34579
RuneScape
-
#6853 Mindenkinek: bocs, hogy mostanában nem voltam, de nagyon lefoglaltak bizonyos dolgok. (civ3 fordítás, CS, Sims, haverok, buli, fanta) -
#6852 meglátod, hogyha odaadod a jelszavadat robnak, akkor milyen barátod lesz. Add csak oda neki, ha olyan jó barátka vagy. -
#6851 Hol és kinél van a Silverlight key 1??? -
#6850 A kis és rövidbetű nem számít, már senki sem ír "Magyarul" mostanában :-D -
#6849 Nem igazán, csak hihetetlenül ritkán.Nézz csak körbe, nagyon régen írtam félre.Pedig nemhogy nem nézem meg, hanem gyorsíro vagyok.
-
#6848 Te nem szoktál félreírni? -
#6847 Mostmár 13 Nature Runa.
-
#6846 Te nagyonhülye vadbarom ÁLLAT!Csak azt mondtam hogy a podáddal inkább te égsz, nem tudsz írni :-D. -
#6845 Te csak egy kis Anarhista, Sátánista hülyegyerek vagy, aki azzal élvezkedik, hogy seggeket rajzol, és a képernyőt nyalja. Az ilyen gyerekeket nem kell komolyan venni. -
#6844 Eladó 12 Nature Rúna!A legtöbbet ajánlónak adom el! -
#6843 kis segg nyaló. AZT NYALD KI, AMIT ROB45 MUTAT NEKED! GYERUNK, egy, kettő, egy kettő... -
#6842 Nem is fárasztom magamat, hogy elolvassam a te írásodat. Alsóbbrendű kifejezéseket használsz ha érdekel. Megyek játszani. -
#6841 Novi : De amit te mondtál IS égő... (Podád) :-D -
#6840 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MOST ROB45 A LEGKEMÉNYEBB!!!!!!!!!!!! Azt hiszed, hogy az én anyámnak kezdődik a telefon szám 0690-nel? -
#6839 -
#6838 (rob45)(marcus)
-
#6837 lol, azt hiszed, hogy most nagyon depresszíós lettem, és hogy otthon verem a fejemet? Nem. Tévedsz! Olyat röhögtem rajtad, hogy még háta is estem a székkel. -
#6836 hat,nem jott meg,lol!!!!! -
#6835 ja,es a depresszio kora lejart!nyalas indul! -
#6834 faj a ****-od,te kis mocsok,goreny,geco,kocsog,ja,amugy a csori paraszt te vagy!!
ezt i nyald ki!segnnyaoka!!!! -
#6833 meg 1 adag csoki novinak,cup,cup -
#6832 csak annyit mondok,magadtol nem vetted vissza a cuccom,ezert besegitettem,kosz,hagane! -
Amorce #6831 Ja, 100gp-ért veszek 1 silvert, akit érdekel az jelentkezzen, holnap leszek. Amíg a pénzem tart :) -
#6830 csak ennyi telik ki beloled? "nagy segfej buzi novi"
amit én mondtam, az hitelesebb. Csak gondolom fáj az igazság mi? :) -
#6829 ennyi segget nyalj ki!!!novi! -
#6828 -
Amorce #6827 --->Hagane
Megveszem a 10 goldodat 1500-ért ha érdekel. Most nem vagyok bent, de fordulj bizalommal Hungary-hoz, ő kifizeti neked én meg neki, ok ?
--->Hungary
Ok ? :) -
#6826 nagy segfej buzi novi -
#6825 majd küldöm az egyik régi "haverom" kpét. Éghet maj a pofája, hogy ilyenné változott. Bár meglehet, hogy mindig is olyan volt. remélem tudod, hogy kiről beszélek -
#6824 *pofád -
#6823 rob máglyahalálra szán :) azt lesheted. Mivan , túlmelegedett az agyad? forr mi! MUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA ANYAM EZ AZTAN A ASZIVÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
HOGY ÉGHET A PODÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
-
#6822 jaj, a Monkey Islandban volt ez. :) -
#6821 ez teccet, jo szoveg, nem Marcus miatt, hanem a WOODOO miatt :)) -
#6820 de én tudom hogy: NEM ÉN VITTEM EL A CUCCAIDAT! egyébként emlékszem, hogy egy black plated egy adam leged, és egy runite kardod (ami az enyem), volt eredetlieg. ÚGYHOGY SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁS! -
#6819 de nem az én cuccom a fő, hanem az, hogy azt mondta, hogy én loptam el a cuccait, és hogy ha visszaadom, akkor ő visszaadja az enyemet. De nem volt nálam, csak 9 amulett, amit ő rakta a karimba. -
#6818 ja,es ne cseszegess,es hazudozz mar itt,emberek szeme elott
-
#6817 kirabolt,es ugy gondoltam,a rune kardja arabol,par dolgot visszaveszek,aóna mindegy,en megyek ,csinalok egy marcus babut,es elegtem!
>>marcus,kulldj mar egy kepet magadrol!!
eletszrubb legyen!!!!!! -
#6816 Mik a te szintjeid?Smith aztán báynászás? -
#6815 megolvasztani megolvasztja de nem smitheli meg! -
#6814 »»»Hagane:
Gratula! [ne mámá mingyá utoléred a én szintemet!!!]