34579
RuneScape
  • Hagane
    Brazil?
  • Bazsi89
    Hadjatok ma abba!!!!!EZ tiszta barzil szappanopera!!!!
  • Hagane
    Most gügyögjek?Mert azt talán megérted...színvonal, tudod.Az ami neked nincs.
    Inkább Ignore-ra váglak, pont.
  • Lord Novi
    nem is tudom, hogy miért válaszolok neked, csak az időt pazarlom egy ilyen,
  • Lord Novi
    lol, én is szoktam segíteni a nooboknak, pl Bone01-nek is full stell cuccot csináltam, Masteroidnak odaadtam a mirithil/adam cuccaimat, és engem nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, engem csak az érdekel, hogy,
  • Hagane
    1, én nem lopok.
    2, mostantól téged magasról le-------, mert még ennyit sem érdemelsz.Rob nem tudom miért, de én azért dolgozom, hogy Newbeeknak legyen Steel cuccuk.
    Persze, ez neked új, ugye?Már örülök hogy Rob kirabolt.
    HAJRÁ ROBBIE!
  • Lord Novi
    ajjjjjjjj, ennyire faszgyereket. NEM TUDOD, HOGY KINEK SZÓLT EZ A KIJELENTÉSEM? hát esküszöm, még annál is hülyébb vagy,minthogy elgondoltam volna. Ki szokott állandóan arrólírni, hogy mi történt vele az igazi életében?
    Te (és rob) mindig csak az olcsóbb megoldást keresitek, mindig több pénzt akartok valamiért, mindenből pénzt akartok kihúzni (még a haverokból) és még folytathatnám.
    De szerintem fejezzük be ezt a témát, mert már kezdtek az agyamra menni a lopásaitoktól!
  • Hagane
    Hozzáteszem, most kötöttem beléd először, mert már megérdemelted.Mint egyetemista a diplomát...
  • bone
    JA ELADO EGY GOBLIN ARMOUR!!!!! nem tudom mennyiert!!!!!
  • Hagane
    Nem tudtad?Pedig saját magad játszottad, hogyhogy figyelmen kívül hagytam azt, hogy pszihó vagy?Én soha az életben nem kötöttem beléd, vagy ha igen, azt nem szándékosan.Azért, mert én venni akarok valamit, nem kell eljátszani a gettótelepet egy nyilvános fórumon, amit normális emberek olvasnak.Nekem is kicsi a tűréshatárom, de azért szem elött tartom magam, és nem gyalázom le a játékot / aktuális dolgot csak azért mert nekem bajom van.
  • Lord Novi
    nem hittem volna, hogy ennyire pszihopaták is játszanak... egyébként tudom, hogy nem úgy forog a kocka, ahogy én akarom, DE azért egy kicsit lehet formálni a végeredményt...
  • bone
    Szerintem tegnap csak beszartak a serverek!!!
    Ezert nem lehett belepni!!!!
  • Hagane
    Szálljál már le erről a témáról.Tudod mi a nyalás?

Én : Rob, szerintem te vagy a legerősebb..(satöbbi) ezt két óráig.
    Rob : Folytasd, folytasd..

Na *az* nyalás.Nőlj, Novi, nem úgy pörög a kocka ahogy te akarod, és erre így vagy úgy, de rá fogsz jönni.Én azt gondolom, hogy két kóreai ül mellettem, de mégsem, és bele kell törődnöm.Te azt gondolod hogy nyalok, de mégsem, bele kell törődnöd.
  • Lord Novi
    akit nyalsz, az majd fog adni...
  • Hagane
    Kellene Adam Kite, ezért : 18.6K, 1 uncut sapph, 1 death rune, 52 air runes, 192 air runes, 75 coal!Valaki help!
  • Lord Novi
    he egyáltalán az volt...
  • Lord Novi
    ha newb lennék, nem tudtál volna pénzt csinálni a barátságbunkból...
  • Hagane
    Mindenkinem vannak rossz napjai.Ha neked van, akkor még egy szellentés is halálos ítélet.Meg persze, ha robnak tényeg behódolnék azt nem titkolnám, mert nem így van.Tehát dicsőíteném 24/7, de nem így van.
  • rob45
    hegane egy jo srac,csak te vagy egy kis mocskos newb kis geco ,szoval huzz vissza *******
  • Lord Novi
    persze gondolom sokan nyalják robika ****-jét (pl Hagane)
  • Lord Novi
    és megkérhetek valamennyieteket, hogy ha meglátnátok robikát a wildben, akkor húzzátok már le róla a cuccost :))))))))))))
  • Lord Novi
    nagyon unalmas ez a runescape. majd még jövök, ha végignyomtam az Icewind Dalet
  • Bazsi89
  • Hagane
    Yawn.Kő koffeín
  • Bazsi89
    KELL A RUNE LONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hagane
    Elvagy magaddal?
  • Lord Novi
    ...
  • Bazsi89
    +black bead
  • Hagane
    Nem, de "Odacsatoltam" az előző szövegemhez..
  • Bazsi89
    VESZEK RUNE LONGOT 3k+RUNE SHORT+cut sapphire+
    1 arany rud+addy long SURGOSEN KENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lord Novi
    lol, magadnak adod?
  • Hagane
    Nagyon nem tudom mit akartál ezzel mondani, mert nem igazán figyelek oda semmire.Na, kérem ez az abszolút...kávétlanság -_-.
    Mellesleg más barátok?Jaaaa....mit?
  • Hagane
    Kapsz még egy Death meg két Law runát, oksi?
  • Lord Novi
    lol, én nem megvesezm, én remélhetőleg visszakapom. de ha nem, kénytelen vagyok más barátokhoz fordulni...
  • Bazsi89
    ATVERTEK!!!!!!!!!!!!!Odadtam az elozoket egy rune shortert!!!!!!!EN HULYE!!!!!!!!
  • Hagane
    Hi!

Novi : Azért hogy te vedd meg?Nekem *KELL!*

Most csak 18 K van nálam...Rob, jó ha 2K-t később pengálok le?
  • Bazsi89
    vennek egy rune longot 16k+mith plate+addy long+addy b.axe+cut sapphire+1 arany rud
  • Barganda
    Már 34 nature vár eladásra.
  • Barganda
    Eladó 33 nature rune 4k-ért.
  • Barganda
    Háát, nem tudom, lehet hogy én vagyok a béna, de ez nem akar belemenni!