34579
RuneScape
  • Hagane
    ???
  • Hagane
    A faxomat már!

5 MPs lag aztán Connection lost.. 25 mp ig.
    Aztan 4 mp játék, aztán megint Lag, 7 mps, aztán KÉT PERCES connection lost, és ezt már hatodszorra!Mi a fax van...:.-(...
  • Nuki
    Én nem... Amik ingyér' vannak azok nem túl jóak... :)
  • Hagane
    Na mi van?Senki nem olvas vagy senki nem válaszol?Gyerünk, gyerünk, gyerünk!
  • Hagane
    Ki használja a Kiwwit?Mert szaggat mint a géppuska...
  • Hagane
    Ezt a kérdést vártam!

Ha összegyűjtöm a full Rune armourt, akkor elvileg A Lesserek meg sem ütnek, és elkíséthetek egy bányászt Rune Ore-ért, ami ugye modnanom sem kell; úgy ahogy van brutális.Állítólag ő BlueRose nak szokta eladni, de engem nem a pénz érdekel, hanem a tanácsa, hogy melyik oreral mit csináljak.Plusz már mindenki engem basztat hogy newbie vagyok, illetve csak két nap alatt harmincegy embert láttam Lv 50-60 környékén FULL RUNE - ban...honnan tudom a szintjüket?Egy trükkel, majd később elmondom...a lényeg az hogy itt valami bűzlik...
  • Hagane
    Pascalesp meg egy jó fej srác :

1# : Amikor meséltem hogy jól áll rajta a Cape, odaadta!
    2# : A Kiwwi miatt megy, ha nem mondja el, a Freegenyán szenvednék.
    #3 : Amikor mondta hogy van e rune Legem, akkor mondtam hogy nem, és senki sem ad el, megkérdezte mennyi pénzem van, mert az összes pénzét, 10K Gp-t odaadta volna hogy rajtam segítsen.
    4# : Együtt csontizunk, jókat dumálunk, és jó srác.
    5# : Amikor Lessereltem megölhettek volna, de ellátott kajával, folyamatosan...remélem sikeresebb lesz mint én.

Thanks Pascale :-)
  • Nuki
    Akkor neked mér kell runite leg? Ha 3-5 deffel nagyobb csak?
  • Hagane
    Nem kiröhögni :

Sorra kérdeztem meg abszolút mindenkit és senki ezért meg azért nem akarta eladni runite legét, amiért egyébként ha nem is elég, de tőlem számítva tisztességes üzletet ajánlottam.
    Plusz, én jótékonykodom, tehát még annyival több lenne, ha nem "ajándékozok" sok mindenkinek stuffokat.Persze nem sajnálom hogy megtettem, de azt igen hogy elvárjátok hogy többet adjak, de nem tudok, mert nem tudok bemenni veszélyes terepre erős páncél nélkül.Itt példáula Wild LV 45 ről van szó... teleporttal még csak-csak, de nem csak ez, ne számítsátok át, hanem nézzétek így :

Adam Kite - jó pajzs ami 29 def-et ad
    20000 gp, amit el lehet költeni amire akarod..
    Adam legs - nem drága, de adam-runite leg között a def különbség 3 vagy 5, ami szerintem nevetséges, és ezért külön nem hiszem hogy 64,000 gp-t kellene fizetni.

Ellenben az eladó kap 30K értékű tárgyakat, a pajzs reklámon kívül szerintem jó, a lábak miatt meg ingyen kap egy pajzsot, meg egy adam leget.

Eredmény : Megkopaszt, és egys alig gyengébb adam legben virít.

Tehát én ezeket vesztem, és nem *tudok* többet adni.Valki szánjon már meg :-(
  • Hagane
    A francba, a hülye Kiwwi is lassú?Biztos a sok hülye szilveszteres elengedte az idegbaját és j9ött Internetezni...a francba már, lassú mint a miniszterek felfogása!
  • Hagane
    Hagane / Hagane :-)

Mellesleg ez a hülye gamez fórum sokszor fagy ki...mi a rák van vele!?
  • Hagane
    A kis sunyi :-) :-(....hmm, kellene egy rune large....
  • Hangianix
    Igazabol mar tobb mint 3000 demont oltem, tobbet mint csirket, de lusta vagyok atirni. ;-)
  • Hagane
    Itt egy Autominer program, amit egy killer axe 13 nevű, számomra ismeretlen srác adott meg.Ha valaki ki akarja próbálni, azt figyelmeztetem :

Illegális, (Engem nem érdekel)
    És lehet hogy csak a kódod akarják lelopni... (Ez már érdekel...lol).

Saját felelősségre használjátok csak :

www.runestuff.cjb.net
  • Hagane
    Wesleywillis angol származású magyar (Apja, anyja magyar, austriában született), és azt mondta segít, Soldier.
  • Hagane
    Nevetséges ! Tegnap 1220 emberrel nem szakadt, most meg 600-800 humánnal sokat...mi a franc van?Andrew, ne buzeráld a szervereket!
  • Hagane
    3000 csirke? 300 démon?De jó, én 71 Lesser-t végeztem ki, és KB 1300 csirkét... azért ez sem rossz :-). 71 X 136 = ...SOK! De pontosan ... 13K környéke.:-).
  • Hangianix
    Nekem is az, de nagyon.
  • Hagane
    Au!

Mindenkinek lassu a net, vagy méár megint az RS kaki?
  • Hangianix
    Ize, mert szar a gepem es ujev tiszteletere mar 3x fagytam egymas utan. Hogy miert voltam olyan idiota, hogy anno install utan nem csinaltam Ghost0tal egy image-t... :-((( Most lesz majd egy 8 oras programom.
  • Hagane
    Hogyhogy nem vagy fenn?
  • Hagane
    Ha nagyon akarod :-)
  • Hagane
    Ki mennyid ad 200 fire runaert?
  • Hangianix
    Persze tokeletesen ingyen nem fogadom el ;-), de koszonom az ajanlatot. :-) Legfeljebb adok par ajandek zafirt. ;-)
  • Hagane
    (RPM 64K - enyém.
    RPCM 40 K, RPL 64K RPMED 10 K = 114 K!szerintem megéri...)
  • Hagane
    U.I.3.: Hangi, a csontok adnak nyilakat!Öt DEF LV alatt szerintem össze tudok kaparni neked úgy 250 nyilat...persze tökéletesen ingyen ;-).
  • Hagane
    Hé, köszi! Azt mondta LV 70 ranged, szintet nem tudok, de full runeban van, és mintha lenne nála egy adam long.Na speciel ezért mondtam hogy többen...

U.I.: Ha 45 lesz a Def-em, akkor 100 per darab áron kardhalat akarok venni, huszat, és megrohamolom azt a tetü Dragont!

U.I.2.: EGy rune Platemail-t egy Rune chainsre, legsre, meg medre jó üzlet?Mert egy srácnak "Nagyon kell a Rune platemail" - em...
  • Pascalesp
    Jó éjszakát!
  • Pascalesp
    Hello!
    Boldog Új Évet!Én még mindig játszom
  • Pascalesp
    Gyerekek! megis,megismerkedtemegy magyar sraccal
    aki ingyen adott egy addy leget meg vagy husz lobstert.jo fej gyerek.
  • Pascalesp
    Hungary:
    Van 2 sapphirem,2 rubym 100 nyilam 7 chaos, 14 nature runem, es kell penz.
    hol vagy?????
  • Hagane
    És ez hogy megy?
  • Hagane
    Pascale, gyere vissza, majdnem megdöglöttem!Megöltem HÁROM LEssert LV 50-en zsinórban, kaja nélkül, silver nélkül, és 10 hp-m van.Egy pók leuütött belőlem hatot, alig élek!Kimenni a skorpok miatt nem fogok...és két geci várja hogy meghaljak!
  • Hmuda
    < strong >szöveg
    Csak space-ek nélkül.
  • Hagane
    Köszi..
  • Hagane
    A kúrva életbe, valaki vállalja már el!Kis paraszt, az ilyen genyók miatt kell a full rune, hogy a szaro sseggüket szétrúgjam!
  • Hmuda
    Látom nem csak én maradtam buli nélkül. : (((
  • Lord Novi
    Asszem én is őt raktam rá a halottlistámra :)
  • Hmuda
    Mit?: )))
  • Lord Novi
    BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK
    BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK