34579
RuneScape
  • Lord Novi
    ház ez király! Egy egész kis térképnyi helyen nem jelez semmi embert!
  • Amorce
    Van 60k-m Hangi ha nagyon vágysz arra a sok arrowra :)
  • Hagane
    Müxik, de Falador közepén álltam le hugyálni, most meg a Dwarven mines-mellett vagyok!
  • Hagane
    Update...az a hülye Gower srác szólhatott volna.Szórakozott kisfiú, az mindenesetre igaz!(Vagy lusta)
  • Lord Novi
    és mindegyik szerver az offlineon van
  • Lord Novi
    NEKEM IS! :(
  • Hagane
    Nekem meg a szerver ibájáról ugat.
  • Hangianix
    Baszics, kidobott es nem enged vissza, mert szerinte rosszul van beallitva a gepem.
  • Hagane
    Illetva HAT Law Rune ;-)
  • Hagane
    3 Law, és 6 Death Rúna eladó!Ki mennyit ad érte?!
  • Hangianix
    Ennel en kb 2x tobbet lottem el. Az ajanlat most
    140k vagy 100k+rune plate.
  • Hagane
    Na EZ jó üzlet ;-).Szerintem hacker a srác, viszont, mert kizárt hogy ennyit össze tudjon hozni KB 1 év alatt...
  • Lord Novi
    miért lenne kellemes?
  • Hangianix
    A 125k egyenkent a 12k arrows es 2.5k bolts-ra volt nyito ajanlat.
  • Hagane
    EZ a srác sem igazán olcsóbb, de akkor nekem miért adta olcsóbban?A ranged most KB LV 9, mert kis technikai ok felmerült :-P.

Na mindegy, PLEASE Iron-oret bányásszon mindenki, vagy nincs potya Gold Ring ;-)
  • Hangianix
    Caterpie-tol es Nuki-to mindig 10gp/arrow aron vasaroltam. Az igaz, hogy 50-nel sose tobbet.
  • Hagane
    Jó, mert Caterpie2 275 nyilat adott 200-ért :-\.Nagyon gyenge emberke ad el ennyi nyilat ilyen drasztikus áron.Mondjuk, lehet hogy Caterpie akciós áron folyt, de akkor is, fogadok hogy Hangi vette meg a nyilakat :-D
  • Hagane
    Mi a 125K?Igaz, pénzem nincs, de akkor ish...!:-D
    Mondjuk, ha 20 Gold Bar-t Necklace-cé csinálok, hát még Sapphire-ral, akkor keresni fogok rendesen!10 X 288 = 2880! Tehát MINIMUM 5000 fog összejönni 22 Bar-ból, mert ugye ha 288-ért adom el, akkor (KB) 4- et leszámít a kövezkő árából, tehát 284, majd 280, stb. (Ezt 10-ig csinálja)
  • Hangianix
    Ok, ujra kellett regisztraltatnom magam. A 125k-s ajanlattal nem tudok versenyezni sajnos.
  • Hagane
    535 nyíl azon ar áron?Te nem vagy normális, az én áraimmal is vetekszel pedig azok se semmik...:-)
  • Hangianix
    Bazzeg nem enged be a tip.it-s forumra a jelszavammal, mert szerinte rossz. Hat akkor kuldje el nekem a jot. DE NEM, mert a Hangianix user nevhez, nala nem az en cimem van. :-(((
  • hungary
    selling 12k arrows Brany
  • hungary
    >>>>>> Hangianix
    Selling 3000arrows!!! Ogre01
  • Hagane
    Mi a fene van a klienssel, tényleg?És hogyhogy ti meg nyolc és után IS fennvagytok, amikor 18:00 tól csak 07:00- ig olcsó a net?Valami nem stimmel...
  • Hagane
    Köszi, de anyagoz b-------- nem kellemes, alig kapok 100 XP-t érte, míg a Gold Necklace 20-at ad, mindig!20 X 24 = 480!Meg a smithing is fejlődik, úgyhogy...a varrogatás ...na, nem semmi, majd megpróbálom :-D
  • hungary
    Latjatok, ezt nem szabad :))
  • hungary
    Avagy:

• hungary
    Avagy:

• hungary
    Talaltam terkepet a Willdernessrol, kettot is:
    \Labbelled Wilderness Map

\
    Wilderness BIG JPG\
  • hungary
    Talaltam terkepet a Willdernessrol, kettot is:
    [A href="http://www.tip.it/runescape/vpic.php3?picurl=http://rsfireknights.homestead.com/files/wildLocations.jpg"]Labbelled Wilderness Map[/A]

[A href="http://www.tip.it/runescape/vpic.php3?picurl=http://rsfireknights.homestead.com/files/wilderness.jpg"]Wilderness BIG JPG[/A]
  • hungary
    >>>>>> SID
    Szia, reg lattalak. :))
    Jo, majd ha neked irok, elotte mindig felirom a nevedet. OK?
  • hungary
    Sajnos mar csak 1 db-om van, de azt hiszem a piaci erteke 1k5gp :))
    Ha elmesz a Varrocktol D-re levo epitmenyhez, ahol a kuldi amugy befejezodik, akkor, mikozben runara vadaszol, es esetleg uzletel, vagy a ranged-et fejleszted, figyeled, hogy ki fejezi be eppen a kuldit.
    Tole olcsobban is megveheted. :)) Nekem egyszer 400gp-ert sikerult, de roppant turelem kell, hogy ez osszejojjon :))
  • hungary
    >>>>>> Hagane
    Latom, nem megy a 'crafting'. Ezert hadd irjam le, en hogyan kezdtem hozza. A craftingolasom tortenete:
    ------
    Elso lepes:
    Hozzavalok:
    1 db csakany
    1 db jug

(1) Varrock mellett lehet agyagot banyaszni. Telebanyasztam magamat agyaggal.
    (2) Az igy kibanyaszott agyaggal elbattyogtam egy szokokuthoz. (Nekem a monostori volt a legkozelebb) :))
    (3) Megmeritettem a 'jug'-ot a szokokutban
    (4) Hasznaltam a vizzeltelt kancsot az agyagon
    (5) Ezt addig ismeteltem, amig az osszes agyagom 'lagy' nem lett.
    (6) A lagy agyaggal elslattyogtam 'Barbarvillage'-ba, az uttol D-re, a K-i haz a Fazekas muhely.
    (7) A korongon megformaztam az agyagot valamive, amit tudtam. Fontrol lefele lehet ezeket hasznalni, celszeru a legnagyobb xp-t adot csinalni, hogy gyorsabb legyen
    (8) A nyers cserepedenyeket kiegettem es eldobtam.
    ------
    Masodik lepes:
    Hozzavalok:
    1 db tu
    1 db fegyver
    50 tekercs cerna

Ezeket be lehet szerezni Al-Kharid keleti reszen a GS melletti uzletben
    (1) Le kell kuzdened egy tehenet.
    (2) Vedd fel a bort, ha a kuzdelem megviselt a nyers hust is. A csontot is erdemes, mert sok kicsi sokra megy. A hust megsutheted es megeheted, ha valaki rak tuzet. :))
    (3) Szoval tele vagy borrel. Al-Kharidban a Nyi kapuhoz legkozelebb lakik a cserzo varga, penzert kicserzi a boroket.
    (4) hasznald a tut a boron, tucc varni kesztyut/cipot/mellenyt ebben a sorrendben
    (5) a cuccot eladhatod a GS-ben, amibol vehetsz cerna utanpotlast, vagy csereztethetsz. :))
    (6) Ezt mindaddig ismeteld, amig Holy-t nem tucc craftingolni. Onnan mar csak egy 'kopes', hogy gyemant amulettet keszithess. (ahhoz a magicnek is fejlodnie kell ) :))
    ------
    Kiszamoltam, ha csak Holy-t keszitesz es el akarod erni a 'crafting lvl 70'-t akkor 14753-at kell keszitened ... (akar most elkezdheted gyujteni ra az ezustot) :))
    ------
    Aljon itt, hogy miert mennyi Xp-t kapsz.
    var pot = Math.ceil(diff / 6.25)
    var bowl = Math.ceil(diff / 15)
    var piedish = Math.ceil(diff / 15)
    var gloves = Math.ceil(diff / 13.5)
    var boots = Math.ceil(diff / 16.25)
    var armor = Math.ceil(diff / 25)
    var holysymbol = Math.ceil (diff / 50)
    var sapphire = Math.ceil(diff / 12.5)
    var emerald = Math.ceil(diff / 17.5)
    var ruby = Math.ceil(diff / 22.5)
    var diamond = Math.ceil(diff / 27.5)
    var goldring = Math.ceil(diff / 15)
    var goldnecklace = Math.ceil(diff / 20)
    var goldamulet = Math.ceil(diff / 30)
    var sapphirering = Math.ceil(diff / 40)
    var sapphirenecklace = Math.ceil(diff / 55)
    var sapphireamulet = Math.ceil(diff / 65)
    var emeraldring = Math.ceil(diff / 55)
    var emeraldnecklace = Math.ceil(diff / 60)
    var emeraldamulet = Math.ceil(diff / 70)
    var rubyring = Math.ceil(diff / 70)
    var rubynecklace = Math.ceil(diff / 75)
    var rubyamulet = Math.ceil(diff / 85)
    var diamondring = Math.ceil(diff / 85)
    var diamondnecklace = Math.ceil(diff / 90)
    var diamondamulet = Math.ceil(diff / 100)
  • SID_HU
    csá mindenki van valami változás? kicsit lustultam és még forumot se olvasok, most a dio2exp meg az UT jon be nagyon, amiota nincs frissités meg itt a suli, semmi kedvem RSezni, de ha lenne valami jo, akkor talán... meg itt ez a fizetos kocsogseg is...

lécci vki irjon valamit és tuntesse fel hogy nekem szol mert kulonben nem olvasom el, thx
  • Disno
    nah asszem én is megyek, nem nagyon akar műxeni :-(
  • Disno
    jaja nekem is. töltögetek mp3at csíteket nézegetek... de ez nem az igazi!!! argghh... valakinek nincs számomra egy Silverlightja? :-))
  • Ams
    én 50-ért veszem!:-)))
  • Disno
    Hát ezt nem értem. Itt a PCs játékoknak leáldozott 22500 vagy mennyi üzenettel és mégis csak 3.-nak sorolják be! Hogy is van ez?!?! [SG forumlista]
  • Disno
    Hmmm összes server offline :-(
    »»»Hagane:
    Mit is akartál velem a rune med-ről beszélni? :-))
  • Disno
    »»»Hagane:
    Az egy dolog, hogy kell a pénz, az nem elég hogy most vettem tőled egy rubyt!!!
    »»»Rincewind:
    Hmmm, télleg az a best rajzfilm :-)))