34579
RuneScape
  • Lord Novi
    SZAVAZZATOK RÁM! SZAVAZZATOK RÁM!
  • Barganda
    Na jo,én mentem majd holnap is felnézek ide.
  • Hagane
    Inkább ne, nem tudni ki fogja megtudni.ööö mellesleg a www.viper.com - on alap hackerelést tanítanak.Vagy Viper vagy Snidling (Nem vicc).
    Bár szerintem levették a snidlinget.
  • Barganda
    Hát hogyha nekem döntenem kéne, szerintem novinak
    van igaza.
    Rob45 akkor arra kérlek, hogy add neki vissza a cuccait.(persze ha az amit elmondott novi igaz)
  • Hagane
    Ez csak egy csöppet önreklámozás, meg lefizetés...
  • Lord Novi
    mint szakértő, segítenél nekünk? :)))))))
    vagy valaki segítene visszaszereznia cuccaimat??????
  • Lacc
    Ehh, na jóvan haggyuk. De ha annyira meg akarjátok szerezni a jelszavát ilyen keyboard-logger progival, elég nehéz dolgotok lesz. Egy időben foglalkoztam ilyesmivel, és nem könnyű.
  • Lord Novi
    vagyis: szavazz az igazságnak :))))))))))
  • Lord Novi
    vagyis: szavazz az igazságnak :))))))))))
  • Lord Novi
    persze, ha rám szavazol :))))))))))))))
  • Lord Novi
    ha rob45 visszaadja a cuccomat, akkor adok neked mirithil platet, es mirithil leget
  • Lord Novi
    hé,ezt nem inkább egy gagyi gépre kéne letölteni? :)
  • Bazsi89
    NNa mostmar van rune longom.MOST mith plate kene
  • Lord Novi
    na mondom:
    Rob45 azt állítja, hogy elloptam a cuccait, és ezért ő is elcsórta és Novi (én) azt állítja, hogy Rob45 átrakta a cuccait egy másik kariba, és azt mondja, hogy én loptam el. Vagyis én azt mondom, hogy adja vissza a cuccokat rob nekem.
  • Lord Novi
    :))) mindig a lényegre törsz :)))))))
  • Lacc
    Na várjatok, valaki tömören mondja már el hogy mi a gond, mert lehet hogy tudok segíteni.
  • Hagane
    www.avault.com
    www.ces.com
    www.cheatmachine.com
    www.gamehacking.com
    www.megagames.com

;-)
  • Lord Novi
    én tudom az ő verzióját:
    A novi faszgyerek belépett a karimba(ami eddig igaz, és azért tettem ezt, mert megnéztem hogyan állt), és mindent elcsórt a faszkalapja! CSAk reggel vettem észre, hogy nem jó a régi jelszó (amit mi mindig, ha belépünk a másik karijába, akkor mindig novak -ra változtatunk, én is ezt tettem akkor), és amikor bejott Lord Marcus, kozolte vele a tesom, hogy adja vissza a Rob45 karijat, lord marcus elkuldte a kitoltest emilben, es erre meg látom, hogy nincs itt a cuccaim.
    Ezt Rob45 szemszögéből mondtam, ahogy MONDANÁ! nem ahogy valójában történt.
  • bone
    es ezt hol lehet letolteni???
  • Hagane
    Van egy program, amitől látni a jelszót, amit beírsz...őgy hívják Cheat Machine.
    Nem akarom rob-it meghackereltetni, sem senkit hátráltatni vagy segíteni, csak ötlet volt.Ez mindenkinek szólt.Nem akarom hogy még engem lőjjenek le :-P
  • Barganda
    És angolul beszél.
  • Barganda
    Bazsi89 most talalkoztam Bazsi-val.
    Ez mit jelent?
  • Barganda
    Rob45 ez így volt, vagy nem?
    Mond el a te verziódat!
  • bone
    miert mi kene???
  • bone
    Evvel en is tisztaban vagyok!!!
    Mondtam ez csak egy otlet volt!!
    na jo komcs most mar huzok!
    csovi aztan talaljatok ki valamit hogy lehetne kiszivatni azt rohadek szopot feju gecit!!!!
  • Lord Novi
    hmmm... hekkerek jelentkezését várjuk ezen a számon: 06203475820
  • Lord Novi
    van egy KICSI gond:
    1. Nincs jó cuccom, őneki meg van
    2. Nagyon kicsi az esélye, hogy találkoznánk vele
    3. a találkozunk, és erősebbek vagyunk, biztos kiloggol a féreg
    4. Ha nem pk, akkor a 3 legfontosabb cucc nála maradna
    5. ha meg minden jól menne, akkor egy másik eddig még ismeretlen pont teljesülne :)
  • bone
    Figy van egy otletem nyirjuk ki Rob45-t!!!!
  • Lord Novi
    egyébként hozzátenném, hogy én sohasem csórtam tőle semmit, soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lord Novi
    hogy lenne béke addig, amíg az én verejtékemmel megdolgoztt cuccomban feszít? HÁBORÚ MÍG NEM KAPOM VISZA!
  • bone
    Na penge az uj nevem
  • Bazsi89
    Vilagrekord,ennyit ocsarolni egymast...Engem is raboltak mar ki(pl.:ma is)Szoval hadjatok abba a vitat,ezentul nem vagytok baratok es utaljatok egymast.Kesz,le van zarva...Nem?Amugy EN semleges parti vagyok(ezt hangsulyozom)Beke!!!!!!!
  • Lord Novi
    amikor még a legjobb haverom volt, egymásnak megmondtuk a jelszavunkat, és amikor az az update volt, hogy megjelent a biztonsági kitöltés, ő töltötte ki. Aztán fél évvel rá, gyanús lett, hogy hogyan lép be mindig Rob45 be a karimba. Elkértem a kitöltést (am hetekig tartott), és kiderült, hogy eyforma az enyémmel. :)))))) gondolom ez az agyára ment, és most meg csak a csórásban leli az örömet!
  • Lord Novi
    FElsorolom, hogy Rob45 miel tartozik:
    1 db rune med
    2 db rune long
    1 db rune plate
    1 db rune leg
    1 db adam kite
    1 db diamond (enchantolt)
    2k gp
    1 db silverlight
    és még egypár dolog
    na most mondjátok el, hogyan nyugodjak meg, ne szólaljak meg, ha hónapokig ezekért a cuccokért klikkelgettem, és hogy most csak így egy csapásban elrepül?
  • Barganda
    De hogyan???
  • Lord Novi
    Rob45 lopta el, és azzal az indokkal (ami hamis) hogy én is elloptam a cuccait! Mindig kilopott, de már nem tud :)))))))))
  • Hagane
    17.4K -t fizetek egy adam Kite-ért, hozzáadok még pluszba 131 water, 191 fire, 62 air, 3 earth, 26 mind, 12 body, 1 death, 1 chaos runáért.
    Ha valakinek nem tetszik az ár, akkor szénbányászásban is megegyezhetünk, de lehetőleg max 50.et kérjen az illető, mert most vizsgáim lesznek.(Igen, most...)
  • bone
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MÉG MINDOG ELADO A GOBLIN ARMOUR
    ES MEG MINDIG NEM TUDOM MENYIERT
    HA KELL VALAKINEK CSAK SZOLJON
  • Lord Novi
    én aztán sohasem fogok haganevel kibékülni és robbal, kivéve, ha nem fognak cseztetni, és visszaadják a cuccaimat, amit ők elcsórtak!
  • Barganda
    Miért,ki lopta el és mikor a cuccaidat?