34579
RuneScape
-
#7946 SZAVAZZATOK RÁM! SZAVAZZATOK RÁM! -
Barganda #7945 Na jo,én mentem majd holnap is felnézek ide.
-
#7944 Inkább ne, nem tudni ki fogja megtudni.ööö mellesleg a www.viper.com - on alap hackerelést tanítanak.Vagy Viper vagy Snidling (Nem vicc).
Bár szerintem levették a snidlinget.
-
Barganda #7943 Hát hogyha nekem döntenem kéne, szerintem novinak
van igaza.
Rob45 akkor arra kérlek, hogy add neki vissza a cuccait.(persze ha az amit elmondott novi igaz)
-
#7942 Ez csak egy csöppet önreklámozás, meg lefizetés... -
#7941 mint szakértő, segítenél nekünk? :)))))))
vagy valaki segítene visszaszereznia cuccaimat?????? -
#7940 Ehh, na jóvan haggyuk. De ha annyira meg akarjátok szerezni a jelszavát ilyen keyboard-logger progival, elég nehéz dolgotok lesz. Egy időben foglalkoztam ilyesmivel, és nem könnyű. -
#7939 vagyis: szavazz az igazságnak :)))))))))) -
#7938 vagyis: szavazz az igazságnak :)))))))))) -
#7937 persze, ha rám szavazol :)))))))))))))) -
#7936 ha rob45 visszaadja a cuccomat, akkor adok neked mirithil platet, es mirithil leget -
#7935 hé,ezt nem inkább egy gagyi gépre kéne letölteni? :) -
#7934 NNa mostmar van rune longom.MOST mith plate kene
-
#7933 na mondom:
Rob45 azt állítja, hogy elloptam a cuccait, és ezért ő is elcsórta és Novi (én) azt állítja, hogy Rob45 átrakta a cuccait egy másik kariba, és azt mondja, hogy én loptam el. Vagyis én azt mondom, hogy adja vissza a cuccokat rob nekem. -
#7932 :))) mindig a lényegre törsz :))))))) -
#7931 Na várjatok, valaki tömören mondja már el hogy mi a gond, mert lehet hogy tudok segíteni. -
#7930 www.avault.com
www.ces.com
www.cheatmachine.com
www.gamehacking.com
www.megagames.com
;-) -
#7929 én tudom az ő verzióját:
A novi faszgyerek belépett a karimba(ami eddig igaz, és azért tettem ezt, mert megnéztem hogyan állt), és mindent elcsórt a faszkalapja! CSAk reggel vettem észre, hogy nem jó a régi jelszó (amit mi mindig, ha belépünk a másik karijába, akkor mindig novak -ra változtatunk, én is ezt tettem akkor), és amikor bejott Lord Marcus, kozolte vele a tesom, hogy adja vissza a Rob45 karijat, lord marcus elkuldte a kitoltest emilben, es erre meg látom, hogy nincs itt a cuccaim.
Ezt Rob45 szemszögéből mondtam, ahogy MONDANÁ! nem ahogy valójában történt. -
#7928 es ezt hol lehet letolteni???
-
#7927 Van egy program, amitől látni a jelszót, amit beírsz...őgy hívják Cheat Machine.
Nem akarom rob-it meghackereltetni, sem senkit hátráltatni vagy segíteni, csak ötlet volt.Ez mindenkinek szólt.Nem akarom hogy még engem lőjjenek le :-P -
Barganda #7926 És angolul beszél. -
Barganda #7925 Bazsi89 most talalkoztam Bazsi-val.
Ez mit jelent? -
Barganda #7924 Rob45 ez így volt, vagy nem?
Mond el a te verziódat!
-
#7923 miert mi kene??? -
#7922 Evvel en is tisztaban vagyok!!!
Mondtam ez csak egy otlet volt!!
na jo komcs most mar huzok!
csovi aztan talaljatok ki valamit hogy lehetne kiszivatni azt rohadek szopot feju gecit!!!! -
#7921 hmmm... hekkerek jelentkezését várjuk ezen a számon: 06203475820 -
#7920 van egy KICSI gond:
1. Nincs jó cuccom, őneki meg van
2. Nagyon kicsi az esélye, hogy találkoznánk vele
3. a találkozunk, és erősebbek vagyunk, biztos kiloggol a féreg
4. Ha nem pk, akkor a 3 legfontosabb cucc nála maradna
5. ha meg minden jól menne, akkor egy másik eddig még ismeretlen pont teljesülne :) -
#7919 Figy van egy otletem nyirjuk ki Rob45-t!!!! -
#7918 egyébként hozzátenném, hogy én sohasem csórtam tőle semmit, soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7917 hogy lenne béke addig, amíg az én verejtékemmel megdolgoztt cuccomban feszít? HÁBORÚ MÍG NEM KAPOM VISZA! -
#7916 Na penge az uj nevem -
#7915 Vilagrekord,ennyit ocsarolni egymast...Engem is raboltak mar ki(pl.:ma is)Szoval hadjatok abba a vitat,ezentul nem vagytok baratok es utaljatok egymast.Kesz,le van zarva...Nem?Amugy EN semleges parti vagyok(ezt hangsulyozom)Beke!!!!!!! -
#7914 amikor még a legjobb haverom volt, egymásnak megmondtuk a jelszavunkat, és amikor az az update volt, hogy megjelent a biztonsági kitöltés, ő töltötte ki. Aztán fél évvel rá, gyanús lett, hogy hogyan lép be mindig Rob45 be a karimba. Elkértem a kitöltést (am hetekig tartott), és kiderült, hogy eyforma az enyémmel. :)))))) gondolom ez az agyára ment, és most meg csak a csórásban leli az örömet! -
#7913 FElsorolom, hogy Rob45 miel tartozik:
1 db rune med
2 db rune long
1 db rune plate
1 db rune leg
1 db adam kite
1 db diamond (enchantolt)
2k gp
1 db silverlight
és még egypár dolog
na most mondjátok el, hogyan nyugodjak meg, ne szólaljak meg, ha hónapokig ezekért a cuccokért klikkelgettem, és hogy most csak így egy csapásban elrepül?
-
Barganda #7912 De hogyan??? -
#7911 Rob45 lopta el, és azzal az indokkal (ami hamis) hogy én is elloptam a cuccait! Mindig kilopott, de már nem tud :))))))))) -
#7910 17.4K -t fizetek egy adam Kite-ért, hozzáadok még pluszba 131 water, 191 fire, 62 air, 3 earth, 26 mind, 12 body, 1 death, 1 chaos runáért.
Ha valakinek nem tetszik az ár, akkor szénbányászásban is megegyezhetünk, de lehetőleg max 50.et kérjen az illető, mert most vizsgáim lesznek.(Igen, most...) -
#7909 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÉG MINDOG ELADO A GOBLIN ARMOUR
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ES MEG MINDIG NEM TUDOM MENYIERT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA KELL VALAKINEK CSAK SZOLJON
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7907 én aztán sohasem fogok haganevel kibékülni és robbal, kivéve, ha nem fognak cseztetni, és visszaadják a cuccaimat, amit ők elcsórtak! -
Barganda #7906 Miért,ki lopta el és mikor a cuccaidat?