34579
RuneScape
-
#9297 -
#9296 Ezt nézd el, de negyvenkét perc alatt ez a tettü Ams egész pontosan hétszer tolt ki velem, aztán me gmég én röhögjek a ragyás képibe.Andrew helyébe egyből kivágnám. -
#9295 Én . = Ams. -
#9294 Ams : tényleg kezdesz qrvára az agyamra menni, ba----me!hagy adda a szarakodást már!élőbe verlek úgy fejbe hogy a taknyod fogod zabálni, és infúzión kapod a bundás kenyeret!
-
#9293 SHIT EZ AZ EGESZ!
PERCENKENT KONNEKSON LOSZTOL!
A fizetos RS-rol:
Havonta hany moneyt kell fizetni? -
#9292 Na mentem!Max Payne asszongya nincs DirecX nyóc, pedig van, a 8.1 meg kaki, mert Béta, úgyhogy semmi trükk, Maxi!Na, akkor REboot, - mínusz egy Internet kapcsolat.Úgyis lassu most az RS - jöttek a newbik.
Viszlát hónap . -
#9291 ...találtam valamit..
Digimon - Brave Heart (Japanese) : Egy Japán dal, isznoyatosan gyönyörű, szavakkal leírni nem lehet...tényleg nagyon jó, a zene is fix, de a srác hangja hihetetlen.Eddig nem voltam biztos benne, de mostmár igen; Megtanulok Japánul!Irány SquareSoft Japan!:-)
Mellékelten : Akinek van AIM-je, annak elküldöm, nagyon szép dal... -
#9290 Tartom a véleményt.... -
#9289 Lost Soldier : Bocs, de a kis genyó connection lost-olt.
Ams : mi van, nem szadizhatsz, akkor lelépsz?LOL! -
#9288 Amelyik kibaxott a chaten velem : Kapja beeeeee.
Épp mondani akartam hogy azért vagyok dühös mert nincs kártyám. -
#9287 Meik csetre mentek?? -
#9286 Na, most megyek chat! -
#9285 Én megyek, de akkor midnenki eltűnik!(Mármint amikor menni szoktam) -
#9284 nem jöttök chatra? -
#9283 Szerintem mindenki írja ki a címét, és valaki küldje el mindenki másnak.Kis limitje van az Email progimnak, 2 cím max, tehát nem tudom elküldeni mindenkinek mindenki Emailjét (DPg áldás...bleah)...Lost Soldierhez csatlakozom :-).
-
#9281 Eladó :
Rune med 8888 GP- ért,
Adam Plate 15K -ért
Adam Legs 5K ért.
És lesz Rune Leg!Valaki segítsen :-) -
#9280 meg persze hogy nincs Cardom..a családból senkinen sincs. -
#9279 Valamiből fönn kell tartania magát [és a servereket...]
De akkor is! Vállaljon valami 8 órás munkát, addig bízza a háziállatára a servereket, oszt yo van!
És most jön a valóság: Én lusta lennék és azt csinálnám mint Andrew ;-)
De akkor is tahóság! ÁÁhh, hadjuk... -
#9277 Ha jó lenne a netem fizetnék... -
#9276 Nem tudom, hogy mennyi most az aktiv jatekos, de szerintem erosen kozelit a 10.000 fele, sot...
Ha mindenki befizeti az 5$ az 50k $ (talan a 30%-a fogja), de sokaknak az a legnagyobb baja, meg az amcsiknal is, hogy nincs kartyajuk. Namarmost, 2x ennyi penzert az ember tud az EQ-val, Asheron's Call-l vagy a mar majdnem kesz Dark Age of Camelot-tal jatszani, ami azert nem 2x jobb az RS-nel. Az egyetlen visszatarto tenyezo (szamomra legalabbis) a belefektetett ido es a megszerzett kapcsolatok. -
#9275 Úgy látszik igaz, tényleg fizetni kell. 1500 / hónap pofátlanul sok, persze az angolok minden fingásért annyit kapnak, és állítólag új monsterek is lesznek, 4 új Quest, 2 új Skill, és állítólag éves bérlettel egyszerűbb lesz az élet.
Na, akkor lenne egy költői kérdésem : az 5K emberből senki sem kattant, mert egyébként LENNE PÉNZ!Az isten verje meg, hogy 5K (minimum) ember nem tud eleget kattanni, erre most fizetni kell!
De egyébként Andrew is bekaphatja, tudta hogy fizetni akartat, miért nem vette ki a hirdetést a tetejéről?Hmmm?Vagy tett be többet hogy ne jusson a dolog idáig?
Szinte szánalmas hogy mire nem képes valaki.
Kb 1K ember akar 5-öt fizetni, ami mondanom sem kell 5K, ami magyar pénzre átszámítva pofátlanul 150,000 forint, amiért én SOKKAL többet tudnék adni mindenkinek havonta.
És ez csak 1K, az emberek fele most mittomén mit at el, és KB 2K-ra emelkedik, ami meg 300K HuF nak felel meg.
Most őszíntén, szerintetek ez nem sántít csak egy CSÖPPET!? -
#9274 :-) [->tartalmas üzenet] -
#9273 »»»Hagane:
Díjazom a serveres ötletet! [ti. 2 kedvenc server :-)]
»»»Lost Soldier:
kezdetleges állapotban, ezzel kapcsolatban még megkereslek rs-en :-) -
#9272 Jó neked :-) -
#9271 Fizetni : Persze, most hogy van szerver, most már kérik a pénzt...!GRRR!
2 : A Freestarr egy paraszt : 4 MP tárcsázás, 16 MP semmi, majd lecsap.Ezt 99-szer megélni leányálom, úgyhogy azon a tragacson nem megyek, a Kiw meg úgy látom haldoklik, úgyhogy csak egy darabig leszek fenn...viszont ha fizetni kell, akkor szerintem ez a fórum is megszűnik topic Hiányában...szomorú hogy az LV 69 Rangedje, smithingje, meg az ember egyéb skillje, amit nehezen idáig felfejleszt csak azért veszik el, mert nem tud fizetni, mert ninics Visája.A Skill total 450 + embereknek kellene benn maradni, azon elvileg már ötőképesek..vagy kellene valamiféle offline (Ezért javasoltam)...
jut eszembe, hogyha Andrew mégis olyan paraszt, és nem lesz RS, akkor programozói után nem tudok semmit megigérni, de utánanézek egy ugyanilyen gyártásának.... -
#9270 Uhh, sorry mindenkinek akitől nem köszöntem el de annyira laggolt hogy üzit se tudtam küldeni :-(
»»»Hagane:
A 9225-ös üzire gondoltam :-))
Innen a 12 emberből?!?! igaz, hogy nem sokan járnak fórumra [fele] de én a RS-en vmi 35 embert ismerek!!! [na jó, kb 10 inaktív, de van, akit én se ismerek...] -
#9268 Ad el valaki egy runelargot? -
#9267 En is vevo vagyok a mapra pascalesp! -
Barganda #9264 Hi all!
Van egy új magyar, neve: Graxon.
-
#9262 ooooké...tehát infó van. A Freestart most szenved, állítólag, és a sok buzi Freestartos most átszökent a Kiwwire, merthát hú de fontos dolguk van, és ezért halálra terhelik az egészek!COOL!...na húzás :-( -
#9261 Bocs, elfelejtettem odaírni, hogy melyik szerver legyen ez.Van, aki nem tud elszakadni a szerverétől, úgyhogy ha mindenki elfogadja az ötletet, akkor szavazással kellene eldönteni hogy melyik legyen.Ill. azt, hogy ha a főszerver, amin vagyunk felborulna, melyik pót szerveren legyünk..
Én : Igen : Főszerv : 3, pótszerv : 5 -
#9260 ...de mivel az is halott...gut morgen!...grr...na legalább van HAT szerver!
Tekintettel arra hogy alig van magyar, angol meg van vagy 5.6K( A többi skót meg német), szerintem egy közös szervren gyűljünk.Ez esetben, ha valaki meghalna, akkor az éppen aktuális elit, mint Atomy tud cuccot smithelni pénzért / ingyen.Tehát ez megkönnyítené a dolgunkat egy darabig :-) -
#9259 Most meg a Kiwwi haldoklik!Cool!
Na, tekintettel arra hogy végre van annyi hely hogy fingani lehessen, átváltok Freestartra, mert amint láttátok picikécskét szánamasina a Net...rofl...-----minjárt gyüvök vissza. -
#9258 :-) Pascale, mennyi a térkép?:-).
Alapár viszont 3 K ;-).
-
#9257 !!!LOL!
....
Most idejött egy srác a ház alá, román (tiszetelet, nem keverem többé), és zenél.Egész kellemes, erre valaki ledob ey százast.Sajnos németül tanul, magyarul nem tud, erre nem tudja mit mond, asszongya "Scheisse!" (B-----g) A "Danke" (Köszi) helyett.
Nem Nem tudok németül! , úgyhogy no Deutsch, please!:-) -
#9256 Atomy:Gratula!Nekm meg csak 33 a smithingem
Bazsi:Uj serverek?Yeah!
Mindenkinek:Van egy mapom, 3 map piecesbol,1 hajom, 6 nailsom...Na kinek kell meg segitseg, hogy melyik Questet csinalom? -
#9255 Ez sehonnan :-).
(-1 bájt) -
#9254 »»»Pascale:
Nalam nem csillagozta... -
#9253 Pasc : 69-os a szintje :-).
Atomy : Buék neked is, és plz lehet hogy bunkók vagyunk, de a kocsist sem azért tartóztatják le mert kedves.Az ember az, aki.Max moderáljuk egy picit magunkat :-).
Add magad nekünk ajándékba, és gyere vissza!Nem, srácok?Nem sok értelmes mondat tölti eme oldalakat be, kellene valaki a posztra, Atomy ;-).
Hmm, jut eszembe!...nem tudom csalás-e, de volt ilyen :
Megyek, erre három Sardine hever elöttem.
Nem mozdul, tudtam hogy lassú...kattanok a halra mint állat, erre elindul, és vagy tizenöt Szardíniám volt! Na most ezt rune Plate-tel lehúzni...áuch!
"Áj szav é véri impressif várrior wít, fúll rún end rún kájt, wit báttl áx!"
-
#9252 »»»Atomy:
Gratula!
»»»Hagane:
Na honnan van? :-)))