34579
RuneScape
  • Hagane
    Valaki vállalja el,a franba is !A kis genyó...az első Rune med amiért megdolgoztam!A ROHADT ÉLETBE!....de jól kezdődik az újév!
  • Ams
    ezt hogy csináltad hmuda?
  • Ams
    [BOLDOG ÚJÉVET!]
  • Hagane
    HA VALAKI LÁTJA BIGMASEDAWGOT, HALADÉKTALANUL ÖLJE MEG AZT A ROHADT MOCSKOS TETÜ ANYJÁT!A gennyláda ellopta a Rune medem.Vertem egy Lessert, erre a kis geci beleugat ée lenyilalta előlem!Elvette A rune medem!A rohadt paraszt!Ha valaki látja a wildben, vagy akárhol, ÖLJÉTEK MEG!
    Fizetek a gyilkosnak 10K-t!Ha többen ölitek meg osztozás van, és többen gyilkoljátok le, ha lehet!GRRR!KI VÁLLALJa?!
  • Hmuda
    BOLDOG ÚJÉVET!
  • Pascalesp
    Boldog új évet mindenkinek!
  • Ams
    BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK
  • Hagane
    BUÉK MINDENKINEK AKIT ÉRDEKEL! VIVA LA 2002 ! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ ISKOLAI SZÜNET VÉGEEEEEE!Rofl...:-).

BUÉK! --------hic-------.....berugttam...he-he-he....*hic* BUÉÉÉÉK!

Megjegyzés : A cherry a kölyökpezsgőnél egy FOKKAL jobb....he*hic*!

"To a new RuneScape year filled with hopes, adventures, may we all be successful in the year 2002 also, happy new year, RuneScape players worldwide!" - Andrew!
  • Hagane
    Pascale tök jó fej :-)
  • Hagane
    Sok Lv 50-55 newbie (Bunkó) van mostanéában Rune Platemailben, teháét megölték a Draggy-t...ha valaki ellát sok kardhallal...akkor viselhetem a rune Platem!JEEEE!
  • Hagane
    Most már csak a sok hülye nyúbin meg a beképzelt parasztokon kell átverekednem magam...1250 ember per szerver mintha egy kicsit kevés lenne.
  • Hagane
    MEGY A KIWWI!PASCALEEEEE!MEG TUDNÁLAK CSÓKOLNI!:-)
  • Hagane
    Pascale: Bazdmeg!Amikor mondtad hogy Kiwwi-d van, abban a percben ledobott, ÉS NEM TUDTAM VISSZAMENNI!....franc!FRANC!....grrr...na mindegy...most ujraboot, aztan, ha tudok visszajövök, ha nem akkor kapja be a Matáv, meg a sok hülye RuneScape newbie...
    Egyébként meg nem tudtam hogy van Kiwwi, azt hittem megszünt!
  • Hagane
    A Silverlighet már megszereztem, kösz a marhagyors kiszolgálást - bizonyítottad teóriám.
  • Hagane
    Franc! Ilyenkor kéne nekem egy külön szerver, a többi 7-10K ember meg csak nyomorodjon egyetlen egy szerveren...miért?mert a fele hülye, beképzelt Lv 50-es full runet viselő emberke(Án Lv 50 - cask rune long, khrm..:-\) rohangál fel-alá, vagy a hülye newbik, akik mindenbe beleugatnak...*sigh*
  • Hagane
    Kérdés : Másnak sem igazán megy most az RS?
    Kilépek, click az RS -re, két perc mire "Csatlakozik", és öt percig nem csinál semmit!

U.I. : Ajánlat: Találkozzunk valakivel valahol, és én EGYBŐL kitalálom hányas combatú.Ha az illetőt eltaláltam, akkor adjon valamit (Rune med vagy rune leg, PLZZ!LOL....grrr, eladni úgyse fog senki), DE....ha nem találom el, akkor megkap rajtam mindent.

Ez : adam platemail (16K), adam legs (8K), Rune Long (32K) illetve Adam Large (3.8K) és még az Adam Kite (20-40K) ~~~ Ez összesen Minimum 80K, de ha 40Kt veszönk, akkor 100K, 100,000 !EgY Rune Legert ennyi szerintem megéri, de én mondom meg,hol talalkozunk ! Na, ki akarja kipróbálni?

U.I.2: Erre sem fog jönni senki, már megszoktam...mindenki biztos ide oda csinál nemtommit nemtomkinek.
  • Hagane
    Tudom, én KB 3 perc alatt szedtem össze 152 GP-t, ill 2 law runat!
  • Pascalesp
    Bazzeg miert nem lehet felmenni a serverre?
    Csak 1246an vannak fenn es azt irja a server megtelt probalja meg kesobb!!!
    Mar vagy egy oraja probalkozom, es nem akarja sehogy se
    mi lehet a baja?
  • Pascalesp
    Hagane:
    Ajánlani tudom még a Skeletonokat(lvl 25)Karamján
    30-tól, én is ott tevékenykedem mostanában.
    (Adnak Money-t, Iron Daggert, nyilat, es Runakat).
    Tegnap ket ora alatt 234 GP-t, 4 Chaos,16 Air, 16 Fire, 8 Earth Runat,
    4 Daggert, Ja es adnak Bronze Shortot is abbol is lett harom.
    Kaja se kell sok mert Karamján a banánt ingyen lehet szedni.(2 HP-t tölt).
  • Hagane
    Hagane "Hol Edzzek" listája!!!!

Ez a lista a Newbiek, és Profik számára is kitűnő, kis tapasztalataimból nyert ideális gyakorlóhelyek!ÍME !

LV 5-10 : Lumbridge, a Man-ek, Goblin(7) gyilkolása kiválló, LV 13-ig meg se álljatok!

LV 10-15 : Hoppá!Már a Newbie kategóriától rugaszkodunk?Nem rossz, nem rossz, most a Highwayman, Farmer és Goblin(13)-eken van a sor!Figyelem : Tehénből sok van(Lv 7), ajánlom őket.

LV 20-25 : Ejha, tisztességes Karakter, ha két hét alatt összehozod!A Falador melletti bányákban a Dwarfokat érdemes most molesztálni, LV 18 mindegyik, marhagyenge, és legutóbbi gyémánt, amit tőlük kaptam egy CUT RUBY volt, úgyhogy hajra!

LV 30-40 : A faladori Guardokkal próbálkozzatok, hihetetlenül gyorsan szállnak!Megpróbálandó továbbá : Kicsit veszélyes, de a Dwarf Mines-ban a King Scorpion(36) okat gyilkolni, és talán a "Védelem" miatt pénz is kaptok!Nem beszélve arról, ha egy LV 99 miner LV 6 combaton meghal...

LV 40-50 : Itt még nem tartok, de tökéletesnek tartom a Ghost Townban levezető létrát, illetve a Wilderness Giantokat, elvétve fűszerezve Black Knightokkal.

Lv 50-99 : Innen már megvagy, nincs tanácsra szükséged, de ha igen : Lesser, aztán Greater, majd a Dragon - szerintem így BIZTOS nem halsz meg.

Sárkányölők figyelem : Az AntiDragonBreath shield INGYENES Lumbridge Dukejától kapjátok meg, ne hagyjátok hogy átverjenek, ***ÉS HA SRÁKÁNYT AKARTOK MENNI ÖLNI, MINDENKÉPP LEGYEN NÁLATOK!***

Ennyi volt mára hölgyeim...és egyebek :-).
  • Hagane
    Nekem a Silverlight most nagyon jól jönne, fullban fizetem *Gonosz vihogás*
  • Ams
    >>>Rob45
    A nyilakat inkább hagyjuk meg hangnak!
    ok?
  • rob45
    nekem van kb:40-50 uj runom elado,es en minden nyilat,lobstert es gemet megveszek!!!!!!
    szolj,ha van!
  • hungary
    Elnézést, hogy megint én vagyok, legyen csak jegy a hüllőknél, és csak sült.
    Viszont bronzot nem vennék többet, mivel nem adnak rá jegyet. Ne raboljuk egymás idejét!
    ------
    vétel / eladás / mit
    5000 / 5250 / 1000 nyilvessző
    3400 / 3749 / mith jegy
    2500 / 3000 / ruby amulet
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1500 / 1575 / 30 bronz rúd
    1429 / 1500 / silverlight
    1300 / ------- / gyémánt
    1250 / ------- / arany jegy
    1000 / ------- / rubin
    0800 / 0840 / smaragd (emerald)
    0750 / 0788 / szén jegy
    0714 / 0750 / rostonsült kardhal (cooked swordfish) jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0550 / 0578 / vas rúd jegy
    0500 / 0525 / 100 nyilvessző
    0476 / 0500 / pecsenye rák (cooked lobster) jegy
    0400 / ------- / ezüst rúd jegy
    0380 / 0400 / energia ital (strength potion)
    0300 / ------- / 30 gyapjú
    0130 / 0137 / minden ÚJ rune
    ------- / 0120 / holy amulet
  • hungary
    Nem tudom, hogy ezeket a hüllőket, ha valaki megsüti válthat-e rá jegyet, ha igen, akkor az ajánlatom a következő:
    ------
    vétel / eladás / mit
    3400 / 3749 / mith jegy
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1300 / ------- / gyémánt
    1000 / ------- / rubin
    0750 / 0788 / szén jegy
    0714 / 0750 / kardhal (swordfish) jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0476 / 0500 / rák (lobster) jegy
    0142 / 0150 / rostélyon kardhal (cooked sworfish)
    0095 / 0100 / pecsenye rák (cooked lobster)
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • hungary
    Már elnézést kérek azért, hogy velem van tele ez a lista (mindenki hócipője), de meghírdetem a hüllőket is, mármint az ehetőt.
    ------
    vétel / eladás / mit
    3400 / 3749 / mith jegy
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1300 / ------- / gyémánt
    1000 / ------- / rubin
    0750 / 0788 / szén jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0142 / 0150 / rostélyon kardhal (cooked sworfish)
    0095 / 0100 / pecsenye rák (cooked lobster)
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • hungary
    Várom még a javaslataitokat, hogy ha felveszem a listára a kardhalat és a rákot, akkor ki mennyit adna érte, ill. mennyiért adná el.
    Meg kellene egyezni egy árban.
    Azaz jelentkezzen valaki, aki megvenné tőlem ezeket a hüllőket. Kérek árajánlatokat vételre, és én pedig begyüjtőm az árut.
  • hungary
    Új áru a STRENGTH POTION:
    Amit tudni kell róla: a 'strengt skill'-t 10-zel felviszi vagy egy percre. Ez általában elég egy betámadásra. 4-szer használható. Utána marad egy üveg 'vial' ami nem visszaváltható :)
    ------
    vétel / eladás / mit
    3400 / 3749 / mith jegy
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1300 / ------- / gyémánt
    1000 / ------- / rubin
    0750 / 0788 / szén jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0050 / 0053 / bronz rúd
  • hungary
    mi az a BK? Burger King?
  • hungary
    én többet is csapok vele :))
  • hungary
    nyugodtan eladhatod nekem, disno veszi meg tolem :))
  • Hangianix
    Meg 380 demon es elerem a 70-s rangedet. ;-) Sajna rengetegen nyomjak, igy januar vegere, mar kint leszek az elso 100-bol. Mivel iden ;) mar nem jatszok tobbet: Boldog Uj Evet kivanok Mindenkinek!
  • Hangianix
    Persze, elegge legyengiti oket. Andrew meg is unta, hogy kb. a BK-k szintjen vannak a demonok, igy kisse erosebbek lettek, de meg mindig sokkal konnyebb oket Silverlight-tal olni.
  • Bith
    Hungary:
    Ezek szerint a silverlight nem csak a Delrith ellen jó, hanem a lesser, greater demonok ellen is? (mármint az els? csapásig ugye)
  • Pascalesp
    Ah inkabb most megcsinalom az arcom.
    Akarom mondani már kész is!
  • Pascalesp
    Hohó!
    Rászántam magam, hogy bejelentkezzek!
    Képem még nincs de jan.1-jén új arccal indulok.
    Ez egy Szilveszteri fogadalom volt.
    Mostantól szmájlit is tudok beszúrni!
  • Lord Novi
    na, mar tobben irnak ide!
  • hungary
    Hadd csapjak reklámot a SILVERLIGHTnek
    Ez egy csodálatos ezüsfényű kard.
    A demonok ellen kiváló.
    Ezzel kell kezdeni a támadás, és akkor kiírja, hogy legyengült. Akkor könnyedés a másvilágra lehet küldseni. Szerintem sokat ér.
    De csak most
    Csak nálam
    lehet kapni :)))
    Ára 1500gp
  • hungary
    én úgy szokom olvasztani ezt az izet, hogy :
    (1) a kovacsolási smithing xp-t nem csak az olvasztasit veszem
    (2) es addig olvasztom, amig abbol a body-t nem tudom megcsinálni. Magyarul a vasnal nem 30 lvl-ig ahonnan acél daggert lehet keszíteni, hanem 33-ig ahol vas bodyt lehet.
    az így keletkező anyagot amikor mar megy a body akkor hasznalom fel, természetesen bodyra, és ez hatalmasat lök a következő body-ig.
    vagy pedig eladom a keletkezett anyagot.
  • Barganda
    Már tudnék azt is csak még nem éri meg xp-ben és pénzben sem.