34579
RuneScape
-
#9437 BP, harmadik ker, Flóriántól KB 5 perc.
Hun : 20 Zafír, eh?Ha azt vesszük hogy a max profit 700, akkor mind a huszat megvenném tőled.
Habár...kissé meredek, na lássuk csak.
735 per darab...hmm...ezt Emeralddal szívesen :-).
Ha leejted őjket 700-ra, akkor mind a huszat megveszem, de 20 X 35 = 700 gp veszteség... (Jééé, milyen vicces lol).
20 X 700 = 14K !
Ha fenn vagy, vegyél le Ignore-ról, találkozunk;hármas szerver, én megveszem, aztán mindenki megy a maga útján egy darabig :-).
Én mit csinálok vele : Megfogom a csákányt, bányászok mellé húsz aranyat, beolvasztom, csinálom Sapphire Amulettet / Necklace-ot, amit aztán el adok, 700-800 GP között mozog az ára, de mivel a zafír a legegyszherűbb, többnyire tele van a bolt, ezért az ára akkor KB 690-745 között van.Ami azért elég ütős...
Még valami : Ha valaki tudna szerválni 900 / DB Áron Emeraldod, KB tizet, annak megköszönném, és a profit állandó felét megkapná.
-
#9436 hogy érted? Én általában úgy, hogy az egeremmel kattintgatok, és fent amit lehet görgetni, azt görgetem, ezzel irányítom a képernyőmön az egeret. Miért, te? -
#9435 van 20 zafirom es 6 rubim elado
van 4 rubi amym elado
van 20 silverlightem elado
van 100 strength potionom elado
arakat lasd alább :)) -
Nuki #9434 >>marcus:
Te hogy szoktál rúnázni???? -
Nuki #9433 Hol lax Hagane? -
#9432 És Lám, a FreeGenya megy!ELSŐRE!...na akkor itt valami nagyon nem stimmel, ez nekem így nem tetszik...elsőre, ilyenkor?!Valami van... -
#9431 Ooookay...ez most egy picit másként sült el; megpróbálom a FreeGennyet, utána azt a büdös döglött madarat, ha a FreeGenya nem megy, de mostmár van Vivendi, vagy még mindíg váratnak!?
AAAAAAAAARGGGGH!!!!!! -
#9430 Bassus, mi a fax van a Kiwwivel?!Három perc mire feljön, kettő mire ledob, az arány azért még elfogadható lenne ha óránként történne meeeeeeg!
Kérek valamit : Ha valaki tud olcsón GameShark 3.2 kártyát (Verziószám, rá kell kérdezni) PSX-hez, Max 6.5K, akkor nagyon szépen kérem hogy szóljon, és a Runescape-ben ingyen bányászok az illetőnek ezer szenet.Határidőre 500-at (vizsgaidőszakban, vizsgákkal, nyolcadik második félévében??!Lol...)..
Thx : This wuz HaGaNe -
#9429 Lol, vicces, tanulok a vizsgákra hogy jöhessek vissza, erre Rob elmegy...mos mér'? -
#9428 egy idore kiszalok a runabol,bye es kellemes jatekot mindenkinek
-
#9427 Kiderült jogy van egy eddig számomra ismeretlen négyesem is, ill a tanárnp, aki az egyest adta más, mint a mostani, ezért azt mondta nem számítja bele.Ha ez nem így lenne, akkoris hármasra állnék, de így 3.5 :-) -
#9426 Hun : Akkor próbálj meg C++ - szal bánni, szét is kapna egyből.
Személy szerint HTML, CGI / FTP programozást *is* tanulok majd, merthátazért a wboldal tervező is kap summákat rendesen...
Deesno & Hangianix : Köcönöm Cépen!
Hangi : Már nem ellenfelek, mi?:-P -
#9425 --->Hagane
Nyugodtan hasznald el, egy ideig ugyse nyilazok most. Sot, jatszani sincs most tul nagy kedvem miutan elertem a 70-t es alig van fent valaki. -
#9423 ugyanis megkapom a feladot, es a targyat sms-ben :)) -
#9422 Viszont ha legkozelebb valaki surgosen kereskedni szeretne, akkor kerem kuldjon egy levelet a hungary cimre a targy sorban megjelolve az idopontot, meg, hogy mit szeretne eladni venni, es megprobalok ott lenni. -
#9421 Hogy miért vagyok mostanában ritkán?
------
Hosszú annak a sora.
Karamboloztam, a mostoha fiam nem akar tanulni, 5-ből bukik :))
Találtam egy progit, amivel ezeket a "magic" - amelyikbe be kell bandzsitani és térbeli lesz sé azzal "örömködök".
Tanulmányozom a HTML alapú adatbázis kezelést - igen gyatra vagyok benne :))
Belemerültem a VRML programozásba, mert ezekhez a "magic" képekhez olyan képre van szükség amelyiknél minnél fehérebb, annál inkább kilóg a képből.
------
Ha tud valaki közületek olyan progit, amelyyel meg lehet könnyen valósítani, hogy 256 szürke színű képet lehet vele létrehozni egy térbeli modelből, az kérem SZÓLJON.
Ha valaki ért az AutoCAD-hez és meg tudja mondani, hogy képes-e ez arra, akkor v13-asom van (jogtiszta) az is jelentkezzen. -
#9420 Köszönöm a hiányolást:))
------
vétel / eladás / mit
5000 / 5250 / 1000 nyilvessző
3400 / 3749 / mith jegy
2500 / 3000 / ruby amulet
1500 / 1575 / acél jegy
1500 / ------- / 30 holy
1429 / 1500 / silverlight
1300 / ------- / gyémánt
1250 / ------- / arany jegy
1000 / ------- / rubin
0800 / 0840 / smaragd (emerald)
0750 / 0788 / szén jegy
0714 / 0750 / rostonsült kardhal (cooked swordfish) jegy
0700 / 0735 / zafír
0550 / 0578 / vas rúd jegy
0500 / 0525 / 100 nyilvessző
0476 / 0500 / pecsenye rák (cooked lobster) jegy
0400 / ------- / ezüst rúd jegy
0380 / 0400 / energia ital (strength potion)
0300 / ------- / 30 gyapjú
0130 / 0137 / minden ÚJ rune
------- / 0120 / holy amulet -
#9416 Te Bazsi...szerintem NAGYON gyorsan lépj ki a karijából!
Ha szól Andrewnak, akkor azt így teszi :
I know Bazsi, i gave him my password for the character for XXX reason (REason = ok), and he stole it!
MErt ugye a valódi neved látta, letiltathat!
-
#9415 En százért szoktam árulni :-)
(És akkor sem szojkták megvenni :-D )
Hangi : Na-na, azért én is próbáltam!Csak mire összejött volna már léptél :-).
Egyébként Gratula.
A vizsgák jövő hét hétfőn lesznek szerdáik, legyen nekem Druki, mert kettesekből javítottam, hármasokra állok (Kémia, Biológia, Matek), és ha átmegyek jöhetek RS-ezni!!!!! -
#9414 Tok jo,az egyik gyere odaadott egy combat 39-es karit,ingyen es adott hozza addy cuccot is!!!!!!
plate,legs,large,battle! -
#9413 Szerintetek megerte?
-
#9412 eladtam az uncut diamondot...
Addy squere shield es egy large addy helmert!!!!!! -
#9411 lenne egy 15 elado death runam ugy kb 7.5k-ert -
#9410 Jelentkezzen,aki tudna csinalni nekem egy megaldott diamond ammy-t,ha adok 200 gps-t,uncut diamondot,gold bart!!! -
#9409 grat hangi!
Nekem nem akar műxeni a runa :( -
#9408 Tudom, értelmes beszólás :) -
#9407 Hullo! -
#9406 királyak az új logóitok! Apropó, ismeri valaki az Elasto Mania-t? -
Atomy #9405 1. részt -
Nuki #9404 Nagyon fontos bocs az offtopicért:
A Gyűrűk ura 1. részét (a gyűrűk szövetségét) vagy az egészet játszák a mozikban??? -
#9403 Szeretek lesserezni,foleg,ha meghal valaki...:)
talaltam nala:ruby ammy,400 gps,3 lobsters -
#9402 GRATU!!! HANG!!! -
#9400 Igaz is, Bazsi es Nuki neve kimaradt, pedig 1000-1000 nyilvesszovel ok is hozzajarultak ;-) -
#9399 www.audiogalaxy.com
Egyébként meg Hangi : Affene!Már nem kell az a KB 300 nyíl? :-(
Háááááát ez van.. -
Nuki #9398 Hangianix: Én is gratulálok! Ha kell segítség (és éppen hozzá tudok jutni a rúnához) akkor segítek. -
Nuki #9397 Hagane: Hol kell rákeresni arra a digimonos izére??? (valakinek kell, ismeritek, de nem akarom elmondani hogy ki az) -
#9396 Az szep,gratulalok hangi! -
#9395 Erdekes, hogy most 88. vagy 89. leszek (a legjobb helyezesem a 79. volt), amikor bejott a lista, akkor meg 70-s szinttel az 54. lettem volna. -
#9394 MEGVAN A LVL70 vegre RANGEDBOL!!!!!!!!!!!!! ;-)))))))))))
Koszonet erte Amorce-nak, Atomy-nak, Hungary-nek, Sir Ams-nek es The Sign-nak (szigoruan abc rendben) ;-) -
#9393 Lol Haha :-).
Rincet is hallottuk, emberek, mostmár mindenki full jókedvében van, nemigaz?:-)