RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>>>Gladiator
Jó kép 😊
Sajna addig nem tudom feltenni amíg nincs meg az oil can ajtójához a kombináció. Muszáj mert egy küldeté megoldásba mégsem írhatjuk, hogy "vedd meg a boltban"! Egyébként a gyereket Ernestnek hívják.
Szóval, ha valaki emlékszik még a mahine fixing quest oil canhez vezetõ ajtók kombinációjára, az juttasa már el hozzám!!!
Jó kép 😊
Sajna addig nem tudom feltenni amíg nincs meg az oil can ajtójához a kombináció. Muszáj mert egy küldeté megoldásba mégsem írhatjuk, hogy "vedd meg a boltban"! Egyébként a gyereket Ernestnek hívják.
Szóval, ha valaki emlékszik még a mahine fixing quest oil canhez vezetõ ajtók kombinációjára, az juttasa már el hozzám!!!
Ezt írták a Runescape Tips-rõl:
Hi.
I'm currently trying to contact Silverion myself. I have no way to
personally update the site without his help.
We'll get to your request when we can.
Thanks.
Vis.
Elsõ seggnyalás eredméne:
Pozitív
Lehet õrülni. Rincewind
u.i.: Fejleszteni kell az angol oldalakat!!!
Hi.
I'm currently trying to contact Silverion myself. I have no way to
personally update the site without his help.
We'll get to your request when we can.
Thanks.
Vis.
Elsõ seggnyalás eredméne:
Pozitív
Lehet õrülni. Rincewind
u.i.: Fejleszteni kell az angol oldalakat!!!
Na, akkor nyugodalmas, bimbóddzó virágos, pihe-puhe szárnyu anygyalkás jó éjszakát kívánok.
Egy altató:
Medve, medve nedves medve, valyon most mit csinál a kis ketrecben? Forgolódik netán? Vergõdik? Barna a színe, szõrös a teste, nedves a szája, habos a nyelve.
Egy altató:
Medve, medve nedves medve, valyon most mit csinál a kis ketrecben? Forgolódik netán? Vergõdik? Barna a színe, szõrös a teste, nedves a szája, habos a nyelve.
Rince!! Gyüjtöd a rúnákat?? Van annyi, mint a bánat, majd adok, és annak a közös embernek, aki az újakat támogatja is van 576 forintom, meg egy jó kis számszeríjam.
Holnap jön valaki háborúskodni a gonosz teremtményivel, a kazamaták démonaival, a világ rettegett gyilkolóival...a csirkékkel?? Ugyanis kéne még 4 szint a 36-hoz.
Ja, és van egy fölös chef's hat-om, ha valakinek kéne.
Ja, és van egy fölös chef's hat-om, ha valakinek kéne.
>>>KKrisz
Ok. Nincs harag csak néha gondolkodj el, hogy hol az a bizonyos határ. Amíg át nem lépted addig én is csak poénnak fogtam fel! Tehát nyugodtan baszogass a szakállammal, a "varázstudományommal", de a munkám ne alázd le. Örülök, hogy ez a kis incidens végül is békésen végzõdött. A klán béli új postod pedig:
Fõ fõ fõ Humorzsák!
>>>Disno és Glasdiator
Küldjetek a questeket, csak valahogy úgy, ahogy az oldalak megkívánják, tehát lépésenként részletrõl részletre, ok?
Ja, a Delrithes tényleg kimaradt, bocs!
Rincewind
Ok. Nincs harag csak néha gondolkodj el, hogy hol az a bizonyos határ. Amíg át nem lépted addig én is csak poénnak fogtam fel! Tehát nyugodtan baszogass a szakállammal, a "varázstudományommal", de a munkám ne alázd le. Örülök, hogy ez a kis incidens végül is békésen végzõdött. A klán béli új postod pedig:
Fõ fõ fõ Humorzsák!
>>>Disno és Glasdiator
Küldjetek a questeket, csak valahogy úgy, ahogy az oldalak megkívánják, tehát lépésenként részletrõl részletre, ok?
Ja, a Delrithes tényleg kimaradt, bocs!
Rincewind
Csirkés quest???? Azt hittem az összeset megcsinaltam... Ezekrõl tudok és csinaltam meg:
Machine fixing
Ghost quest
Vampire slayer
Prince of al Kharid
Romeo and Juliet
Cooking quest
Imp cacher quest
Whoole quest
Arravs Shield
Mi van még???
Machine fixing
Ghost quest
Vampire slayer
Prince of al Kharid
Romeo and Juliet
Cooking quest
Imp cacher quest
Whoole quest
Arravs Shield
Mi van még???
Rincewin!!
Milyen küldetések lesznek? Mármint olyan ami benne van a játékban, vagy amit mi kitalálunk? például, az új embernek mondod, hogy mennyen a ghost Townba, és ott keressen meg engem, és én majfd adok neki egy tekercset, amit vigyen Lacc, õ azt mondja, hogy ez rossz tekercs, de majd SteveH odaadja a jót, SteveH, viszont csak akkor adja oda, ha Disnoval elmegy megszerezni egy *** kardot, amit Bith õriz, majd azzal a kardal öllje meg KKriszt?? (Bocsi KKrisz:-))
Amúgy te is másnapos vagy?? Én is. Ma leszarta a pulcsimat egy egész gólya sereg, vagy mi zsarik ekkorát nemtom, lehet, hogy strucc volt, az új 26000 ft-os csukám agyon kecsaos lett, a a gatyám szétszakadt, majd egy egész gombóc fagyi végigcúszott a pólomon, a fodrász, meg elkúrta a hajam...
Milyen küldetések lesznek? Mármint olyan ami benne van a játékban, vagy amit mi kitalálunk? például, az új embernek mondod, hogy mennyen a ghost Townba, és ott keressen meg engem, és én majfd adok neki egy tekercset, amit vigyen Lacc, õ azt mondja, hogy ez rossz tekercs, de majd SteveH odaadja a jót, SteveH, viszont csak akkor adja oda, ha Disnoval elmegy megszerezni egy *** kardot, amit Bith õriz, majd azzal a kardal öllje meg KKriszt?? (Bocsi KKrisz:-))
Amúgy te is másnapos vagy?? Én is. Ma leszarta a pulcsimat egy egész gólya sereg, vagy mi zsarik ekkorát nemtom, lehet, hogy strucc volt, az új 26000 ft-os csukám agyon kecsaos lett, a a gatyám szétszakadt, majd egy egész gombóc fagyi végigcúszott a pólomon, a fodrász, meg elkúrta a hajam...
>>>Disno
Bocsi! Holnap megcsinálom, de ma már szerintem nem jutok el addig (fél üveg whisky után elég nehéz Html-t szerkeszteni 😉. De holnap megcsinálom! A gyûléseket meg majd igyekszünk átrakni hétvégékre, de inkább péntekre, mert szerintem a szombat este nem az internetezésé. Vagy legalábbis nem kéne, hogy azé legyen! Szóval majd igyekszem!
De addig is úgy nagyvonalakban:
- Nagyszabású seggnyalás van folyamatban, az oldal hírdetését illetõen. Ezt a 3 vezér végzi! 😊
- Az új tagoknak át kell esniük pár próbán mielõtt felvennénk õket:
1. Adunk nekik egy szintjükhöz passzoló küldetést, melyet meg kell oldaniuk.
2. Hosszasan elbeszélgetünk vele, hogy mennyire tudja átvenni a klán eszméit, és mennyire tud azonosulni a karakterével, ezzel is erõsítve a szerepjátékjelleget! Meg átlagos kérdések, mert nem szeretnénk felvenni minden barmot!
Nagyjából ennyi volt az elsõ klán gyûlés,
Rincewind
Bocsi! Holnap megcsinálom, de ma már szerintem nem jutok el addig (fél üveg whisky után elég nehéz Html-t szerkeszteni 😉. De holnap megcsinálom! A gyûléseket meg majd igyekszünk átrakni hétvégékre, de inkább péntekre, mert szerintem a szombat este nem az internetezésé. Vagy legalábbis nem kéne, hogy azé legyen! Szóval majd igyekszem!
De addig is úgy nagyvonalakban:
- Nagyszabású seggnyalás van folyamatban, az oldal hírdetését illetõen. Ezt a 3 vezér végzi! 😊
- Az új tagoknak át kell esniük pár próbán mielõtt felvennénk õket:
1. Adunk nekik egy szintjükhöz passzoló küldetést, melyet meg kell oldaniuk.
2. Hosszasan elbeszélgetünk vele, hogy mennyire tudja átvenni a klán eszméit, és mennyire tud azonosulni a karakterével, ezzel is erõsítve a szerepjátékjelleget! Meg átlagos kérdések, mert nem szeretnénk felvenni minden barmot!
Nagyjából ennyi volt az elsõ klán gyûlés,
Rincewind
>>>KKrisz
Az elején poénra vettem a csipkelõdéseidet! De most már túllépték azt a határt amit hajlandó vagyok elviselni. A legtöbb szabadidõmet erre a dologra áldozom. A mai nap csak kb tiz levelet irtam meg és vagy 50 forumon hirdettem az oldalt, hogy ne csak nyolcan (7-en) legyünk! Tudod, te milyen egy hivatalos levelet megírni, amelyben ingyen reklámért nyalod a nyagyok seggét. Mert én ezt csináltam egészen mostanáig, és hidd el nem egy jó dolog! De muszály! Engem ne kritizáljon egy olyan ember, aki eddig semmit nem tett a klánért. És a munkámat se hordja le, majd legfeljebb akkor, ha tud falamit felmutatni!
Uff, én beszélet!
Rincewind
u.i.:Egyébként nincs harag, de kurva másnapos vagyok, és ilyenkor általában õszinte is!
Az elején poénra vettem a csipkelõdéseidet! De most már túllépték azt a határt amit hajlandó vagyok elviselni. A legtöbb szabadidõmet erre a dologra áldozom. A mai nap csak kb tiz levelet irtam meg és vagy 50 forumon hirdettem az oldalt, hogy ne csak nyolcan (7-en) legyünk! Tudod, te milyen egy hivatalos levelet megírni, amelyben ingyen reklámért nyalod a nyagyok seggét. Mert én ezt csináltam egészen mostanáig, és hidd el nem egy jó dolog! De muszály! Engem ne kritizáljon egy olyan ember, aki eddig semmit nem tett a klánért. És a munkámat se hordja le, majd legfeljebb akkor, ha tud falamit felmutatni!
Uff, én beszélet!
Rincewind
u.i.:Egyébként nincs harag, de kurva másnapos vagyok, és ilyenkor általában õszinte is!
Bazz, tisztára mint a Legyek urában. Hagyjuk már abba ezt hülyeséget. A következõnél majd ott leszel. Ha valami nem tetszik, ki lehet lépni.
Mér? Elmondtuk, hogy hol van a gyûlés, meg mikor, vagy nem? Nem fogunk minden egyes tagon végigmenni, hogy gyere má' ide ha akarsz. Mindíg meg lesz beszélve, hogy hol és mikor. Ha akarsz jössz, ha nem hát nem.
Nnna...!!!! Ezt nem tudtam elolvasni, mert utána frissített, miután éb elküldrtem az üzenetet, vagy, hogy....
Beach-house:-))
Ma szeintem nemtok fent lenni 10-ig, de majd megpróbálok, esetleg, most lehe, mert én most megyek....
Ma szeintem nemtok fent lenni 10-ig, de majd megpróbálok, esetleg, most lehe, mert én most megyek....
Ja, és szerintem több lesz az a Beach-house ott Asgarniában, mint aminek látszik... Mer' ugye az a móló megy tovább is...
=) KKrisz, felfogadunk testõrnek! Majd ellátlak kajával. Ok, akkor 10 után fent leszek. Majd írok ide. Meg tök jó, hogy már van egy kissé negatív tagunk is. Végül is csak így teljes az egész. =)
Huh, csak most látom mik történtek itt. A klánfõnöki szerepet elfogadom, mindenkinek kösz a szavazatokért, meg minden!
Ja, és a fordítást újra elküldöm.
Gondolom, kéne egy hely, ahol lehetne néha gyülekezõt (vagy megbeszélést, ahogy tetszik) tartani, és szinte senki se jár arra. Szerintem a Lumbridge-i kastély udvar-bejárata fölötti hosszúkás szoba nem lenne rossz hely. Két helyrõl lehet felmenni létrán, és a kutya se jár arra. Tehát nem a kastélyben, hanem a kert bejárata feletti boltíves részben. Na ezt jól elmondtam, elég nehéz leírni. De ha valakinek nem világos, csak szóljon, és megmutatom.
Ja, és a fordítást újra elküldöm.
Gondolom, kéne egy hely, ahol lehetne néha gyülekezõt (vagy megbeszélést, ahogy tetszik) tartani, és szinte senki se jár arra. Szerintem a Lumbridge-i kastély udvar-bejárata fölötti hosszúkás szoba nem lenne rossz hely. Két helyrõl lehet felmenni létrán, és a kutya se jár arra. Tehát nem a kastélyben, hanem a kert bejárata feletti boltíves részben. Na ezt jól elmondtam, elég nehéz leírni. De ha valakinek nem világos, csak szóljon, és megmutatom.
Na, elküldtem szavazataimat, de nekem nehogy valami obstukció legyen iten, mert már most megesz a fene....
Jönne majd valaki pénteken fejlõdni a dungeonokba? Rincewin gondolom nem jön a múltkiro eset útán, Lacc is meghalt a múltkor, de valaki nem gyünne??
Jönne majd valaki pénteken fejlõdni a dungeonokba? Rincewin gondolom nem jön a múltkiro eset útán, Lacc is meghalt a múltkor, de valaki nem gyünne??
Az csak egy bug, ha nem látod, hogy üti a manus a szörnyet. Már én is láttam ilyet. Sõt, még olyat is, hogy kettõ volt a csávóból. Az egyik énje csak állt, és nem lehetett vele semmit csinálni, a másik fel-alá futkározott.
Az oldalon nem találtam semmi kivetnivalót, csak így tovább!
Az oldalon nem találtam semmi kivetnivalót, csak így tovább!
Ebbe az UO, meg Everquest témába ne menjünk bele. Zárjuk le itt, mert ez a Runescape. Pont.
Az emilt meg küldöm!
Az emilt meg küldöm!
Ha jól emléxem, akkor a bekötés 50 e HUF, és utána havonta 10 rongy. De ha annyit neteznék modemmel, telefonvonalon, mint most, akkor kb. 2-300 e HUF-ot kéne fizetnem... De nagyon kira, ha valami megtetszik, csak úgy lekapom (akár több 100 megás file-okat is!). Szóval szerintem megéri, de meg kell fizetni...