34579
RuneScape
  • Hagane
    100 ?Na neeeeee!Tényleg kell a cash :-(.
  • Hagane
    Állj le, nem ezért van a fórum.Ha magányos vagy, hokizz -_-
  • Lord Novi
    ja, ja :)
  • Lord Novi
    1 chaos 1k-ert? na neeeeeeeeeeeeeeeee. Nem kevés ez egy kicsit? Egy db chas, az 100 gp
  • Lazarus
    Kurvajól elvagy itt bazzeg..
  • Hagane
    Gold lelőhely kéne, színtén közel Faladorhoz...(KB 3 kő)
  • Hagane
    6 Chaos Rúna eladó 6K GP-ért? Vagy 3.5 K-ért, varázslóknak.
  • Hagane
    Párdon.
  • Hagane
    A pecsába, LV 16 crafting Saradomin izékhez?!Franc!Akkor mindenki, nem SILVER, hanem IRON ORE kell, de SOK!
  • Hagane
    PLZ válaszoljatok!Nagyon kell Aranyat smeltelnem, hogy Gold Ringeket, meg egyebeket csináljak!Amorce nyomdokaiba is lépek!(Mert ugye, BÁNYÁSZOM (60 XP) arany, SMELT / SMITH (Kb 30 XP) az arany, és a Craftinghez is sokat ad!)

Szóval potya Siler kellene, most, és utoljára!
  • Hagane
    Hol lehet Faladorhoz közel Ezüstöt bányázszni?
  • Hagane
  • Lazarus
    :) Na jólvan te sunyi inkább vissza megyek a CShez és magamba fordulok :)
  • Hagane
    Nem ilyen szöveggel :-P
  • Lord Novi
    És te nem így kezdted?
  • Hagane
    :-P Direkt voltam sunyi :-D
  • Lazarus
    jeki csen a best! :)
  • hungary
    Romeo & Juliet
    A Runescape retelling of the classic by Bill Shakespeare, this one ends up being pretty simple to do, and no one gets killed!
    Highlight the SPOILER below for more details:
    Talk to Romeo, Juliet or Priest (Father Lawrence). Cadava berries needed to make potion are found in forest near Varrock's southeast mine.
    Reward: 5 quest points
    Thanks for help: Hitman_X
    Shield of Araav
    In this quest, you're tasked to recover the Shield of Araav for the King of Varrock.
    See the SPOILERS below for more details (highlight to see them):
    Talk with the librarian in the palace. It's extremely hard to do this quest alone, so find a friend to help.
    One of you should: Join Black Arm - Talk with chief of gang part of shield quest you must get 2 crossbows from Phoenix gang
    The other should: Join Phoenix Gang - Talk with Baerek in the Varrock Marketplace. Talk to one of gang leaders in the underground in the Varrock slums, kill a man in inn, and return with loot to gang headquarters.
    Each of you should get half of the shield from a cabinet in your headquarters.
    Go with shield to Museum first to get 2 certificates (one for each of you) and then bring it to king.
    Reward: 2 certificates - each of which grants the bearer a 600gp reward when presented to the King (note: king will only pay once, it is easy to give other certificate to player that helped), 1 quest point
    Thanks for help: Hitman_X
  • Rincewind
    Ez nem lóverseny! Nem kell összetéveszteni chat-et a fórummal! Lehet, hogy ő csak 450-et csinált 4 hónap alatt, de lehet, hogy minden egyes üzenetének van mondanivalója és értelme...
  • Hagane
    20:25-kor Nyomás Utána!Nagyon jó film, a kedvencem, mert nincs Bud Spencer, a Mammut Terrence Hill, a kis sunyi róka nélkül.Hill olyan mint a gáz ;hirtelen és gyorsan na és persze sunyin!A Mammut viszont szabályos, mozgó 10 emeletes ház; mindent eltipor :-D.
    Mindenkinek ajánlom!
  • hungary
    Selling 3k arrows and 2,4k bolts
    Kaleva
    30k erte a legtobb ajanlat ha kell keresd meg:))

• Zsooo
    Nem olvassa mindenki félpercenként a fórumot, ha dumálni akarsz, arra ott a friends lista, vagy még jobb az ICQ.

Én mostanában vagy bányászok (GT), vagy benn áll a karim néhány agresszív ellenfél között és bőszen csapkodja őket, miközben én vizsgákra tanulok :)
  • hungary
    Bocs elneztem az tell kokoki azt talalni lehet, vagy venni :((
    ruby ammy a power +10
    ahhoz crafting lvl 50-kell nekem csak 40 van
    :((
  • Hmuda
    Én ugyan nagyon ritkán vagyok fent, de teljesen mindegy melyik szervert használod, ha egyszer már vannak nevek a listádban. Azon úgyis kiirja, hogy ki van fent.
  • Hagane
    7 hónap alatt hoztűl össze 450 üzenetet?!Mwuahaha!Én egy hónap alatt hoztam össze 350-et :-D.
  • Lazarus
    Kérdeztem valamit VAZZE! Hol a picsába vagytok??
    Ja és nem vagyok NEWBIE :) Mert már van két karim is.. ( Mind2ő 1. szintű hajjajjj! :D ).
    De megvannak már vagy fél éve csak nem jáccok velük mer:
    minek ha nincs magyar úgyis xar :)

Szóval hol is tartózkottok?
  • Hagane
    Anyátok közt!Utána visszamegyek.

Hungary>>> He, Power + 10?Légyszives várj, megkérdezem Amorce-t.

Amorce>>> Tudsz Diamondot csinálni, mármint Amulett?Mert kellene, fizetek vele rendesen, és van benne WPN AIM vagy hasonó bónusz?Mindenképpen kell, ha tudsz.

Hun, ha Amorce-től kapok egyet, akkor is kapsz tőlem valamit ;-).
  • Hagane
    Na kérem, ezt hívják jogatlan paranoiának :-D
  • rob45
    mi,en rob 42??
    kuldjem talan el a diakigazolvanyomat,lol,nemtom,mitbuzeraljatok egymast a tesommal,de nem is erdeke,ja es en NEMrob42 vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Hagane
    Ez hülye.Most nagyobbat anyázott, nekem meg már az agyamra megy, elküldtem ide-oda.Úgyis tudja, hogy ő kezdte, ha meg van pofája hazudni, akkormeg haljon meg.Mellesleg, ha leírja mit mondtam, akkor majd leírom Ő mit mondott.Ajjajjaj...
  • Hagane
    De "meik" ? Roflmao ;-)
  • Hagane
    Rob huga hülye.Mondom nem megyek a Wild-be, mert RHCPT-ben állítólag nem lehet megbízni.Erre asszongya ne szidjam.Felvonultatok anyázásokat, hogy AZOK anyázások, erre a pofámba üvölt hogy én vagyok egy cigány.NAmármost, aki ennyire hülye, az haljon meg, mert direkt kiírtam, hogy ezek PÉLDÁK.Ja, mellesleg igen, senkivel sem megyek, előre megmondom.Plusz, a kishugnak nem kellene erősködnie, mert nagyon alapos a gyanúm hogy Rob az.
  • Rincewind
    Te is így kezdted!
  • Hagane
    Meik?!ÚRISTEN!NEWBIE :-D
  • Lazarus
    Hányas szerveren szoktatok lenni és meik városban?
  • Hagane
    Atomy, hányas a Smithinged?Az enyém mostmár 39, de lesz az több is, feltéve ha az a hülye Kliens működik!
  • Hagane
    Rince : Akkor is jó!A Macskafogó is ! (Ide legfeljebb tankkal tudnának bejutni...!) :-D.

Nuki : nemérdekes mit mondott, én megbízható forrásokból tudom.Miért, most vannak Megán!Akkor már Giga lesz, vagy mi?Tehát már a végét súrolják.A főellenfél most Apocalymon
  • Lord Novi
    A szerver választásnál csak szürke az rs ablak. Mindegy, úgyis csak beugortam volna. VOLNA! :)
  • Rincewind
    Hú, de jó! Már féltem, hogy vége
  • Nuki
    Ezt azért mondtam mert valaki (közülünk aki rég nem írt már...) ezt szondta nekem...