-re akkor kapsz egy tuti internet hozzaferest 1 evre, ingyen
    az akcio nov 30-ig tart
  • Lord Novi
    hmmm... én is kipróbáltam a silverlight és a rune long közti különbséget, és én se észleltem semmit. Vagy nagyon bénák vagyunk, vagy csak a hírek rosszak. :)
  • Hangianix
    Egy orias kajat dobott ;-) (spinach roll)
  • Hagane
    Hungary : Miért tripla, meg dupla-postolsz?Itt nincs számoló, hogy Spammelhess:-D ( Az ultosó vicc :-P)
  • Hagane
    LOL....az az AMS, aki két angol mondat után idegbajolva "HAGYD ABBA" - t kiáltott.Na mindegy, most kezdődik az -Őszi- úgyhogy holnap mindeképp jövök, ha nem szar a net.Igen, anyázok, mert mostmár bizonyítottan tragédia!Kiwwi tegnap ment, egyszercsak ...........semmi.Majd lekapcsolom, úrja-connect....Attempt 1 : Connecting...unable to connect.BANG - anyád!.

Free start Attempt 1/99...
    (65 perc múlva) Attempt 99/99 ..-anyád!
    Így áll a helyzetem, nincs épkézláb Internet, és nem tudom honnan lesz!Ha tudtok igazán olcsó Net-et, ami legalább megy, akkor a [email protected] - re írjatok!
  • hungary
    toria = teoria :))
  • hungary
    Hallottam egy olyan toriat, hogy a lessereknel az elso csapas 'silverlight'-tal, aztan 'rune long sword'-del befejezni a muvet.
    Nekem nem igazan muxik igy.
    Nem igazan erzem a kulombseget :((
    Vigasztaljatok, hogy en vagyok a ****ye, mert amugy muxik. :((
    Varom a Ti tapasztalataitokat. :))
  • Hangianix
    Ja igen, es legyel kimeletes egy oreg emberrel ;-)
  • Hangianix
    Ams, mennyit kersz a Law-kert?
  • Nuki
    aha! magyarul teleport ;)
  • hungary
    1 law 3 aer + 1 (water/fire/earth)
  • Nuki
    Hungary:
    Köszi a tanácsot de mi az a kézi transzport készülék?
  • Ams

Eladó!!!

Új runák:
    -382 nature
    -411 chaos
    -45 law
    -40 death
    -38 cosmic
    (916 új rúna)

ÉS

Régi runák:
    -1074 mind
    -1740 body
    -1732 air
    -2262 earth
    -3169 fire

(10000 régi rúna)
  • Ams
    Eladó!!!

Új runák:
    -382 nature
    -411 chaos
    -45 law
    -40 death
    -38 cosmic
    (916 új rúnák)

ÉS

Régi runák:
    -1074 mind
    -1740 body
    -1732 air
    -2262 earth
    -3169 fire

(10000 régi rúnák)
  • hungary
    Csak en olvasom a forumot?
  • hungary
    Ha valakinek mas velemenye van, nyugodtan adja elo, hatha beindul tole az agyam :))
  • hungary
    van meg :
    ------
    (1) Ha piacozni mesz, ne oltozz fel a legjobb cuccaidba.
    (2) Ha 'ranged' skillre gyursz, blockold a 'chat messaget', mert zavaro az a sok szoveg a kepernyodon. Meg ugyis sok roviditest hasznalnak.
    (3) Ha nyillal megtamadsz valakit, nezd meg elotte, tamadja-e mas ugyan olyan tipusu fegyverrel. Mert elofordulhat, hogy nem tucc osztozni a maradek loszeren.
    (4) Ha valaki csatajaba belenyilazol, figyelj arra, hogy a szajre ne hozzad keruljon, mert a tamado elveszti a kedvet a tovabbi csataktol. Aztan varhatod mig lesz helyette masik :((
  • hungary
    Hadd mondjam el - ugyis elmondom - nehany tapasztalatomat a W-ben.
    (1) Ha futasra kerul a sor, ne habozz, jobb korabban elszaladni, mint kesobb (nem) :((
    (2) Futast ugy tucc legkonnyebben imitalni, ha az attekinto terkeoen klikkelsz mashova :))
    (3) Ha tobszor klikkelgetek, mert felizgatott a kuzdelem, csak azt erem el, hogy cikk-cakk-ban ugrabugral es nem megy sehova.
    (4) Jo, ha felmered az ellenseget, (mi a neve, ha kesobb anyazasra kerul a sor, tudjal neki mondani szep tomor kedvessegeket)
    (5) Ha bemesz W-be keszulj fel a halalra. Celszeru a legkedvesebb 2, ill. legkedvesebb 3 strategiajat folytatni.
    (6) Ha nem akarsz PK lenni, celszeru a jobb klikket hasznalni, ha valamit akarsz es tomeg van.
    (7) Ha PK vagy mindig tartalekolj, annyi prayert, hogy az egy dolog megmenteset veghez tudd vinni.
    (8) Ha PK vagy es 20 alatt koborolsz, legyen nalad a kezi transzport keszulek.
    (9) Ha PK vagy akkor jo ha tartasz magadnal amulettet, vagy strength potiont, ja es kajat.
    (10) Ha megis futasra adod a fejed merd fel az ellenseget - a terkepen - melyik iranyban helyezkednek el, ugyanis gyakori strategia, hogy az egyik a menekules utjaba all, hogy mialatt megtorpansz, iranyt valtoztatsz elotte, ujra be tudjon utni 3-at a partnere. Ilyenkor a futast batran abban az iranyban inditsad, amerre nem allnak. Mar beutottak, azaz a W nagyobb, akkor is be tud utni.
    (11) A menekulesi ut megvalasztasanal, tisztas fele szalad, mer akkor nem fogsz megtorpanni, es elered a 10 masodperc turelmi idot a log-out-hoz
    (12) Ha log-outoltal veletlenul se ugyanarra a szerverre menj vissza.
    ------
    Hat roviden ennyi.
    ------
    Ha valakinek van meg strategiai otlete, kerem tegye kozze!
  • hungary
    Egyet ertek.
    Szerintem Atomy a 'smithing' skill xp-jet is megfizeti, ezert olyan jok az arai.
    Ha valaki szeretne eladni nekem szenet, stb, akkor sohsem hagyom ki, hogy meg ne emlitsem, hogy atomy jobban fizet.
    Oszinten csodalom, hogyan tudja ezt megfizetni, s mi ebben az uzlet
  • Atomy
    Rossz linket szúrtam be
  • Atomy
    Igazán nem akarlak lebeszélni, de ha kiszámolod akkor rájössz hogy én többet fizetnék neked a barokért, mint amit kovácsolni tudnál belőle. A steel barért és a mithrilért is. Tehát ha pénzt akarsz keresni akkor velem SOKKAL jobban jársz.
    Ha mindenáron kovácsolni akarsz, (miért akar mindenki kovácsolni???) felőlem nyugodtan, de kevesebb pénzed lesz belőle, és sok időt elvesz, mindemellett szerintem baromi unalmas.
    http://www.tip.it/runescape/forums/viewtopic.php?t=2562
  • Atomy
    Gratula. Sajna nekem állandóan Connection lost volt
    De majd ma bepótolom.
  • hungary
    Melyik az erősebb a Phoenix vagy a sima számszeríj?
  • hungary
    Miért mennyit ér modjuk 100 Law?
  • Zsooo
    :)))
    Engem is kiröhögtek egyszer, mikor az adam plate-emet odaadtam úgy, hogy cserébe kaptam: mith plate(4k) + rune long(28k) + 4 zafir(2k) + ~50 chaos runa(5k) + néhány apróbb cucc 2-3k értékben...
  • Hangianix
    Hihi, 11 law runa 1500-rt es engem rohogott ki a gyerek milyen hulye vagyok. ;-))))
  • Hangianix
    --->Atomy
    Ahogy kileptel lelepett a ficko is es szereztem meg egy gyemantot. ;-)
  • hungary

------
    szerintem ezek a szaljok mind olyan idiotak nem?
  • hungary
    mint mar eszrevettetek regisztraltam magamat.
    (hungary2 nincsen... :))
  • hungary
    A te halallistadon is fenn vagyok :))
  • hungary
    Mintha valaki mar azt mondta, volna hogy hasznalta mar, es nem torten a gepen semmi extra:))
    En meg PK-san bevalva, nem hasznaltam :((
  • Lord Novi
    http://www.runetip.cjb.net/
    ugye ez nem virusos?
  • Hangianix
    Hagane, 5k bolt az bolti aron is 25-30k
  • Disno
    »»»Hagane:
    Hát sajna nekem is az köll, most yol el vagyok a wildbe lövöm a 13-as patkányokat közbe néha megtámadnek :-))) És már 21 a ranged!! :-)))