RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
WOW!!! És utána?

Bith!

Beszéltél Andrewal, vagy kivel? Majd mondjad mar neki, hogy kevés az influencem. Mellesleg, ha megvan mind az öszes influence pont, akkor kapok egy kulcsot a házhoz, vagy simán bemehetek???

csá

Bith
Na szal szerintem elõször gyûjtse mindenki össze a hozzávalókat, mert különben sokat kell mászkálni.
Ezek a következõk: 1 agyag (clay) felvizezve (ettõl lesz soft clay), 1 bronze bar, 4 red berries (ahol a cadavaberries is), 3 sör, 1 rózsaszín szoknya, 2 onion (hagyma, general store-ban), 1 liszt (flour), 1 víz (use pot on fountain), 1 ashes (hamu, a tûz elalvása után marad), és asszem vagy 6 gyapjú gombolyag (wool ball).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Ja, me too!
Lacc
Ja, me too!
Gladiator
Írd le légyszi, engem nagyon érdekelne...

Bith
Kész a quest végre! 😊)
Hát nem piskóta 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Hehhe Andrew kijavította a bug-ot, és pont most indítja újra a servert. Elõtte be is szólt SYSTEM MESSAGE-kén 😊. Minjárt kész vagyok a quest-tel. Ha akarjátok, akkor utána leírhatom.

Bith
Hát ez marha jó! 😊)))
Bugos az új uqest, és emiatt a kitalálója bent lóg, és õ adja a krémet 😊)). A boszorkány nem csinálja meg, ez a bug.

Bith
Hát télleg nem gyenge ez az új quest. Már az elsõ lépést se tudom hirtelen 😊)).

Bith
Na csak bejutottam 😊

Lacc
Most már nekem se jó! Valami gond lehet a szerverrel. Majd csak kijavítják, szerintem nem kell aggódni.
Bith
Nálam sem jön be, valami suxx lehet a serverrel.
Pedig nyomulnék az új quest-re 😊).
De nem csak a game oldal, hanem a fõoldalukon sem jönnek le a grafikák, csak a szöveg.

Lacc
Most én sem tudom, mi van. Nekem is rohadt lassan töltötte be. De csakegyszer kell, és utána már ugyanolyan lesz. Most éppen bent vagyok (még elég sokáig bent leszek). Van egy új quest. AL Kharid hercegét ki kell szabadítani. Ritka macerás, most felhagyatm inkább vele (majd késõbb rácuppanok), inkább csontikat irtok a csatornákban. Töltsd le, mert érdemes. Az is igaz, hogy én nem szürke képernyõt láttam, hanem a MAPS rész igen lassan tölötte le, a grafikákat egy pillanat alatt.
Lacc
ÚJÍTÁS VAN!!! Van egy új quest, meg két új beállítás! Az egyik a kamerára vonatkozik, a másikkal pedig kétszer meg lehet változtatni, hogy PK legyen a karaktered, vagy nem! Ezeket csak olvastam a newsban, kipróbálni még nem tudtam, mert valami piszok lassan tölti be a térképet!!!
Lacc
Ja, Candy Manrõl már hallottam néhány történetet a fórumokon. Ténylegnagy paraszt az ilyeneket ki kéne tiltani!
Bith
Csak szólok, hogy nekem 2 karakterem van. Az egyik a már ismert Bith nevû, amelyik nem támadható, és kovács. A másik egy támadható harcos, aminek a neve Bith_hu. Szal annak is lehet üzenni, mert lehet, hogy éppen azt tápolom 😊. (még nem sikerült senkinek semmegölnie 😊)), pedig támadták már egyszerre 2-en, meg 3-an is 😉) Azért van ez a másik, mert sokkal izgibb vele az élet 😊, meg, ha valaki nagyon fasz, és támadható, akkor ezzel lecsapom 😉. Már van is egy kis listám a megölendõkrõl: Maverickaces, t h i e f, Candy man.
Az elsõ kettõ megpróbált megölni együtt, a harmadik meg egyszerûen egy óriási paraszt.

Bith
Nem nehéz 😊)).

Lacc
Én mostanában csak fejlõdgetek, mert biztos kemény szörnyek/questek lesznek az új királyságban! Egyébként el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet összegyûjteni több ezer aranyat! Én örülök, ha van 2-300-am!
Dikkma
Mostantól kezdve fenn leszek néhány percig, nyõjjetek tik is án mán.
Bith
Black helmetet a cahmpions guild-ben lehet venni. Felsõ armort meg Horvik-nál. De ez állítólag nem éri meg, mert ugyanolyan, mint a steel, csak feketében, és az ára sokkal több. Mithril, vagy admantite a rulez 😊. (mondjuk én is be akartam öltözni Darth Vader-nek 😉, de aztán inkább mégse). Bankban tarcsizok 12ezret szûkebb napokra.

Gladiator
És hogy lehet bemenni? Kattintask az ajtóra??? Amúgy télleg 14 van:-(((

Bith
Nem lehet 14. Az elején van 1-ed. És 14-et lehet összeszedni.

Gladiator
hol vant itt a champions guide?

Gladiator
IGEN!!!! Meg van mind 1 15 infuence pont!!!!
vagy nem... nekem cvsak 14 van. (???)

A farokba!! Most mivan?

csa

Gladiator
Én most megyek játszani, remélem mások is jönnek. tell HUNGARY_2 -vel üzenjetek nekem...

Bith
😊))
Egy idõ után olyan lassan halad a dolog 😞. 31-es a smithingem, de mar baromira unom tápolni...
Ha nem lennének ilyen messze a a helyek, amik kellenek, akkor mindjárt jobb lenne, de ez a rengeteg sétálgatás már igaziból is fáraszt.

Dikkma
Pontosan ettõl féltem... és így engem azért még meg tudnak támadni, ugye?
Gladiator
na, a vampiros quest is kesz. mardt kemeny 3 eletem mire megoltem. de olyan szar sebzese van annak a karonak
4 a sebzese, a kardomnak meg 32.

na bye all

Bith
A kastény keleti oldalán felül a fal tövében (kívül!). Ahol van egy ketrecbe zárt medve is (vagy mi).

Hi all!

Nem tudja valaki hogy hajszálpontosan hol kell használni a vödör vizet a silverlghtos questben? Apontos hely kéne mert már mindenhol próbáltam de sehol nem mûködött.
Gladiator
én most megint megyek játszani. 3 óta játszok:-)_

Gladiator
Dikkma!! Embert csak akkor tudsz ölni, ha amikor csinálod az embert beállítod.

Dikkma
NEm azért, de embert én nem is tudok ölni. Hogyan köll?
Bith
Ja! Mondtam már, hogy utálok bányászni? 😊 Ez már csak abból is látszik, hogy a mining szintem 40-es. Baromi uncsi a bányászat.
A smithing meg amúgy 29. Mostanában mellesleg általában egy rump23 nevû fazonnal mászkálok, valami amcsi Michigan-bõl. Azért nem árt elkerülnötök, ha nem vagyok vele, mert szereti leölni azokat, akiknél valami jó cuccot lát 😊. Persze engem nem tud 😉.

Bith
Na, már csak nagyon kevés kell,hogy tudjak végre acélt is csiholni 😊. De most megyek inni. In real life! 😊))
További jó játékot!

Dikkma
A ROHADT ÉLETBE! SCHYTE, HUNGARIAN2: LEMARADTAM A CSATORNÁBAN, ÉS EGY KÖCSÖG SKORPIÓ MEGDÁGOTT.
NEM MENT EL A KEDVEM, SÕT, MOST JÖTT MEG IGAZÁN, DE ABBAHAGYYTAM, MERT MEGJÖTT TOMCAT AZ MSN-EN, OSZT BUNKÓ DOLOG NEM BESZÉLGETNI. HOLNAP NEM, DE A HÉTEN GYAKRAN FENN LESZEK. SAJNA CSAK KB. 5-6 IG, NEM HISZEM, HOGY TALAKOZNI FOGUNK, DE LEHET! HÉTVÉGÉN MEG MAJD TUTIRA!
VALSZEG MÉG MA ÉJSZAKA IS FENN LESZEK!

NA CSÁ!
Gladiator
hogy a p*csába kell húst sütni, mind1iket el*aszom!!!!!

Gladiator
STEVE UZENGETEK NEKED, GYERE A KOVACSMÛHYELYHETZ!!!

Gladiator
hi játszol most??

Gladiator
nah... megoldottam egyedül az arraw páncélja questet

Gladiator
na, hova lettél???

Gladiator
hehe... most ölt meg egy szörny egy palit, azt én meg felvettem a cuccait, oszt 32 sebzésû kardhja volt, meg iron kite shildje

Gladiator
hOGY LEEHT VARÁZSOLNI???

Gladiator
más: mire jó az infuence pontok???

Gladiator
Ha valakinek megvan a fekete és a sárga burnst vagy mi amit az imphe elloptak, az légyszi adja neekm, mert nemtom megszerezni.

Amúg, ha valaki most jön játszani, akkor HUNGARY 2 néven vagyok. Üzenjen, mert utálok egyedül játszani...

Gladiator
Na, nemtom írtátok-e már az Ernest keresése questet, de akkor most leírom:

1. beszél vikróriával a Drynor Mayor kertjében.
2. Menj be a kastélyba a legfelsõ szuintre és beszélj a tudóssal. Kérni fog tõled valamit, de nemtom sorban, hogy mit.
3. fog kérni egy csövet, amit lent van az elsõ szinten egy zombi õrzi, de zárva van az ajtó.
4. menj hátra a rakátárba, és vegyél fel egy lapátot. MEnj ki az ajtón, és kezd el menni (csak egy irányba lehet)
5. találni fogsz egy kupac földet, azon használd a lapátot. Akokr kiveszi neked a kulcsot.
6. most már kinyithatod az ajtót. Vedd ki a csövet és menj a túdóshoz.
7. Kell neki valami mérõ, ami a szökõkútbn van. Vedd fel a halkaját a 2. emeleten, és az elsõ emeleten lévõ méreggel ötvözd. A kapott halmérget öntsd bele a kertben lévõ szökõkútba, hogy megdögöljebnek a piranhaák. Vedd i a hõmérõt, és vidd vissza a tudósnak.
8. kell még neki egy kancsó olaj, amit a pincében találsz. Én nemtudom, hol van a kulcs, ezért megvettem.
9. a Doki visszaváltoztatja a csirkét, és te kapsz 300 aranyat.
10. Gyûjts be a hálákodást viktóriától.
11. The end

Bith
Ja elfelejtettem mondani, hogy kell, hogy legyen nálunk egy kalapács is!

Bith
Villogó betûket már írtam! 😊
De még1x: @ran@
Ezzel lehet villogó módba váltani. Pl. "@ran@ ez villogni fog, jól"

Vámpíros küldi:
1. Draynor Manor-tól délre van egy útkeresztezõdés, ahol van egy kis falu. Itt kapjuk meg az egyik fickótól a küldit. Ugyanitt vegyünk fel az egyik ház emeletén lévõ szekrénybõl egy fokhagymát! (garlic) Kelleni fog.
2. A fickó a Jolly Boar Inn-be küld bennünket, ahol egy másik emberrel kell dumálni. Ez a hely a Varrock-i templom felett északra van, a térképen job felül. Itt venni kell kb. 2 sört a faszinak, mire az kioktat, hogy hogyan kell vámpírt ölni. ad egy fa karót.
3. Mehetünk Draynor Manor-ba a vámpírhoz (a pincében van). Ha még nem tettük, akkor ki kell nyitni a koporsót, és keresni benne, erre elõugrik a srác. Fegyvernek a kapott karót kell használni, csak azzal lehet leölni. A fokhagymának azért kell nálunk lenni, mert az egybõl levesz az életébõl 10HP-t.
4. Ha legyõztük, akkor kész a quaest. A jutalom 3 influence pont, és 5 attack point (de állítolag ez változó).

Influence pontokat a következõ küldetések adnak: vámpíros (3), Ernest keresése (4), Delrit avagy Silverlight (4), Romeó és Júlia (4). Így jön össze a jelenleg elérhetõ max. 15. Ha ennyi megvan, akkor be tudunk menni a Champions Guild-be.

Bith
Na jó leírok már én is egy küldit 😊.
Ez a Silverlight-os lenne (Delrith).
1. A cigányasszonnyal (Gypsy) kell beszélni Varrock fõterén, és rendesen kifaggatni.
2. A kastélyban (Varrock, északra) beszélni kell az õrök fõnökével, aki elmondja, hogy odaadná a kardot, de 3 kulcs kell, mert el van zárva.
3. Az egyik kulcsot odaadta egy õrnek, aki fent van a kastély õrszárnyában (egy létra visz fel), duma után odaadja.
4. Az másik kulcs az nála lenne, de beleejtette a csatornába (drain)...megoldás: le kell locsolni egy vödör vízzel a csatornába, ez lemossa a kulcsot, aztán fel lehet venni a Sewers-ben.
5. A harmadik kulcs az az egyik varázslónál (Wizard) van a Wizard's Tower elsõ emeletén. Elzárta egy ládába egy varázslattal, amihez kéne neki 25 csontot vinni, hogy kinyithassa. Ha odacuccoltad a 25 csontot (2 fordulóból megoldható a dolog), akkor odaadja a kulcsot.
6. A 3 kulccsal vissza kell menni a az õrhöz, erre odaadja a Silverligh kardot (semmi extra amúgy 11/11-es kard, mint az Iron Longsword).
7. Ezzel a karddal kell letámadni a Delrith démont a Stonehengde közepén. De a Gypsy még azt is mondta, hogy majd el kell mormolni egy varázsigét is, különben regenerálódik a szörnyi. Ez egyszerû, mert mindenkinél a 4. sor lesz az 😊. Tehát, ha megjelenik 4 választható szöveg a csata közben, akkor a legalsót kell választani. erre meghal a Delrith és kész a quest. A jutalom asszem 4 influence pont.

Bocs a nevekre nem emléxem, de a térképen sárga pöttyel vannak jelölve az NPC-k, szal nem nagy kunszt megtalálni õket.

Gladiator
honnan lehet stehngh potiont szerezni??? Lehet csinálni is amúgy...