34580
RuneScape
-
gecis: gems
geci: get! -
JA EZ BULI: ABCDEFG: AZAZ accept!
BESZARAS -
Na gyerekek! elkészítem a szótárt! :)))
kurva:sure
én:in
anyád:and
fasz:fast
szep:step
hova:have
picsa:pies
Hogy vagy: holy any
mit csinalsz: it finally
gyere ide: here ice
van vmi: can adam
BLUEROSE13x: bluerite13l
rose: lose
hol vagy: lol any
ne csodalkozz: me coal
mi a f@sz van: i adam can
bocs nem lattalak: bows new attack
Egyelőre ennyi!
Röhejes ez az egesz! egy angol szót nem lehet leírni a monkey az money! szörnyű! remélem tesznek ez ellen vmi.-t, mert ez nem állapot! -
1440gp :) ?
-
ok hol vagy?
-
Ezt o tolakodonak venne, ha egyaltalan elolvasna, de ettol ne felj. Az understand - undersatan-nak irasa, meg egy kurrrrva jo poen, megha nem is szandekos volt. ;-) -
valami kellemetlent irtam neki? -
;-)))))
Ezek utan ne csodalkozz, ha ki leszel tiltva a jatekbol. ;-) -
megint valami frissites van :((
-
szerintem ugy kellett volna megoldania, hogy a klienst arra kesziti fel, hogy az elkuldott szavakat a cookikban tarolta volna, es idonken lekerte volna feldolgozasra.
Es ugy szurte volna meg.
------
szerintem, nem szuresrol van szo, hanem TOKENIZALASROl, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos szavak mehetnek a csaton at. igy ugy gondolta, hogy gyorsit egy kicsit.
------
de ha a kommunikacio eleve tomoritve megy, akkor nem tudom mit akar :(( -
Irtam neki.
Ugyan nem tudok angolul, de irtam egy kedves levelet. :))
------
Hi!
Why made it in RuneScape?
We are Hungarian from Hungary. Do U understand? Bela Bartok?
Lajos Kossuth?
Hungarian.
Do u undersatan?
Why?
Please make will return the game. :((
Pease
Hungary an hungarian from Hungary -
azert gondolom, hogy a kliensben van, mert nem kuldom el az uzenetet, es mar javitja is :(( -
Nem is tudom miért : ))) -
Szerintem tök humor az egész. És amúgyse marad így. Bármennyire is hülye Andrew, csak hallgat 50000 játékos anyázására. -
Mintha csak játék közben chatelnétek mi? : ))) -
nem ertem :(( -
ja, ja -
@ran@ AKINEK VALAKI OFFLINEON VAN, ES MEGIS TUD BESZELNI, IRJA UJRA BE A NEVET A FRIEND LISTBE!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bazz ez tiszta röhej! 
Nem lehet normálisan chatelni. Arra, hogy forum, kiirja, hogy for um. Eszméletlen. Komolyan tiszta röhely.
Andrew totál mellényúlt. Tuti millió emberke abbahagyja a RS-ezést.
-
Ha valakinek van ICQ-ja kerem irja meg:) -
Bazsi ezert ne itt csillagozzal!
Meg komolyan leanyazlak :(( -
megint nem muxik :((
-
megy
-
ping haborurol hallottal mar? -
ok gyujtjuk neked a csontokat :))
csak egy baj van :( en nem 3gp-t kerek erte, hanem 58 gp-t :)) -
ÁÁÁÁÁÁÁ! -
Na, újrabútolok, ha nem jövök visza, a Kiwwi isten megint a vérem szívja.Adios! -
De most léptem Prayer-t!Affranc!
Mindenki, ha visszaáll a Runescape, és / vagy csak a rend, akkor kérek valakit, gyűjtsön nekem csontokat, a bankba, KB 1000 kellene.Fizetek értük 3 GP-t, darabonként. (3K) -
Nem sok jót sejtek.De ez szemétség!Miért kapjanak kevesebbet azok, akik fizetnének de nem TUDNAK!?Egéyként is, miért kapjon többet az, aki fizet?!Rendesen kitoltak velünk, de ha fizetni is akarnánk, nincs Hitelkártya(Legalábbis nekem nincs).Má' majd fizeti más ...beh -
nekem fel ment a cukrom :((
minden offline
szerintem panik van :))
vissza fog allni minden, mert nem lehet semmit csinalni :))
-
MÁR MEGINT OFF LINE!!!!!!!!!!! :(((((((((((( -
Nnna...most úgylátszik valamit frissítenek, mert a server offline van, lehet hogy kiveszik?REMÉLEM! -
Mi ezt nem érdemeltük ki, hogy Andrew ilyen tetü legyen velünk!Anyázni nem lehet, jó, hibáztunk, de filterelje ki, és ne az értelmes mondatokat. -
És a SHIFT + - az _ volt, most meg ? lett!Nem tudom : Tell Sir_ams hi - olni!KAPJÁK BE! -
LOL!Ez kibakterházasodás!
Mellesleg a White Knight's castle ajtaja zárva, de ki-be mennek a white-ok!Még jó hogy nem agresszívek, mert benn is vannak :-D -
A szamok nem valtoztak ;-))))))
bar az 1234567890-bol csak 12345678 lett. -
Szar, lassú a Net is.Dögöljön már meg a jó isten mostmár!Miért szivatja az embereket ilyen tetü?!Idegbaj kerülget, mert a Rune Long-ot 32K helyet 3K-ra írta!A srác meg majdnem megvette!Egyébiránt utálom ha így kitolnak az emberekkel.PERSZE HOGY DÜHÖS VAGOK! -
Hangianix-bol ranging lett ;-) -
A picsába!Egy newbie basztat, és nem mondhatom neki hogy fuck off, mert nem hagyjaKibaszás!Andrew nagyon kibaszott az emberekkel, és ködtudottam rövid a táréshatárom.Tűrés..meh, szóval értitek.A tököm tele van azzal, hogy mire vetemedik!Ez még pénzéhesebb mint én! -
Skull, bocs, de nem ezt akartam irni ;))))