RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lacc!!! Ha megtalálod az Ice Giants dungeont, akkor jegyezd meg, mert engem szinte csak az érdekel...
Rince!! Az oldaladon az a baj, hogy nem lehet elolvasni azokat az opciókat, vagy miket, nemtudnád megcsinálni világosszürkével??
>>>>>>>>>>>>>>Please chack your internet settings<<<<<<<<<<<<<<<<
Erre adjatok választ!!!
Erre adjatok választ!!!
Figyeljetetek!!!!!!!!!!!!!!
Betöltött, de nem akar csatlakozni a szerverhez, mert valami baja van a beállításokkal!!! Mi lehet a problem??? Segítsetek légyszi!
Betöltött, de nem akar csatlakozni a szerverhez, mert valami baja van a beállításokkal!!! Mi lehet a problem??? Segítsetek légyszi!
Dsino:
Mondtam, hogy majd szólok Andrewnak, hogy nemenged fel, és mondta KKrisz, hogy inzkedj nekünk, és én erre mondtam, hogy "nemtok angolul, de majd disno" mondja neki, mert õ tud...
Mondtam, hogy majd szólok Andrewnak, hogy nemenged fel, és mondta KKrisz, hogy inzkedj nekünk, és én erre mondtam, hogy "nemtok angolul, de majd disno" mondja neki, mert õ tud...
Én már jó ideje fent vagyok! Nagyon kiráy! Már készülõben van az új terület szerintem, ahova majd hajóval lehet lemenni!
Na, errõl ennyit...........qrva tesóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azé nyomta ki a gépet, mert gépezni akrt, de akkor most hol a ppics@'ban van????
áááááááááááááááááááááá......................áááááááááááááááááááááááááááááá..................................áááááááááááááááááááááááááááááááááá...............................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá......................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....................................áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.................................ááááááááááááááááááááááááááááááááá...................................áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....................................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Rince, meg a többiek, nyissátok meg azt a izét, amiben játszunk, és hadjátok, majd egyszer ránéztek, és lehet, ohghy akokr már tölt, én is így csináltam és bejött..