34579
RuneScape
  • Lord Novi
    de ha az én cuccaimban feszít a gyerek?
  • Lord Novi
    szerintem hadjugy a francba őket, úgyis majd megfogják kapni, amit megérdemelnek.
  • Barganda
    Szerintem ha egymást ocsároljátok annak sok értelme nincs,mennyetek inkább wildbe, és intézzétek el ott.
  • Lord Novi
    extra+ : amikor egyszer beléptem a karidba, láttam 5 darab sült halat, és még nem érte el a fishing lvl-det amit halásztál. És utána meg ki akartál hívni a wildbe azzal, hogy nem lehet enni semmit, és nincs kard, és pánzél se.
  • bone
    jA ES EGYETT ERTEK NORI-VAL!!!!V
  • Lord Novi
    >>>Rob45
    sok dolog bizonyítja, hogy rámkented az egészet pl.:
    1.Hogy én tudom, hogy nem kellenek a gagyi cuccaid
    2.Meg ki az a hülye, aki kilopja a másik cuccát, és a sajátját meg otthagyja a saját karijába?
    3.Sir Disno látta, hogy rajtad vannak a cuccaid, te meg erre azt mondtad, hogy csak arra az időre vetted, míg vissza nem kapja a cuccait. De mondjátok meg, ki olyan fasz, akinek van fullruniteje kölcsönbe, és közben még szar cuccokat vesz addig, amig a szar cuccait vissza nem kapja?
    4. A testvéred mondta, hogy nálad vannak a cuccaid.
    5. Miért mondtad, hogy nem tudsz belépni a karidba? Akkor meg honnan tudtad az én kitöltésemet, amikor a sajátodét nem? Pedig teljesen ugyan az voltak.
    6. Miért korán reggel írtad, hogy ha nem adom vissza a kariját 1 óra mulva, akkor az én cuccaimat visszaadod?

Na, szerintem ezek elegendő bizonyitékok.
  • Hagane
    Nem, csak az XP-ért.ne rakj szavakat a számba.
  • rob45
    ki beszel,hagane 100000000000000000000000000000000x rendeseb nalad,ez nem nyali,hanem az igazsag te nagyGECI,POCS,FASZKALAP,DIOTORO,BUZANCS
  • bone
    A TEMA LEZARVA ROB45 EGY ROHADT GECI ES MAJD EGYSZER MEGKAPJA LEHET HOGY NEM IS OLYAN SOKARA!!!
    Rob45

Na cso nekem mar faj a fejem etol a gecitol majd holnap!!! cso mindenkinek........
  • Hagane
    Na, én ebből kiszállok..
  • rob45
    hey,newb,ha ekkora a pofad,gyere ki combatozni a wildbe,talan lejjebb tudjuk venni a geci kepedet
    mondjuk eggyutt,boneo a gecikiraly
  • Lord Novi
    szerintem hadjugy ezt az idegbajos csórót, aki csak abban leli élvezetét, hogy szmájlikat rak a fórumra, és a kéernyőn keresztül nyalogatja.
    >>>Rob45
    Ha itt lent nem szívod meg, fent megszívod, ugye tudod?
    >>>Hagane
    lol, csak az alapanyagot? akkor csakis azért csinálod, hogy a fórumon hősködj, és hogy az xp-éd menjen fel.
    >>>Hagane&Rob45
    abban hasonlítotok, hogy mindketten mindenből pénzt csináltok, állandóan szemétkedtek. Ja és egy fontos tényt kihagytam:
    HOGY MINDKETTEN BUZIK VAGYTOK!
  • Hagane
    Na ezt hívják paranoiának.Ha valaki beszállna elötted egy liftbe, az a "Hölgyeké az elsőbbség" mondattal előreengedne.
  • rob45
    milyen barat,na mentem,csasztok
  • bone
    Rohadek szopot feju buzi rablok dija:
    1. A legnagyobb gecié az egesz vilagon!!!!!
    Na kiaz?????
    HAT PERSZE CSAK IS ROB45 LEHETT A SZERENCSES
    NYERTES!!!!!
    Tapsoljuk meg es mondjuk egyutt: TE VAGY A LEGNAGYOBB GECI!!!!!
    FAJ AZ IGAZSAG TE BUZI! TO: ROB45
  • rob45
    o kezdte
    de en kerestem rajta
  • rob45
    jajj,de szop ez a boneo marcusnak,ingyen szopat,vagy mi,hogy ilyen lelkes vagy,lezbikem,marcus egy kis terry black,ja es nincs tobbb cucc,es marcus is kirabolt
  • Lord Novi
    a saját talpnyalóját nem rabolta ki, csak a saját barátját. Már nem is tudom, hogy hogyan lehettünk mi barátok...
  • rob45
    en sorom osszab,genyoka
  • rob45
    gecidij:1.hely:boneo es marcus
    bocsi gyerekek,mind a ketto akkora geci,hogy nem lehetett eldonteni,marcus kulondijat kapott:

jutalma:1001 db rune faszkalap,cup,cup!
  • bone
    rohadt Rob45
  • bone
    Akkor ad vissza Lord Marcus cuccait te buzi!!!! Vagy mi van ha??? Miert nem adtad mar reg vissza ha??? na jo elmehetsz a jo rohadt budos picsaba te kis szopot feju geci!!!
  • rob45
    te irtad mocsok buy

• rob45
    es ez marcusnak szol,ja es annak a noobnak:
    terrry white,
    terry black,
    ki a buzi,
    en vagy te??
    te,te,te!!
  • bone
    Ez most hogy jon ide::????? hagane
  • rob45
    te faszkalap newb,mirol pofazol?1 ki rabolta ki haganet?2,ki az a nori?es kit a **** erdekli marcus?menjetek vissza a****** mi a kek,gecikek?

• Hagane
    Ki is nyalizik kinek?
  • bone
    ROB45 ES TE KI VAGY TE KIS ROHADEK RABLO MOCSKOS BUZI!!!! NEM EN RABOLTAM EL A:
    LORD NOVI CUCCAIT
    NORI CUCCAIT
    HAGANE CUCCAIT
    ES MEG SOROLHATNAM!!!!!!!
    VAGYIS AKKOR KI AZ A KIS GECI?????? HA???
  • rob45
    MARCUS,HAGYJUK ANNYIBAN,HOGY GECI VAGY

• rob45
    novi,meg ha barat,milyen az ellenseg??????????lol
  • Hagane
    Hülye!Én ingyen csinálom, amíg szolgáltatják az alapanyagot.
  • rob45
    bone01 es te is egy kis lol geci vagy,viszlat
  • Lord Novi
    nem tudok visszajönni
  • Lord Novi
    valaki kiáll az igazság mellett :) koszi bone01!
  • bone
    ROB45 EGY ROHADEK RABLO BUZI!!!!!!!!
  • bone
    Mien kocsog vagy Rob45 hogy nem adod vissza Lord Novi-nak a cuccait!!!!! Ekkorra bunkot!!!!!
  • Lord Novi
    persze már kezdek kételkedni, hogy a haverom volt...
  • Lord Novi
    nem, csak engem rabolt ki a régi legjobb haverom: Rob45
  • bone
    Mi van Rob mar Hagane-t es Lord Novi-t es meg kit raboltal ki??????!!!!!!!!!!!
  • Lord Novi
    tudod melyik új gyerek tud iront bányászni... és nem is ingyen csinálod...