34579
RuneScape
-
#7904 de ha az én cuccaimban feszít a gyerek? -
#7902 szerintem hadjugy a francba őket, úgyis majd megfogják kapni, amit megérdemelnek. -
Barganda #7901 Szerintem ha egymást ocsároljátok annak sok értelme nincs,mennyetek inkább wildbe, és intézzétek el ott. -
#7900 extra+ : amikor egyszer beléptem a karidba, láttam 5 darab sült halat, és még nem érte el a fishing lvl-det amit halásztál. És utána meg ki akartál hívni a wildbe azzal, hogy nem lehet enni semmit, és nincs kard, és pánzél se. -
#7899 jA ES EGYETT ERTEK NORI-VAL!!!!V -
#7898 >>>Rob45
sok dolog bizonyítja, hogy rámkented az egészet pl.:
1.Hogy én tudom, hogy nem kellenek a gagyi cuccaid
2.Meg ki az a hülye, aki kilopja a másik cuccát, és a sajátját meg otthagyja a saját karijába?
3.Sir Disno látta, hogy rajtad vannak a cuccaid, te meg erre azt mondtad, hogy csak arra az időre vetted, míg vissza nem kapja a cuccait. De mondjátok meg, ki olyan fasz, akinek van fullruniteje kölcsönbe, és közben még szar cuccokat vesz addig, amig a szar cuccait vissza nem kapja?
4. A testvéred mondta, hogy nálad vannak a cuccaid.
5. Miért mondtad, hogy nem tudsz belépni a karidba? Akkor meg honnan tudtad az én kitöltésemet, amikor a sajátodét nem? Pedig teljesen ugyan az voltak.
6. Miért korán reggel írtad, hogy ha nem adom vissza a kariját 1 óra mulva, akkor az én cuccaimat visszaadod?
Na, szerintem ezek elegendő bizonyitékok. -
#7897 Nem, csak az XP-ért.ne rakj szavakat a számba. -
#7896 ki beszel,hagane 100000000000000000000000000000000x rendeseb nalad,ez nem nyali,hanem az igazsag te nagyGECI,POCS,FASZKALAP,DIOTORO,BUZANCS
-
#7895 A TEMA LEZARVA ROB45 EGY ROHADT GECI ES MAJD EGYSZER MEGKAPJA LEHET HOGY NEM IS OLYAN SOKARA!!!
Rob45
Na cso nekem mar faj a fejem etol a gecitol majd holnap!!! cso mindenkinek........ -
#7894 Na, én ebből kiszállok.. -
#7893 hey,newb,ha ekkora a pofad,gyere ki combatozni a wildbe,talan lejjebb tudjuk venni a geci kepedet
mondjuk eggyutt,boneo a gecikiraly -
#7892 szerintem hadjugy ezt az idegbajos csórót, aki csak abban leli élvezetét, hogy szmájlikat rak a fórumra, és a kéernyőn keresztül nyalogatja.
>>>Rob45
Ha itt lent nem szívod meg, fent megszívod, ugye tudod?
>>>Hagane
lol, csak az alapanyagot? akkor csakis azért csinálod, hogy a fórumon hősködj, és hogy az xp-éd menjen fel.
>>>Hagane&Rob45
abban hasonlítotok, hogy mindketten mindenből pénzt csináltok, állandóan szemétkedtek. Ja és egy fontos tényt kihagytam:
HOGY MINDKETTEN BUZIK VAGYTOK! -
#7891 Na ezt hívják paranoiának.Ha valaki beszállna elötted egy liftbe, az a "Hölgyeké az elsőbbség" mondattal előreengedne. -
#7890 milyen barat,na mentem,csasztok -
#7889 Rohadek szopot feju buzi rablok dija:
1. A legnagyobb gecié az egesz vilagon!!!!!
Na kiaz?????
HAT PERSZE CSAK IS ROB45 LEHETT A SZERENCSES
NYERTES!!!!!
Tapsoljuk meg es mondjuk egyutt: TE VAGY A LEGNAGYOBB GECI!!!!!
FAJ AZ IGAZSAG TE BUZI! TO: ROB45 -
#7888 o kezdte
de en kerestem rajta -
#7887 jajj,de szop ez a boneo marcusnak,ingyen szopat,vagy mi,hogy ilyen lelkes vagy,lezbikem,marcus egy kis terry black,ja es nincs tobbb cucc,es marcus is kirabolt -
#7886 a saját talpnyalóját nem rabolta ki, csak a saját barátját. Már nem is tudom, hogy hogyan lehettünk mi barátok... -
#7885 en sorom osszab,genyoka
-
#7884 gecidij:1.hely:boneo es marcus
bocsi gyerekek,mind a ketto akkora geci,hogy nem lehetett eldonteni,marcus kulondijat kapott:
jutalma:1001 db rune faszkalap,cup,cup! -
#7883 rohadt Rob45 -
#7882 Akkor ad vissza Lord Marcus cuccait te buzi!!!! Vagy mi van ha??? Miert nem adtad mar reg vissza ha??? na jo elmehetsz a jo rohadt budos picsaba te kis szopot feju geci!!! -
#7881 te irtad mocsok buy
-
#7880 es ez marcusnak szol,ja es annak a noobnak:
terrry white,
terry black,
ki a buzi,
en vagy te??
te,te,te!! -
#7879 Ez most hogy jon ide::????? hagane -
#7878 te faszkalap newb,mirol pofazol?1 ki rabolta ki haganet?2,ki az a nori?es kit a **** erdekli marcus?menjetek vissza a****** mi a kek,gecikek?
-
#7877 Ki is nyalizik kinek? -
#7876 ROB45 ES TE KI VAGY TE KIS ROHADEK RABLO MOCSKOS BUZI!!!! NEM EN RABOLTAM EL A:
LORD NOVI CUCCAIT
NORI CUCCAIT
HAGANE CUCCAIT
ES MEG SOROLHATNAM!!!!!!!
VAGYIS AKKOR KI AZ A KIS GECI?????? HA??? -
#7875 MARCUS,HAGYJUK ANNYIBAN,HOGY GECI VAGY
-
#7874 novi,meg ha barat,milyen az ellenseg??????????lol -
#7873 Hülye!Én ingyen csinálom, amíg szolgáltatják az alapanyagot. -
#7872 bone01 es te is egy kis lol geci vagy,viszlat -
#7871 nem tudok visszajönni -
#7870 valaki kiáll az igazság mellett :) koszi bone01! -
#7869 ROB45 EGY ROHADEK RABLO BUZI!!!!!!!! -
#7868 Mien kocsog vagy Rob45 hogy nem adod vissza Lord Novi-nak a cuccait!!!!! Ekkorra bunkot!!!!! -
#7867 persze már kezdek kételkedni, hogy a haverom volt... -
#7866 nem, csak engem rabolt ki a régi legjobb haverom: Rob45 -
#7865 Mi van Rob mar Hagane-t es Lord Novi-t es meg kit raboltal ki??????!!!!!!!!!!! -
#7864 tudod melyik új gyerek tud iront bányászni... és nem is ingyen csinálod...