34579
RuneScape
  • Bazsi89
    >>>>>Hungary
    A death rune-t mennyiert veszed?
  • Pascalesp
    nekem is van dio2-m, de tudtommal ez egy RS forum.
    Inkabb inditson valaki, egy dio2-es adok veszek szobat,es ott vitassatok meg a dolgokat.
  • Bazsi89
    ezert a 300 k-ert 4 editort is kaptok!(kulonbozot)
    Az elado sorceresst es a 85-os szintu nekromantat(83k)kod editor nelkul csinaltam!
  • Bazsi89
    300k-ert pedig el tudok kuldeni egy karakter editor progit!
  • Bazsi89
    Ja es plus 25k-rt abba a chapterben kezdesz,amelyikben akarod!
  • Bazsi89
    Vegyetek!!!!!!!!!!!!
    Diablo Karit!
  • Bazsi89
    En 250k-ert olyan nevu es szintu es skillu es aranyu karit tudok csinalni diablo 2-ben,amilyet akartok.
    >>>>>novi
    Igen megmarad a karakter,ha elmented!
  • Pascalesp
    Sir Disno:
    Ja qrva szar ez a net, dehat valahogy csak kibirom.
    Es igen,logok a sulibol ket napot, anyam igazolja.
    Vasarnap megyek csak haza.
    Novi:
    Tenyleg eladtad az addy kitet?Kar erte, mert megvettem volna 22k-ert.Amugy a jatekban mi a neved?Lord Novi?Vagy csak siman Novi?
  • Ams
    én megveszem a 250 chaost!!!
  • Lord Novi
    ehhh, nincs weak :)
  • Lord Novi
    hmm...
    hmm...
    hmm...
  • Lord Novi
    ilyen nincs? :)
  • Lord Novi
    Már 250 chaosom van hungary.
  • Lord Novi
    hé emberek, hogy működik ez a diablo 2 elad, és vesz dolog? Ha eladsz egy karit, akkorattol meg megmarad, nem?
  • Bazsi89
    En el tudok adni level 86-os sorceresst diablo 2-ben csak sajna nem tom a hp-jat...:( stuff nelkul)
    bazi sok money-val ugy 500 000 kp (de lehet,hogy tobb) az utazo ladaban a 3.chapterben,vagy a masodikban ill az 1.ben ara: 85k rs gp.Ja es minden varazslattal...
  • Hagane
    Izé...a fórum mintha normélisan menne...fura.Én mentem Max Paynelni, még Online leszek, hacsak a kis bunkó le nem csap.

Az AIM-et mindeképp töltsétek le, FONTOS!

A Barbár árán nem vitatkozom - AIM kell hozzá, PONT!
  • Hagane
    Mindenki : www.aol.com <===> Egy AIM nevű progira keressetek rá a Site-on, töltsétek le, és írjátok ide a nevetek, ott sokkal jobb a chat, nincs limit a küldésekhez, és mindenkinek el tudom küldeni a Diablo 2 karijaimat, STB.
    Jut eszembe! Eladók :

Diablo 2 :

LV 72 Sorceress : 500 + HP val, sok stuffal, kiválló állapotban, még mindig csak Sorceress, nem Lady Sorceress (vagy mi).
    Ára : 70K RS GP :-).
    Lv 61 Necromancer : Színtén jó stuffok, még mindig gyári, és mindent tud, majdnem perfektül, HP- je 378, ára : 50 K GP.

Most a végső félelem :

Mióta A Diablo II kikerült, cserélgettem, építgettem...tökéletesítettem a legvéksőkig a barbáromat :

1163 HP, LV 99, A legutolsó nehézségi szint is megvan, többfajta drágakő, bika equipment, és ezt NEM CSALÁSSAL ÁLLLÍTÓTTAM FEL!
    Ára : Fél Millió RuneScape GP.
  • Disno
    Tudom, de az övé már kritikus...
    Sorry hogy kiléptem a csatiból de anyám elzavart innen [tudod, holnap suli [Pascale: neked is!lóx? :-)]és mivel naponta átlagosan délben keltem a szünetben korán köll fexeni [DAMNIT!!!]]
  • Hagane
    nem ő az egyetlen..
  • Disno
    »»»Lost Soldier:
    Ya, csak találxunk vhol!
    »»»Pascale:
    Bazze, ennyire shit a neted?
  • Hagane
    hosszú...majd később >_<
  • Hagane
    Basszus... : Lag...nézem a képet, 63: Mp után elindul, erre minden élő dolog, amit jelez a radar elkezd ide-oda ugrálni, én meg visszamegyek egy előző állóhelyre!Namostmárkapjákbe!
  • Hagane
    Mindenkinek szaggat?NEKEM MÁR KÉT PERCES SZAGGATÁSOK VANNAK!..................és már régóta mindennap szaggat, nagyon ritka amikor kicsit, vagy nem...mi a francért van csak és pont Magyarországnak szar Internete?Mert minden, így, ahogy van egy szép adag friss mosott Lószar!Ráadásul állítólag a PS gyártását is betiltották...kapják már be, most mi van, Anarchia!?
  • rob45
    kinek kell a hugomtol egy new cape??????????????????????????????????????????????????????????????????,
  • Lord Novi
    Hun, eladnék kb 220 chaosrunet
  • Hagane
    Gyertek a csatira!
  • Hagane
    ?! Eltánt a Karamján lévő létra amoi a Lesserekhez vezet!Már tegnap megvolt, de a KiwwiKe ledobott, nem tudtam megírni..mi a rák van?Andrew bunkó; semmi BUÉK, a szerver gagyi, ...RuneScape Chaos?
  • Pascalesp
    Novi:
    most csak kb.15k lovem van de eladom a mith kitet,
    meg a black squaret.
  • Lord Novi
    visszavonom, már eladtam mind a kettőt. Az egyik hülye 20k-ért vette meg a diamond ammmy. :) De viszont esetleg eladnék 220 chaosrunet.
  • Hagane
    Csináltam egyet, nem igazán olyan jó mint a tiétek, de egyelőre megteszi :-).
    Hogyan illesztem ide be?

Megjegyzem : Ha erre már van válasz: sorry, de nem frissytettem!
  • Lacc
    Mi az a cape?
  • rob45
    a tesomnak 2db sarga cape van!!!!!!!!!!!!!!!ami elado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hagane
    Még a képpel tucc picit várniszasz?Lehet hogy tudok valamit...persze nem biztos.
    Kérdés : Ha megvan, akkor hogy jelenítem itt meg?
  • Hagane
    Jó, most Freekaka, de e zmeg mindjárt ledob!Őszintén, szerintem szánalmas az egész I-net rendszer Magyarországon!Mellesleg ezért akarok kimenni külföldre (is).
    A fő ok az hogy a SquareSoft-nál akarok dolgozni :-).
    Na, gyerekek...ki akar még Offline Verziót?Mert hogy én igen, az szent.Minden jó RS helyen a newbik állják el a helyet, az edzőhelyeimen meg leanyáznak.
    Egy LV 40 srác beugatott, mert neki Runite medje volt, meg adam full, nagyon kemény srác volt, erre kimentem a wildbe,(A Level trükkel tudtam hányas), és a Rune Medjét meg otthagytam, és két percig edzettem, hagy menjenek a sisakra, erre connection Lost! S-Z-Á-N-A-L-M-A-S-!-!-!
  • Disno
    »»»Pascalesp:
    De bizony?? Legyaktál egy Lessert? És pont runemedet dobott? Nekem csak a 10. dobta kb., igaz ez nem számít [hogy hanyadik dobja]...
    Én az addy kite omat 25k-ért vettem, vedd meg Marcustól 20k-ért ;-)
    Print Scrn-nel kell képet csínni, és a vágólapra teszi [Paint, Szerkesztés -> Beillesztés]
  • Hagane
    Ha már a Smaragdot ilyen kedvesen felvillantod elöttem, akkor KB ...tíz jöhet is, a tíz aranyat meg megoldom, és megint Crafting :-).

De még nem, majd a Dragon után, okay?Most kissé gyarkolok...
  • Hagane
    Másik : Egy új anyag, a Magic anyagot akarom bevezetni, ami egy önálló kis rendszer, mert más is kell hozzá mint X szén és X másik anyag...hehe.

Kell hozzá : 25 Holy Rune / bar, a Holy Rune olyan mint a többi, csak egy piros kereszttel a közepén, szent erővel.Ha bejön a fletching és nyílhoz kevered Magic Arrows lesz, ami minimum ötöt üt, plusz a Player Ranged ejere (LV 70 ranged NEM öt 75-öt lol), fer szinten.

Magic PlateMail Armourhoz kell majd 5 Bar, és így tovább.

Kell : 25 Holy rune / Bar, 4 szén, meg egy RUNE eszköz, amit Magiccá akarunk tenni, és ez egy pontos helyen történne, NPC emberek által.Mint ahogy Ozirachtól a Rune platemailt, itt is egy csákó varázsolná át, szép kis pénzért...
    Még segíthet valaki, mert a mith és Adam közötti külöünbség eljkeserítő...meg a Kiwwi ledobásai IS!
  • Lord Novi
    mondj egy árat, hogy mennyit fizetnél érte.
  • Hagane
    Két dolog, de most csak az egyik : Már harmadszorra dob le a Madár (Kiwwi)...most mi a fene van?Ilyen nem csinált, max kétszer, és három óra alatt, nem háromszor hat perc alatt!
  • Hagane
    Disno : Köszi! A www.jasc.com - on talán van valami..

Pascale : Igen, de legalább nem lenne kaksi meg sok hülye beugató newbie, se nyilas aki az éppen aktuális Lessertől elrabolja a zsákmányt....*khrm*...lol *sigh*

Kis sunyi!Gratula, Pasc!:-)