RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Nem játszik most senki???
Rincewind
>>>>>Klan site<<<<<
www.tiszanet.hu/halozat/

Felkerült egy új tag 😊
Valamint egy kép...

Élménybeszámoló:
Kurva jó volt a küldetés amit lejátszottunk!!! Emberek, ilyet nem csak beavatásnál lehetne játszani, hanem állandóan! Még mint szereplõnek is rohadt élvezetes volt, pedig a kaland nagyrészében a helyemen csücsültem. Persze ez alatt ment a privát csetelés! Legközelebb megpróbálunk több embert bevonni! Majd várom a kalandötleteket e-mailben! És a jobbakat eljátszuk!

>>>KKrisz
Részt vehetsz a klán ügyeiben! Errõl szól az egész, ezért vagy tag! Legközelebb, ha akarod, berakunk az egyik küldetésbe, csak ne poénkodd el! Viszont konkrétan a klánügyekben csak és kizárólag a klánfõnökök döntenek!!! Egyébként nem lenne semmi értelmük! Egyébként van értelme a klánnak, mert már olyan vagyunk mint egy nagy család! Mindenki ismer mindenkit, és mindenki haver mindenkivel! És amikor megalapítottam valahol ezt akartam elérni!

>>>Gladiátor
A következõben benne leszel!!!

Rincewind

u.i.: Ha nagyon ráértek, összedobhatnátok nekem is egy kalandot... 😊
Lacc
Hát, én általában hajnal 1-2-kor fekszem, és 6-kor már kelek. És még a fejem se fáj. Na ezt csinálja valaki utánam!
Lacc
Most majdnem megölt egy gennyes kalóz.
Lacc
Na: Zsooo sikeresen levizsgázott, volt egy nagy sörözés is, majd fent lesznek a képek! Bye!
Lacc
Most van folyamatban a quest!
Rincewind
>>>Steve

Megint belém ment egy fél üveg whisky!
Sajnos el kellene halasztani a felvételemet, mert most átlag 0.01 fps-sel megy nálam a játék. Elnézést a kényelmetlenségért. Sok sikert MrAHack!!! Jó játékot mindenkinek!

Lacc
=). Akkor a szakács-gild elõtt találkozunk 22:10-kor?
A FR***BA!!!! Összeszedem a banyának a cuccokat, odaviszem (mindezt 5 másodpercenkénti connection lost alatt), elkezdek vele dumálni, jön a következõ connlost, volt cucc, nincs cucc, a quest még mindig aktív. ARGHHHHHHHH!!!!!

>>>Glad

Szerintem ezt már kérdezted tõlem, és még mindig nem...

az emberem neve? hmm... tippelj!

Gladiator
Steveh!

Szerintem, ha Rince nagyon berugott, akkor nem nagyon tud semmit sem mesélni, mert azt mindet elfelejtette, tehát, lehet, hogy az a "Bizonyos" is megtörtént:-)

Gladiator
Zsooo! Mi az embered neve??? Te lány vagy??? Végre:-)))

Er! Mi a neve az emberednek???

Szinte egész délután jó volt, erre most.. GRRRRRRRR.... 😞(((

Nálatok simán megy? Nálam haldoklik a kapcsolat...

Lacc
Na. Én is elfoglaltam a helyemet Macilacinál, jöhetsz MrAHack! =)
Gladiator
Rince!! Holnap nem jó, mert megyünk hévízre, de azért nézhetem, ahogy dicsõ, új tagunka felavatják?? És ha van rá idõd, akkor elküldöd nekem is a küldit???

>>>Rincewind
22:10-re gondolsz? Be tudok ugrani. De ha jön MrAHack akkor mi lesz?

HUhh, már nincs nálam a 2 redpie.
Meghótam, az ice giantoknál. Sikeresen elfutottam kb 2 hp-n, erre egy hobgoblin kivégzett...

DE...
vissza tudtam menni a cuccaimért!!! 😊)))
Puszta kézzel elég sokáig kell ütni azokat a hobgoblinokat, be is ütöttek párat, ezért fogyott el a redpie. De lesz máááásik.... 😊

Lacc
De hol találkozunk utána, hogy a kérdéseket is lerendezzük?
Nalam van 2. megyek a torpekhez, de most nem tudok belepni 😞

Lacc
Ok, akkor beszéljük meg, hogy ma hol találkozunk! 10 után hol? A barbár faluban? (Csak ne ott, ahol a múltkor, mert szerintem az az ülések helye...)
>>>er
15

>>>Rincewind

Hamu+liszt+víz? az egyik questben kellenek ilyen összeállításban a herceg álcázó arcfestékéhez.

Tõlem lehet a beszélgetés ma is. Ha nem akkor lécci egy fél nappal elõtte szóljatok.
A questhez kelletek ti is, vagy csinálhatom egyedül is?

Rincewind
Hamu+lisz+víz.
Az mire jó???
Rincewind
Hûha!!!
Kezdenek szálingózni a jelentkezések! Sajna csak naponta egyet tudunk lerendezni (esetleg kettõt), de azért majd igyekszünk!!

>>>Lacc & Steve
Találjatok már ki egy másik kalandot, mert Zsooo a napokban ér csak rá huzamosabb ideig!! Szóval holnap, de legkésõbb holnap után el kéne intéznünk a felvételét!
Ma MrAHack van soron, de, ha õ nem ér rá akkor Zsooo talán be tud ugrani a helyére.

>>>Zsooo
?
Lacc
Oksa
Rincewind
>>>Lacc

Ok a létra jó!
Akkor ebben maradunk!

Egyébként nemsokára Zsooo is küldi a jelentkezését 😊
Lacc
>>> Gladiator
Kösz a képeslapot! =)

>>> Rince
Elolvastam a questet, nekem tetszik. De szerintem van még néhány dolog, amit lehetne változtatni, ezért küldtem egy emilt, majd nézd meg!
Rincewind
>>>Steve és Lacc

Jött egy jelentkezés, úgyhogy ezzelkepcslatban elküldtem nektek e-mailben egy küldetés vázlatot, hogy ezt ne a jatiban kelljen megvitatni! Ha jónak találjátok, akkor akár még ma meglehet az új tag felvétele. Ha minden ok, akkor írjatok egy idõpontot (én csak 10 körül érek haza), amikor le tudjuk bonyolítani a tagfelvételt.

>>>MrAHack

Valószínûleg, ha nem jön közbe semmi, akkor ma este olyan 10 óra körül legyél bent a jatiban! Picit eldumálunk, aztán megcsinálsz egy általunk adott küldit, és már készen is vagyunk!

Rincewind
Gladiator
Fasza... "PLease chack your internet settings"

Gladiator
Most meg nem enged be...

Steveh!!! Bocsi, de amikor connection lost van, általában megszaka az internetem is, és vagy 10-15 percig nem enged vissza:-((

Gladiator
Mindig lefagy ez a szar....

Gladiator
Er!!! Üzenj!!! "tell hungary_2 bla, bla, bla..."

Gladiator
Er!!! Üzenj!!! "tell hungary_2 bla, bla, bla....

Gladiator
Lacc! Most tallátam 33 darabot egyben, odaadiom

Lacc
Ha van valakinek tûz-rúnája, és eladná, én megveszem...
Gladiator
Gyertek jáccani!!

Gladiator
RINCE!!! VANNAK RUNAIM!!!

Gladiator
Ja, amúgy Lacc és Rince!!! Boldog karácsonyt!!

Gladiator
Lacc!!! Nekem sem jó az a sword quest, nekem is a Phonix Gangrol kezd el dumálni, és, hogy menjek a fõtérre...........

Lacc
Hmmm... Most látom, hogy az új World Map délnyugati csücskében van az új földrész egy része egy mólóval... Gondolom, oda fognak a hajók menni.
Lacc
Update-elték a World Mapohogy már rajta van Asgarnia is!
Lacc
Már bocs, de én befejeztem azt a questet, már nem is tudom, mikor. Lehet, hogy az a gond, hogy nem adtam oda a papírt annak, aki segített. Nem is nagyon tudtam volna, mert én úgy jutottam be a Phoenix banda pincéjébe a másik fél-pajzsért, hogy felbéreltem egy erõsnek tûnõ manuszt, hogy ölje meg ott az õrt (akkor még kezdõ voltam). Megölte, én meg simán bementem, és lenyúltam a cuccot...
Rincewind
>>>>>Clan site<<<<<
www.tiszanet.hu/halozat/

Történt pár frissítés:
- Bõvült a magyar bestiárium a fémonnal!
- Felkerült az Ice giant dungeon térképe!
- És egy kép a galériában! Érdemes megnézni!

>>>Lacc
Erõs a gyanúm, hogy te nem fejezted be a Shield of Arrav questet... Ugyanis nálam is ez volt a gond! Ez nem bug! Elõbb fejezd be a pajzsos küldit, aztán tudsz beszélni a könyvtárossal a törpérõl!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO SCHYTE,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!! 😊

Akkor holnap este megbeszélés!
Steve ez neked is szól, ha ráérsz!

Rincewind

Lacc
Én nem bírom a könyvtárost megkérdezni a törpékrõl. Ez valami bug lehet, mert mikor a pajzsos questben elolvastam a könyvet, nem mentem vissza a könyvtároshoz, és most állandóan Baraekrõl beszél. =(
Lacc
Ok, akkor ne ma, hanem holnap legyen. Majd megbeszéljük.
Rincewind
>>>Lacc

Happy Birthday to Schyte!!! 😊
Ok, lehet meeting, csak ne holnap, mert holnap iszok...
Lacc
Hehe. Nekem is börzdéjem van. Pontosabban holnap lesz. Mindenkit meghívok egy sörre és húsra a barbár faluba! Ingyen kaja! =) Hepi börzdéj tu Rince and mí!
Ja, és úgy látom, lassan újra össze kéne ülni egy megbeszélésre. Még a kérdések sincsenek meg.
Rincewind
Kösz skacok, de majd holnap iszom le magam, úgyhogy ma maximum a rúnában részegedhetek le... 😊