34579
RuneScape
-
#6896 Kelleni kell, nekem nincs olyan hogy "Nem kell a pénz?Ja, jó..." . Nekem minden pénz kell, de bevallom őszintén, részesedést fizetek, mert ugye a smithingem csak 32, *még* nem tudok aranyat smeltelni, tehát a bevétel fele az eredeti smelteré, ami 1250.Tehát nekem is annyi jut :-\.Legközelebb ejtem az árakat...megyegeztünk?
Atomy : Jut eszembe, ha Steel / Bronz / Iron barjaid vannak megveszem őket, ill, a smeltelő képességeimet és meg kéne nyomni most, 1-2K a levelek közti lyuk, ami steel-ből sok.A miningom meg 5-6K-s lyukakat ad, de az más :-P.
-
Amorce #6895 Helyes Hungary, jól tetted, hogy törölted a tranzakciót.
Kedves Hagane ! Én 1.5k-t tudok érte adni, ha kell kell, ha nem nem. Ennyi. -
#6894 Rob elvan :-P -
#6893 -
#6892 -
#6891 -
#6890 -
#6889 es la yahoogroups levelzo listat csinalnank? -
#6888 vagy nem lenne jobb, ha a DA forumjan csinalnank ezt meg? Mert hamarosan a Supergmaez forumából egy ruescape fórumot fogunk csinálni ha ezt mind megcsináljuk. :) -
#6887 vagy hozzunk letre egy masik forumot, aminek az lenne a neve, hogy
'RUNESCAPE szokimondo' - itt lehetne szitkozodni
vagy
'RUNESCAPE Bussiness' - itt lehetne begyujteni az informaciokat :))
:)) -
#6886 A YAHOO-n ugy van, hogy az a moderator, aki letrehozta a forumot.
itt speciel:
------
2001. feb. 02. 15:04 | Válasz erre | #1
O hol van? Hova lett? -
#6885 < #gunyos1 <
Nagy egyszeru lenne, az auto banolas.
Mondjuk a progi automatikosan - ha smajli beszuras hasznal valaki - kibanolna :))
De akkor ez meg a 22-es csabdaja:
Miert raktak akkor ide?
szerintem izlessel ezt is lehet hasznalni
akkor meg figyelhetne a progi azt, hogy egyszerre, csak egy szmajlit hasznalhasson valaki
par karakter tavolsagra -
Atomy #6884 >>>Kedves Novi, + akire még tartozik
Sajnos nem értek egyet azzal hogy ha nem tetszik, akkor ne olvassam el. Engem igen is érdekel, hogy mi történik a játékostársaimmal, és erre van ez a fórum.
Ha valakivel problémád van írj neki emailt, hívd fel telefonon, keresd fel személyesen vagy amit akarsz, de ne itt a fórumon "beszéld" meg vele.
Már ha ezt lehet egyáltalán beszélgetésnek nevezni.
Olvasd el az alábbi kis idézetet(gondolom még nem olvastad), és ezek után ehhez tartsd magad:
Moderálási alapelveink
A SuperGamez fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórumok szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
...
Szabályok
...
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén. -
#6883 ...gondolok pl. a 3 soros asshole-ozásra -
#6882 »»»Lord Novi:
És ha vmi érdekes van ott? Azt se olvassa el? Télleg kezd elég buzeráló [bocs] lenni pedig elején yokat rötyögtem magamban hogy mit nem tudtok csinálni egy játék miatt... -
#6881 egyégként senki sem kéztet rá, hogy elolvasd. -
Atomy #6880 Most már kezd nagyon elegem lenni!!!
Most szólok utoljára hogy fejezzétek be ilyen szeméttel teleírni a "RUNESCAPE" fórumot.
Tehát mégegyszer elmondom a nagyon gyengeelméjűek kedvéért, hogy csak olyat írjatok ami a többieket is érdekli, vagy ha nem is, de legalább nem zavarja.
Nincs kedvem ezt olvasni, amikor mást is csinálhatnék. -
#6879 *dwarven stout -
#6878 »»»Pascalesp:
...Meghívja egy forró csokira a nénit meghívja egy forró csokira a nénit, ding dang dong, ding dang dong... -
#6877 »»»Hungary:
Köszi a smaragdnyaklánc reqments infot! Neked is 44 a smithinged?
»»»Sir Ams:
Mivel azért én is informálódok, gondoltam hogy nem fog nekem ingyen plate-t, stb. csinálni [mielőtt még kiröhögnél hogy haha, még nem 98-as a smithingje [swarven stout...], ez csak egy példa volt!]
»»»Hagane:
Mining: 55 [soon 56] Smithing: 44
»»»Lord Novi:
Teccett a #6825 beszólásod a régi "haveroddal" :-)))
»»»Pascalesp:
URAMATYÁM, te beszélsz a beszédstílusról?!?! :-))) Mr. Dopeman, Mr. Dopeman, mit csinál, mit csinál?... :-))) -
Nuki #6876 Ennyi offtopic mára elég volt és most térjünk át a runescapera...
>>>Hangianix:
Akkor holnapra tudom hozni a nyilakat. -
Nuki #6875 Pascalesp és a többiek:
Igazatok van...
>>>Marcus és Rob:
Nem szeretném ha már megint vitafórum lenne ez a kis békés (hehh ha máshol élnétek ki vitás hajlamaitokat akkor tényleg igaz lenne) fórum.
És teljességgel egyetértek:
-Aorcéval mert ő elengedte a füle mellett ezeket a hülye (sorry) megjegyzéseket.
-Atomyval: mert akkor nyissatok egy Kit utálok fórumot és ott szidhatjátok egymást.
U.i.: tudom mi a vita tárgya fiúk, asszem régebben is ez volt veletek (vagy az átverés volt és lehet hogy ez is az) csak azért mondom ha azzal jönnétek elő hogy ez így-ez úgy...
Nekem is nagy szám és másnak is ha meglopják akár rune, akár nem. Akár barát akár nem de
@RAN@NE ITT VESZEKEDJETEK!!!! -
#6874 300 Body rune 1K ert :-D -
#6873 Eladó egy Death rune + 1 Chaos rune 1K-ert.
És igen, emeltem, mert annyiért nevetséges. -
#6872 Megemelte az arat 2500gp-re. Erre nem volt felhatalmazasom :((
Igy a tranzakcio TOROLVE :(( -
#6869 Most vettem észre a 6791-es levelet. Köszi, tetszett és jól esett. -
#6868 Én! :) -
#6867 Ki nézi a Heti-hetest? -
#6866 fejezd már be, unalmas vagy.Csak tömíted a fórumot. -
#6865 MAjd pont te nem a majomtól, mi?HAH!Jó vicc! -
#6864 A ***************-ba (Bocsi moderátor), idáig a white knightsoknál voltam közbe a Wizard tower-be kellett volna mennem. GRHHHHHHHHHHH!!!!!! -
#6863 azon vitazunk, hogy Rob45 adja vissz aa acuccaimat! -
#6862 Egy okos ember: Pascalesp. Apropó, hogy hívnak a játékban? -
#6860 A Wizard tower-esre vagyok kiváncsi részletesebben. -
#6859 Hol és kinél van a silverlight key 1? -
#6858 Egy nagyon csúnyát akartam mondani, de visszafogtam magamat, nem mint ti, mert én nem a majomtól származok. -
#6857 az egyik key a wizardtownban van, a másik a palota első emeletén egy csákesznél, ahol egy csomó őr van. A harmadik a csatornáknál van. -
#6856 Mibe?
-
#6855 Nem tudna valaki segíteni? -
#6854 Te nagyonhülye barom, most mondom hogy nem nylizok senkinek.Akkor már anyáztam volna neked rég, de szerintem a szellemi kapacitásod miatt utálnak.Most, viszont már örülök hogy átkúrt.Gyerekes meggondolatlan balfék vagy, mert ha nem engem basztatnál, és dolgoznál, akkor..!