34579
RuneScape
-
#7349 méér 4en fenn vagyunk :-) -
Amorce #7348 hát fiúk a chat-en sincs ma nagy élet :) -
#7347 nem, én sem tudok fellépni és a többiek se :-( -
#7346 SZerintem egy repeater bufogi a regi oldalt.
Mert ezek azt csinaljak, hogy ha valamelyik oldalt gyakran letoltik, akkor letolti maganak, es azt ismetli az elevulesi idejen belul :)) -
Rob45: is offline
Love64j: is offline
Hangianix: is on server-3
Atomy: is offline
Hungary: is on server-3
Cloud520: is offline
Sir Disno: is on server-3
Ol Doli: is offline
Thelink2000: is on server-3
Rob42: is on server-3
Ez már vicces!Csak én nem tudok fellépni?!!!?! -
Amorce #7344 Hoppá újítást már találtam, mivel csatlakozásnál egy egész korrekt hibaüzenetet ír ki és nem azt a hülye dumát, hogy ellenőrizd az internet beállításaidat. -
Zsooo #7343 Nme vagy fenn, csak nem frissül rendesen az a html oldal. Kb percenként frissítené, de ilyenkor szerintem nem kap infót a szerverektől, így marad a régi... -
#7342 :-)))))))) -
#7341 a supergames banner+reklám banner alatti menüsor, ahol a fórum, chat, hírek stb. van -
Amorce #7340 Hehe "Massive multiplayer adventure.... currently 0 people playing"
Ez aztán valóban masszív :)))))))))))))) -
#7339 az hol van?
-
Amorce #7338 Félreértés ne essék én marhára remélem, hogy neked van igazad és nem haltam meg :-) -
#7337 hmmm gyertek chatre!!!! -
#7336 most akkor mi van kokoki-val?
Kell tamogatni cuccal, vagy nem?
Azt nem szeretem, ha valaki sir, hogy nincs semmije. E solyan mint Egerszegi Krisztina (Ilyen nincs es megis van.)
kokoki PK-zik? -
Amorce #7335 Bár ki tudja, mire visszajön minden addigra kiderül, hogy hány serverre lehet majd csak 5$-ért fellépni :-) -
#7334 »»»Hagane:
el lehet őket adni :-)
hmm nemrég adtál el nekem 1 rubyt!!!
»»»Amorce:
de a server status azt írja ki hogy 0 players online!!! -
#7333 en lelottem, ennyi sikerelmeny kell nekem :)) -
Amorce #7331 Hát igen ez így eléggé .... akkor körülnézek a fizetős game-ek között picit. :-) -
#7330 Majd akkor körülnézek.A Ring-eknek mi a valódi célja?És a necklace-oknak? -
#7329 Nem hiszem.Plusz, ha ledobott, akkor elvileg nem vagy ott.Ha igen, akkor csak visszarak akkorra, (Kb 5 percel a ledobás elé).AMI NÁLAM 5 GOLD ORE!GRRRR! (Szerintem).
Nagyon nagyon nagyon kellene sok Gold / Iron amit smithelhetek, mert sko profit oda fog veszni.
-
#7328 Ebben lehet valami :)) -
Amorce #7327 Hát mivel rubym nekem sincs ezért sajna anélkül semmiképpen nem fog menni.
--->Disno
Ha a serverek hazavágódtak, akkor nekem sem kéne fent lennem a 3-ason (és uyge neked sem) :-) -
#7326 Nem hiszem.Plusz, ha ledobott, akkor elvileg nem vagy ott.Ha igen, akkor csak visszarak akkorra, (Kb 5 percel a ledobás elé).AMI NÁLAM 5 GOLD ORE!GRRRR! (Szerintem).
Nagyon nagyon nagyon kellene sok Gold / Iron amit smithelhetek, mert sko profit oda fog veszni.
-
#7325 Mi van, ha egy atjatszo ment ki, es mondjuk a nyugati part menten muxik a gep. :)) -
#7324 Vajh igy akarjak a nepet ravenni a fizetos verziora. Mert, ha a free ilyen szar lesz... -
#7323 »»»Amorce:
De ha hazavágódott a server akkor gondolom nem termelődnek újra és újra... [vagy igen?] -
#7322 Inkább fizetek, de se rubinom, se türelmem bárányt nyirogatni nincs.A gold meg nekem kell, egyelőre.Kiszámoltam, KB 4 X 20 gold kell hogy átlépjek LV 40 smeltingre, ami 8 Dwarven stout-ot jelent, ami 8 X 280, tehát 2300 GP-től esek el!
Amorce : Köszi az adományt ;-) -
#7321 hehh Sir Disno WAS on server 3 :-( -
#7320 Most vagy tudja hogy mindig a 3-mast használom, vagy tényleg tudja!:-D.
Honnan tudod? -
Amorce #7319 Vazz, gyerekek ha én még fent vagyok akkor már régen Lumbridge-ben vagyok, mert utoljára egy Lesser demon spawnon álltam és ugye az fél óráig kaja nélkül = Lumbridge :-) -
Amorce #7318 Hát éppen arra hajtok, hogy tudjak diamond amulettet készíteni. De sajnos még csak 59-es a craftingom és a következő szinthez 500 silver kell. A diamond amulettet pedig csak 70-es craftinggal lehet készíteni.
Na remélem most már mindenkinek tiszta, hogy miért is vadászok állandóan silverre :-)
Addig is ruby amulettet tudok neked készíteni, ha hozod a ruby-t, a goldot és a ball of woolt hozzá. -
#7317 nalam az utolso eletjelek:
------
Skullkeeper: is on server-2
Sir Disno: is on server-3
Kokoki: is on server-3
The Sign: is on server-1
Hangianix: is on server-3
Bazsi: is on server-3
Amorce: is on server-3
Qwyxy: is on server-2
Lord Marcus: is on server-4
Hagane: is on server-3
-
#7316 hehh minden más stabilabb mint a windóz :-) -
#7315 szerintem minden de nem Windows:((
-
#7314 Amorce, please csinálj nekem egy Diamond Amulettet!Mentek egy cuccra, Rune, de ha akarod, meg is fizetlek érte!(Remélem a 25 Gold-om még megvan... .Illetve csak 20) -
#7313 »»»Novi:
Felőlem... RS szoba!
De ha ott Windóz az oprendszer akkor lehet hogy magától szórakozik :-) -
#7312 Nem beszélgetünk inkább a chaton? -
#7309 Pár lehetőség:
-Esetleg berugtak az RS-ben
-Az egyik ügyes programozonak a gyermeke "játszik"
-Egy hekker szórakozik
-...
Ezek csak feltevések :)))))))))) -
#7307 ebből kb 10 enyim :-) -
#7306 35 üzenet 14 perc alatt!!!