34579
RuneScape
  • Lord Novi
    az ofkjofdooojggohdfop jelentése az: Fishfood
  • rob45
    az enyem 137519239
  • Lord Novi
    Gyertek a Runescape szobába CSATOLNI!
  • hungary
    meg mindig nem sikerult :((
    udvozlom kiwwit, az egy gyaloglo madar, sosem szarnyal :))
  • Lord Novi
    a Hát ez beszarás fordítása: Hat'em beggars!
  • hungary
    Ennek a forumnak a chatjat is lehetne hasznalni kommunikaciore :))
  • Hangianix
    Ja es ha rajonne kitiltanak. Szerintem nem a kliensben van a szuro.
  • hungary
    hogyan kell bejelentkezni?
  • Hagane
    Milyen chaton?
  • hungary
    mellseleg nekem, meg mindig nagyon szurke a kepem :((
  • hungary
    Ha a kliens programban van a szures, egyszeruen at kell csak irni az adatbazist :))
  • Hagane
    Andrew-t, mint embert, tiszteletben tartom, de kinek képzeli magát, hogy a szavakat korlátozza?Nem valami mindeható isten, az anyázásokat kifiltereli - O.K.!De mi van a Buying- al, vagy a we're-rel?Nagyon rossz lesz ennek a vége!
  • Lord Novi
    miért nem beszélgetünk akkor a chaton?
  • Hangianix
    Ugye en megmondtam. Bar tevedtem volna. :-((((((((
  • Hagane
    Ams is a számára legkedvesebb szót próbálta ki :-D.
  • Lord Novi
    ???????? nem a runewscape oldalan lévő chatról volt szo?
    NAAAAAAAAAAAAAAAA
    A QURVA!DSG
    ASD
    H
  • Hagane
    Há baz?!És he csak németül értő gyerek jön fel?Nem intha érintene, de ez kib---szóval értitek!Nem, szerintem Andrew most tényleg nagyon hülye volt.Nincs a mondatoknak összetett részük, ahelyett hogy írogatta volna bele a megfelelő sazvakat, amik így is elég gyengék, csinálhatott volna egy olyan filtert, ami kitilja a cussert, PÉLDÁUL!Most elqrta az idejét a semmiért...
  • Hagane
    NEEEE!AZ ÉN NEVEM HAHA LETT!NOOOO THIS EEZ STOOPEED!Már vérzik az orrom az idegességtől!
  • Hagane
    NA, gyerekek, ez a business-nek nem fog jót tenni!Rob42 : Hi!
    Írok : Rob (Aztán írom, hogy 42, de addigra már Bob-ot írt!Hogy lehet valaki ilyen hülye?!)

Bocs a hugodnak, Robbie!A lokaki letiltja hogy chateljek!Sorry sorry sorry.
  • Hagane
    BASZKER!SEMMI MAGYART NEM FOGAD EL!German helyett Gerrant-ot mondott!EZ kitolás!ANDREEEEEW!
  • Ams
    Ez kibaszás! ha azt mondom fuck,akkor azt irja luck! BESZAROK! a Fucker meg bucket! tok szar! Vkinek a nevét nem tudom leirni mert beleköt ez a szar! ugyhogy mindenkit meg kérnék,hogy az ICQ számát irja le és ott dumáljunk! előre is köszi!
  • Hangianix
    A jate nyelve meg angol lett, mert nem lehet magyar mondatot irni. Ez engem nem zavar, de mast sem? Nem tudok egy normalis mondatot irni, mert mindent masra ir at!!!!!!!!!
  • hungary
    nekem nem megy ... :((
    ------
    Play RuneScape online now!
    Select a server below to play the game from your web browser
    World 1 - 1249 players
    World 2 - 71 players
    World 3 - 171 players
    World 4 - 93 players

• hungary
    anya, anyazok, anyatok, anyaztok, anyadat, anyamat, anyjukat, az en anyam, a te anyad, az o anyja, a mi anyank, a ti anyatok, az o anyjuk, anyamat, anyadat, anyjat, anyankat, anyatokat, anyjukat, anyamnak, anyadnak, anyjanak, anyanknak, anyatoknak, anyjuknak, .. :))
    ------
    erre gondoltal?
  • hungary
    Milyen forumokat szuntetett meg?
    Hogy szuri a chat-ot?
    Nem fog Hagane, vagy Bazsi zaklatni?
    :))
  • Hangianix
    Irjatok be kulonbozo angol es magyar szavakat es anyazzatok!
  • Hangianix
    Bazzeg az anyadbol any lett! Ezek utan nem biztos, hogy fogok jatszani...
  • hungary
    Play RuneScape online now!
    Select a server below to play the game from your web browser
    World 1 - 1167 players
    World 2 - offline
    World 3 - offline
    World 4 - offline

• Hagane
    Áldott legyen Andrew, mert megcsinálta a Klienset.
    Áldott legyen a jó isten, amikor úgy rendelkezett, ki fog cseszni velem, és rájam bízza a Kiwwi isten eltartását.
    Ki kér sült Kiwwi-t?!
  • Hangianix
    Tomoren: megszuntette az oldalon levo forumokat, ezzel es a program atirasaval tobb jatekos lehet egyidejuleg fent. (Az oldalak moderalasa helyett masra is lesz ideje.) Es a mar emlitett chat szuro, ami egy oltari nagy f@szsag!!!!!
  • Hagane
    1)Andrew levette a Forumokat, mert farasztó volt, nem akart moderálni anyázások után, nem volt normális beszólás, illetve a programozói idejét elnyelte.Az alsó a Filter-t jelzi, és hogy mostmár csak a RuneScape-be kell beírni a jelszót, így biztonságosabb lett.
  • Hagane
    Kérlek szépen, az te voltál, 500 új rúna, de nem adtál RUne Med-et érte.Egyébként 300 Body, 100 Water és KB 175 Fire Rune van összvissz, meg egy-két Eearth(82)
  • hungary
    Meg tudja mondani, hogy mi tortent valaki?
    nekem sem megy :
    ------
    Latest RuneScape News - 14th November
    I have decided to remove all the non-essential parts of this website such as the message boards. I have 3 main reasons for doing this:

1) This saves a lot of server resources and allows me to increase the capacity of the main RuneScape game itself, which is after all the most important part of the website.

2) Moderating the message boards has become a *huge* amount of work lately. I am fed up with all the scamming, swearing, and abuse which goes on here, so they are gone. This will save me a lot of time and stress! I have found that lately I am spending more time managing the website than actually programming new features into the game which isn't much fun and is why I felt things had to change.

3) Better security - There is now only ONE place where you need to enter your RuneScape Password. You should now only enter your password into the game itself and nowhere else! NOTHING else I have written will ask for your RuneScape password EVER! The game login uses better security than the other web-based features, so this means your password will be even safer than before.

I have also reprogrammed the chat filter in the game itself, to use a more effective system. This is another feature which has been heavily abused, and I'm not willing to put up with it any longer. The new system only allows a limited vocabulary to be used. The new RuneScape chat is only intended for role-playing within the game, not for talking about real life!

I have programmed a new server core, which should in the long run be more reliable and allow more people to play RuneScape at once. You may see a few glitches with the new system, but I expect to be able to solve any initial difficulties quickly.
  • Lord Novi
    kinek megy az RS? mert nekem nem...
  • hungary
    IGEN :))
    Mind gonoszak vagytok.
    Senki sem segített az en smithing lvl-emhez sem :((
    d@g@ljetek meg :)) (mondta volna duli-fuli)
    ------
    Viszont nem tudom mi folyik itt, nekem nem megy :((
  • Hangianix
    the chat filter in the game itself
    Azaz amikor a jatek kozben beszelsz. Ugye a block chat messages felirat mar ismeros?!
    De a magyar szavakat csak nem tudja blokkolni. ;-)))
  • Hangianix
    En 500 Uj runaert vettem, tehat ketlem, hogy valaki is eladna. ;-) A szemrehanyast meg nem veszem magamra, mert az en 48-s smithingem elereseben se segitett senki. Hmm. Hanyjunk egyutt szemre. ;-))))
  • Hagane
    Nekem csak az nem tetszik hogy azok a többi programok régi, kis ócska vackok.
  • Hagane
    Jó, jó, de elvileg ezt azt jelenti hogy nem tudsz olcsóbban sqtuff-iot venni, vagy ha kell Emerald, akkor nem mondhatod azt?!?!
  • Hangianix
    Nekem nem tetszik az oldaluk, miert a RS fo oldalan reklamozza a tobbi kis progijat?