34579
RuneScape
  • Hagane
    Ja igen!Kellene egy hely, ahol tárolhatok információt a gépemről.Pl: Feltöltöm, megadom a linkjét, ti megnézitek, és így tovább.Nem host kell, csak egy raktárhely.Lehetőleg Infinite hellyet, vagy minimum 100 MB-vel.(MP3-mak miatt)
  • Lord Novi
    a chat nem igazán tud engem érdekelni.
  • Lord Novi
    lol :)
  • Hagane
    Én a hármas Világon kívül sehova sem megyek!:-D.Még egy potya Rune cuccért sem!(na, azt azért még meggondolom >:->).
    Apropó Rune, fizetek 650 Rúnát, köztük 5 Chaos, 6 Death, 17 Nature, 1 Cosmic, 5 -6 Law Rune-t egy Rune Large-ért, plusz a Régi Rune Med-emet.Nem rosz üzlet, mert az eladó alig veszít valamit a Def-jéből, és értékes Rúnűkat is nyer.Nagyon őszíntén remélem valaki elad Rune Large-ot az ajánlatomért(PLZ!).Lv 40 smithing!Köszönöm mindenkinek (Senkinek), aki segített elérni.
    Roflmao, igen, igen, szemrehányás volt ;-)
  • Hagane
    Bye-bye Newbie bashing and mindless cussing that used to last forever, hello infinite boredom :-P
  • hungary
    abban a 3-ban benne vagy te, Amorce atomy meg en mag bazsi es Hagane meg Pascalesp az osszesen 3 :((
  • Hagane
    A KLIENS MŰKÖDIK!ANDREW, THANK YOU!
    DANKE!
    Izéé.-....köszi?
    JEEEEE!NINCS TBB VÁRAKOZÁÁÁS!JE!JE!JEEEEEE!
    Mint rocker a bálon, nemde?Húúhúú!
    Az oldal is jó lett, de Server 3 - offline :-(.
    Pedig az Oldest Player akarok lenni ;-)
  • Hangianix
    World1 - 3player ;-)
  • Hangianix
    Ekkora f@szsagot:
    I have also reprogrammed the chat filter in the game itself, to use a more effective system. This is another feature which has been heavily abused, and I'm not willing to put up with it any longer. The new system only allows a limited vocabulary to be used. The new RuneScape chat is only intended for role-playing within the game, not for talking about real life!
  • hungary
    Meg mindig ua. a helyzet :((
  • hungary
    itt :))
  • hungary
    itt :))
  • hungary
    Van am egy masik RuneScape forum is.
    Csak ott nagy a pangas.
    De jobban teccenek a szinek, es van moderalas is.
    az oldal elerheto itt :))
  • rob45
    ahha
  • hungary
    nem birta, tovabb varni (5 perc) :((
  • hungary
    Nektek is ezt írja ki?
    ------ cut here ------
    Error connecting to filelist server: 10061
    [OK]
    ------ cut here ------
  • hungary
    Ha unjatok magatokat, gyertek a Chat-re :))
  • Lazarus
    Upgrade-elnek 30-60perc
    Szerverek le vannak lőve
  • Amorce
    --->Hungary
    Úgy néz ki szombatra lesz összesen 500 silverem. Remélem tudod, hogy ezt most miért írom neked !
    Szóval a tegnapi tevékenységedet ismételgesd sokszor, hogy hétvégére te is utolérj. :-)

--->Atomy
    Tőled is számítok pár silverre. Hangival már gyűjtjük a steel barokat. :-)
  • Hangianix
    Belga gyerek, egy cserkeszcsapattal volt Mo.-n a nyaron. 3 megjegyzese volt: 1.Szep erdok 2. Sok mobil 3. Tul sok dohanyos (o is dohanyzik)
  • Hagane
    Azon gondolkzoom, hogy a Prayer-t felnyomom egy picit...nemtom miért, igazán..lehet hogy jól jön?Nemsokára LV 47 leszek (Lv 44 leszek holnap).

Kellene Sapphire!Cut / Uncut 350 darabja
    Emerald sajnos most *csak* 500, amíg nem tudok emerald Necklace-ot csinálni..hai gen, akkor 625 utána.
  • Lazarus
    Rájöttem hogy ez a játék.. kurvajó :) Most is csak azért vagyok itt mert lagosak a szerverek
  • hungary
    >>>>>> rob45
    hogy mit veszel a szadra? :))
  • Lord Novi
    Üzenetek száma: 374
  • Lord Novi
    Okos, ügyes gyerekek komunikálása a neten
  • rob45
    ezt neked hungary
    ez szerintednekem leszokas,vagy neked leszopas?
  • Hagane
    Most jut eszembe, be se mutatkoztam!425 üzenet után ez eléggé kínos, de :

Életkorom(on :-P) 14
    Dani (Vagy semmi, esetleg Dante)

Kedvenc virágom a Mufkátli, kedvenc állatom a Muflon!A legrosszabb állat a POlitikus / motoros rendőr duó, a legjobb meg a Kutya / Csincsilla!
  • Hagane
    Kérdés : Mit eszik a vegetáriánus kannibál?

Lejjebb ::: (Spoiler, annak aki tudja)

Zöldségest.
  • Hagane
    Mi van?Tesééééék?Nem hiszem el hogy az enyém jobb lenne, akármennyire is akarom :-P
  • hungary
    5.50.4134
  • Hagane
    Nem madár, de elszállhatna >_<.
    Hogy hol?A Netem, abban az ezred, sőt!Milliomod-másodpercben, amint fellépsz, magától cafatokra szedi a kapcsolatod!Menj az IE Súgó / Névjegy ikonra!Nekem először 40-et írt ki, és most is!Nektek mennyi?
  • hungary
    Hol kell aldozatot bemutatni Kiwwi Istennek?
    En asszittem madar ;))
  • Hagane
    Megáldtak!A Kiwwi Isten szokás szerint rámküldte a három átkot :

Lassúság
    Disconnection
    Boredom

Mondanom sem kell, elvagyok, próbálok életet verni a Netembe, és ez vetekszik azzal a frusztrációval mint amikor egy LV 5 newbie lecsap Full Rune-ban egy LV 65 Profit(Semmi esélye, de ha valamilyen oknál fogva mégis..).

Plusz, egy darabig nem igazán fogok jönni, merthogy a Weenyó elég fúrcsa dolgokat csinál.Win-újratelepítés.
  • Hagane
    Erre két okból SEM kerül sor.:

1) Egyszer adtak egy jelszó, próbáljam ki, aztán abban a percben ki lettem tiltva.Kőkeményen szaboltáltam a szervert, de azon kívül semmi komoly :-D.

2)Nem akarom hogy mindenki azt higgye, hogy lopok / lopni fogok, mindenki karija a vára.

X) Közben rá is jöttem, hogy vizsgáim is lesznek nemsokára, úgyhogy most az enyéimmel kell hajtanom, megaztán nekem se lenne kellemes, ha az én karimban kotornának...fúrcsa hogy pont bennem bízik meg a hugod.(Mármint...pont én?Ugyanmár, csak 15 magyar van?:-P) - nem gyanúsítgatásnak szántam.

Skull : Nagyon merem remélni nem rám utaltál.
    Ha igen, akkor most elmondom, hogy a Crafting igenis az RS-hez tartozik, és nem igazán értem hogy lehet neked ekkora ego-d.Én is egy elég masszív bunkó vagyok, de legalább beismerem...
    Ööö...nem a Rob45 VS. Lord novi csatára gondoltál?Ha igen, akkor a fentit felejtsd el :-P
  • hungary
    nekem meg 380k val kellen e, hogy menjen
  • Hangianix
    Ja, a DataNet-s eleresem hasit...
  • Hangianix
    Ugytunik nem az RS-l van baj, hanem (legalabbis nalam) a Matavval. Kemeny 0,13k-val megy a letoltesem, :-(
  • hungary
    Nekem + connecting loas
  • Hangianix
    Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol...
  • Hangianix
    Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol...