34579
RuneScape
-
#9202 >>>>>Hungary
A death rune-t mennyiert veszed?
-
#9201 nekem is van dio2-m, de tudtommal ez egy RS forum.
Inkabb inditson valaki, egy dio2-es adok veszek szobat,es ott vitassatok meg a dolgokat. -
#9200 ezert a 300 k-ert 4 editort is kaptok!(kulonbozot)
Az elado sorceresst es a 85-os szintu nekromantat(83k)kod editor nelkul csinaltam! -
#9199 300k-ert pedig el tudok kuldeni egy karakter editor progit! -
#9198 Ja es plus 25k-rt abba a chapterben kezdesz,amelyikben akarod! -
#9197 Vegyetek!!!!!!!!!!!!
Diablo Karit!
-
#9196 En 250k-ert olyan nevu es szintu es skillu es aranyu karit tudok csinalni diablo 2-ben,amilyet akartok.
>>>>>novi
Igen megmarad a karakter,ha elmented! -
#9195 Sir Disno:
Ja qrva szar ez a net, dehat valahogy csak kibirom.
Es igen,logok a sulibol ket napot, anyam igazolja.
Vasarnap megyek csak haza.
Novi:
Tenyleg eladtad az addy kitet?Kar erte, mert megvettem volna 22k-ert.Amugy a jatekban mi a neved?Lord Novi?Vagy csak siman Novi? -
#9194 én megveszem a 250 chaost!!! -
#9193 ehhh, nincs weak :) -
#9192 hmm...
hmm...
hmm... -
#9191 ilyen nincs? :) -
#9190 Már 250 chaosom van hungary. -
#9189 hé emberek, hogy működik ez a diablo 2 elad, és vesz dolog? Ha eladsz egy karit, akkorattol meg megmarad, nem? -
#9188 En el tudok adni level 86-os sorceresst diablo 2-ben csak sajna nem tom a hp-jat...:( stuff nelkul)
bazi sok money-val ugy 500 000 kp (de lehet,hogy tobb) az utazo ladaban a 3.chapterben,vagy a masodikban ill az 1.ben ara: 85k rs gp.Ja es minden varazslattal... -
#9187 Izé...a fórum mintha normélisan menne...fura.Én mentem Max Paynelni, még Online leszek, hacsak a kis bunkó le nem csap.
Az AIM-et mindeképp töltsétek le, FONTOS!
A Barbár árán nem vitatkozom - AIM kell hozzá, PONT!
-
#9186 Mindenki : www.aol.com <===> Egy AIM nevű progira keressetek rá a Site-on, töltsétek le, és írjátok ide a nevetek, ott sokkal jobb a chat, nincs limit a küldésekhez, és mindenkinek el tudom küldeni a Diablo 2 karijaimat, STB.
Jut eszembe! Eladók :
Diablo 2 :
LV 72 Sorceress : 500 + HP val, sok stuffal, kiválló állapotban, még mindig csak Sorceress, nem Lady Sorceress (vagy mi).
Ára : 70K RS GP :-).
Lv 61 Necromancer : Színtén jó stuffok, még mindig gyári, és mindent tud, majdnem perfektül, HP- je 378, ára : 50 K GP.
Most a végső félelem :
Mióta A Diablo II kikerült, cserélgettem, építgettem...tökéletesítettem a legvéksőkig a barbáromat :
1163 HP, LV 99, A legutolsó nehézségi szint is megvan, többfajta drágakő, bika equipment, és ezt NEM CSALÁSSAL ÁLLLÍTÓTTAM FEL!
Ára : Fél Millió RuneScape GP. -
#9185 Tudom, de az övé már kritikus...
Sorry hogy kiléptem a csatiból de anyám elzavart innen [tudod, holnap suli [Pascale: neked is!lóx? :-)]és mivel naponta átlagosan délben keltem a szünetben korán köll fexeni [DAMNIT!!!]] -
#9184 nem ő az egyetlen.. -
#9183 »»»Lost Soldier:
Ya, csak találxunk vhol!
»»»Pascale:
Bazze, ennyire shit a neted? -
#9182 hosszú...majd később >_< -
#9180 Basszus... : Lag...nézem a képet, 63: Mp után elindul, erre minden élő dolog, amit jelez a radar elkezd ide-oda ugrálni, én meg visszamegyek egy előző állóhelyre!Namostmárkapjákbe! -
#9179 Mindenkinek szaggat?NEKEM MÁR KÉT PERCES SZAGGATÁSOK VANNAK!..................és már régóta mindennap szaggat, nagyon ritka amikor kicsit, vagy nem...mi a francért van csak és pont Magyarországnak szar Internete?Mert minden, így, ahogy van egy szép adag friss mosott Lószar!Ráadásul állítólag a PS gyártását is betiltották...kapják már be, most mi van, Anarchia!? -
#9178 kinek kell a hugomtol egy new cape??????????????????????????????????????????????????????????????????, -
#9177 Hun, eladnék kb 220 chaosrunet -
#9176 Gyertek a csatira! -
#9175 ?! Eltánt a Karamján lévő létra amoi a Lesserekhez vezet!Már tegnap megvolt, de a KiwwiKe ledobott, nem tudtam megírni..mi a rák van?Andrew bunkó; semmi BUÉK, a szerver gagyi, ...RuneScape Chaos? -
#9174 Novi:
most csak kb.15k lovem van de eladom a mith kitet,
meg a black squaret.
-
#9173 visszavonom, már eladtam mind a kettőt. Az egyik hülye 20k-ért vette meg a diamond ammmy. :) De viszont esetleg eladnék 220 chaosrunet. -
#9172 Csináltam egyet, nem igazán olyan jó mint a tiétek, de egyelőre megteszi :-).
Hogyan illesztem ide be?
Megjegyzem : Ha erre már van válasz: sorry, de nem frissytettem! -
#9171 Mi az a cape? -
#9170 a tesomnak 2db sarga cape van!!!!!!!!!!!!!!!ami elado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9169 Még a képpel tucc picit várniszasz?Lehet hogy tudok valamit...persze nem biztos.
Kérdés : Ha megvan, akkor hogy jelenítem itt meg? -
#9168 Jó, most Freekaka, de e zmeg mindjárt ledob!Őszintén, szerintem szánalmas az egész I-net rendszer Magyarországon!Mellesleg ezért akarok kimenni külföldre (is).
A fő ok az hogy a SquareSoft-nál akarok dolgozni :-).
Na, gyerekek...ki akar még Offline Verziót?Mert hogy én igen, az szent.Minden jó RS helyen a newbik állják el a helyet, az edzőhelyeimen meg leanyáznak.
Egy LV 40 srác beugatott, mert neki Runite medje volt, meg adam full, nagyon kemény srác volt, erre kimentem a wildbe,(A Level trükkel tudtam hányas), és a Rune Medjét meg otthagytam, és két percig edzettem, hagy menjenek a sisakra, erre connection Lost! S-Z-Á-N-A-L-M-A-S-!-!-! -
#9167 »»»Pascalesp:
De bizony?? Legyaktál egy Lessert? És pont runemedet dobott? Nekem csak a 10. dobta kb., igaz ez nem számít [hogy hanyadik dobja]...
Én az addy kite omat 25k-ért vettem, vedd meg Marcustól 20k-ért ;-)
Print Scrn-nel kell képet csínni, és a vágólapra teszi [Paint, Szerkesztés -> Beillesztés] -
#9166 Ha már a Smaragdot ilyen kedvesen felvillantod elöttem, akkor KB ...tíz jöhet is, a tíz aranyat meg megoldom, és megint Crafting :-).
De még nem, majd a Dragon után, okay?Most kissé gyarkolok... -
#9165 Másik : Egy új anyag, a Magic anyagot akarom bevezetni, ami egy önálló kis rendszer, mert más is kell hozzá mint X szén és X másik anyag...hehe.
Kell hozzá : 25 Holy Rune / bar, a Holy Rune olyan mint a többi, csak egy piros kereszttel a közepén, szent erővel.Ha bejön a fletching és nyílhoz kevered Magic Arrows lesz, ami minimum ötöt üt, plusz a Player Ranged ejere (LV 70 ranged NEM öt 75-öt lol), fer szinten.
Magic PlateMail Armourhoz kell majd 5 Bar, és így tovább.
Kell : 25 Holy rune / Bar, 4 szén, meg egy RUNE eszköz, amit Magiccá akarunk tenni, és ez egy pontos helyen történne, NPC emberek által.Mint ahogy Ozirachtól a Rune platemailt, itt is egy csákó varázsolná át, szép kis pénzért...
Még segíthet valaki, mert a mith és Adam közötti külöünbség eljkeserítő...meg a Kiwwi ledobásai IS!
-
#9164 mondj egy árat, hogy mennyit fizetnél érte. -
#9163 Két dolog, de most csak az egyik : Már harmadszorra dob le a Madár (Kiwwi)...most mi a fene van?Ilyen nem csinált, max kétszer, és három óra alatt, nem háromszor hat perc alatt! -
#9162 Disno : Köszi! A www.jasc.com - on talán van valami..
Pascale : Igen, de legalább nem lenne kaksi meg sok hülye beugató newbie, se nyilas aki az éppen aktuális Lessertől elrabolja a zsákmányt....*khrm*...lol *sigh*
Kis sunyi!Gratula, Pasc!:-)