34579
RuneScape
  • Bazsi89
    ANdrew karaktere:MrAndrew
  • Atomy
    No elértem a 69 smithinget, úgyhogy tudok már adam bar-t csinálni.
    Köszönöm annak aki segített (főleg Hungarinak).
    Ha kell valakinek bar csak szóljon, és ha lehet adjon 8-10 szenet darabjáért.
    És akivel még nem találkoztam annak BUÉK.
  • Bazsi89
    There are currently 0 people playing RuneScape!
  • Bazsi89
    Error could not open connection to rune server!!
    Damnit!!!!!!!!
  • Bazsi89
    Ez baromi jo:
    Server 1:140 player
    server 2:64
    server 3:53
    server 4:29
    server 5:54
    server 6:96
    :)
  • Bazsi89
    EMberek!!!!!!!!
    VAN SZERVER 5 SOT MEG 6 IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bazsi89
    Hu de kihalt ez a forum...
  • Bazsi89
    nektek megy?
    Nekem nem:(((((((((((((((((((((
  • Bazsi89
    Vegyen mar valaki diablo karit vagy editort vagy akarmit!!!!!!!!
  • Bazsi89
    tok jo!Megvan az elso terkep darab!A labirintusos...Elismeresem andrewnak a labirintus miatt!
  • Hangianix
    A rangedem 69-s eppen es koszonom a nyilakat, holnap talan leszek, de a vasarnap a biztos.
  • Pascalesp
    Lost Soldier:
    Te ilyen neven vagy fenn a jatekban is?
    Hanyas a combatod?
    Mindenkinek:
    Nincs senkinek elado addy kiteja?
  • Pascalesp
    Hangianix:
    A nyilakat Haganenek tovabbitom aki atadja neked.
    Most hanyas a rangeded?
  • Lord Novi
    Lord Marcus, Hangi a legjobb magyar rangedes.
  • Lord Novi
    Hangianix
  • Bazsi89
    mi a f@szert van tele ez a rohadt szerver minden
    aldott nap!?
    K@pja be az a sok hulye newbie!
  • Nuki
    Hangi:
    Tudod hogy rám mindig számíthatsz nyíl-ügyileg ;)
  • Hagane
    Bye mindenkinek !

Ams : Ha ilyen maradsz aokr egsz nyugodtan bekaphatod...
  • Hagane
    Hangi : Pascale és én egymással dumcsiztunk miközben csontiztunk, és van pénz is, barát is, dumcsi is, training is, meg nyíl is, amiből dúrván két nap alatt gyűlt össze kétszász, ami, ha azt vesszük hogy egy napot nem voltam akkor nem rossz.Én gyújtöttem 113-mat, Bazsi hetveneggyel ajándékozott meg összvissz, és ez mind a tiéd lesz, ha eltaláltuk a 2K határt :-).
    Ha valaki segít, és nem akadályoz, Hanginak elöbb lesz LV 70 :-). GOOOOO HANGI!
  • Hagane
    Jut eszembe Chaos!Nálam is van hatvan, ami 130 X 60 = 7.8 K!
    Még van chaos is, de tekintettel a hasznára, képességére is baromi nehéz keresni egyet, 1K Gp-nél tartom az árat.Igaz, newbie voltam valaki adott egyet :-).Azt viszont az első Saph Amulettemhez vágtam el, úgyhogy...

KB 194 Fire Rune, 105 Air rune, és 46 Water rune vár gazdára, sok más egyébbel..asszem van még egy-pár Death és Law is.(Law = 5)
  • Hagane
    "Infant of the New Era, descent and bring us happiness, guide us through this mist, and in trade we will see that your spoon is always golden.Lead us through with this spoon to the caramel flowing rivers of Eden, through the deadly Marsel jungles, we plead to you, to save this rotten humanity from the utter fate that has been befalling it for aeons, we beg of you to please lift our bad spirits away, and never let us come back, please give us salvation, and make us one with god forever...please.....KILL US!"

Na ez honnan van?:-)
  • Lord Novi
    mennyiért darabját? Hun asszem 130 per darabjat veszi. Nem tom a pontos arat.
  • Hagane
    Ams : Newbie a nénikéd!
    Időröl időre a normális kisfiúból egy bunkó paraszt lesz belőled.Szokjál már le erről, jovan!??Speciel innen a 12 ember közül KB 7 ismer, és abból négy rajtam kívül is azt gondolja hogy már elhagytad ezt a színvonalat.NEm baxlak át, 125 itt a lobster, DARABJA, nem 250, bocsánat!Az hogy te kinek mit adsz el az a te dolgod, tudniillik ha nekem, mint neked meg lenne a természetes lesserölő képességem, akkor már vagy húsz Rune Medem lett volna, abból meg 200K !Szóval én is sajnállak Juci, de ennyim van, ha nem tetszik, csókoltatom Janikát!
  • Bith
    Bocs, a többszöri elküldésért, nálam azt írta ki, hogy nem ment el. De legalább csináltam egy id?utazást is ;)).
  • Hagane
    Franc!A sok hülye newbie megint visszatolta a mocsoks pofáját, és megint ugatnak?Most mér ' nem tudom leütni őkeeeeet!?.....ez kellene, ha valaki ugat, akkor meg lehessen támadni(Halott lennélk :-)

..franc, miattuk lasu minden..!
    LOL!
    A kis pöcs!"Full Bronze Man" ...pft, gyenge....
  • Bith
    Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi).

Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!
  • Bith
    Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi).

Ha valakinek van valami spammer proggi kéznél az árassza már el a srácot néhány százezer email-lel. Köszi!
  • Bith
    Bazsi: Nehogy bed?lj már az ilyen hack oldalaknak :)). Csak annyit tesz, hogy a beírt adatokat elküldi a [email protected] címre. (persze nem mind ide, de ez speciel erre a címre küldi)
  • Hagane
    Na jó, akkor én nekiugrok annak a dögnek...kajám van, KB 30 HP-t gyógyít, ezért ha valakinek van kajája, kérem adjon, KB 5 hp-t gyógyítson, és azon felül, persze pénzért.
    Kardhalat százért adnak el nekem, ha a srác fenn van, de nincs, ezért KB ilyen áron kérek valami hatéásosat (Nem sörre gondoltam :-D).

Danke.

Ja, meg kinek van Map Piece?Nem ártana a három ..
  • Bazsi89
    lattam egy full rune emberket(combat level 46)rune plateben es azt mondta,hogy 43-as szinten gyozte le a sarkanyt!!!!!
  • Hagane
    Akkor is!Itt hirdeted hogy van Editor akkor meg inkább adok címet, minthogy csalással vádoljanak...geez, emberek, ennyire Gamer-gyenge lenne a fél csoport?
  • Bazsi89
    Hagan az en level *84-es necrom es a 86-os tundemet kod nelkul csinaltam meg!Amugy meg van egy 20-as barbarom is...Ha kell mondjatok egy arat!
  • Pascalesp
    Sir Disno:
    Bocs de kicsillagozta a fel szoveget azert nem ertettem.
  • Hagane
    De *NEM CSINÁLNI KELL!* ...geez!
    Mert már az is idegesítő hogy az ember fingik egyet ÉS LV 9999999999999 Necromanta ott villog elötte.Mos' miér kell bemocskolni a Barbárom?Bleah!Ennyiért inkább menjetek a www.gamehacking.com - ra / a www.avault.com - ra .
    Ezeket az oldalakat NAGYON ritkán szoktam csak megnézni...
  • Bazsi89
    Hulyeseg...Kitalaltam egy uj karit...beirtam...elkuldott egy uj homepage-re...Kar biztos elloptak a jelszot,na nem baj,ugy sem volt benne semmi:)
  • Bazsi89
    Talaltam egy hacker homepage-t runescape-hez!Valaki elmondta...Probaljatok ki!(meg en sem probaltam,de ki fogom probalni egy uj karival)
    www.geocities.com\belal2k3
  • Zsooo
    Kicsit megkésve, de BUÉK mindenkinek!
    Játszani nem nagyon fogok mostanában, de még biztos jövök majd 1x.
  • Pascalesp
    Hagane:
    Megkerult a letra Karamjan!
  • Pascalesp
    Uristen, miket beszelek! Sok hulye newbie? Hisz en is csak 38-as vagyok.Lol
  • Pascalesp
    A sok hulye newbie miatt full az osszes server!
    Jaaaaccani akaroooook!