RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BASSZTÁTOK MEG AZT A KIBASZOTT VASAT! FÉL ÉVIG BÁNYÁSZOK, ERRE 19-BÕL 2 VAS LETT JÓ A KURVA ÉLETBE!!!!!
Nektek hány fps - sel fut a játék?
Üdv.
Hé skacok! A questek után tényleg szintfüggõ a jutalom. Cobble-nek 9 Smithinget adott a Sword Quest míg nekem 11-et😊. Kicsit jól jártam😊)))))))))))).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gladiator!
Nem lehet, hogy a kábeles haverod csak proxy-n keresztül éri el a hálót? Mert itt nálunk van egy ilyen lehetõség, ez a legolcsóbb, de pl. ftp, icq nem mûködik.
Nem lehet, hogy a kábeles haverod csak proxy-n keresztül éri el a hálót? Mert itt nálunk van egy ilyen lehetõség, ez a legolcsóbb, de pl. ftp, icq nem mûködik.
Nektek megy most? Nekem a runescape fõoldalról egy link se mûködik... 😞(((
>>>SteveH
Pedig jó móka volt Monk-ot ölni..., addig amíg meg nem nyílt asgarnia! Most már tényleg csak gyógyítsanak.
Pedig jó móka volt Monk-ot ölni..., addig amíg meg nem nyílt asgarnia! Most már tényleg csak gyógyítsanak.
hehehe... egy hapsi a furnacenel elkezte dobalni az arny barokat, egyet nekem is sikerult felvenni, csak nemm sok mindent tudok vele kezdeni...
Bead-et akarsz eladni? Az nem nagyon fog menni... Én megpróbáltam kettõt eladni (már nem tudom milyet) a fõtéren 3-4 nappal ezelõtt. Sokáig tartogattam, de senki sem akarta elvinni!
Ezeket a scorpionokat megnézem. Még jó, hogy nem idegesítem magam ilyen bányászgatással =). Lehet, hogy visszaszállok a kaja-bizniszbe! Az Ice-giant barlangnál biztos vinnék a pitét...
Amúgy nincs leendõ új tag?
Amúgy nincs leendõ új tag?
Ajjaj!! Most vagy feltörték a szervert, vagy már megint bugos a játék...
Most azt láttam, hogy egy szöveg (I am a ghost) Szállt összevissza...
Most azt láttam, hogy egy szöveg (I am a ghost) Szállt összevissza...
Clayt a törpe bányában tudsz szerezni. Minden szikláról megtudhatod, mi van benne, ha jobb gombbal kilkkelsz rá.
>>>er
Oltári nagy bug!!!
De talán, meg tudod akkor újra csinálni a küldiket, nem annyira nagy ügy! Képzeld, ha sword quest eredményei törlõdtek volna...
>>>Gladiator
Fel fogom rakni azt a térképet is csak most nincs idõm foglalkozni vele, de talán majd holnap már fel tudom rakni!
Oltári nagy bug!!!
De talán, meg tudod akkor újra csinálni a küldiket, nem annyira nagy ügy! Képzeld, ha sword quest eredményei törlõdtek volna...
>>>Gladiator
Fel fogom rakni azt a térképet is csak most nincs idõm foglalkozni vele, de talán majd holnap már fel tudom rakni!
disno!! bocsi, de kisértésbe estem, és vettem egy új gatyát, de esküszöm, hogy holnp elmegyek bányászgatni, és megszerzem nekd azt a pénzt:-)
FIÚK! VAN EGY JÓ 5LETEM!
VGAYIS EZ MÁR RÉGI 5LET, DE MENJÜNK KÖZÖSEN EGY DUNGEONBA, ÉS ÖLJÜNK MOSS GIANTOKAT, MÁRMINT AKI TUD AZ VARÁZSOL ÉS A JÁTÉK VÉGÉN, MONDJUK 2 ÓRA MÚLVA ELOSSZUK A SZERZETT PÉNZT, ÉS ÍGY TÖK GYORSAN EGY CSOMÓ PÉNZHEZ JUTHATNÁÁNK...
VGAYIS EZ MÁR RÉGI 5LET, DE MENJÜNK KÖZÖSEN EGY DUNGEONBA, ÉS ÖLJÜNK MOSS GIANTOKAT, MÁRMINT AKI TUD AZ VARÁZSOL ÉS A JÁTÉK VÉGÉN, MONDJUK 2 ÓRA MÚLVA ELOSSZUK A SZERZETT PÉNZT, ÉS ÍGY TÖK GYORSAN EGY CSOMÓ PÉNZHEZ JUTHATNÁÁNK...
Valaki jöjjön már dungeonba!!!
Rince!! annak a dungeonnak nemtod feltenni a térképét a klánoldalra, amelyikben a kalózok vannak...???
Rince!! annak a dungeonnak nemtod feltenni a térképét a klánoldalra, amelyikben a kalózok vannak...???
>>>Rince
Nézd megezt: www.top69.hu . Itt van egy Warez szekció, ahol egy rakat kira oldal van. A Black @ White-ot ajánlom.
Nézd megezt: www.top69.hu . Itt van egy Warez szekció, ahol egy rakat kira oldal van. A Black @ White-ot ajánlom.
NA, BASSZAMEG!!!
EGÉSZ NAP A GÉPÉRT HARCOLOK, MOST VÉGRE SIKERÜLT VÉGLEGESEN IDEJÖNNÖM, ERRE LEÁLÍTOTTÁK A SZERVERT!!! FELHÁBORÍTÓ!!!
AZT NEM MONDTÁK, HOGY MEDDIG VAN LEÁLLÍTVA???
EGÉSZ NAP A GÉPÉRT HARCOLOK, MOST VÉGRE SIKERÜLT VÉGLEGESEN IDEJÖNNÖM, ERRE LEÁLÍTOTTÁK A SZERVERT!!! FELHÁBORÍTÓ!!!
AZT NEM MONDTÁK, HOGY MEDDIG VAN LEÁLLÍTVA???
Na, most már védett a nevem😊.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Valaki írjon már jó játékletöltõ site-ot!
Csak, hogy Runescape közben legyen a sávszélesség kihasználva 😊
Csak, hogy Runescape közben legyen a sávszélesség kihasználva 😊