34579
RuneScape
-
#7542 Ja igen!Kellene egy hely, ahol tárolhatok információt a gépemről.Pl: Feltöltöm, megadom a linkjét, ti megnézitek, és így tovább.Nem host kell, csak egy raktárhely.Lehetőleg Infinite hellyet, vagy minimum 100 MB-vel.(MP3-mak miatt) -
#7541 a chat nem igazán tud engem érdekelni. -
#7540 lol :) -
#7539 Én a hármas Világon kívül sehova sem megyek!:-D.Még egy potya Rune cuccért sem!(na, azt azért még meggondolom >:->).
Apropó Rune, fizetek 650 Rúnát, köztük 5 Chaos, 6 Death, 17 Nature, 1 Cosmic, 5 -6 Law Rune-t egy Rune Large-ért, plusz a Régi Rune Med-emet.Nem rosz üzlet, mert az eladó alig veszít valamit a Def-jéből, és értékes Rúnűkat is nyer.Nagyon őszíntén remélem valaki elad Rune Large-ot az ajánlatomért(PLZ!).Lv 40 smithing!Köszönöm mindenkinek (Senkinek), aki segített elérni.
Roflmao, igen, igen, szemrehányás volt ;-) -
#7538 Bye-bye Newbie bashing and mindless cussing that used to last forever, hello infinite boredom :-P -
#7537 abban a 3-ban benne vagy te, Amorce atomy meg en mag bazsi es Hagane meg Pascalesp az osszesen 3 :(( -
#7536 A KLIENS MŰKÖDIK!ANDREW, THANK YOU!
DANKE!
Izéé.-....köszi?
JEEEEE!NINCS TBB VÁRAKOZÁÁÁS!JE!JE!JEEEEEE!
Mint rocker a bálon, nemde?Húúhúú!
Az oldal is jó lett, de Server 3 - offline :-(.
Pedig az Oldest Player akarok lenni ;-) -
#7535 World1 - 3player ;-) -
#7534 Ekkora f@szsagot:
I have also reprogrammed the chat filter in the game itself, to use a more effective system. This is another feature which has been heavily abused, and I'm not willing to put up with it any longer. The new system only allows a limited vocabulary to be used. The new RuneScape chat is only intended for role-playing within the game, not for talking about real life! -
#7532 Meg mindig ua. a helyzet :(( -
#7531 itt :)) -
#7530 itt :)) -
#7529 Van am egy masik RuneScape forum is.
Csak ott nagy a pangas.
De jobban teccenek a szinek, es van moderalas is.
az oldal elerheto itt :)) -
#7528 ahha -
#7527 nem birta, tovabb varni (5 perc) :(( -
#7526 Nektek is ezt írja ki?
------ cut here ------
Error connecting to filelist server: 10061
[OK]
------ cut here ------ -
#7525 Ha unjatok magatokat, gyertek a Chat-re :)) -
#7524 Upgrade-elnek 30-60perc
Szerverek le vannak lőve -
Amorce #7523 --->Hungary
Úgy néz ki szombatra lesz összesen 500 silverem. Remélem tudod, hogy ezt most miért írom neked !
Szóval a tegnapi tevékenységedet ismételgesd sokszor, hogy hétvégére te is utolérj. :-)
--->Atomy
Tőled is számítok pár silverre. Hangival már gyűjtjük a steel barokat. :-)
-
#7522 Belga gyerek, egy cserkeszcsapattal volt Mo.-n a nyaron. 3 megjegyzese volt: 1.Szep erdok 2. Sok mobil 3. Tul sok dohanyos (o is dohanyzik) -
#7521 Azon gondolkzoom, hogy a Prayer-t felnyomom egy picit...nemtom miért, igazán..lehet hogy jól jön?Nemsokára LV 47 leszek (Lv 44 leszek holnap).
Kellene Sapphire!Cut / Uncut 350 darabja
Emerald sajnos most *csak* 500, amíg nem tudok emerald Necklace-ot csinálni..hai gen, akkor 625 utána. -
#7520 Rájöttem hogy ez a játék.. kurvajó :) Most is csak azért vagyok itt mert lagosak a szerverek -
#7519 >>>>>> rob45
hogy mit veszel a szadra? :)) -
#7518 Üzenetek száma: 374 -
#7517 Okos, ügyes gyerekek komunikálása a neten -
#7516 ezt neked hungary
ez szerintednekem leszokas,vagy neked leszopas? -
#7515 Most jut eszembe, be se mutatkoztam!425 üzenet után ez eléggé kínos, de :
Életkorom(on :-P) 14
Dani (Vagy semmi, esetleg Dante)
Kedvenc virágom a Mufkátli, kedvenc állatom a Muflon!A legrosszabb állat a POlitikus / motoros rendőr duó, a legjobb meg a Kutya / Csincsilla! -
#7514 Kérdés : Mit eszik a vegetáriánus kannibál?
Lejjebb ::: (Spoiler, annak aki tudja)
Zöldségest.
-
#7513 Mi van?Tesééééék?Nem hiszem el hogy az enyém jobb lenne, akármennyire is akarom :-P
-
#7512 5.50.4134 -
#7511 Nem madár, de elszállhatna >_<.
Hogy hol?A Netem, abban az ezred, sőt!Milliomod-másodpercben, amint fellépsz, magától cafatokra szedi a kapcsolatod!Menj az IE Súgó / Névjegy ikonra!Nekem először 40-et írt ki, és most is!Nektek mennyi? -
#7510 Hol kell aldozatot bemutatni Kiwwi Istennek?
En asszittem madar ;)) -
#7509 Megáldtak!A Kiwwi Isten szokás szerint rámküldte a három átkot :
Lassúság
Disconnection
Boredom
Mondanom sem kell, elvagyok, próbálok életet verni a Netembe, és ez vetekszik azzal a frusztrációval mint amikor egy LV 5 newbie lecsap Full Rune-ban egy LV 65 Profit(Semmi esélye, de ha valamilyen oknál fogva mégis..).
Plusz, egy darabig nem igazán fogok jönni, merthogy a Weenyó elég fúrcsa dolgokat csinál.Win-újratelepítés. -
#7508 Erre két okból SEM kerül sor.:
1) Egyszer adtak egy jelszó, próbáljam ki, aztán abban a percben ki lettem tiltva.Kőkeményen szaboltáltam a szervert, de azon kívül semmi komoly :-D.
2)Nem akarom hogy mindenki azt higgye, hogy lopok / lopni fogok, mindenki karija a vára.
X) Közben rá is jöttem, hogy vizsgáim is lesznek nemsokára, úgyhogy most az enyéimmel kell hajtanom, megaztán nekem se lenne kellemes, ha az én karimban kotornának...fúrcsa hogy pont bennem bízik meg a hugod.(Mármint...pont én?Ugyanmár, csak 15 magyar van?:-P) - nem gyanúsítgatásnak szántam.
Skull : Nagyon merem remélni nem rám utaltál.
Ha igen, akkor most elmondom, hogy a Crafting igenis az RS-hez tartozik, és nem igazán értem hogy lehet neked ekkora ego-d.Én is egy elég masszív bunkó vagyok, de legalább beismerem...
Ööö...nem a Rob45 VS. Lord novi csatára gondoltál?Ha igen, akkor a fentit felejtsd el :-P -
#7507 nekem meg 380k val kellen e, hogy menjen
-
#7506 Ja, a DataNet-s eleresem hasit... -
#7505 Ugytunik nem az RS-l van baj, hanem (legalabbis nalam) a Matavval. Kemeny 0,13k-val megy a letoltesem, :-( -
#7503 Nekem + connecting loas
-
#7502 Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol... -
#7501 Felpercenkent connection lost, meg se mozdulok, semmi szoveg a kulvilagbol...