34579
RuneScape
  • Nuki
    Már nemis azért de szen'tem messze áll a végétől a digimon...
  • Rincewind
    Köszi, de én ebből már vagy egy évtizede kinőttem
    az egyetlen mese, amit szeretek, az a Macskafogó
  • Hagane
    Igen, igen ^_^. ha más nem is, nekem tetszik a sorozat, de mivel már a végefelé járnak (Kb 15 rész, aztán a második sorozat fog majd kezdődni), nem érdemes belenézni, de ha a jó zene, vagy a kitartás érdekel, akkor még mindig belekukizhattok.A Viasat 3-mon hétköznap, 16:00 - 16:10 (Kezdési időpont) között van.
  • Hagane
    Deutsch?Inkább Orbán >_< -_- X_X
  • hungary
    nem ertelek :((
    hanyadikos vagy? :))
    szorozni mar tucc :))
    kivanom, hogy irj jobbat :))
    elso ranezesre @rva egyszerunek tunik.
    masodik nekifutasra az embert elonti a szerenyseg, amikor meglatja a dolgok melyen rejlo egyszeruseget
    es harmadszor amikor hozzakezd, elgondolkodik, mi ertelme ennek az egesznek:))
    KIVANOM, hogy mihamarabb jelentkezz egy (legalabb) hasonloval! :)))))
    Es ha netalan fizetni kellene erte, akkor nem fogom sajnalni toled. De remelem olcso leszel :))
  • Rincewind
    Digimon??? Sokat változott a fórum, mióta utoljára erre jártam
  • Hagane
    Mellesleg, igen unatkozom :-), de a zene nagyon jó, is a film (45 perc) megéri az árát, de a zene poénos, mert a szöveg önmaga rejt valamit, deeeee a srác jól előadja.Ja, mellesleg a digimon.freeweb.hu -környékén nézzetek körül.
    (Imádom ezt a számot!)
  • Hagane
    A Digimon film zenéjének éneke (Amit beleüvöltenek, Caps-ban lesz, mert üvöltik, sok szerencsét!) : : : : :

THINGS ARE STARTING TO ACCELERATE INTO SOMETHING THAT NEVER STRUGGLING FALLING NOW, I THINK I'M GETTING DIZZY TO MORE SPINNING TO RINGADING!IT'S GETTING TOO INSANE, I'M TRYING TO MAINTAIN ...
    WHOA-WHOA-WHOA-WHOAWHOA-WHOA-WHOOOOA!
    YOU RUN AROUND!
    I RUN AROUND!
    WE'RE ALL A GONNA RUN RUN RUN AROUND!
    YOU RUN AROUND!
    I RUN AROUND !
    WE'RE ALL GOING RUN RUN RUN-AROUND
    IT IS GETTING CLOSER MORT EVER SPINNING, TWISTING, TURNING ROLLERCOASTER, IT'S MY, IT'S THE GAP IS CLOSING PRESSURE BUILDING, TEMPERATURE RISING, HARDY-HAR! IT'S GETTING TOO CRAZY, I WISH I COULD, MAYBE WHOA-WHOA-WHOA-WHOAWHOA-WHOOOOA!
  • Rincewind
    Nem hinném, hogy választ várna. Ugyanis ez egy kijelentő mondat volt, azaz egyszerű tényközlés! Mellesleg meg elég egyértelmű...
  • Hagane
    Megjegyzés : A srác egy kicsit szenyó, mert 8000 Gamer-ből ha 400 fizet neki 5$-t, az 2000$, és ez "Csak" 400 ember!Namármost, ha 1000-ren fizetnek neki, akkor az ugye 5000$, tehát nyilvánvaló hogy ezen Ő kaszál.Ezért igazán iprakodhatna :-P
  • Hagane
    Nekem is, dehát ugye, aki sárkányfej nélkül járkál ...:-D
  • Hagane
    Még mindíg szar a kliens?BAkkerhattyú!A Gower srác tényleg legalább TUDATNÁ velünk, hogy a 5000 Coal-t ki lehessen bányászni :-D.Most PL. itt a hétvége, ha nem lesz normális, megőrülök, Gower, ezt neked :
  • Disno
    »»»Hungary:
    Neked is megtetszettek a rune plate topok? :-)) [szerintem is barók :-) Rogue & Amazon RLZ!]
  • Hagane
    ROFLMAO!
  • hungary
    ilyen uzenetre, milyen valaszt varsz?
    de tenyleg!
    utaljak penzt a szamladra?
    vagy az iskola szamlajara?
    vagy Deutsch Tamas szamlajara?
    ugy is elkapjak a tokuket, ha nem nyernek ujbol ... :))))
  • Hagane
    Ja, meg a Rúnáimat IS összeszámolom lol
  • Hagane
    Jó neked, de nekem meg 15, XD .Ez nem jött be :-)
    Apropó, kinek kell Chaos (1) és Death (1) Rúna?Most összeszámolom a Rúnűimat, és eladom őket, a 3 K-t biztos eléri, mert sok van.
  • hungary
    a kovetkezo karimban no leszek :))
    jol neznek ki a nok :))
  • Zsooo
    :)))))
  • Hangianix
    De ez mind semmi, mert amikor joapam anno Braziliaban dolgozott ugy 20 evvel ezelott, egy ranch-ra kellett kimenniuk es ott felajanlottak neki egy lovat, mert biztos hianyzik neki mar a lovaglas. ;-)))
  • Hangianix
    Azt se ertette, hogy-hogy nem ismerem Yorkshire folyoit es kisebb varosait. Ezt leszamitva jo fej volt. Es 2x mar eltalalta hol is vagyunk, azaz kozel az oroszokhoz. ;-)))
  • Zsooo
    Meg kellett volna kérdezni, hogy a cilindert játék közben is viseli-e? Vagy hogy hallott-e már arról az országról, ahol az ÖSSZES ember a rossz oldalon közlekledik, ekkora barmokat... :D
  • hungary
    Miert nem erositetted meg?
    Mondtad volna neki, hogy kuldjon penzt.
    Ejnye de BUTA vagy :((
  • Hangianix
    Egy angol csodalkozott, hogy egy magyar jatszik. Azt hitte ott nincs is gep es olyan, mint Etiopia.
    ;-)))
  • Rincewind
    Hehhe :)
    Ő azóta már váltott nevet Hmudára a karaktere után és néha azért még játszik...
  • hungary
    nem tudok rola ... :((
  • hungary
    ELnezest ezert korrigalok:
    -------
    mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
    szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
    bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
    vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
    acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
    mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
    ezust rog / 85 / Amorce
    ezust rud / 80 / Amorce
    ezust rud / 0,5 szen / Amorce
    nature runa / 120 / Atomy
    holy Symbol / 50 / magamnak
  • Hangianix
    Az ezust rudat ird le 80-ra es a rogot meg 85-re mert szereztem egy fickot, aki 60-rt szallitja a rudat.
  • hungary
    mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
    szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
    bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
    vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
    acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
    mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
    ezust rog / 105 / Amorce
    ezust rud / 100 / Amorce
    ezust rud / 0,5 szen / Amorce
    nature runa / 120 / Atomy
    holy Symbol / 50 / magamnak
  • Hagane
    Hűű, baz!Alkotoatánk?!XD roflmao :-D.
    Megjegyzem : AFFENE!Fejbevágott, szó serint a net!Most inkább nem írom le, de ------------------------ csehszlovák akármit is csinálni, úgyhogy én tépek a GeForce 2-mmel Black&White-ozni. (Természetesen jó leszek, kényeztetek, majd amikor nem várják...MWUAHAHAHA!)

Na bye gyerekek!

U.I.: A Kiwwi is szar :-(
  • Hangianix
    O jatszik Hmuda neven. Bar eleg reg volt :-(
  • hungary
    Ha egy eves PCWorld elofizetest vasarolsz, allitolag kapsz egy ingyen internetet.
    Elofordulhat, hogy a FreeStart 10 perc korlatozast vezet be, de elofordulhat az is, hogy figyeli a nagyon sokat hosszu ideig hasznal egy kapcsolatos ip-ket es kibanolja :))
  • hungary
    Van egy facölöpöm ='stake' kell valakinek vagy dobjam el?
    A vamipiros kuldinel lehet hasznalni
  • Hagane
    Ez szerintem ki is nyiffant, már 9 hónapja nem írt?!RS-sel nyomul(t) és nem ír?Lehetetlen...
  • Hagane
    340!JEEEE!
  • Hagane
    Aaaz igen!Ez a 339. üzenetem!Egy hónap alatt ennyi?!Nem vagyok semmi, biztos szófosó lehetek :-D
  • Hagane
    FreeStart, ami a közvetlen letöltésekkel átlagos sebességgel bánik, de a virtuális illetve konverz Bájtokkal dúrván, szarik rájuk, teháét a dúrva adat kezelésében tehetetlen, ezért sem tudok a Site-ról menni, nincs rendszergazdám, egyedüli Kliensgép vagyok.
  • hungary
    Rendszer Gézát kérdezd meg, hátha tűzfalat rakott fel.
  • hungary
    Melyik a szolgaltatod?
  • Hagane
    Az "Az sem müxik" mindkettőre vonatkozik..