34579
RuneScape
  • Hagane
    BP, harmadik ker, Flóriántól KB 5 perc.
    Hun : 20 Zafír, eh?Ha azt vesszük hogy a max profit 700, akkor mind a huszat megvenném tőled.

Habár...kissé meredek, na lássuk csak.
    735 per darab...hmm...ezt Emeralddal szívesen :-).
    Ha leejted őjket 700-ra, akkor mind a huszat megveszem, de 20 X 35 = 700 gp veszteség... (Jééé, milyen vicces lol).

20 X 700 = 14K !
    Ha fenn vagy, vegyél le Ignore-ról, találkozunk;hármas szerver, én megveszem, aztán mindenki megy a maga útján egy darabig :-).

Én mit csinálok vele : Megfogom a csákányt, bányászok mellé húsz aranyat, beolvasztom, csinálom Sapphire Amulettet / Necklace-ot, amit aztán el adok, 700-800 GP között mozog az ára, de mivel a zafír a legegyszherűbb, többnyire tele van a bolt, ezért az ára akkor KB 690-745 között van.Ami azért elég ütős...
    Még valami : Ha valaki tudna szerválni 900 / DB Áron Emeraldod, KB tizet, annak megköszönném, és a profit állandó felét megkapná.
  • Lord Novi
    hogy érted? Én általában úgy, hogy az egeremmel kattintgatok, és fent amit lehet görgetni, azt görgetem, ezzel irányítom a képernyőmön az egeret. Miért, te?
  • hungary
    van 20 zafirom es 6 rubim elado
    van 4 rubi amym elado
    van 20 silverlightem elado
    van 100 strength potionom elado
    arakat lasd alább :))
  • Nuki
    >>marcus:
    Te hogy szoktál rúnázni????
  • Nuki
    Hol lax Hagane?
  • Hagane
    És Lám, a FreeGenya megy!ELSŐRE!...na akkor itt valami nagyon nem stimmel, ez nekem így nem tetszik...elsőre, ilyenkor?!Valami van...
  • Hagane
    Ooookay...ez most egy picit másként sült el; megpróbálom a FreeGennyet, utána azt a büdös döglött madarat, ha a FreeGenya nem megy, de mostmár van Vivendi, vagy még mindíg váratnak!?
    AAAAAAAAARGGGGH!!!!!!
  • Hagane
    Bassus, mi a fax van a Kiwwivel?!Három perc mire feljön, kettő mire ledob, az arány azért még elfogadható lenne ha óránként történne meeeeeeg!

Kérek valamit : Ha valaki tud olcsón GameShark 3.2 kártyát (Verziószám, rá kell kérdezni) PSX-hez, Max 6.5K, akkor nagyon szépen kérem hogy szóljon, és a Runescape-ben ingyen bányászok az illetőnek ezer szenet.Határidőre 500-at (vizsgaidőszakban, vizsgákkal, nyolcadik második félévében??!Lol...)..

Thx : This wuz HaGaNe
  • Hagane
    Lol, vicces, tanulok a vizsgákra hogy jöhessek vissza, erre Rob elmegy...mos mér'?
  • rob45
    egy idore kiszalok a runabol,bye es kellemes jatekot mindenkinek
  • Hagane
    Kiderült jogy van egy eddig számomra ismeretlen négyesem is, ill a tanárnp, aki az egyest adta más, mint a mostani, ezért azt mondta nem számítja bele.Ha ez nem így lenne, akkoris hármasra állnék, de így 3.5 :-)
  • Hagane
    Hun : Akkor próbálj meg C++ - szal bánni, szét is kapna egyből.
    Személy szerint HTML, CGI / FTP programozást *is* tanulok majd, merthátazért a wboldal tervező is kap summákat rendesen...
    Deesno & Hangianix : Köcönöm Cépen!
    Hangi : Már nem ellenfelek, mi?:-P
  • Hangianix
    --->Hagane
    Nyugodtan hasznald el, egy ideig ugyse nyilazok most. Sot, jatszani sincs most tul nagy kedvem miutan elertem a 70-t es alig van fent valaki.
  • hungary
    ugyanis megkapom a feladot, es a targyat sms-ben :))
  • hungary
    Viszont ha legkozelebb valaki surgosen kereskedni szeretne, akkor kerem kuldjon egy levelet a hungary cimre a targy sorban megjelolve az idopontot, meg, hogy mit szeretne eladni venni, es megprobalok ott lenni.
  • hungary
    Hogy miért vagyok mostanában ritkán?
    ------
    Hosszú annak a sora.
    Karamboloztam, a mostoha fiam nem akar tanulni, 5-ből bukik :))
    Találtam egy progit, amivel ezeket a "magic" - amelyikbe be kell bandzsitani és térbeli lesz sé azzal "örömködök".
    Tanulmányozom a HTML alapú adatbázis kezelést - igen gyatra vagyok benne :))
    Belemerültem a VRML programozásba, mert ezekhez a "magic" képekhez olyan képre van szükség amelyiknél minnél fehérebb, annál inkább kilóg a képből.
    ------
    Ha tud valaki közületek olyan progit, amelyyel meg lehet könnyen valósítani, hogy 256 szürke színű képet lehet vele létrehozni egy térbeli modelből, az kérem SZÓLJON.
    Ha valaki ért az AutoCAD-hez és meg tudja mondani, hogy képes-e ez arra, akkor v13-asom van (jogtiszta) az is jelentkezzen.
  • hungary
    Köszönöm a hiányolást:))
    ------
    vétel / eladás / mit
    5000 / 5250 / 1000 nyilvessző
    3400 / 3749 / mith jegy
    2500 / 3000 / ruby amulet
    1500 / 1575 / acél jegy
    1500 / ------- / 30 holy
    1429 / 1500 / silverlight
    1300 / ------- / gyémánt
    1250 / ------- / arany jegy
    1000 / ------- / rubin
    0800 / 0840 / smaragd (emerald)
    0750 / 0788 / szén jegy
    0714 / 0750 / rostonsült kardhal (cooked swordfish) jegy
    0700 / 0735 / zafír
    0550 / 0578 / vas rúd jegy
    0500 / 0525 / 100 nyilvessző
    0476 / 0500 / pecsenye rák (cooked lobster) jegy
    0400 / ------- / ezüst rúd jegy
    0380 / 0400 / energia ital (strength potion)
    0300 / ------- / 30 gyapjú
    0130 / 0137 / minden ÚJ rune
    ------- / 0120 / holy amulet
  • Hagane
    Te Bazsi...szerintem NAGYON gyorsan lépj ki a karijából!

Ha szól Andrewnak, akkor azt így teszi :

I know Bazsi, i gave him my password for the character for XXX reason (REason = ok), and he stole it!

MErt ugye a valódi neved látta, letiltathat!
  • Hagane
    En százért szoktam árulni :-)
    (És akkor sem szojkták megvenni :-D )

Hangi : Na-na, azért én is próbáltam!Csak mire összejött volna már léptél :-).
    Egyébként Gratula.

A vizsgák jövő hét hétfőn lesznek szerdáik, legyen nekem Druki, mert kettesekből javítottam, hármasokra állok (Kémia, Biológia, Matek), és ha átmegyek jöhetek RS-ezni!!!!!
  • Bazsi89
    Tok jo,az egyik gyere odaadott egy combat 39-es karit,ingyen es adott hozza addy cuccot is!!!!!!
    plate,legs,large,battle!
  • Bazsi89
    Szerintetek megerte?
  • Bazsi89
    eladtam az uncut diamondot...
    Addy squere shield es egy large addy helmert!!!!!!
  • Bazsi89
    lenne egy 15 elado death runam ugy kb 7.5k-ert
  • Bazsi89
    Jelentkezzen,aki tudna csinalni nekem egy megaldott diamond ammy-t,ha adok 200 gps-t,uncut diamondot,gold bart!!!
  • Lord Novi
    grat hangi!
    Nekem nem akar műxeni a runa :(
  • Lord Novi
    Tudom, értelmes beszólás :)
  • Lord Novi
    Hullo!
  • Masteroid
    királyak az új logóitok! Apropó, ismeri valaki az Elasto Mania-t?
  • Atomy
    1. részt
  • Nuki
    Nagyon fontos bocs az offtopicért:
    A Gyűrűk ura 1. részét (a gyűrűk szövetségét) vagy az egészet játszák a mozikban???
  • Bazsi89
    Szeretek lesserezni,foleg,ha meghal valaki...:)
    talaltam nala:ruby ammy,400 gps,3 lobsters
  • Ams
    GRATU!!! HANG!!!
  • Hangianix
    Igaz is, Bazsi es Nuki neve kimaradt, pedig 1000-1000 nyilvesszovel ok is hozzajarultak ;-)
  • Hagane
    www.audiogalaxy.com

Egyébként meg Hangi : Affene!Már nem kell az a KB 300 nyíl? :-(
    Háááááát ez van..
  • Nuki
    Hangianix: Én is gratulálok! Ha kell segítség (és éppen hozzá tudok jutni a rúnához) akkor segítek.
  • Nuki
    Hagane: Hol kell rákeresni arra a digimonos izére??? (valakinek kell, ismeritek, de nem akarom elmondani hogy ki az)
  • Bazsi89
    Az szep,gratulalok hangi!
  • Hangianix
    Erdekes, hogy most 88. vagy 89. leszek (a legjobb helyezesem a 79. volt), amikor bejott a lista, akkor meg 70-s szinttel az 54. lettem volna.
  • Hangianix
    MEGVAN A LVL70 vegre RANGEDBOL!!!!!!!!!!!!! ;-)))))))))))
    Koszonet erte Amorce-nak, Atomy-nak, Hungary-nek, Sir Ams-nek es The Sign-nak (szigoruan abc rendben) ;-)
  • Hagane
    Lol Haha :-).
    Rincet is hallottuk, emberek, mostmár mindenki full jókedvében van, nemigaz?:-)