RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A név DARK ANGELS lenne
1. Csak Magyarok csatlakozhatnak
2. Aki csatlakozik, az vállalja, hogy soha nem támad meg másik játékost nyereségszerzés vagy tisztességtelen célból.
3. Klántársainak segítséget nyújt, amennyiben lehetõsége van rá.
4. A 3. pontban taglaltakat soha nem lehet kihasználni nyereségszerzés vagy tisztességtelen elõny elérésére.
5. Mindenki aki csatlakozik a klánhoz, a játékélményért játszik, és nem tekinti a játékot valami interaktív Quake-nek!
Hát, én így gondolom...
Ki az aki csatlakozna egy ilyen klánhoz?
Rincewind
Az a baj, hogy kb. annyira tud, mint mindenki más, ha egy fél napot foglalkozik vele... :)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nézz meg egy klán-oldalt, és megtudod, miért is olyan király, hogy egy klánba tartozol. Pláne ha alapítótag vagy =).
Bith: én benne vagyok egy ilyen menetbe. A mining skillem 24. Csak mondd meg, mikor.
Van itt olyan, aki szeretne sok pénzt keresni, de hirtelen? :)) Mármint a RS-ben.
Annyi lenne, hogy nekem kéne segítenie, cserébe az összes bevétel az õvé(k) lenne, ami pláne sok lehet, ha többen vagyunk, mert már most így egyedül sem keresek szarul ;)). Ezzel közvetve segítené az összes magyart is persze, mert ami nekem jó, az higgyétek el nektek is az lesz :).
De elõre szólok, hogy eléggé uncsi lesz.
Akit érdekel, és van türelme az szóljon! :)
Megvan, hogy kell jol bányászni...
Elõször kattints a kõre a pickaxeval. Alul kiírja, hogy banyasztal, ed általában nem találsz semmit. Na, vátr meg amíg eltünik az a fehér duma, és amikor eltünt utána várj egy másodpetcet és megint kattints rá.. ezt ismételgetve sosem fogod elrontani, de vigyázz, hogy egy másik bányászó belene nyúljon abba a kbe, mit te fejtessz. Elsõ háromnál nem lesz jó, de utána, már sorozatban jó lesz.
Egyébként SteveH írta (#207), hogy hol van, én azért írtam,hogy a general store-ban van, mert én ott vettem, volt egy csomó. De gondoltam, hogy ingyen is lehet találni, csak nem szutykoltam vele.
Amúgy... nem 6 bárány gombolyag kell, hanem több...
Szerintem kezd kissé túl zsúfolt lenni a játéktér. Túl sok minden van mostmár azon a kicsi helyen. Nekem már az is furcsa volt, hogy hogyan rakhatják a fõváros alá a Druidakört. Szerintem az valahol a vadon közepén lett volna reális. De most már aztán tényleg nics más, csak tömeg, meg mindenfelé civilizáció. Szerintem az ember elvárhatna egy fantasy világtól egy kis vadont, meg civilizálatlan vidéket, nem?
A hozzávalókat már írtam ugye. Tehát:
1. A küldetést Al Kharid-ban kapjuk (dél-keleten van a sivatag alján). Beszélni kell a királyjal elõször, utána Osman-nel (vagy mi a neve). Faggasuk ki.
2. Leela-t ott találjuk meg, ahol a vámpíros küldetést kaptuk. Egy kicsi nevenincs falu Draynor-tól délre egy útkeresztezõdésben.
3. Mivel ugye megvannak a hozzávalóink így itt már csak dumálgatni kell Leela-val. Ned csinálja a kötelet (rope) és a parókát (wig) a gyapjú gombolyagokból (kötelet vehetünk 15 aranyért is töle).
4. Aggie a boszorkány kotyvaszt nekünk bõr krémet (skin paste), sárga festéket (yellow dye) és piros festéket (red dye). A piros egyelõre semmire nem kell :). Mindenesetre én csináltattam vele.
5. Használjuk a sárga festéket a parókán. Ettõl szõke lesz. Mostmár megvan majdnem minden, ami kell (szoknya, paróka, krém, kötél).
6. Menjünk a börtönbe ( a kis falutól keletre van, közel), és dumáljunk a csajjal, hogy mutassa meg a kulcsot nekünk. Itt jön be a felvizezett clay, mert amint egy pillanatra odaadja a kulcsot, mi automatikusan mintát veszünk róla.
7. Egyet mégis sétálnunk kell :). De muszály, mert elõször beszélni kell Leela-val, hogy az apja Osman megcsinálja nekünk a börtönkulcsot. Tehát menjünk vissza Osmanhoz. Õ a lenymatból, és a bronze bar-ból megcsinálja a kulcsot (de nem adja át, majd Leela). Beszéljünk a királlyal is, aki ad nekünk 80 aranyat. A végsõ jutalmunk ezzel együtt lesz majd 700 arany.
8. Menjünk vissza Leela-hoz, megkapjuk tõle a kulcsot. Mostmár valóban megvan minden.
9. Mehetünk a börtönbe. Itt beszéljünk az õrök fõnökével addig, amíg bevedeli a nálunk lévõ söröket (azért kellett 3, mert csak ennyitõl rúg be :). Miután berúgott használjuk a kötelet a csajon. A kulccsal bemehetünk a hercegért. Tadaaaa, megszabadult! :)
10. A jutalmunkért menjünk vissza Al Kharid-ba a királyhoz. 620 aranyat ad még és 2 influence pontot.
Na kb. ennyi, remélem mindent leírtam :).
AMÚGY NÉZTÉTEK AZ IGAZI NÉPSZÁMÁLÁLÁST?? KICSIT ELBARMOLTÁK. VOLT OLYAN AKI 1200-BAN SZÜLETETT ÉS 99 GYEREKE VAN:-))