34579
RuneScape
-
#7500 Ja, nem is tudok rendesen belepni... :-( -
#7499 nalatok is akadozik :(( ? -
#7498 >>>>>> rob 45
beszeltem a supervigyorral.
Ha rob 45 surgosen nem szox le a smajli sorrol, es nem csak egyetm vagy kettot szursz be, akkor uzeni 'kibanol' :))
Na akarsz meg irogatni?
Vagy leszox vagy nem latunk a forumon tobbe :))) -
#7497 nem nagyon tudom eladni a nyaklancot :))
Szerencse kell hozza.
Talan ha minden nap reggel 7-kor fellepnek, akkor USA-ban mindig 7-oraval fiatalabbak, mondjuk ejfel van :)) -
#7496 nekem is mond el a jelszot!!! :))) -
Amorce #7495 Jelenleg 60-as a craftingom, de a következő szinthez szükséges silverek fele (250db) már megvan. Craftolni azonban csak hétvégén fogok !
Ha van eladó silvered akkor úgy néz most ki, hogy vagy pénzért, vagy steel barért tudom megvenni (aktuális árakért a "tőzsdeügynökömet" Hangianix-ot kell megkérdezni), mert a szénből ideiglenesen most kifogytam.
--->Hungary
Másmilyen amulettre nem megy a varázslat, a madzagozást nem próbáltam, de ki fogom (bár csak 10% esélyt adok, hogy bejön, mert az arany amuletteknél nem működik (ez 100%!!!).
Marad tehát a silver. Apropó mennyit sikerült gyűjteni ? :-))))))
Ja, Skull ! Az előbb el is felejtettem megsértődni, hogy engem nem vettél bele a felsorolásodba ! Na mindegy, majd legközelebb sértődöm. :-))))))))) -
#7493 --->Hungary
Akkor all az uzlet? (Rune Large) -
#7492 hagane a tesom nem lessz fent meg nemtudommeddig ezert azt kerte hogy a karijaval menj minden nap egy kort elore is koszoni rob42 es tudod mi a jelszo ha van kedved akkor fejlesztheted is ne add meg masnak a jelszot koszoni megegyszer rob42!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))) -
#7491 !!!!!!
Eszrevettem valamit
!!!!!!
A amulet keszitesnel ugyebar ra lehet kotni a madzagot az amuletre...
Namarmost fol lehet madzagolni a Holy-t is :))
Csak egy bokkeno van, ugyanannyiert veszi a bolt, mintha nem lenne rajta madzag :((
De igy dupla annyit lehet eladni, ill. a kotozes is adhat 'crafting'-ot (feltetelezes)
Avagy jo volna, ha egy nagy magus varazsolna ra valamilyen varazslatot, hatha nem is kell gyemantamulet ahhoz, hogy gyemantamulettel egyenerteku amuletted legyen :)) -
#7490 nem kaptam meg. :(( -
#7489 Kkrissszel talalkoztam a minap, nem tudtunk sokat beszelni, mert le kellett lepnem :(( -
Zsooo #7488 >>>Skull
Rince-ék mostanában inkább CS-eznek. Érdeklődtek a DA fórumon, hogy akkor most Te játszol, vagy se?
Mellesleg baromi szívesen hentelnék velük én is esténként, csak a hülye MB limitem, és a 10 fps-em miatt inkább egyenlőre maradnom kell a bot-oknál... -
#7485 Meg iden szeretnem elerni a 70-s rangedet... -
#7484 elküldtem neked egy ilyesmi mozgó képet. -
#7483 Ok, akkor varom a nyilvesszoket ;-) -
#7482 Ezt szerettem volna logonak, csak nem fert be :)) -
#7481 Az elobb nem sikerult:
------
bar igy lenne :)) -
#7480 Hatha van meg pacifista koztetek:
------
-
#7479 nyilvesszoben 9k -
#7478 Nyilvesszoben mi neked a jozan esz? ;-))) -
#7477 Port Sarim-ban, ha egyetlen sincs, akkor 288-a max, amit én láttam.Le is ellenőrizheted... -
#7476 a jozan esz hatarain belul vennek rune great helmet :)) -
#7475 hagane mondta, hogy o 250-ert adja el a labncait.
------
tehat ha valakinek lanca volna elado, akkor 250-ert megveszem. Igy egy kicsit strapas lesz, de talan meg megeri. -
#7474 en inkabb veszem a dolgokat semhogy eladnam :)) -
#7472 1) Inkább nem, sokba kerül :-P
2)Neki meg nem igazán tanácsolom.
3) Mert Mailbomb!
4)MÉG TÖBB MAILBOMB!
5) Tetülassú már megint.Hun : Hol van az az Emerald amit tegnap mondtad hogy eladsz?
-
#7471 mi az a 'noob'?
mi az a 'noobee'?
ti biztosan ertitek egymast nem?
nem tudnatok mindezt chaton elintezni?
vagy csereljetek emil cimet, es sz@rjatok tele egymas postafiokjat:)) -
#7469 Nyelvtan lecke...?Az mi?Nem lenni nekem jobb dolgom, lenni jo moka RS.NEm lenni belföldi, too! Bleah, ki a fene figyel erre most oda, kapkodok jobbra-balra, a ---- internetem ------- betölteni a RS-t. Stoopeed Matáááááá-ááááv. -
#7468 Ha én bemutatok, mindenki megérzi.Nekedesni nekedestem, nem szeretni noobee.Legalábbis azokat nem akik az LV 65- os full rune gyereket le noobolják!:-D.
ööö...mellesleg nem azt mondtad hogy nem RS-ez el? -
#7466 Lol :-\ :-P -
#7465 ilyen remiszto lennek? :))) -
#7464 elmentem a zafir hazhoz.
latnotok kellettvolna
neztem a kisterkepen, hogy egyenesen felem rohan egy feher pont.
kozelembe ert, es mint a macska ha az ablakparkanyon a farkanal fogva vontatjak.
hatraarc es iszkiri :)) -
#7463 Aha! -
#7462 Persze, mert ha Faladorban smithelsz Gold / Saph necklace-ot, azt nem Port Sarim-ba viszed eladni, 250- ért!Áááá, nem Hunny :-D.Ez most nem jött be.
Mellesleg van Axe bolt is...?Nem is tudtam!Illetve tudtam, de nem, hogy hol. -
#7461 megint szófosásod van?:) -
#7460 Issstenem, Andrew megnyomhatná a klienset, a Weboldal baromi lassú -_-. -
#7459 Vagy Atomy Craftingol?Most nem ugrik be... -
#7458 *Amorce-ra gondol...*
KIS MÁZLISTA!:-D -
#7457 Mellesleg ha valaki nem játssza, akkor hülye nagy OT üzeneteket hagy, az pedig csak éncsinálhatom ;-).Legalább talál témát is..
Apropó!Két crafting, és Emerald Ringeket tudok majd csinálni!Aaaaah..EMMY RINGS!Aztán meg a Necklace.(Az KB 1200-ért adódik el!) -
#7456 .....
Na kabd be plz.Ellenséges?Könnyen meglehet!Megint feldugbnak egy tűt a seggembe, TE se igazán lennék puszi-puszi, mert nem kellemes.Egyébiráng 4500 player van online!
-
#7454 rajottem, en meg leszbikus vagyok. (csak a noket szeretem) :))