34579
RuneScape
-
Nuki #7160 Már nemis azért de szen'tem messze áll a végétől a digimon... -
#7159 Köszi, de én ebből már vagy egy évtizede kinőttem
az egyetlen mese, amit szeretek, az a Macskafogó -
#7158 Igen, igen ^_^. ha más nem is, nekem tetszik a sorozat, de mivel már a végefelé járnak (Kb 15 rész, aztán a második sorozat fog majd kezdődni), nem érdemes belenézni, de ha a jó zene, vagy a kitartás érdekel, akkor még mindig belekukizhattok.A Viasat 3-mon hétköznap, 16:00 - 16:10 (Kezdési időpont) között van. -
#7157 Deutsch?Inkább Orbán >_< -_- X_X -
#7156 nem ertelek :((
hanyadikos vagy? :))
szorozni mar tucc :))
kivanom, hogy irj jobbat :))
elso ranezesre @rva egyszerunek tunik.
masodik nekifutasra az embert elonti a szerenyseg, amikor meglatja a dolgok melyen rejlo egyszeruseget
es harmadszor amikor hozzakezd, elgondolkodik, mi ertelme ennek az egesznek:))
KIVANOM, hogy mihamarabb jelentkezz egy (legalabb) hasonloval! :)))))
Es ha netalan fizetni kellene erte, akkor nem fogom sajnalni toled. De remelem olcso leszel :)) -
#7155 Digimon??? Sokat változott a fórum, mióta utoljára erre jártam -
#7154 Mellesleg, igen unatkozom :-), de a zene nagyon jó, is a film (45 perc) megéri az árát, de a zene poénos, mert a szöveg önmaga rejt valamit, deeeee a srác jól előadja.Ja, mellesleg a digimon.freeweb.hu -környékén nézzetek körül.
(Imádom ezt a számot!) -
#7153 A Digimon film zenéjének éneke (Amit beleüvöltenek, Caps-ban lesz, mert üvöltik, sok szerencsét!) : : : : :
THINGS ARE STARTING TO ACCELERATE INTO SOMETHING THAT NEVER STRUGGLING FALLING NOW, I THINK I'M GETTING DIZZY TO MORE SPINNING TO RINGADING!IT'S GETTING TOO INSANE, I'M TRYING TO MAINTAIN ...
WHOA-WHOA-WHOA-WHOAWHOA-WHOA-WHOOOOA!
YOU RUN AROUND!
I RUN AROUND!
WE'RE ALL A GONNA RUN RUN RUN AROUND!
YOU RUN AROUND!
I RUN AROUND !
WE'RE ALL GOING RUN RUN RUN-AROUND
IT IS GETTING CLOSER MORT EVER SPINNING, TWISTING, TURNING ROLLERCOASTER, IT'S MY, IT'S THE GAP IS CLOSING PRESSURE BUILDING, TEMPERATURE RISING, HARDY-HAR! IT'S GETTING TOO CRAZY, I WISH I COULD, MAYBE WHOA-WHOA-WHOA-WHOAWHOA-WHOOOOA!
-
#7152 Nem hinném, hogy választ várna. Ugyanis ez egy kijelentő mondat volt, azaz egyszerű tényközlés! Mellesleg meg elég egyértelmű... -
#7151 Megjegyzés : A srác egy kicsit szenyó, mert 8000 Gamer-ből ha 400 fizet neki 5$-t, az 2000$, és ez "Csak" 400 ember!Namármost, ha 1000-ren fizetnek neki, akkor az ugye 5000$, tehát nyilvánvaló hogy ezen Ő kaszál.Ezért igazán iprakodhatna :-P -
#7150 Nekem is, dehát ugye, aki sárkányfej nélkül járkál ...:-D -
#7149 Még mindíg szar a kliens?BAkkerhattyú!A Gower srác tényleg legalább TUDATNÁ velünk, hogy a 5000 Coal-t ki lehessen bányászni :-D.Most PL. itt a hétvége, ha nem lesz normális, megőrülök, Gower, ezt neked : -
#7148 »»»Hungary:
Neked is megtetszettek a rune plate topok? :-)) [szerintem is barók :-) Rogue & Amazon RLZ!]
-
#7147 ROFLMAO! -
#7146 ilyen uzenetre, milyen valaszt varsz?
de tenyleg!
utaljak penzt a szamladra?
vagy az iskola szamlajara?
vagy Deutsch Tamas szamlajara?
ugy is elkapjak a tokuket, ha nem nyernek ujbol ... :)))) -
#7144 Ja, meg a Rúnáimat IS összeszámolom lol
-
#7143 Jó neked, de nekem meg 15, XD .Ez nem jött be :-)
Apropó, kinek kell Chaos (1) és Death (1) Rúna?Most összeszámolom a Rúnűimat, és eladom őket, a 3 K-t biztos eléri, mert sok van. -
#7142 a kovetkezo karimban no leszek :))
jol neznek ki a nok :)) -
Zsooo #7141 :))))) -
#7138 De ez mind semmi, mert amikor joapam anno Braziliaban dolgozott ugy 20 evvel ezelott, egy ranch-ra kellett kimenniuk es ott felajanlottak neki egy lovat, mert biztos hianyzik neki mar a lovaglas. ;-))) -
#7137 Azt se ertette, hogy-hogy nem ismerem Yorkshire folyoit es kisebb varosait. Ezt leszamitva jo fej volt. Es 2x mar eltalalta hol is vagyunk, azaz kozel az oroszokhoz. ;-))) -
Zsooo #7136 Meg kellett volna kérdezni, hogy a cilindert játék közben is viseli-e? Vagy hogy hallott-e már arról az országról, ahol az ÖSSZES ember a rossz oldalon közlekledik, ekkora barmokat... :D -
#7135 Miert nem erositetted meg?
Mondtad volna neki, hogy kuldjon penzt.
Ejnye de BUTA vagy :(( -
#7134 Egy angol csodalkozott, hogy egy magyar jatszik. Azt hitte ott nincs is gep es olyan, mint Etiopia.
;-))) -
#7133 Hehhe :)
Ő azóta már váltott nevet Hmudára a karaktere után és néha azért még játszik... -
#7132 nem tudok rola ... :(( -
#7131 ELnezest ezert korrigalok:
-------
mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
ezust rog / 85 / Amorce
ezust rud / 80 / Amorce
ezust rud / 0,5 szen / Amorce
nature runa / 120 / Atomy
holy Symbol / 50 / magamnak -
#7130 Az ezust rudat ird le 80-ra es a rogot meg 85-re mert szereztem egy fickot, aki 60-rt szallitja a rudat. -
#7129 mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
ezust rog / 105 / Amorce
ezust rud / 100 / Amorce
ezust rud / 0,5 szen / Amorce
nature runa / 120 / Atomy
holy Symbol / 50 / magamnak -
#7128 Hűű, baz!Alkotoatánk?!XD roflmao :-D.
Megjegyzem : AFFENE!Fejbevágott, szó serint a net!Most inkább nem írom le, de ------------------------ csehszlovák akármit is csinálni, úgyhogy én tépek a GeForce 2-mmel Black&White-ozni. (Természetesen jó leszek, kényeztetek, majd amikor nem várják...MWUAHAHAHA!)
Na bye gyerekek!
U.I.: A Kiwwi is szar :-( -
#7127 O jatszik Hmuda neven. Bar eleg reg volt :-( -
#7126 Ha egy eves PCWorld elofizetest vasarolsz, allitolag kapsz egy ingyen internetet.
Elofordulhat, hogy a FreeStart 10 perc korlatozast vezet be, de elofordulhat az is, hogy figyeli a nagyon sokat hosszu ideig hasznal egy kapcsolatos ip-ket es kibanolja :))
-
#7125 Van egy facölöpöm ='stake' kell valakinek vagy dobjam el?
A vamipiros kuldinel lehet hasznalni
-
#7124 Ez szerintem ki is nyiffant, már 9 hónapja nem írt?!RS-sel nyomul(t) és nem ír?Lehetetlen... -
#7123 340!JEEEE! -
#7122 Aaaz igen!Ez a 339. üzenetem!Egy hónap alatt ennyi?!Nem vagyok semmi, biztos szófosó lehetek :-D -
#7121 FreeStart, ami a közvetlen letöltésekkel átlagos sebességgel bánik, de a virtuális illetve konverz Bájtokkal dúrván, szarik rájuk, teháét a dúrva adat kezelésében tehetetlen, ezért sem tudok a Site-ról menni, nincs rendszergazdám, egyedüli Kliensgép vagyok. -
#7120 Rendszer Gézát kérdezd meg, hátha tűzfalat rakott fel. -
#7119 Melyik a szolgaltatod?
-
#7118 Az "Az sem müxik" mindkettőre vonatkozik..