RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az egyszerûen undorító, hogy egy vacak sapkáért elkérnek 500,000 pénzt. Nemrég, kb. 1 órával a frissítés elõtt dobtam el azt a rohadt sapkát!!!! Most milliomos lehetnék, ha azt a szemetet nem hajítom el!!! Ez õrjítõ. Valamikor biztos kijavítják ezt a hülyeséget.
Amúgy nem nagyx szám az a ház, kár volt annyit szenvedni a fõzéssel, de most már mind1.-
FIGYELEM!!!
Mivel sikerült a régi oldalaimat átpaterolni az RPG.hu-ra (ahol jobban szem elõtt van), így nyertem egy kis szabad tárterületet. Ezt kihasználva rögtön elkezdtem csinálni a klánoldalt 😊
Az eddig kész lévõ oldalakat megtekintheted itt:
http://www.deltav.hu/%7Ehalozat/index.htm
MOSTANTÓL LEHET CSATLAKOZNI!!! (Már aki akar)
Néhány hozzáfûzés miután megnézted:
- A név kérdést eldöntöttem 😊
- Várom az angol tudósok leveleit!
- Nem kötelezõ közzétenni a karakterlapot, csak úgy design-osabb, úgyhogy jó lenne, ha nem titkolóznátok.
- Minden ötletet és VÉLEMÉNYT legyen az negatív vagy pozitív szívesen látok!
Reménybeli klántársatok, Rincewind
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Amúgy meg felõlem lehet Dark Angels, nekem teljesen mindegy. Ezt a pitét ki is próbálom.
Én már Diablo2-ben is angels-ben vagyok. Csak az Fallen Angels. Úgylátszik elég felkapott az Anegls név 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
WHITE PANTHERS
Na, hogy tetszik nektek, mert szerintem nem rossz, bár nekem az elõbbi még mindíg jobban tetszik.
Készen vagyok a HTML oldalammal, úgyhogy nekikezdek a klánoldal szerkesztésének. Sajna csak kb. 3-4 naponta tudok felmenni a netre, de addig mindenki írja le az ötleteit, és, hogy mit változtatna az eddig megbeszélteken.
Egy kis frissítés, nehogy valakinek fáradnia kelljen a lefelé kereséssel😊
Klán:
A név DARK ANGELS lenne (ki hinné a fentiek után?)
1. Mindenki aki csatlakozik a klánhoz, a játékélményért játszik, és nem tekinti a játékot valami interaktív Quake-nek!!!
2. Aki csatlakozik, az vállalja, hogy soha nem támad meg másik játékost nyereségszerzés vagy tisztességtelen célból.
3. Klántársainak segítséget nyújt, amennyiben lehetõsége van rá.
4. A 3. pontban taglaltakat soha nem lehet kihasználni nyereségszerzés vagy tisztességtelen elõny elérésére.
5. Csak magyarok csatlakozhatnak
Bye, Rincewind
1. A questet a Varrock-i kastélyban adja a könyvtáros asszem. Az egyik könyvtárpolcon lehet találni egy könyvet róla, ami el lehet olvasni. 2 felé van törve a pajzs. A darabok a 2 rivális rabló gang-nél vannak a HQ-jukon. Emiatt 2 emberes a dolog, mert csak 1 gang-ben lehetsz tag.
2.
a. Phoenix gang: Úgy csatlakozhatsz, hogy beszélsz a fõhadiszáálásukon (továbbiakban HQ) lent a kapuõrrel. (Varrock bejárat, elsõ utca keletre) Ez a srác elmondja, hogy úgy vesznek be, ha egy Blackarm gang-es informátort, vagy mit kinyírsz, és elviszed a jelentését nekik. a gyerek a Varrock-i kocsmában található. Kínyír...felvesz iromány...odaad kapuõr...kap 2 kulcs (raktár és szállás). A szálláson bent egy ládában van a fél pajzs.
b. Blackarm gang: Varrock, egybõl nyugatra a torony mögött van a HQ. Beszélni kell a koldussal (Tramp, vagy mi) aki ott van a hol bemész, s pénzt lejmol 😊. Ezután bemenni a HQ-ra, beszélni a csajjal. azt kéri, hogy hozz neki 2 Phoenix gang-es crossbow-t (számszeríj). Ha ez megvan, akkor felvettek. A fél pajzs az emeleten egy ládában van.
3. Ha megvan mindkét fél, akkor el kell menni a múzeumba, beszélni a múzeumõrrel. (Varrock, a kastály mellett keleti oldalon.) A fickó megörül a pajzsnak, elveszi, majd ad 2db King's Certificate-et, amire majd a király fizet neked 600 aranyat.
4. A kapott igazolással el kell menni a királyhoz (kastélyban), aki valóban fizet 😊. Sajna 1 ember csak 1-et válthat be belõle, szal a másikat akár el is dobhatod, vagy eladhatod olyannak, aki megveszi 😊. Ennyi, kész a quest.
Remélem nem hagytam ki semmit sem.
Igen lehet fejleszteni. Akkor fejlõdik egy skilled, ha használod. Minél többet annál jobban.
Szerintem a HUF-nál azért a Dark Angels kicsit fantáziadúsabb, nem?
Ha nem vagy PK akkor téged sem támadhatnak.
ui. A név egyébként a Warhammer 40.000 azonos nevû Space Marine rendházából jött 😊 Persze azért a DK2-ben sem semmi...
Arrav's Shield quest eddig még nincs leírva!!!
Az angol szöveggel nem lesz gond, csak add ide, én lefordítom, ahogy tudom.
Bith, én se nagyon láttalak mostanában, pedig 10-11 közt próbálkoztam, azt hittem, már abbahagytad.
Azért a Blue Cape nem mindíg jelenti azt, hogy champion vagy. Láttam egyszer a sivatagban, hogy egy faszi eladja egy lamernek 12 aranyért =).
És még valami: inkább szavazzuk meg, hogy mi legyen a klán neve. Ez a Dark Angels nem rossz, ez is lehet felõlem, de hátha van valakinek más ötlete is.
2. Nem váltottam nevet (miért, lehet? 😉), csak valóban nem voltam mostanában sajna. Sokat Settlers4-ezek 😊. De leszek/vagyok azért, csak általában késõn.
3. A free smithing level xx az azt takarja, hogy a srác az csinál neked ingyen, amit akarsz azon a szinten, ha adod neki a bar-okat. Én ezt írogatom mostanában: Free smithing level 36! 😊) ha lehet, akkor velem csináltassátok a cuccot, ne idegenekkel 😊, mármint, ha bent vagyok (Bith, vagy Bith_hu).
4. A Blue Cape az egyrész mutatja, hogy champion vagy 😊, másrész ad +2 armour-t, amit ugye egyik másik sem ad, csak dísz a többi palást. Kb. 42 arany, szal nem egy nagy érvágás 😊. A kovácsomon persze nincs semmi szinte (csak egy mithril armor), mivel annak a sok szabad hely kell.
Nemsokára megcsinálom, és elküldöm neked. 2 hét. Egyébként nevet váltottál vagy nem szoktál fent lenni?
Le tudod írni az Arrav's Shield questet?
Mik azok a szövegek, hogy: free smithing level 33 vagy mittudomén?
Mit tud a Blue Cape, megéri venni?
Benne vagyok azzal a kiegészítéssel, hogy nyomós okkal megtámadható másik játékos. Esetleg még teljes kln támogatással is. Nyomós ok lehet, pl. ha valaki megtámad pontosan olyan indíttatással, ami a 2-es pontban tiltva vagyon.
KKrisz: tudnék, csak össze kéne jönni. Nekem van mindkét gang-ben 1-1 karakterem.