RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Klán:

A név DARK ANGELS lenne

1. Csak Magyarok csatlakozhatnak
2. Aki csatlakozik, az vállalja, hogy soha nem támad meg másik játékost nyereségszerzés vagy tisztességtelen célból.
3. Klántársainak segítséget nyújt, amennyiben lehetõsége van rá.
4. A 3. pontban taglaltakat soha nem lehet kihasználni nyereségszerzés vagy tisztességtelen elõny elérésére.
5. Mindenki aki csatlakozik a klánhoz, a játékélményért játszik, és nem tekinti a játékot valami interaktív Quake-nek!

Hát, én így gondolom...
Ki az aki csatlakozna egy ilyen klánhoz?

Rincewind
Rincewind
Én tudok HTML-t szerkeszteni. Csak most éppen nagy munkában vagyok ilyen téren (épp a sajátom csinálom), de ha kész leszek (kb. 2 hét), akkor csinálok egy fullos klán-siteot logókkal, meg mindennel, de ehhez kell némi segítség. Ugyanis az angol tudásom kissé hézagos...
SZIASZTOK
Lacc
Melyik a Moss Giant? Abba a dungeonban van, amihez a brass key kell?
Lacc
Szerintem elég gagyik. Errõl ennyit. Honlapot meg én EGYÁLTALÁN nem tudok csinálni =( Asse tudom, hogy kezdjek hozzá!
Dikkma
Lehet, hogy ti már régóta tudjátok, de én csak most vettem észre, hogy a Jagex oldalán van még egy rakat multiplayer játék. Persze nem Runescape szintûek... de jók.
Dikkma
Tomcat tud. Majd szólok neki.

Az a baj, hogy kb. annyira tud, mint mindenki más, ha egy fél napot foglalkozik vele... :)
Lacc
Ja, én is megcsináltam már mindet. Szerintem a klánalapítás csak abból áll, hogy megmondjuk, hogy most klán vagyunk. Kész. Úgy vettem, észre, itt nem divat, hogy ha belépsz egy klánba, akkor a neved után írod azt, pl.: xy . Mondjuk ez nem is lenne könnyen kivitelezhetõ itt... Úgy lehetne azt a tényt erõsíteni, hogy klán vagyunk, hogy csinálunk egy weboldalt, és azt elküldjük Andrev-nak, aki felteszi a linkek közé. Ebben az oldalban leírjuk a tagok nevét, szándékunkat, meg minden ilyen izéket, amiket szoktak. Már csak 1 kérdés lenne: Ki tud weboldalt szerkeszteni?...
Bith
Ja, én már mindet megcsináltam.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Igen azt kéne. És arról én teszek, hogy jöjjön belõle sok lé :)).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Most látom, mennyi hozzászólás van ehhez a topichoz! Nem semmi.
Gladiator
Bith! És mit kéne csinálni, csak bányászni?? Abból nem jön sok lé...

Lacc
MUD-Multi User Dungeon. Olyan, mint a Runescape, csak szarabb és nincs grafikája, karakteres.
Nézz meg egy klán-oldalt, és megtudod, miért is olyan király, hogy egy klánba tartozol. Pláne ha alapítótag vagy =).
Bith: én benne vagyok egy ilyen menetbe. A mining skillem 24. Csak mondd meg, mikor.
Bith
Ja, még annyi, hogy, ha lehet, akkor legyen 15-ös a mining-ja, bár ha kevesebb az se olyan nagy baj, mert 15-ig egész hamar fel lehet tápolni. De jobb, ha már eleve annyi, mert hamarabb jön a lé.

Bith
Srácok!
Van itt olyan, aki szeretne sok pénzt keresni, de hirtelen? :)) Mármint a RS-ben.
Annyi lenne, hogy nekem kéne segítenie, cserébe az összes bevétel az õvé(k) lenne, ami pláne sok lehet, ha többen vagyunk, mert már most így egyedül sem keresek szarul ;)). Ezzel közvetve segítené az összes magyart is persze, mert ami nekem jó, az higgyétek el nektek is az lesz :).
De elõre szólok, hogy eléggé uncsi lesz.
Akit érdekel, és van türelme az szóljon! :)

Gladiator
a ghost town ban, a legvegen, orias goblinok es csontik orzik, nagyon nehez...

Gladiator
TOM: Ez asztán ide tartozott...

Gyertek jázszani...

Lacc
Tom, te meghülyültél? Hogy jön ez ide??? Amúgy is tudok ingyen iratni magamnak.
Lacc
Emberek! Az a nagy helyzet, hogy most már tényleg meg kéne alapítani ezt a klánt, nem csak mondogatni! Most olvasom az egyik oldalon (links-Runescape Hall-stories), hogy az aktív klánok kapásból megkapják a házukat (asszem ingyen) nyitásnál! Szerintem már azhót ziher, hogy a Sabre-klánnak lesz klánháza. Na, szóval valamikor ma, vagy holnap össze kéne gyûlnünk egy helyen, hogy real-time megdumálhassuk a dolgot.
Lacc
=)
Gladiator
LACC!! Megvan a 300 aranyad... nemtom minek kértem kölcsön, amikor nekem is bvolt...

Gladiator
EMBEREK!!!

Megvan, hogy kell jol bányászni...

Elõször kattints a kõre a pickaxeval. Alul kiírja, hogy banyasztal, ed általában nem találsz semmit. Na, vátr meg amíg eltünik az a fehér duma, és amikor eltünt utána várj egy másodpetcet és megint kattints rá.. ezt ismételgetve sosem fogod elrontani, de vigyázz, hogy egy másik bányászó belene nyúljon abba a kbe, mit te fejtessz. Elsõ háromnál nem lesz jó, de utána, már sorozatban jó lesz.

Lacc
Na végre! Megcsináltam! Már csak a pénzt kell begyûjtenem!!!!
Gladiator
:-)

Lacc
Ah, már megvan. Találtam egy qurva hosszú sort, követtem, és eljutottam hozzá =).
Lacc
Hol az égben van az a boszorkány (Aggie)?? Mintha már valahol láttam volna, de már nem emlékszem! Megnéztem a sivatagban hátul, a Draynor Manorban, abban a nevesincs faluban, hol az életben van???!
Bith
Ott nem onion van, ami vöröshagyma, hanem garlic, ami fokhagyma! :)

Egyébként SteveH írta (#207), hogy hol van, én azért írtam,hogy a general store-ban van, mert én ott vettem, volt egy csomó. De gondoltam, hogy ingyen is lehet találni, csak nem szutykoltam vele.

Gladiator
Basszam*eg, e lassan tölti...

Gladiator
Na, miaz?? Ma senki sem játszik?

Gladiator
Na, megcsinaltam az uj kuldit, most mar megvolt a 16 influenece pont, bemegyek a champions guildbe, azt kapok még egy influence pontot. Szóval, most mar nekemi s jó

Gladiator
Én most játszok hungary_2 néven. Üzenjetek!!

Gladiator
Rincewind!!! A te karakterednek mi a neve??? Mert tegnap egy Rincewind01-es hapi jól le fuck off-ozott...

Amúgy... nem 6 bárány gombolyag kell, hanem több...

Lacc
Már készül az új játéktér, úgyhogy kétszeresére fog nõni az egész.
Rincewind
Én is megcsináltam az új küldit.
Szerintem kezd kissé túl zsúfolt lenni a játéktér. Túl sok minden van mostmár azon a kicsi helyen. Nekem már az is furcsa volt, hogy hogyan rakhatják a fõváros alá a Druidakört. Szerintem az valahol a vadon közepén lett volna reális. De most már aztán tényleg nics más, csak tömeg, meg mindenfelé civilizáció. Szerintem az ember elvárhatna egy fantasy világtól egy kis vadont, meg civilizálatlan vidéket, nem?
Lacc
Ja, amúgy nekem csak 1 csávóm van, Schyte.
Lacc
Oniont a nevesincs faluban találsz az egyik ház emeletén egy szekrényben.
Gladiator
de kell, hogy maradjon....

Bith
Még annyit, hogy a legnehezebb a küldetésben az, hogy alig lehet beszélni a karakterekkel, maert nagyon le vannak foglalva szinte állandóan. Leglábbis amikor csináltam, akkor így volt, de akkor még nagyon új volt a küldi, azóta nemtom jobb-e a helyzet.

Bith
Prince quest:
A hozzávalókat már írtam ugye. Tehát:
1. A küldetést Al Kharid-ban kapjuk (dél-keleten van a sivatag alján). Beszélni kell a királyjal elõször, utána Osman-nel (vagy mi a neve). Faggasuk ki.
2. Leela-t ott találjuk meg, ahol a vámpíros küldetést kaptuk. Egy kicsi nevenincs falu Draynor-tól délre egy útkeresztezõdésben.
3. Mivel ugye megvannak a hozzávalóink így itt már csak dumálgatni kell Leela-val. Ned csinálja a kötelet (rope) és a parókát (wig) a gyapjú gombolyagokból (kötelet vehetünk 15 aranyért is töle).
4. Aggie a boszorkány kotyvaszt nekünk bõr krémet (skin paste), sárga festéket (yellow dye) és piros festéket (red dye). A piros egyelõre semmire nem kell :). Mindenesetre én csináltattam vele.
5. Használjuk a sárga festéket a parókán. Ettõl szõke lesz. Mostmár megvan majdnem minden, ami kell (szoknya, paróka, krém, kötél).
6. Menjünk a börtönbe ( a kis falutól keletre van, közel), és dumáljunk a csajjal, hogy mutassa meg a kulcsot nekünk. Itt jön be a felvizezett clay, mert amint egy pillanatra odaadja a kulcsot, mi automatikusan mintát veszünk róla.
7. Egyet mégis sétálnunk kell :). De muszály, mert elõször beszélni kell Leela-val, hogy az apja Osman megcsinálja nekünk a börtönkulcsot. Tehát menjünk vissza Osmanhoz. Õ a lenymatból, és a bronze bar-ból megcsinálja a kulcsot (de nem adja át, majd Leela). Beszéljünk a királlyal is, aki ad nekünk 80 aranyat. A végsõ jutalmunk ezzel együtt lesz majd 700 arany.
8. Menjünk vissza Leela-hoz, megkapjuk tõle a kulcsot. Mostmár valóban megvan minden.
9. Mehetünk a börtönbe. Itt beszéljünk az õrök fõnökével addig, amíg bevedeli a nálunk lévõ söröket (azért kellett 3, mert csak ennyitõl rúg be :). Miután berúgott használjuk a kötelet a csajon. A kulccsal bemehetünk a hercegért. Tadaaaa, megszabadult! :)
10. A jutalmunkért menjünk vissza Al Kharid-ba a királyhoz. 620 aranyat ad még és 2 influence pontot.

Na kb. ennyi, remélem mindent leírtam :).

Gladiator
ááááááááááááááááá............megint

Gladiator
es maginTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!

Gladiator
1 perc alatt már vagy 12X van connection lost

Gladiator
faszom!!! 5 másodpercenként connection lost

Gladiator
HUNGARY 2

Gladiator
ha valakiek kell erõ ital, annak eldom, de van red spiders eggem is

Dikkma
Dikkma
Dikkma
Gladiator, játszunk?
Gladiator
EMBEREK!!! NÉPSZÁMLÁLÁST TARTUNK 10 NAPIG. MINDENKI EGY SZER ÍRJA LE A JÁTÉKOSAI NEVÉT EGY KÜLÖN HOZZÁSZÓLÁSBA, AZTÁN ÉNTÕLEM AZT R AMIT AKAR. 10 NAP MÚLVA ÉRTÉKELEK.

AMÚGY NÉZTÉTEK AZ IGAZI NÉPSZÁMÁLÁLÁST?? KICSIT ELBARMOLTÁK. VOLT OLYAN AKI 1200-BAN SZÜLETETT ÉS 99 GYEREKE VAN:-))

Gladiator
jön most valaki játszani?

Lacc
Csak simán bemehetsz.