34579
RuneScape
  • Rincewind
    Faszom még mindig nem jó... :(
    Na majd megcsinálom...
  • Hagane
    Gwa-ha...Chrono Trigger egy picikét, aztán Diablo II... na csövesz ;-)
  • Hagane
    Szaaaaaaa-ggggaaaaaaaat!
  • Hagane
    Kérdés 1 : Ki tud Japánul?

Kérdés 2 : Kinek Van AudioGalaxy?

Ha van egyik, másik V mindkettő, akkor keress rá a Digimontól a Brave Heart - nevű zenére, nagyon, de nagyon szép.

ha nincs Satellite, akkor itt van a szöveg :

Brave Heart - gesungen von Miyazaki Ayumi

Nigetari akirameru koto wa daremo
    Isshun areba dekiru kara arukitsuzukeyou

Kimi ni shika dekinai koto ga aru aoi hoshi ni
    Hikari ga nakusenu you ni

Tsukame! egaita yume wo
    Mamore! daiji na tomo wo
    Takumashii jibun ni nareru sa
    Shiranai pawaa ga yadoru haato ni hi ga tsuitara
    Donna negai mo uso ja nai
    Kitto kanau kara...show me your brave heart

Hare no hi bakari ja nai kara tama ni
    Tsumetai ame mo furu keredo kasa hirogeyou

Ikikata ni chizu nanka nai kedo dakara jiyuu
    Doko e datte yukeru, kimi mo

Hashire! kaze yori hayaku
    Mezase! sora yori tooku
    Atarashii jibun ni aeru sa
    Shiranai yuuki ga nemuru haato ni ki ga tsuitara
    Mune no naka no doshaburi mo
    Kitto yamu kara...show me your brave heart

Tsukame! mabushii asu wo
    Mamore! ai suru hito wo
    Takumashii jibun ni nareru sa
    Kowase! yowaki na kimi wo
    Kuzuse! butsukaru kabe wo
    Atsui kodou buki ni naru kara
    Believe in your heart
  • Hagane
    Újabb : Múltkor az XP-vel elfelejtettem feltenni a VGA Driver-t a Celeronhoz, úgyhogy talán azért nem ment, lehet megint SysBontás lesz...

Lost soldier : Köszi az SMS-t :-)
  • Hagane
    Hi, tanultam egész nap, a francba is, erre még a vizsgák is jönnek; egyelőre nem leszek fenn :-(..

Bazsi : Igaza van Deesnonak...habár...
    Rince : Szép képike :-)
    All : Majd KB 23.ika után jövök...
  • Ams
    bocs! kösssz!
  • Ams
    http://www.osi.hu/compdeptftp/camelot/camelot.zip
  • Rincewind
    Világosítottam a kéken! Asszem mostmár nem lesz szar a színátmenet! Töltsd le mégegyszer plz!
  • Bazsi89
    Megint lattam egy emberke combatjat,mikor lementem egy letran!
  • Bazsi89
    >>>>>Hagane

nem jott be a modszered...:(Nem sikerult megmenekulnom,amikor kikapcsoltam a netet...
    A vesztesegem kb 70k:(
  • Bazsi89
    plusz kozepso terkep darabka!!
  • Bazsi89
    ADJON VALAKI EGY RUNE LEGSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valtoztatok:rune long,med,addy legs,3k
  • Bazsi89
    veszek rune legset 40k-ert es egy rune medert,vagy 30k plus 2 rune medert!Nagyon kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bazsi89
    Fura a rune medet a gs-ben 8k ert veszik ami ha az aru egy negyedevel szamolunk,akkor 32 k-ert kene arulni...
  • Ams
    ez k*síp*a jó rince!!! kössz! Amúgy még csinálsz többet?
  • Rincewind
    Ams itt egy lehetséges változat:

• Hagane
    Eh?Jaj, de aktívak vagytok, fiúk!:-)
  • Hagane
    Keresek egy Klánt, LV 50 fölötti tagoknak, elfogadható feltételekkel, ill. semmi "BEcsületpróba" <==>Adjam oda a Rune Legem, és majd visszakapom <==> Felejtse el.
    Továbbá vállalok időre kis mennyiségű, vagy nem időhöz kötött radikális mennyiségű bányászást is, csak élő pénzzel lehet fizetni, első ember aki kér, elsőként szolgálódik ki :-).

Hun : Ha majd nem akadozik a jó öreg Kiwwike, akkor megint elkezdem az arany summázását KB 20 ticketig :-).Aztán persze meg megyek smithingelni, majd crafting, és így tovább...nem könnyű, ám :-).

Hír : Nemsokára Ranged is fejlődni fog :-).

Hangi : Neked meg a nyilakat fogom gyűjteni, aztán odaadom, és csókolom :-).

Én 500 nyilat szerzek Hanginak, majd 20 ticketnyi aranyat Hunnak, aztán járom a magam útját egy darabig...
  • Hagane
    Hangi : Amiről beszéltünk, plz küldd el az Emailemre, az még él, nem úgy mint ez a döglött madár :-).
    ByeZ all, GOOD DAY, DIABLOOOOO!
  • Hagane
    A dupizért sorry, de lassú volt a net, leállítottam, megint "Mehet!" eltem, erre dupizik..
  • Hagane
    Új dal : Csezdmeg, csezdmeg állam bá-csi, miért vagy ilyen k*síp* va kíván-csi?Kellett neked mostan ez, hogy legyen ilyen lassúminden-szesz???

Más : Van mobilom!
    Ha valaki akar hívni, SMS-t küldeni, azt a

06205250189 -es számra tegye, minden baráti hívást / SMS-t várok!:-)
  • Hagane
    Új dal : Csezdmeg, csezdmeg állam bá-csi, miért vagy ilyen k*síp* va kíván-csi?Kellett neked mostan ez, hogy legyen ilyen lassúminden-szesz???
  • Hagane
    Jáá, már 19:30?!Akkor lehet megyek Diablozni, mert ez, így, ebben a formában tényleg keserves...senkinek nem kívánom.

Felhívás: Ha lesz Vivendi, 77% esélye van hogy végre "Elkussolok" :-)...............nem 11én jönnek be....holnap???
  • Hagane
    INDULJÁR MÁR EL, B *síp*
  • Hagane
    De jó, 500-an vannak, és a Kiwwi is iszonyatosan szaggat...so hülye buzi potyás.
    Jó mondjuk én nem buzi potyás vagyok, hanem még nincs vivendi.

2 : Van pénzem, de nem elég.Min. egy évig akarok ISDN-t, stb :-)
  • Hagane
    Miért, ez egy játék fórum, nem?:-)
    Más játék, tény, de akkor is játék..
  • Hagane
    Van egy olyan, hogy ha a Wildben PKzol, és valaki majdnem megöl, de te egy pár Hpval elfutsz, és a környéken VAN, ami meg tud ölni, akkor a 10 másodperces védést egyszerűen lehet kiiktatni!

SZAKÍTSD MEG A KAPCSOLATOT!
    Igen, igen...egy nap késés, lehet, de mégis megéri a cuccait árát, nem?Nekem átlag meg szokott (Most is azt teszi, a geci) szakadni, és akkor úgy ahogy van, bunyú közben kilép...előnyős, nem?

FIGYELEM : Azt, hogy közvetlen akkor lép ki, amikor szakítasz - NEM TESZTELTEM -
  • Hangianix
    Hehe, a rendelessel is vigyazni kell, emlekszem olyanra amikor a hazkutataskor a haverok hozzam hoztak a cuccot es volt vagy 2 taska cd es vinyo nalam. :-))) Beloluk pedig tanubol 26-od rendu vadlott lett, mert bebizonyosodott, hogy nem is 1 jatekcd-t rendeltek, hanem 2-t. Nevetseges a BSA, legalabb ne probalna ugy tenni, mintha nem a szoftvercegek penzelnek. (Na vajon melyik leginkabb...)
    Bocs az off-topic miatt. :-)
  • Hagane
    Az a végszövegt az enyém.Egy Fan Fictionben használtam, és KB ötmillió ember látta, egy éve készült, rövid, de jó, valami "Hűdejóoldalonvannfenn"...
  • Hagane
    Ja, igen!
    Kinek van meg, vagy tudja megszerezni a Digimon World 2-t?Mert nagy-gyon kellene, de mlég egy picit várjatok, plz, mert egy srác adott egy címet, a cím gyanús (Szoftverrendőrség...), ezért megkértem hogy küldje ide postán, és ha nem, akkor kérlek titeket :-(
  • Hagane
    Ilyen jegyekkel, még nem :

Kémia : 1,4,3
    Matek : 1,1,4
  • Hagane
    *Észbekap hogy megy a rendszer...*

DIABLOOOOOOO II!!!!
  • Hagane
    Gyerekek...képzeljétek ki fog Nemzetközi Érettségit kapni, amivel már gyárilag többet keres mint egy Pedagógus?Naaaaa, vajon kiiiii?:-)

Az angol középfokút leteszem, azután a felsőfokut és lesz Boogie For the Programmer!Gimibe megyek, lehet, de mindegy hova menjek, amíg a programozás lehetősége fenn áll...
  • Hagane
    Villámgyors Driverfilokkal, és azzal a tudarttal hogy most már Celeron van, hasznlátam a kettőt, és LÁM!Tanultam ish; mostmár van egy kis időm...
  • Rincewind
    Ams majd írj mail-t a logó ügyében!
  • Hagane
    Jaja!sorry hogy most jöttem, de dolgom volt és MOST is dolgom va!Nagyon nagyon sorry gyerekek, de egy darabig méág nem is tudok majd jönni!

Röviden : leomlott a Win XP amit feltettem, és most a 98 szarakodik, nincs kép ha valami elindul, és nem sok minden indul el!%

Sorry, sorry.

Happy Byday Bazsi
    bye
  • rob45
    ja,ezutan meg osszeverem a hugomat!!!!!hehehe
  • rob45
    es ha megtudja igy fogok kinezni!!!!!!!!!!!
  • rob45
    aaaaaa a tesomeval irtam egyebkent en rob42 kerdeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hopp hopp hopp bocs robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!