RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehet lopni???
Mit tud az a sapka????
Lacc
Hát, azon kívül max. az elkészítésük fejleszti a cooking-skilled.
Gladiator
Hát... eben van ilyen orlo malom, bort lehet itt csinálni, kenyeret, pités tál i van itt, de minde ingyen, zöldalma, csak az a bakój, hogy piét, csak 36-os szinttõl lehet scinálni.

Lacc
Miért kéne képlopó??? Nyomsz egy egyszerû PrintScreent a billentyûn. Ezután belépsz a Paint-be, Szerkesztés, Beillesztés, és kész. Max. ki kell végni a karakterlapot.
Amúgy az egyszerûen undorító, hogy egy vacak sapkáért elkérnek 500,000 pénzt. Nemrég, kb. 1 órával a frissítés elõtt dobtam el azt a rohadt sapkát!!!! Most milliomos lehetnék, ha azt a szemetet nem hajítom el!!! Ez õrjítõ. Valamikor biztos kijavítják ezt a hülyeséget.
Gladiator
Mindenkinek üzenem, hogy aki bemegy abba a sütõ házba, cvagy mibe, az mindig a vészkijártaon mennyen ki, mert ha az ajtón mész ki, akkor megölnek a sapkáért.
Amúgy nem nagyx szám az a ház, kár volt annyit szenvedni a fõzéssel, de most már mind1.-

Gladiator
Khmmm.... a karakterlap, az ahol az attack meg ezek vannak, vagy ahol uccaim (pajzs, kard)

Lacc
Ja, most látom hogy bmp. formátumba küldjem el. Ok. Ja, és a csávóm neve tényleg Schyte.
Lacc
Én biztos csatlakozom. =) A karakterlapomat lejjebb megtalálod, majd még azért kicsit kibõvítem. Egy kis fordítani valót adhatsz, de azért ne túl sokat, hogy hamar kész legyek vele. Mostanában elég sokat kell tanulnom.
Rincewind
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

FIGYELEM!!!

Mivel sikerült a régi oldalaimat átpaterolni az RPG.hu-ra (ahol jobban szem elõtt van), így nyertem egy kis szabad tárterületet. Ezt kihasználva rögtön elkezdtem csinálni a klánoldalt 😊
Az eddig kész lévõ oldalakat megtekintheted itt:

http://www.deltav.hu/%7Ehalozat/index.htm

MOSTANTÓL LEHET CSATLAKOZNI!!! (Már aki akar)

Néhány hozzáfûzés miután megnézted:
- A név kérdést eldöntöttem 😊
- Várom az angol tudósok leveleit!
- Nem kötelezõ közzétenni a karakterlapot, csak úgy design-osabb, úgyhogy jó lenne, ha nem titkolóznátok.
- Minden ötletet és VÉLEMÉNYT legyen az negatív vagy pozitív szívesen látok!

Reménybeli klántársatok, Rincewind
Gladiator
Legyen a klán neve Stupid Angels!

Gladiator
HUH.... már csak 5 szint kell a 32-höz. Nektek mennyi van?

Gladiator
Háááááát!!! Még ilyet egyik ember 3200-ért máik meg 500 aranyért akarja eladni a fõzõ sisakot

Gladiator
Ja, azt már láttam.

Nemtom, nézd meg.

Gladiator
LACC!!!!! DE mi a neve???? És télleg mi az az ingatlanközvetítõ???

Lacc
Milyen ingatlanközvetítõt??? Amúgy a szénnel és vassal acélt lehet csinálni.
Lacc
Mer talán nem vagyok bent. Nincs most nagy kedvem lacikonyházni a mocsárban.
Gladiator
Lacc! a te emberednek mi a neve?? Mert mindig üzenek schyte-na, de nincs bent:-(

Gladiator
A ruhaboltban varrocknál.

Lacc
De komolyan, hol lehet olyan kukta-sapkát találni? Én már régóta játszok, többször is bejártam mindent, de még sehol sem találtam!
Bith
Na ja, meg 36-os szakács szint...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ez az új gild??? Ez a sütõipari gild, vagy mi. Mer én sehol se találom.
Amúgy meg felõlem lehet Dark Angels, nekem teljesen mindegy. Ezt a pitét ki is próbálom.
Bith
Hmmmm...
Én már Diablo2-ben is angels-ben vagyok. Csak az Fallen Angels. Úgylátszik elég felkapott az Anegls név 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Gladiator
na, ha valakinek nem teccik a DARK Angels, akkor: LIGHT Angels...

Ez megfelel???

Rincewind
Ok! Egy újabb név az elégedetlenkedõknek:

WHITE PANTHERS

Na, hogy tetszik nektek, mert szerintem nem rossz, bár nekem az elõbbi még mindíg jobban tetszik.
Gladiator
szerintem jó, de lehetne egy kicsit színesebb is. Valaki jöjjön már jáccani, mert unatkozom.

Rincewind
Ez a logo itt alattam csak egy 2 perc alatt összedobbott vázlat. Mindazonáltal szemléltetésnek nem rossz...
Rincewind
Rincewind

Készen vagyok a HTML oldalammal, úgyhogy nekikezdek a klánoldal szerkesztésének. Sajna csak kb. 3-4 naponta tudok felmenni a netre, de addig mindenki írja le az ötleteit, és, hogy mit változtatna az eddig megbeszélteken.

Egy kis frissítés, nehogy valakinek fáradnia kelljen a lefelé kereséssel😊

Klán:
A név DARK ANGELS lenne (ki hinné a fentiek után?)

1. Mindenki aki csatlakozik a klánhoz, a játékélményért játszik, és nem tekinti a játékot valami interaktív Quake-nek!!!
2. Aki csatlakozik, az vállalja, hogy soha nem támad meg másik játékost nyereségszerzés vagy tisztességtelen célból.
3. Klántársainak segítséget nyújt, amennyiben lehetõsége van rá.
4. A 3. pontban taglaltakat soha nem lehet kihasználni nyereségszerzés vagy tisztességtelen elõny elérésére.
5. Csak magyarok csatlakozhatnak

Bye, Rincewind

Gladiator
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............faszom nincs valami taktika a vasnal, hogy mindig jó legyen?? Bányászok 19 darab vasat, erre csak 6 (!) marad életben a furnace után%!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......

Gladiator
hehe... gyszerre talakoztam 5 magyarral...

Gladiator
Játszik most valaki???

Lacc
A Varrock-i bányánál a copper-ore-tól nyugatra az a három kõ, ahol mindíg sokan állnak. Na az iron.
Gladiator
Jó 5let ez a vérdíj, csak hogxan lhet bebizonyítani, hogy õt öltem meg, vagy egyáltalán megöltem-e valakit?

Lacc
Azt hittem azért kell fórumba írni, hogy a többiek belekössenek abba amit mondok.
Bith
Némely oldalon pl. vérdíj rendszert láttam 😊)).

Bith
Így van! A legegyszerûbb, ha odamész a másik gang HQ-ra és ot próbálsz egy taggal cserélni a nálad lévõ félre az övét. Ezután mindketten felvehettek majd újra 1-1 saját felet, és kész is.

Lacc
Hóhó! Nem lesz ez a rendszer jó, hogy írjuk fel ezt meg ezt, mert ezt csinálta velem. Erre ki kéne találni valamit.
Lacc
Neked attól régi egy játék mert nincs olyan jó grafikája? Úgy látom, igen. Egyébként pár hónapos.
Lacc
Na, azért nem kell eldobni a másikat. Én két karakteremmel csináltam meg a questet, így begyûjthettem az 1200 aranyat. Elég hosszadalmas folyamat, de megoldható.
Bith
Ahha, szóval akkor valszeg már csak az Arrav's Shield quest maradt ki a szórásból, bocsi 😊. Röviden a lényeg, amire emléxem, tehát a történetet, azt lehetõleg mindenki fordítsa le magának valahogy (kb. régesrég eltûnt valami csodapajzs, ráadásul 2 darabban, és nem tudni merre vannak...a mostani királya apja díjat tûzött ki a megtalálónak). Na csak leírtam a történetet 😊), bár elég zanza.

1. A questet a Varrock-i kastélyban adja a könyvtáros asszem. Az egyik könyvtárpolcon lehet találni egy könyvet róla, ami el lehet olvasni. 2 felé van törve a pajzs. A darabok a 2 rivális rabló gang-nél vannak a HQ-jukon. Emiatt 2 emberes a dolog, mert csak 1 gang-ben lehetsz tag.
2.
a. Phoenix gang: Úgy csatlakozhatsz, hogy beszélsz a fõhadiszáálásukon (továbbiakban HQ) lent a kapuõrrel. (Varrock bejárat, elsõ utca keletre) Ez a srác elmondja, hogy úgy vesznek be, ha egy Blackarm gang-es informátort, vagy mit kinyírsz, és elviszed a jelentését nekik. a gyerek a Varrock-i kocsmában található. Kínyír...felvesz iromány...odaad kapuõr...kap 2 kulcs (raktár és szállás). A szálláson bent egy ládában van a fél pajzs.
b. Blackarm gang: Varrock, egybõl nyugatra a torony mögött van a HQ. Beszélni kell a koldussal (Tramp, vagy mi) aki ott van a hol bemész, s pénzt lejmol 😊. Ezután bemenni a HQ-ra, beszélni a csajjal. azt kéri, hogy hozz neki 2 Phoenix gang-es crossbow-t (számszeríj). Ha ez megvan, akkor felvettek. A fél pajzs az emeleten egy ládában van.
3. Ha megvan mindkét fél, akkor el kell menni a múzeumba, beszélni a múzeumõrrel. (Varrock, a kastály mellett keleti oldalon.) A fickó megörül a pajzsnak, elveszi, majd ad 2db King's Certificate-et, amire majd a király fizet neked 600 aranyat.
4. A kapott igazolással el kell menni a királyhoz (kastélyban), aki valóban fizet 😊. Sajna 1 ember csak 1-et válthat be belõle, szal a másikat akár el is dobhatod, vagy eladhatod olyannak, aki megveszi 😊. Ennyi, kész a quest.

Remélem nem hagytam ki semmit sem.

Rincewind
>>>Sid_6.7
Igen lehet fejleszteni. Akkor fejlõdik egy skilled, ha használod. Minél többet annál jobban.
Szerintem a HUF-nál azért a Dark Angels kicsit fantáziadúsabb, nem?
Ha nem vagy PK akkor téged sem támadhatnak.
Rincewind
Örömmel látom, hogy mindenkinek a tetszését elnyerte a klán neve és célkitûzései. Nem is gondoltam volna. Ha nektek is van más ötletetek a klán alapelveivel kapcsolatban, szívesen látom. Persze Dark Angels lenne a nevünk, de ez nem teljesen fedné a jelleünket. Én inkább egy amolyan kalandozótársaság félére gondoltam.
ui. A név egyébként a Warhammer 40.000 azonos nevû Space Marine rendházából jött 😊 Persze azért a DK2-ben sem semmi...
Arrav's Shield quest eddig még nincs leírva!!!
Lacc
Mér lejjeb már le van írva ez a quest, vagy nem?
Lacc
Huh, na újra itt vagyok.
Az angol szöveggel nem lesz gond, csak add ide, én lefordítom, ahogy tudom.
Bith, én se nagyon láttalak mostanában, pedig 10-11 közt próbálkoztam, azt hittem, már abbahagytad.
Azért a Blue Cape nem mindíg jelenti azt, hogy champion vagy. Láttam egyszer a sivatagban, hogy egy faszi eladja egy lamernek 12 aranyért =).
És még valami: inkább szavazzuk meg, hogy mi legyen a klán neve. Ez a Dark Angels nem rossz, ez is lehet felõlem, de hátha van valakinek más ötlete is.
Bith
1. OK.
2. Nem váltottam nevet (miért, lehet? 😉), csak valóban nem voltam mostanában sajna. Sokat Settlers4-ezek 😊. De leszek/vagyok azért, csak általában késõn.
3. A free smithing level xx az azt takarja, hogy a srác az csinál neked ingyen, amit akarsz azon a szinten, ha adod neki a bar-okat. Én ezt írogatom mostanában: Free smithing level 36! 😊) ha lehet, akkor velem csináltassátok a cuccot, ne idegenekkel 😊, mármint, ha bent vagyok (Bith, vagy Bith_hu).
4. A Blue Cape az egyrész mutatja, hogy champion vagy 😊, másrész ad +2 armour-t, amit ugye egyik másik sem ad, csak dísz a többi palást. Kb. 42 arany, szal nem egy nagy érvágás 😊. A kovácsomon persze nincs semmi szinte (csak egy mithril armor), mivel annak a sok szabad hely kell.

Rincewind
>>>Bith
Nemsokára megcsinálom, és elküldöm neked. 2 hét. Egyébként nevet váltottál vagy nem szoktál fent lenni?
Le tudod írni az Arrav's Shield questet?
Mik azok a szövegek, hogy: free smithing level 33 vagy mittudomén?
Mit tud a Blue Cape, megéri venni?
Bith
Ja, és ha minden jól megy, akkor valósznûleg a leendõ oldalnak majd tudnék szolgáltatni normális web helyet, ami full extrás (értsd van rajta PHP, meg MySQL). Így aztán lehetne php az oldal.

Rincewind
>>>Bith
Ez természetes.
A gonoszokat kiírtjuk 😉
Bith
Nekem tetszik 😊.
Benne vagyok azzal a kiegészítéssel, hogy nyomós okkal megtámadható másik játékos. Esetleg még teljes kln támogatással is. Nyomós ok lehet, pl. ha valaki megtámad pontosan olyan indíttatással, ami a 2-es pontban tiltva vagyon.

KKrisz: tudnék, csak össze kéne jönni. Nekem van mindkét gang-ben 1-1 karakterem.