34579
RuneScape
  • Hmuda
    Mindenkinek: bocs, hogy mostanában nem voltam, de nagyon lefoglaltak bizonyos dolgok. (civ3 fordítás, CS, Sims, haverok, buli, fanta)
  • Lord Novi
    meglátod, hogyha odaadod a jelszavadat robnak, akkor milyen barátod lesz. Add csak oda neki, ha olyan jó barátka vagy.
  • Masteroid
    Hol és kinél van a Silverlight key 1???
  • Hagane
    A kis és rövidbetű nem számít, már senki sem ír "Magyarul" mostanában :-D
  • Hagane
    Nem igazán, csak hihetetlenül ritkán.Nézz csak körbe, nagyon régen írtam félre.Pedig nemhogy nem nézem meg, hanem gyorsíro vagyok.
  • Lord Novi
    Te nem szoktál félreírni?
  • Hagane
    Mostmár 13 Nature Runa.
  • Hagane
    Te nagyonhülye vadbarom ÁLLAT!Csak azt mondtam hogy a podáddal inkább te égsz, nem tudsz írni :-D.
  • Lord Novi
    Te csak egy kis Anarhista, Sátánista hülyegyerek vagy, aki azzal élvezkedik, hogy seggeket rajzol, és a képernyőt nyalja. Az ilyen gyerekeket nem kell komolyan venni.
  • Hagane
    Eladó 12 Nature Rúna!A legtöbbet ajánlónak adom el!
  • Lord Novi
    kis segg nyaló. AZT NYALD KI, AMIT ROB45 MUTAT NEKED! GYERUNK, egy, kettő, egy kettő...
  • Lord Novi
    Nem is fárasztom magamat, hogy elolvassam a te írásodat. Alsóbbrendű kifejezéseket használsz ha érdekel. Megyek játszani.
  • Hagane
    Novi : De amit te mondtál IS égő... (Podád) :-D
  • Lord Novi
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MOST ROB45 A LEGKEMÉNYEBB!!!!!!!!!!!! Azt hiszed, hogy az én anyámnak kezdődik a telefon szám 0690-nel?
  • rob45
  • rob45
    (rob45)(marcus)
  • Lord Novi
    lol, azt hiszed, hogy most nagyon depresszíós lettem, és hogy otthon verem a fejemet? Nem. Tévedsz! Olyat röhögtem rajtad, hogy még háta is estem a székkel.
  • rob45
    hat,nem jott meg,lol!!!!!
  • rob45
    ja,es a depresszio kora lejart!nyalas indul!
  • rob45
    faj a ****-od,te kis mocsok,goreny,geco,kocsog,ja,amugy a csori paraszt te vagy!!
    ezt i nyald ki!segnnyaoka!!!!
  • rob45
    meg 1 adag csoki novinak,cup,cup
  • rob45
    csak annyit mondok,magadtol nem vetted vissza a cuccom,ezert besegitettem,kosz,hagane!
  • Amorce
    Ja, 100gp-ért veszek 1 silvert, akit érdekel az jelentkezzen, holnap leszek. Amíg a pénzem tart :)
  • Lord Novi
    csak ennyi telik ki beloled? "nagy segfej buzi novi"
    amit én mondtam, az hitelesebb. Csak gondolom fáj az igazság mi? :)
  • rob45
    ennyi segget nyalj ki!!!novi!
  • rob45
  • Amorce
    --->Hagane
    Megveszem a 10 goldodat 1500-ért ha érdekel. Most nem vagyok bent, de fordulj bizalommal Hungary-hoz, ő kifizeti neked én meg neki, ok ?

--->Hungary
    Ok ? :)
  • rob45
    nagy segfej buzi novi
  • Lord Novi
    majd küldöm az egyik régi "haverom" kpét. Éghet maj a pofája, hogy ilyenné változott. Bár meglehet, hogy mindig is olyan volt. remélem tudod, hogy kiről beszélek
  • Lord Novi
    *pofád
  • Lord Novi
    rob máglyahalálra szán :) azt lesheted. Mivan , túlmelegedett az agyad? forr mi! MUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA ANYAM EZ AZTAN A ASZIVÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    HOGY ÉGHET A PODÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
  • Lord Novi
    jaj, a Monkey Islandban volt ez. :)
  • hungary
    ez teccet, jo szoveg, nem Marcus miatt, hanem a WOODOO miatt :))
  • Lord Novi
    de én tudom hogy: NEM ÉN VITTEM EL A CUCCAIDAT! egyébként emlékszem, hogy egy black plated egy adam leged, és egy runite kardod (ami az enyem), volt eredetlieg. ÚGYHOGY SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVÁS!
  • Lord Novi
    de nem az én cuccom a fő, hanem az, hogy azt mondta, hogy én loptam el a cuccait, és hogy ha visszaadom, akkor ő visszaadja az enyemet. De nem volt nálam, csak 9 amulett, amit ő rakta a karimba.
  • rob45
    ja,es ne cseszegess,es hazudozz mar itt,emberek szeme elott
  • rob45
    kirabolt,es ugy gondoltam,a rune kardja arabol,par dolgot visszaveszek,aóna mindegy,en megyek ,csinalok egy marcus babut,es elegtem!
    >>marcus,kulldj mar egy kepet magadrol!!
    eletszrubb legyen!!!!!!
  • Hagane
    Mik a te szintjeid?Smith aztán báynászás?
  • Ams
    megolvasztani megolvasztja de nem smitheli meg!
  • Disno
    »»»Hagane:
    Gratula! [ne mámá mingyá utoléred a én szintemet!!!]