34579
RuneScape
-
#7305 Novi, sajnos jót mondasz :-( [pedig a fagyi nyári téma!!!] -
#7302 nálam is 1562 :-) -
#7301 szerintem a szerverek lefagytak (ugye nem mondok hülyeséget) és azért írja még ki, hogy bent vagyunk. -
#7299 »»»Hungary:
Ja, nálam is már csak 2es van de akkor sem tudok belépni :-((
Huh, ATomy, többiek már kettősen utálhatják a serverleállásokat: nem tudnak játszani és egy rakás üzenet olvasásával megy el a ddrága idejük :-)) -
#7298 nalam meg mindig 1562 playert ir ki -
#7296 Fogadjunk, hogy andrewék ki fogják írni, hogy elnézést kérnek. -
#7294 hmmm ajánlok 1 taktikát:
Ha sokáig nyomultok, rakás szintet szereztetek és azt akarjátok hogy ne sok vesszen el, 20-30 percenként lépjetek ki->be. Kovácsolás után is azt csináltam szóval az megvaaan :-)))
Offtopic:
-Mi az: Csontváz a bokorban?
-Tavaji bújócskaverseny nyertese
:-))))) -
#7291 ezekben a pillanatokban válik a fórum chat-té! :) -
#7290 nalam mar csak a 2-es megy
-
#7288 esküszöm,ezek berugtak? -
#7287 ja, mert Kokoki is most halt meg de ő mithril meg adam cuccokat vesztett :-))) -
#7285 menyiért vetted meg? -
#7284 csak az a poén hogy 1-es meg 2-es server nem vágódott haza de nem tudok belépni!!! -
#7283 Masteroid, igaz, hogy csak steel cuccokat veszitett. -
#7282 »»»Novi:
Kokoki? -
#7281 hmmm az előbbi volt a 100. regisztrált üzenetem. :-))) -
#7280 de a haverom most halt meg :) talan visszakapja a cuccait :))))))))) -
#7278 úútálok mindent 3x megcsinálni :-( -
#7277 most nem azért de már MÁSODSZORRA buktam ugyanazt a magic és smithing xp-t! meg minden mást :-(( -
#7275 B... meg! Rohadtul ki van a tököm a sz*r RS serverek miatt ggggrrrrrrrrrrrrr
»»»Hungary & Novi:
duper=az a gamer aki kihasználva a serverek sz*rságát [amikor hazavágódik mint soxor mostanában] megduplázza a cuccot. [a la Dio1] Amikor cserél vkivel vagy mi, a cuccok eltűnnek. -
#7273 Baszics es most banyasztam es tele lettem. BAZZZEGGGGG! :-((((( -
#7272 Hát ez beszarás! -
#7271 ARGGGGGGGGG MAR MEGINT!
-
#7270 sorry egy kis 'oftopic' HELP
Tud-e kozuletek barki segiteni abban, hogy kivancsi vagyok a 256 szürke szinu BMP es TIFF formatumara? :((
Legalabb azt megtudna valaki mondani, hogy honnan juthatnek hozza. -
#7269 sorry egy kis 'oftopic' HELP
Tud-e kozuletek barki segiteni abban, hogy kivancsi vagyok a 256 szürke szinu BMP es TIFF formatumara? :((
#7268 sorry egy kis 'oftopic' HELP
#7267 engem is érdekelne :) -
#7266 tessek sziveslenni a 'doper'eles fogalmat elmagyarazni:(( -
#7265 Hmm én már láttam vkit aki 50k arrows-t akart eladni. Jól le duper-elték [bár én nem tudom mi az [i]gazság...] -
#7264 van mar 97 ero italom :))) -
#7263 :-\ -
Zsooo #7262 Hú de jó, hogy délután nem tudtam játszani, bukhattam volna párezer XP-t / egy csomó időt... -
#7260 annak gondolom orulhetett a feje! :)
-
#7259 Szerintem igen. -
#7258 de ha valaki meghalt, akkor visszakapta a cuccot? -
#7257 Ja, de mar nem eloszor... :-( -
#7256 Andrew visszapörgette az időt! :) -
#7255 Dwarven Stout!Azzal fogom megcsinálni az Aranyat!He he he he he he he he he!*Hic* Megnézem egy mennyi *hic* ideig tart! -
#7254 Baz , LV 15 Prayer voltam, most meg pont arra a pillanatra rakott vissza, amikor meglesz az LV 15!Ez a Dragon Slayer-nél NAGYON kellemes tud lenni, amikor pont megölted... :-\ -
#7253 Nemigaz, megint ugorhatok ujra prayerbol es egy csomo cuccot is buktam. Es nem eloszor.