34579
RuneScape
-
#6813 Na nézzük. Nem tudom hogy Rob vagy Marc kezdte volna de úgy emléxem azzal a hackeres-fateromJagexnaldolgozik szóval a yo poénnal kezdődött azóta is szivattyák egymást :-)))
Ma fél hat-hat óra körül elnéztünk Robbal a zafír házhoz. Rune medium helmet, Black Plate MAilt [mivel a bankjában lévő Rune Plate-t nem tudta hordani] és először Rune Leget hordott, majd átváltott Adamra. +Adam kite, rune long. Tisztára Marcus stuff, most jut eszembe... -
#6812 Mining 44 smithing 32! -
#6811 lol :) -
#6810 Szerintem naaaagyon meg fogja bánni :-P.Egyébként meg baromi vicces :-(.
-
#6809 szerintem menjetek el vele PK-zni, es szedjetek le rola :))
-
#6808 nem tudom mit koszonsz :)) a novit? -
#6807 ez mikor volt? most? -
#6806 »»»Lord Novi:
Nyugodj meg, a rune platedat nem tudja fölvenni, a rune leged helyett is az adam legjét vitte amikor kinéztünk a zafír házhoz... :-)) -
#6805 »»»Hungary:
Köszi!
»»»Hagane:
Szóval így va ilyen sok üzid... :-)))
»»»Sir Ams:
Ehh, te kis kárörvendő. Te kis butus, vajon honnan szereztem azt a 3 rune bart amit Cinyonak passzoltam at, he? Kékrózsi csinálta... Ya és nem tudom miért kerültem le a friendlistedről de ez kölcsönös lesz... -
#6804 Mixmasta413 - nal van egy Uncut Ruby.Akinek kell, persze! -
#6803 *Még mindig!!!!!*
-
#6802 *Éééés méééég mindíííg!ja, meg így Spammelhetek is!* -
#6801 *még mindig*
Gyerünk!El lehet adni, nyakláncot csinálni belőle, STB!Bleh!SegííítsééééééG!Meh! -
#6800 *Még mindig*
-
#6799 *Még mindig eladó 10 Gold bar!*
Valaki mondta hogy kell neki, de nemtom ki az, és nekem meg a pénz kell ;-).PLÍÍÍÍ-Z! -
#6798 Én cak egy Steel Mace-t tudok most csinálni max :-). -
#6797 novi smithing 44-ig adok free stuuf-ot :)) -
#6796 hahaha!!!!!! nem fog csinálni!!!! hahaha!!!!!! -
#6795 na, de legalább már full iron cuccom van -
#6794 Valaki licitáljon már!Legyen nekem is egy jó napon!Naaaaa :-D -
#6793 Nee!ne ..ne ...nene!Mire utalszasz?
-
#6792 megtalaltam Varockban az ezust kovet. Mit mondjak?
igen keserves :((
Ennel meg GT banyaja is jobb, ott kozel van egymashoz a ket ezust ko, csak aza a baj, hogy mindig elcsabulok, hogy osszeszedjem a 'Limpwoorf root'-ot, az meg kar hogy nem ugy foglalja a helyet, mint a bait. :)) -
#6791 Hol vannak a jó régi barátok? Rhcpt,Skullkeeper, Hmuda. A jóbarátok is elmentek :( (kivéve: Masteroid) -
#6790 nehezen jött a cuccom, de konnyen ment... -
#6789 Eladó 10 Gold Bar. Licit 250 GP / darabról kezdődik, a legmagasabb fizetőnek adom.
-
#6788 a kitltest tudja, és azt mondja, hogy azért vitte el a cuccokat, mert én elloptam a kariját, és én csak megnéztem, még mondtam is Mouseslayernek, hogy csak megnéztem, és hogy mondja meg, hogy nem vittem el semmit. Ez tegnap volt, és ma meg asszonta, hogy hova raktam a cuccait, mert nem talalja. Ő odarakta az amuletteket a karimba, és kéri a cuccait. DE NÁLAM NEM VOLTAK, MERT NEM ÉN VITTEM EL. És ezt nem tudja felfogni, és most gondolom a runite cuccaimmal feszít a wildben. -
#6787 Honnan tudta meg a Hun a jelszavad?
Hun -- KELL MÉG RUNE CUCC !:_D
(Jaj, az orrom!)
-
#6786 Jaaaaa* -
#6785 JA...
-
#6784 szerintem akkor gyorsan valtoztasd meg a jelszavadat ;))
tobbet ne vigyen el :)) -
#6783 *gondolod -
#6782 hát vajon kitol csorta? Akinek tudja a jelszavát. És kinek tudja a jelszavát? NEKEM! És nekem volt pár runite cuccom. ÉS MÁR NINCS! És így neki már 2 runelongja van, ÉS NEKEM IS 2 VÓLT! Akkor már gondolom, hogy miért tőlem köszönheted. :) -
#6781 He? -
#6780 Mi van?
-
#6779 smaragd nyaklanc keszitheto lvl 24-tol :)) -
#6778 lol, tőlem köszönd :) -
Amorce #6777 Amit Hungary mondott az mind igaz. -
#6776 Nyaklánc?Gőzöm sincs, de LV 13 kell hogy elvágd
-
#6775 MÁZLISTA!:-D Disno : Már eladtam :-(.
-
#6774 ajjjj... :-(