RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Megyek Furodni es utana mikor a vad angyal kezdodik jõvõk. (mert anyudci befejzi a kartyat
Jer fel!
Nekem is ki kell, hogy javítsalak, ugyanis nem a spy quest ad smithinget, hanem a sword quest! Ám, az még durvább, mert ott meg ice giantokkal kerül az ember konfliktusba, de szerintem az egyik legjobb küldi a játékban!
>>>Nuki
Majd online fel leszel világosítva!
2.A fonál egy questen kívül az égvilágon semmire nem jó. Egy farmernak kell tíz fonalat elvinni, és ad érte egy kevéske pénzt (160 arany, ha jól emléxem?).
1: Nemtudok kovácsolni magamnak mert nemvagyok megfelelõ szinten hozzá, most ha fejlõdni akarok muszáj leszek a nehezen osszekapart bronzaimat fordi'tani buzogányba ami semmire se jó,(azon a 10 gpn ki'vül amit kapok érte) vagy van valami más módja is annak hogy edzhessem ezt a képességem?
2: A fonállal mitlehet csinálni? Addig eljutottam, hogy megnyi'rom a birkát, aztán a szövõszéknél fonalat készitek de annak az ára 0 gp, úgyhogy gondolom kell még vele valamit tenni...
Elõre is köszi a válaszokat! Nagyon kuúl ez a játék!
Heroz
Lacc meg kár hogy nem jön. IGazán hejetesíthetné valaki
Lacc! Neked pedig van 200 darab fire-runam.
Ma tízkor megyek...
Rincewind: Küldtem egy emilt:
A jelentkezésemrõl. Szólj ha valami rossz.
Holnap este 9-10 órakor várunk 1 azaz egy (1) újoncot, aki csatlakozni akar a klánhoz! Ugyani elõreláthatólag holnap este 10 órakor mindhárman fent leszünk (plusz még jöhet aki akar), úgyhogy lehet csatlakozni!
Akinek jó ez az idõpont, az jelezze ITT A FÓRUMON, és aztán legyen bent a jatiban az adott idõpontban!
>>>Lacc & Steve
Akkor csainálok questet, meg ti is csináljatok, de nem olyan fontos, mert szerintem játszuk le Lacc Tolvajos questjét! Az ugyanis szerintem nagyon jó!
Rincewind
Egy tipp, ha valakinek sürgõsen kell az adamantit balta, de nem akar érte valami eszement pénzt fizetni:
Nyomogatni kell az egér gombját ott ahol a BUY szöveg meg fog jelenni. Innen már tényleg csak szerencse kérdése.
Nagyon élvezetes volt a klánfelvételi, már csak ezért is megérte végigcsinálni 😊
>>>SteveH
A rúnákat visszaadnám, mert nem nagyon tudok velük még mit kezdeni, most csak foglalják a helyet, eldobni meg nem akarok majdnem 200-at.
Ma este kb fel 10-ig leszek benn.
>>>er
Van nálam egy pite, ha kell még. Sajnos blurite ércet csak egyet tudtam bányászni, pedig püföltem a követ rendesen.
Én Black Arm tag vagyok.
Kihozom neked a pajzsod, szívesen!
De ma csak fél éjfél körül tudok fent lenni! Ugyanis elõtte iszom... 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
>>> Samsung
Elõször szórd bele a mérget a haltpba! Csak aztán szórd bele a kútba, mert így megdöglenek a piranhák!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
EZ KURVA JÓ!!!
Annyira tetszik, hogy én is nekiállok csinálni questeket. Majd, ha készen lesz postázom!!!
Rince
>>> SteveH és Rince
Most erõsen gondolkodom egy questen, ha kész lesz, elküldöm mailben!
Mivel igen sokan akarnak jelentkezni a klánba, ezért kicsit elhúzódik a felvételi procedúra, mert egy nap csak 1 embert tudunk "elintézni". Ráadásul nem is mindíg ér rá mindegyik klánfõnök! Szóval aki elküldte a jelentkezést, az figyelje ezt a Fórumot, és ide közzéteszünk mindig idõpontokat, hogy mikor lehet jönni küldetést megoldani! Aztán erre kell jelentkezni, ITT a fórumon!!! De ezek az idõpontok általában késõ estiek, mert a többség ekkor ér rá játszani...
Majd jelentkezünk!
Rincewind