RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>>>Bith
Adnal egy címet ahol tudok letölteni teljes játékokat??? Lehet tobb 100 mega is!! Nem gáz!
Adnal egy címet ahol tudok letölteni teljes játékokat??? Lehet tobb 100 mega is!! Nem gáz!
Tudom, de én nem a nevére vagyok kíváncsi!
A történetére!
Egyébként szintén ledobott a szerver 😞
A történetére!
Egyébként szintén ledobott a szerver 😞
>>>Lacc
Ezt a white knight castle földszintjén a squire adja! Csak úgy nagyvonalakban kell a történet:
- Miért veszett el a kard?
- Miért kell nekik?
- Ki az a törpe renegát a tengerparton?
- Miért nem tud rendes nyelven beszélni?
Ennyi.
Ezt a white knight castle földszintjén a squire adja! Csak úgy nagyvonalakban kell a történet:
- Miért veszett el a kard?
- Miért kell nekik?
- Ki az a törpe renegát a tengerparton?
- Miért nem tud rendes nyelven beszélni?
Ennyi.
Én szívesen lefordítanám, de még azt nem fejeztem be... Sõt, még el se kezdtem. Hol lehet megkapni?
zöld vagy kék cuccot?? Tudod ahhoz milyen magas smithing kell? 😊) Mint állat. Na annyim még nincsen 😞.
de ez a sword quest végre kurva jót ad, ha igaz ez a 9 smithing. Bár még azzal is csak 45-öm lenne most. A legkisebb mithril cucchoz meg 62(!) kéne, az admantite-hoz meg vagy 70(!!) szal kurva sok. De amit Te szeretnél, ahhoz meg talán 99-es is kellhet! Szal azt csak venni lehet egyelõre. Ha tudnék csinálnék ingyen, de sajna nem tudok még. Egyedül nagyon nehéz már fejleszteni a kovácsolást ahol én tartok 😞.
Mellesleg mithril-t, vagy admantite-ot bányászni sem kismiska 😊. Egyrész 55 és 70-es mining skill kell hozzá (nekem 45 van), másrészt baromi ritka.
de ez a sword quest végre kurva jót ad, ha igaz ez a 9 smithing. Bár még azzal is csak 45-öm lenne most. A legkisebb mithril cucchoz meg 62(!) kéne, az admantite-hoz meg vagy 70(!!) szal kurva sok. De amit Te szeretnél, ahhoz meg talán 99-es is kellhet! Szal azt csak venni lehet egyelõre. Ha tudnék csinálnék ingyen, de sajna nem tudok még. Egyedül nagyon nehéz már fejleszteni a kovácsolást ahol én tartok 😞.
Mellesleg mithril-t, vagy admantite-ot bányászni sem kismiska 😊. Egyrész 55 és 70-es mining skill kell hozzá (nekem 45 van), másrészt baromi ritka.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Megcsinaltam a sword questet, és majd elájultam a rewardon. 9 ismétlem 9 smithing level! Szóval aki még csak most kezd kovácsolgatni az halassza ezt a küldit azokra az idõkre amikor a smithing-je hetente fejlõdik majd egy szintet!
Egyébként angol tudósok!! Szükségem lenne ennek a questnek a történetére, hogy minek kell neki ez a kard és ki az a törpe aki megcsinálja, meg úgy mindenre. Egyrészt mert érdekel, másrészt meg enélkül nem tudom felrakni a klánoldalra!!! Úgyhogy légyszi írjátok meg!
Ezzel a küldetéssel egyébként túl vagyok az összes questen!!! Egy sem maradt ki, mind megcsináltam! Lehet gratulálni 😊
>>>Disno
Ok, majd felnézek akkor is!
Egyébként angol tudósok!! Szükségem lenne ennek a questnek a történetére, hogy minek kell neki ez a kard és ki az a törpe aki megcsinálja, meg úgy mindenre. Egyrészt mert érdekel, másrészt meg enélkül nem tudom felrakni a klánoldalra!!! Úgyhogy légyszi írjátok meg!
Ezzel a küldetéssel egyébként túl vagyok az összes questen!!! Egy sem maradt ki, mind megcsináltam! Lehet gratulálni 😊
>>>Disno
Ok, majd felnézek akkor is!
Bith!! Ha meg mindig banyaszol, akokr majd csinalsz nekem egy jo sapit, meg egy valami zold, vagy kék gatyát?? Meg, ha nagyon ráérsz, akokr egy pajzsot is?? Ha tudok, akokr fizetek, bár nemhiszem, hogy tudnék.....
Ezt nem fogjátok elhinni! Ekkora bugot még életemben nem láttam!
Állok a fõtéren, és mindenki láthatatlan!!! Allok és nézem, ahogy a szép színes betûk feltünnek a levegõben! 😊
Röhej
Állok a fõtéren, és mindenki láthatatlan!!! Allok és nézem, ahogy a szép színes betûk feltünnek a levegõben! 😊
Röhej
Néhány magyar épp most "nagy szar"-ozta le a klánunkat!!! Szerintük valami 001xy vagy milyen nevû amerikai klán a tuti! Sir Y2k meg valami Sully*** akárki!!!
Felvegyük õket a klán ellenségének???
😊
Felvegyük õket a klán ellenségének???
😊
Faszom majdnem meghaltam... 3 élettel bent vagyok egy agresszív black knightokkal teli szobaban.....
Én kettõ Evil magic-et kaptam!!!
Bent vagyok a Black Knight castle-ban! Valaki leírná hogyan kell befejezni a küldit? mert elakadtam!!!
Bent vagyok a Black Knight castle-ban! Valaki leírná hogyan kell befejezni a küldit? mert elakadtam!!!
Ahhoz az ajtóhoz nem kulcs kell. Be kell adni az õrnek, hogy te is õr vagy. Megkérdezi, hogy akkor miért nincs rajtad õr-cucc. Na, ekkor kell szerezni egy medium bronz helmetet, meg egy iron chain mailt, és akkor bemehetsz. A gond csak az, hogy tele van a kastély black knightokkal, és nekem még egy is kemény dió, nemhogy egyszerre három!
Találtam egy küldetést, majd valéaki csinálja már meg, és írja le.
Az ember assze a fehérlovagok várában vagy hol van, de mindenesetre tt, agol van egy nagyobb várs, és a dídon át kell menni, annak az egyik tornyában van vlami Viz teh ****
Az ember assze a fehérlovagok várában vagy hol van, de mindenesetre tt, agol van egy nagyobb várs, és a dídon át kell menni, annak az egyik tornyában van vlami Viz teh ****
Megtaláltam a fekete lovagok várát, asszem, de kulcs kell az ajtóhopz, hol találok kuclsot hozzá?
Nincsen valamelyikkõtöknek Motorola timeportja?? Ha van, akkor megkérhetném, hogy faxoolja, le, úgy, hogy én fizetem?
>>>>>Klán site<<<<<
www.tiszanet.hu/halozat/
Történt egy pár újítás:
-Felkerült a törpe bányák térképe!!!
-valamint egy új Asgarniás küldetés!!!
-valamint ugyanez angolul is!!!
Rincewind
www.tiszanet.hu/halozat/
Történt egy pár újítás:
-Felkerült a törpe bányák térképe!!!
-valamint egy új Asgarniás küldetés!!!
-valamint ugyanez angolul is!!!