34579
RuneScape
-
#7823 lol, még senki se vegye meg :) -
#7822 elado:1 adam kite:20000gp-200uj rune
rune medek-12k/db vagy 120 uj rune
-
#7821 azt hiszem, valahogy úgy kell, hogy egy internetes lapra rárakod a képet, és ide beírod az url-jét. Ne kérdezd, hogy hogyan kell... -
#7820 Talan helyezd vagolapra(ctrl+c)aztan meg szurd be(ctrl+v)de ez nem biztos,hogy megy... -
#7819 na neeeeeeeeeee, most meg mindig kilök egy perc múlva, azt hiszem, hogy visszatérek az offlineos játékokra egy kicsit. -
#7818 kezd már unalmas lenni, hogy a szerverek mindig meghülyülnek. Nekem már annyira nem élvezetes már a játék. Mindig valami gond van,mindent egyes mondatomat kixezi, mindig kirabolnak, sokáig klikkelgetek, és mindig valaki elviszi, vagy valami... -
#7817 nagyon királyak a szerverek, belépek, connection lost. Vagy ez nem a szerver királysága? -
Barganda #7816 Hogy rakjam be? (amúgy szívesen) -
#7815 ja,ja, köszi mindenkinek a véleményét -
#7814 vazz runescape oldalon vannak ijen játékok hogy torpedo meg sakk, és mások ellen lehet jáccani de QL jáccottam 2 torpedot és mindkettot nyertem és szereztem 9 pontot :) gyertek ti is jácccani
(ezzel fogok jáccani egész nap!) -
#7813 Amugy koszi!!!! -
#7812 Barganda,nem lehetene ide a forumra,igy masnak is jot tehetsz -
#7810 Tudna valaki mellekelni egy terkepet?(runescape) -
#7809 Soha ne igyatok a holsten-tol alkoholmentes sort!!!!Pfuj! -
#7808 hungary komolyan kérdezed? :)
ott van a www.runescape.comon csak rá kell nyomni oszt mehet ™ :) -
#7807 kiraly,meg a hetvegen meg lesz a fishing 20 pedig ma kezdtem 1-rol -
#7806 Bocsi,en vagyok Bazsi,csak elfelejtettem a jelszavam... -
#7805 Mindenkitol elnezest kerek, de nem tudok annyit adni az ezustert, mint amit Amorce.
Ha valaki jo arat szeretne ertuk kapni, akkor varja meg amig belep, ha nincs ideje ra, nekem is eladhatja.
De kerek mindenkit, hogy ne csinaljon Holy-t belole azert, hogy eladja nekem fele annyiert, mint Amorcenak az ezustot. Mindenki jobban jar, ha Amorcenak eladja, es en megveszem Amorcetol a Holy-t. Mert sejtesem szerint kell meg neki vagy 9000 ezust a csucsig :))
------
Tehat a legaktualisabb, legjobb ajanlat:
------
mit / mennyiert / kinek / megjegyzes
szen / 130 / Atomy / 200 felett 140
bronz / 30 / Atomy / nincs korlatozas
vas rud / 100 / Atomy / nincs korlatozas
acel rud / 280 / Atomy / nincs korlatozas
mith rud / 650 / Atomy / nincs korlatozas
nature runa / 120 / Atomy
holy Symbol / 50 / magamnak
ezust rog / 75 / Amorce
ezust rud / 70 / Amorce
------
Nincs szerencsem a nyaklanccal, nem tudok tole szabadulni. (ebbol vesztesegem lesz, :)) igy nem veszek) -
#7804 láttam egy fotót a Michael Jacsonról. :(( A blikkben
(Lehet hogy földönkivüli?) -
#7803 azt hogy kell jatszani?
-
#7802 jáccatok meltdownt! kira játék ott van a RS fooldalán ™ -
#7801 Hé emberek, ez kir.? :)))) -
#7800 Figy nekem is most feltelepitettem az RS-t es nem logginol be a serverre!!!! Mi lehet a baj?? -
#7799 jo annak akinek eromuje van. Nekem is kellene :))
de ez van :(( -
#7798 nekem 1400MHz-el jól megy:)) -
#7797 eddig egy smaragd a termes :)) -
#7796 azert szeretem a Karamja dragon melletti lepcsohazat, mert igen intenziven tamadnak a csintik, es igy eleg nagy az eselye annak, hogy kapok egy uncut gem-et :)) -
#7795 ugye olyan, mint a sakkban amikor kockarol kocakara ugral :((
633-on meg ket pont kozott sokat totyog :))
nem tudom, ha w95-ot rakok fel az segit-e a lassusagan a gepnek :))
-
#7794 Nah bye mindenki felteszem a S[t]arcraftot yo lesz egy időre RS helyett :-) -
#7793 hmmm én csak 633, 566 és 166 MHz gépeken teszteltem. Első kettőn yol megy a játék viszont a 166-oson istenverte lassssssuuuu... -
#7792 regebben Karamjan a dragon mellett kis ido alatt ezreket kerestem, mist meg 1 ora alatt 181 penz :(( -
#7791 akkor en nem lepek ki yo?
viszont olyan korabban nem volt, hogy egy szurke ablakban az a szoveg jelent meg, hogy nem tudott kapcsolatot teremteni a szerverrel. most meg idonkent elofordul
-
#7790 jatctam 600MHz-es geppel, ott a banyaszas es minden olyan konnyeden ment.
itthol 300MHz-es a gepem, itt nem totyog annyit, es gyorsabbnak tunik a kozlekedes (ami termeszetesen lehetetlen), de viszont a banyaszas egyenesen 'istenveres' :(( -
#7789 én is kiléptem, és nem megy :( -
#7788 hmm sajna ezzel sem megy :-( -
#7787 csak az kell amit frissít [csak a media-t lattam mert WCztem kozbe :-))]
De azért KÖSZI! -
#7786 ühh az exe-t küldted? az yo nekem... -
#7785 elküldtem :))
117k -
#7784 akarom mondani a runescapefilest küldd el ha tudod :-) -
#7783 Nem, InterWare de lehet hogy letöltötte és a Launching game után a "nem tudja megjeleníteni a lapot" szöveget nyomta és kinyomtam a klienst. na meg az IP is lehet hogy rossz a sitenál vagy nem tudom. Küldd el emilen ha tudod plz :-)