RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
MÁR NAGYON IZGULOK!!

Rincewind
Hehe! Mindenki hót ideg 😊
Gladiator
21:12-KOR LEHET VISSZAMENNI...

Gladiator
21:12 LEHET VISSZAMENNI...

Lacc
Ja.
Gladiator
NA, AKKOR BESZÉLGESSÜNK ITT

Rincewind
LÁTTÁTOK???
VALAMI NAGY DURRANÁS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gladiator
nA, MOST MONDTÁK, HOGY 30 PERCRE LEÁÁL A JÁTÉK, ÉS EGY NAGY ÚJÍTÁS LESZ. vÉGRE:-)

Lacc
JÖN ASGARNIA!!! MINDENKI KESZÜLJÖN!
Gladiator
RINCE!!!44 FIGYELJ MAR ÜZENGETEK NEKED!!!!!444

Gladiator
Ha minden jól halad, még ma meglesz 50 levél, meg holnaop is 50 levél, és akkor új csúcsot döntünk!! 2 nap alatt 100 levél:-)

Gladiator
Rince! Szép lett a kerítés?

Gladiator
Na, megyek játszani Hungary_2 néven

Lacc
Hol lehet monkot találni???
Lily még nem írt vissza, és az 576 sem =(. De azért még várjunk! Ja, és ha van valakinek tûrúnája, megveszem!
Rincewind
>>>Spheriot2

Olvasd el a klánoldalon!!!
www.tiszanet.hu/halozat/index.htm

Gyertek monkot ölni!!! Kurva nagy poén... 😊
Gladiator
Disno!! Én most ölök
Amúgy mi a megoldás az olicannál?

Gladiator
Na, ha már a hibákról volt szó, akkor most láttam egy erlég érdekeset: 2 cipõ mászkált, néha mondott valami, majd ment tovább a kér cipõ:-)

Gladiator
Rince! De múltkor fél óra alatt jó lett, most meg mér több napja hurcolászok vagy 25-öt.

Gladiator
jÖN MA VALAKI HOBGOBLINOKAT ÖLNI?? vAN KÉT BRASS KEYEM IS, SZÓVAL AKINEK NINCS, AZ ISS LETUD JÖNNI OTT A LÉTRÁN.

Rincewind
Mert még nincs kész. Ha készen lesz, meg fogod tudni inni!

>>>Zsooo
De mégis milyen gyakran vagy fent? Suliból netezel, vagy otthonról?
Gladiator
NEMTUDJA VALAKI, HOGY A BORT MIÉRT NEM TUDOM MEGINNI??

>>>Rincewind

Azert mert teljesen random, hogy mikor es hogyan erek ra, sajnos (vagy szerencsere, nezopont kerdese). De ha fenn vagyok szivesen segitek barkinek.

udv
Zsooo

Rincewind
Az második hírdetés is bejött!!!
Ugyanis Bepe az Rpg.hu-ról volt olyan rendes, hogy felrakott minket az rpg.hu híreibe 😊
cím: rpg.rulez.org

>>>Lacc
Amint látod, én gõzerõvel hírdetek. Te hogy haladsz??? Lily visszaírt már, hát az 576?
Gladiator
Rince! Segíthetek csinálni az oldaladat? (még szép), de úgy, hogy én hagy csináljam a küldetések leírását, mert én csak ahoz értek.
Amúgy mos játszunk, tehát tradelhetünk.

Rincewind
Bith szerintem már régen kiszállt a Runescape-ezésbõl! Azt hiszem Diabló 2-zik! 😞

A tipsrõl visszaírtak, hogy ki lesz javítva 😊
Gladiator
ok, úgy sem kell, de bithel mi van?

Rincewind
Ja, már szóltam, hogy elírták a nevünket!
Rincewind
Estefelé én is fent leszek!
A rúnákra akkor igényt tartok!
Az amulett ad plusszt csak lent kell nézni, ahol az Armour meg a Weapon Aim van! De, ha ezek után sem kell, akkor ok, veszek neked valami láncot, aztán trade!

>>>Zsooo
Miért nem tudsz részt venni a klánéletben? Pedig szerintem mindenki szívesen üdvözölne a sorainkban... 😊 Nem igaz srácok???
Gladiator
Lacc: Én megyek ma, kb. olyan fél kilenctõl.

Gladiator
Vagyis odaadom egy akármilyen amulettért, csak valami lógjon a nyakamban:-)

Gladiator
Rince! A fire rune télleg a skorpiós bányánál van, én meg odaadom nekem ingyen azt az amulettet, mert nekem nem csinál semmit.

Lacc
Na, kijön ma monstert gyakni? Én pakolok uzsonnát, meg fire rune-t, és lemászok a Ghost dungeon-ba!
Rincewind, szólj rá a TIPS-esekre, hogy nem DEATH hanem DARK Angels!!! 😊

Hello, Üdv mindenkinek!!!

Még mindig gondolkodom rajta, hogy belépjek-e a legjobb magyar klánba 😊, de sajnos attól félek nem tudok igazán aktívan bekapcsolódni a klánéletbe. Ha ennek ellenére számítotok rám, akkor örömmel várom a teljesítendõ küldetések listáját 😊

>>>Rincewind

A tûzrúna is a sivatagi bányában van, mint a víz. Legalabbis a Runescape TIPS Magic Guide szerint.

Zsooo

Rincewind
Így fog kinézni a MONK:

Rincewind
Ha valaki lát egy eladó Amulet of Accuracyt, az vegye már meg nekem! Majd utólag kifizetem, de 100 aranynál többet nekem nem ér meg...
Rincewind
Fire rune hol telmelõdik???
Rincewind
Akinek van egy kis ideje, az nézzen már be a Runescape Tips site-jára! Ott is fõleg a linkek közé!!! Lehet örülni... 😊

Meglesz a hírdetés az Rpg.hu-n is! Úgy néz ki 😊

Talán a Fantasycentrumban is!

A pcguru még nem írt vissza, sem Andrew, de szerintem õ nem is fog!

>>>KKrisz

Csinaljatok mar meg mégegyszer ezt a képet, és küldjétek el az egészet, mert csak teljes képeket tudok (akarok) feltenni! Egyébként fasza 😊 (jaj, hogy beszélek?)

>>>Lacc

Nekiugrok a fordításoknak, fõleg most hogy híresek lettünk! 😊

Rincewind
Lacc
Az 576-nak már megírtam a levelet, most várom, hogy visszajelezzenek. Most majd a PC-Dome-on fogok próbálkozni!
Lacc
Huh, itt özönlenek a levelek! Újra elküldtem a fordítást, de még megfejeltem most pár quest leírásával is, ok? Ja, és ha valaki le akar menni holnap szörnyet aprítani a csatornákba vagy a ghost town-ba, akkor szóljon!
Gladiator
Na, akkor nyugodalmas, bimboddzó virágos, pihe-puha szárnyú angyalkás jó éjszakát kívánok.

Gladiator
Na, jöhet a következõ rekord! 2 nap alatt 100 levél!! Egy két hét múlva meg már óránként ogunk írni 100 levelet.

Gladiator
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......... Leírom így nagyba a 601. levelet, erre megszakadt a kapcsolat, és nem engedett vissza, erre ez a tuskó meg ide pofátlankodott!! És egy ilyen a vezérünk!!! Felháborító!

Gladiator
HOGY 3 NAP ALATT 100 LEVELET ÍRTUNK, ÉS EZ ITT MÁR A HATSZÁZADIK LEVÉL!!!

Gladiator
de a lényeg!!

Gladiator
elrontottam

Gladiator
már

Gladiator
itt

Gladiator
akkor

Gladiator
Na,