34579
RuneScape
  • Hagane
    Kelleni kell, nekem nincs olyan hogy "Nem kell a pénz?Ja, jó..." . Nekem minden pénz kell, de bevallom őszintén, részesedést fizetek, mert ugye a smithingem csak 32, *még* nem tudok aranyat smeltelni, tehát a bevétel fele az eredeti smelteré, ami 1250.Tehát nekem is annyi jut :-\.Legközelebb ejtem az árakat...megyegeztünk?

Atomy : Jut eszembe, ha Steel / Bronz / Iron barjaid vannak megveszem őket, ill, a smeltelő képességeimet és meg kéne nyomni most, 1-2K a levelek közti lyuk, ami steel-ből sok.A miningom meg 5-6K-s lyukakat ad, de az más :-P.
  • Amorce
    Helyes Hungary, jól tetted, hogy törölted a tranzakciót.
    Kedves Hagane ! Én 1.5k-t tudok érte adni, ha kell kell, ha nem nem. Ennyi.
  • Hagane
    Rob elvan :-P
  • rob45
  • rob45
  • rob45
  • rob45
  • hungary
    es la yahoogroups levelzo listat csinalnank?
  • Lord Novi
    vagy nem lenne jobb, ha a DA forumjan csinalnank ezt meg? Mert hamarosan a Supergmaez forumából egy ruescape fórumot fogunk csinálni ha ezt mind megcsináljuk. :)
  • hungary
    vagy hozzunk letre egy masik forumot, aminek az lenne a neve, hogy
    'RUNESCAPE szokimondo' - itt lehetne szitkozodni
    vagy
    'RUNESCAPE Bussiness' - itt lehetne begyujteni az informaciokat :))
    :))
  • hungary
    A YAHOO-n ugy van, hogy az a moderator, aki letrehozta a forumot.
    itt speciel:
    ------
    2001. feb. 02. 15:04 | Válasz erre | #1
    O hol van? Hova lett?
  • hungary
    < #gunyos1 <
    Nagy egyszeru lenne, az auto banolas.
    Mondjuk a progi automatikosan - ha smajli beszuras hasznal valaki - kibanolna :))
    De akkor ez meg a 22-es csabdaja:
    Miert raktak akkor ide?
    szerintem izlessel ezt is lehet hasznalni
    akkor meg figyelhetne a progi azt, hogy egyszerre, csak egy szmajlit hasznalhasson valaki
    par karakter tavolsagra
  • Atomy
    >>>Kedves Novi, + akire még tartozik

Sajnos nem értek egyet azzal hogy ha nem tetszik, akkor ne olvassam el. Engem igen is érdekel, hogy mi történik a játékostársaimmal, és erre van ez a fórum.
    Ha valakivel problémád van írj neki emailt, hívd fel telefonon, keresd fel személyesen vagy amit akarsz, de ne itt a fórumon "beszéld" meg vele.
    Már ha ezt lehet egyáltalán beszélgetésnek nevezni.
    Olvasd el az alábbi kis idézetet(gondolom még nem olvastad), és ezek után ehhez tartsd magad:

Moderálási alapelveink

A SuperGamez fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórumok szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
    ...
    Szabályok
    ...
    Hozzászólások törlése:

Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
    A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
    Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
    Szándékos flood és reklám esetén.
  • Disno
    ...gondolok pl. a 3 soros asshole-ozásra
  • Disno
    »»»Lord Novi:
    És ha vmi érdekes van ott? Azt se olvassa el? Télleg kezd elég buzeráló [bocs] lenni pedig elején yokat rötyögtem magamban hogy mit nem tudtok csinálni egy játék miatt...
  • Lord Novi
    egyégként senki sem kéztet rá, hogy elolvasd.
  • Atomy
    Most már kezd nagyon elegem lenni!!!
    Most szólok utoljára hogy fejezzétek be ilyen szeméttel teleírni a "RUNESCAPE" fórumot.
    Tehát mégegyszer elmondom a nagyon gyengeelméjűek kedvéért, hogy csak olyat írjatok ami a többieket is érdekli, vagy ha nem is, de legalább nem zavarja.
    Nincs kedvem ezt olvasni, amikor mást is csinálhatnék.
  • Disno
    *dwarven stout
  • Disno
    »»»Pascalesp:
    ...Meghívja egy forró csokira a nénit meghívja egy forró csokira a nénit, ding dang dong, ding dang dong...
  • Disno
    »»»Hungary:
    Köszi a smaragdnyaklánc reqments infot! Neked is 44 a smithinged?
    »»»Sir Ams:
    Mivel azért én is informálódok, gondoltam hogy nem fog nekem ingyen plate-t, stb. csinálni [mielőtt még kiröhögnél hogy haha, még nem 98-as a smithingje [swarven stout...], ez csak egy példa volt!]
    »»»Hagane:
    Mining: 55 [soon 56] Smithing: 44
    »»»Lord Novi:
    Teccett a #6825 beszólásod a régi "haveroddal" :-)))
    »»»Pascalesp:
    URAMATYÁM, te beszélsz a beszédstílusról?!?! :-))) Mr. Dopeman, Mr. Dopeman, mit csinál, mit csinál?... :-)))
  • Nuki
    Ennyi offtopic mára elég volt és most térjünk át a runescapera...

>>>Hangianix:
    Akkor holnapra tudom hozni a nyilakat.
  • Nuki
    Pascalesp és a többiek:
    Igazatok van...

>>>Marcus és Rob:
    Nem szeretném ha már megint vitafórum lenne ez a kis békés (hehh ha máshol élnétek ki vitás hajlamaitokat akkor tényleg igaz lenne) fórum.
    És teljességgel egyetértek:
    -Aorcéval mert ő elengedte a füle mellett ezeket a hülye (sorry) megjegyzéseket.
    -Atomyval: mert akkor nyissatok egy Kit utálok fórumot és ott szidhatjátok egymást.

U.i.: tudom mi a vita tárgya fiúk, asszem régebben is ez volt veletek (vagy az átverés volt és lehet hogy ez is az) csak azért mondom ha azzal jönnétek elő hogy ez így-ez úgy...
    Nekem is nagy szám és másnak is ha meglopják akár rune, akár nem. Akár barát akár nem de
    @RAN@NE ITT VESZEKEDJETEK!!!!
  • Hagane
    300 Body rune 1K ert :-D
  • Hagane
    Eladó egy Death rune + 1 Chaos rune 1K-ert.
    És igen, emeltem, mert annyiért nevetséges.
  • hungary
    Megemelte az arat 2500gp-re. Erre nem volt felhatalmazasom :((
    Igy a tranzakcio TOROLVE :((
  • Masteroid
    Most vettem észre a 6791-es levelet. Köszi, tetszett és jól esett.
  • Ams
    Én! :)
  • Masteroid
    Ki nézi a Heti-hetest?
  • Lord Novi
    fejezd már be, unalmas vagy.Csak tömíted a fórumot.
  • Hagane
    MAjd pont te nem a majomtól, mi?HAH!Jó vicc!
  • Masteroid
    A ***************-ba (Bocsi moderátor), idáig a white knightsoknál voltam közbe a Wizard tower-be kellett volna mennem. GRHHHHHHHHHHH!!!!!!
  • Lord Novi
    azon vitazunk, hogy Rob45 adja vissz aa acuccaimat!
  • Masteroid
    Egy okos ember: Pascalesp. Apropó, hogy hívnak a játékban?
  • Masteroid
    A Wizard tower-esre vagyok kiváncsi részletesebben.
  • Masteroid
    Hol és kinél van a silverlight key 1?
  • Lord Novi
    Egy nagyon csúnyát akartam mondani, de visszafogtam magamat, nem mint ti, mert én nem a majomtól származok.
  • Lord Novi
    az egyik key a wizardtownban van, a másik a palota első emeletén egy csákesznél, ahol egy csomó őr van. A harmadik a csatornáknál van.
  • Hagane
    Mibe?
  • Masteroid
    Nem tudna valaki segíteni?
  • Hagane
    Te nagyonhülye barom, most mondom hogy nem nylizok senkinek.Akkor már anyáztam volna neked rég, de szerintem a szellemi kapacitásod miatt utálnak.Most, viszont már örülök hogy átkúrt.Gyerekes meggondolatlan balfék vagy, mert ha nem engem basztatnál, és dolgoznál, akkor..!