34579
RuneScape
  • Hangianix
    Egyszerre, de nalam 3 server offline ti megis fent vagytok
  • Atomy
    Nekem is. Beléptem a másik karakteremmel, és még üzenni is tudtam neki
  • hungary
    ilyenkor egyszerre tudod kivenni, vagy kulon kulon?
  • Hangianix
    Es szerinte hasznalva van a user nevem...
  • Hangianix
    Basszak meg, 300 bolts-om volt bent a cage-ben, amikor lekapcsolt a server. :-(((((
  • hungary
    crafting 38 :))
  • Masteroid
    Hi!
    Bye!
  • Hagane
    Holnap elkapom a LV 45-öt miningből, és a LV 34- et Steel Smithingből, bár most Ironnal próbálkozom..(HÜlye Impure shit!MEH!)
    125 XP 5 Barert (Plate mail Body), ami 200 körül kel el.. ha összejön15, akkor jo, de ha 13 ,akkor is.Ha 8 / 12, akkor is.
  • hungary
    crafting 37 :))
  • Hagane
    Bluerose13X vagy Bluerose13x ?
  • Hagane
    Akkor 4...meh!Akkor ish shock!
  • Hagane
    Liciálásra teszek fel egy Death Rúnát, a kikiáltási ár a körülményekm miatt 500 GP
  • Hangianix
    4gp a boltban ;-)))
  • Hagane
    Most már 11 Gold Bar-om van.
  • Hagane
    8 GP per nyílvessző?!?!?!Nem vagy NORRMÁLIS .:-P 6 GP a Lowe's Archery Store - jában -_-
  • Hagane
    Az egyiket add ide, légyszi!Most nemtok fizetni, mindenem a Rune Med-re ment, de add ide, plzz!
  • hungary
    van 2 db Faladian Knighht's swordom
  • Hagane
    15 Nature Rune + 1 Death + 1 chaos + 280 Body rune-t adok el 5K-ert! (15 X 120 + 1X 750 + 1X 275 + 280 X 10)
  • Hangianix
    Hungary siman megolod, de azert vigyel law runat ;-)
  • Hagane
    Adnék, de nincs :-D
  • hungary
    adna kolcsonbe valaki egy adamtite body-t?
    csak a sarkany eleteig
  • Hagane
    Ha valakinek kell Full Iron, hozzon Iron Ore-okat, V. Barokat és megcsinálom ingyen.Ha egyik sincs, 150 GP osszvissz( Ami szerintem elviselhető)
  • hungary
    nekem is aggya valamit. PLEEEZ
  • Ams
    Melyikert hagane?
  • Lord Novi
    Én is szoktam segíteni másoknak. Pl Masteroidnak a régi cuccaimat adtam oda csontokért...
  • hungary
    varom a kedves nyersanyag szallitokat:))
    Atomynak pufferelve vasarolok.
    Tehat nem kell 100-at osszefabrikalni, nekem kevesebb is eleg, es egyszerre odaadom neki, igy mindenki jol jar, (talan meg en is) :))
    termeszetesen, ha valaki kozvetlen szeretne az uzeletet lebonyolitani tegye, de Atomy nagyon elfoglalt mostanaban.
    Vasarolok meg Amorcenak ezustot. :))
  • Hagane
    Hangi!Kellene egy szívesség!Lődd le a Wizard's Tower tejeén a Lesser-t, please!El kellene adni a Rune Med-et!:-D
  • hungary
    a hir igaz Hangianix jovoltabol kiprobaltam, es valoban nem lehet viselni a rune plate mailt annak, aki nem fejezte be a kuldit. :((
    Pedig buli lett volna :))
  • Hangianix
    Uj rekord, csak 16 loves volt a demon!!! ;-)
  • Hagane
    ams : 10 Gold Bar + 24 Gold Nugget értePLEEEZE!:-)
  • Ams
    Eladó egy adam hatchet és egy adam battle! havkinek szüksége lenne vmelyikre! Akkor nem pénz kell hamem gold bar!
    köszi Ams!
    (majd meg beszeljuk mennyi gold bart /nuggeted adsz vmelyikert)
  • Hagane
    :-\ Marcus, tényleg magánba kéne, már mindenki megunta.Már 1987-ben is ez volt (Tehát öreg).Megaztán, hülyeség ez az egész!Azért vannak a skillek, hogy azokat fejlezd, és segíts másnak.Én most csinálok Full Iron-t egy noob-nak (Ha az a hülye Iron nem ba---dik el.)
  • Hagane
    Emberek - - - - - - - ENEON
    Is magyar.
  • Lord Novi
    csak sajnos az enyém nem a fejemen virít, hanem eg ybolhás, korpás ember fején!
  • Lord Novi
    hát, én 10k-ért vettem, de már 8k-ért is eladták
  • Hagane
    2 Bluerite, 1 Adam B Axe, 1 Adam Large, 4.5K gold = 1 Rune Med!Jó üzlet volt?Mondjuk, már mindegy, mert a Rune Med a fejemen virít!:-D
  • Hagane
    A Wilderness Giants-ok (A Jolly Boar Inn-hez kozel, LV 17-en) szórnak DEATH Rúnokat!
  • Hagane
    Draygon2377 - nál KÚRVA (Párdon, de igaz!!!) sok drágakő van!Sapphire, Diamond (Nem bizti), Rubin, MINDEN!

Draygon2377 Amorce - segítettem(?)
  • Hagane
    HA Gyémánt = Diamond, akkor KB 15 K
  • Zsooo
    Hello Mindenki!

>>>Novi
    Persze, hogy nem kötelező elolvasni. Csak ennek könnyen az lehet a vége, hogy az értelmesebbek csinálnak maguknak egy kódos fórumot valahol, és nagy ívben elkerülik ezt az oldalt...

>>>moderálás
    Ahhoz képest, hogy folyamatosan a leglátogatottabb fórumok között van az RS fórum, nem nagyon zavarnak minket ilyesmivel (szemben pl a CS fórummal)

>>>Amorce
    Ha addig meg nem unom a bányászást, level 50 crafting után megkapod az ezüstjeimet (no persze nem ingyen :) Egyébként mennyit ad az ékszerész egy gyémánt nyakláncért?