RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LÁTTÁTOK???
VALAMI NAGY DURRANÁS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VALAMI NAGY DURRANÁS LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha minden jól halad, még ma meglesz 50 levél, meg holnaop is 50 levél, és akkor új csúcsot döntünk!! 2 nap alatt 100 levél:-)
Hol lehet monkot találni???
Lily még nem írt vissza, és az 576 sem =(. De azért még várjunk! Ja, és ha van valakinek tûrúnája, megveszem!
Lily még nem írt vissza, és az 576 sem =(. De azért még várjunk! Ja, és ha van valakinek tûrúnája, megveszem!
>>>Spheriot2
Olvasd el a klánoldalon!!!
www.tiszanet.hu/halozat/index.htm
Gyertek monkot ölni!!! Kurva nagy poén... 😊
Olvasd el a klánoldalon!!!
www.tiszanet.hu/halozat/index.htm
Gyertek monkot ölni!!! Kurva nagy poén... 😊
Na, ha már a hibákról volt szó, akkor most láttam egy erlég érdekeset: 2 cipõ mászkált, néha mondott valami, majd ment tovább a kér cipõ:-)
jÖN MA VALAKI HOBGOBLINOKAT ÖLNI?? vAN KÉT BRASS KEYEM IS, SZÓVAL AKINEK NINCS, AZ ISS LETUD JÖNNI OTT A LÉTRÁN.
Mert még nincs kész. Ha készen lesz, meg fogod tudni inni!
>>>Zsooo
De mégis milyen gyakran vagy fent? Suliból netezel, vagy otthonról?
>>>Zsooo
De mégis milyen gyakran vagy fent? Suliból netezel, vagy otthonról?
>>>Rincewind
Azert mert teljesen random, hogy mikor es hogyan erek ra, sajnos (vagy szerencsere, nezopont kerdese). De ha fenn vagyok szivesen segitek barkinek.
udv
Zsooo
Azert mert teljesen random, hogy mikor es hogyan erek ra, sajnos (vagy szerencsere, nezopont kerdese). De ha fenn vagyok szivesen segitek barkinek.
udv
Zsooo
Az második hírdetés is bejött!!!
Ugyanis Bepe az Rpg.hu-ról volt olyan rendes, hogy felrakott minket az rpg.hu híreibe 😊
cím: rpg.rulez.org
>>>Lacc
Amint látod, én gõzerõvel hírdetek. Te hogy haladsz??? Lily visszaírt már, hát az 576?
Ugyanis Bepe az Rpg.hu-ról volt olyan rendes, hogy felrakott minket az rpg.hu híreibe 😊
cím: rpg.rulez.org
>>>Lacc
Amint látod, én gõzerõvel hírdetek. Te hogy haladsz??? Lily visszaírt már, hát az 576?
Rince! Segíthetek csinálni az oldaladat? (még szép), de úgy, hogy én hagy csináljam a küldetések leírását, mert én csak ahoz értek.
Amúgy mos játszunk, tehát tradelhetünk.
Amúgy mos játszunk, tehát tradelhetünk.
Bith szerintem már régen kiszállt a Runescape-ezésbõl! Azt hiszem Diabló 2-zik! 😞
A tipsrõl visszaírtak, hogy ki lesz javítva 😊
A tipsrõl visszaírtak, hogy ki lesz javítva 😊
Estefelé én is fent leszek!
A rúnákra akkor igényt tartok!
Az amulett ad plusszt csak lent kell nézni, ahol az Armour meg a Weapon Aim van! De, ha ezek után sem kell, akkor ok, veszek neked valami láncot, aztán trade!
>>>Zsooo
Miért nem tudsz részt venni a klánéletben? Pedig szerintem mindenki szívesen üdvözölne a sorainkban... 😊 Nem igaz srácok???
A rúnákra akkor igényt tartok!
Az amulett ad plusszt csak lent kell nézni, ahol az Armour meg a Weapon Aim van! De, ha ezek után sem kell, akkor ok, veszek neked valami láncot, aztán trade!
>>>Zsooo
Miért nem tudsz részt venni a klánéletben? Pedig szerintem mindenki szívesen üdvözölne a sorainkban... 😊 Nem igaz srácok???
Rince! A fire rune télleg a skorpiós bányánál van, én meg odaadom nekem ingyen azt az amulettet, mert nekem nem csinál semmit.
Na, kijön ma monstert gyakni? Én pakolok uzsonnát, meg fire rune-t, és lemászok a Ghost dungeon-ba!
Rincewind, szólj rá a TIPS-esekre, hogy nem DEATH hanem DARK Angels!!! 😊
Hello, Üdv mindenkinek!!!
Még mindig gondolkodom rajta, hogy belépjek-e a legjobb magyar klánba 😊, de sajnos attól félek nem tudok igazán aktívan bekapcsolódni a klánéletbe. Ha ennek ellenére számítotok rám, akkor örömmel várom a teljesítendõ küldetések listáját 😊
>>>Rincewind
A tûzrúna is a sivatagi bányában van, mint a víz. Legalabbis a Runescape TIPS Magic Guide szerint.
Zsooo
Még mindig gondolkodom rajta, hogy belépjek-e a legjobb magyar klánba 😊, de sajnos attól félek nem tudok igazán aktívan bekapcsolódni a klánéletbe. Ha ennek ellenére számítotok rám, akkor örömmel várom a teljesítendõ küldetések listáját 😊
>>>Rincewind
A tûzrúna is a sivatagi bányában van, mint a víz. Legalabbis a Runescape TIPS Magic Guide szerint.
Zsooo
Ha valaki lát egy eladó Amulet of Accuracyt, az vegye már meg nekem! Majd utólag kifizetem, de 100 aranynál többet nekem nem ér meg...
Akinek van egy kis ideje, az nézzen már be a Runescape Tips site-jára! Ott is fõleg a linkek közé!!! Lehet örülni... 😊
Meglesz a hírdetés az Rpg.hu-n is! Úgy néz ki 😊
Talán a Fantasycentrumban is!
A pcguru még nem írt vissza, sem Andrew, de szerintem õ nem is fog!
>>>KKrisz
Csinaljatok mar meg mégegyszer ezt a képet, és küldjétek el az egészet, mert csak teljes képeket tudok (akarok) feltenni! Egyébként fasza 😊 (jaj, hogy beszélek?)
>>>Lacc
Nekiugrok a fordításoknak, fõleg most hogy híresek lettünk! 😊
Rincewind
Meglesz a hírdetés az Rpg.hu-n is! Úgy néz ki 😊
Talán a Fantasycentrumban is!
A pcguru még nem írt vissza, sem Andrew, de szerintem õ nem is fog!
>>>KKrisz
Csinaljatok mar meg mégegyszer ezt a képet, és küldjétek el az egészet, mert csak teljes képeket tudok (akarok) feltenni! Egyébként fasza 😊 (jaj, hogy beszélek?)
>>>Lacc
Nekiugrok a fordításoknak, fõleg most hogy híresek lettünk! 😊
Rincewind
Az 576-nak már megírtam a levelet, most várom, hogy visszajelezzenek. Most majd a PC-Dome-on fogok próbálkozni!
Huh, itt özönlenek a levelek! Újra elküldtem a fordítást, de még megfejeltem most pár quest leírásával is, ok? Ja, és ha valaki le akar menni holnap szörnyet aprítani a csatornákba vagy a ghost town-ba, akkor szóljon!
Na, jöhet a következõ rekord! 2 nap alatt 100 levél!! Egy két hét múlva meg már óránként ogunk írni 100 levelet.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......... Leírom így nagyba a 601. levelet, erre megszakadt a kapcsolat, és nem engedett vissza, erre ez a tuskó meg ide pofátlankodott!! És egy ilyen a vezérünk!!! Felháborító!