RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Deszno: 1 bps
Megyek Furodni es utana mikor a vad angyal kezdodik jõvõk. (mert anyudci befejzi a kartyat

Sir disno: Megusztam

>>>Rincewind

Jer fel!

Rincewind
>>>Disno

Nekem is ki kell, hogy javítsalak, ugyanis nem a spy quest ad smithinget, hanem a sword quest! Ám, az még durvább, mert ott meg ice giantokkal kerül az ember konfliktusba, de szerintem az egyik legjobb küldi a játékban!

>>>Nuki
Majd online fel leszel világosítva!

valaki fenn van?

Rincewind: Azt mondtad küldesz egy emailt.

Lacc
Hanyas smithing level kell az iron scimitar-hoz?
Lacc
Na, akkor lesz ma vizsgáztatás? De jó lenne, ha 9, vagy fél 10 környékén kezdenénk, mert igen el tud húzódni egy ilyen quest...
Lacc
1. A Smithing szintet csak úgy lehet emelni, ha sokat gyakorolsz, de van egy quest, ahol csak bányászni kell egy törpének, és a jutalom kb.4 smithing level. Csak az a gond, hogy ott vasat is kell bányászni, és azt te még biztos nem tudsz. Talán vehetsz valakitõl.
2.A fonál egy questen kívül az égvilágon semmire nem jó. Egy farmernak kell tíz fonalat elvinni, és ad érte egy kevéske pénzt (160 arany, ha jól emléxem?).
Sziasztok! új vagyok ezen a játékon még csak 4 napja játszok. Lenne pár kérdésem:
1: Nemtudok kovácsolni magamnak mert nemvagyok megfelelõ szinten hozzá, most ha fejlõdni akarok muszáj leszek a nehezen osszekapart bronzaimat fordi'tani buzogányba ami semmire se jó,(azon a 10 gpn ki'vül amit kapok érte) vagy van valami más módja is annak hogy edzhessem ezt a képességem?
2: A fonállal mitlehet csinálni? Addig eljutottam, hogy megnyi'rom a birkát, aztán a szövõszéknél fonalat készitek de annak az ára 0 gp, úgyhogy gondolom kell még vele valamit tenni...
Elõre is köszi a válaszokat! Nagyon kuúl ez a játék!

Heroz
Rincewind
MrAHack, ha tudsz, akkor gyere!!!
Rincewind
Holnap fél 10-tõl újabb felvételi küldetés!!!
Lacc
Mindenkinek ezer bocs, de lemaradtam a kötelezõvel, és szerdáig ugye 300 oldal... Felõlem beugorhat valaki helyettem, de ez már gondolom elkésett... Esetleg holnap 9-tõl? Na most már megyek is olvasi =(.
Disno: hol?

Mehetünk csak elküldöm to boss my ímél 😊
Lacc meg kár hogy nem jön. IGazán hejetesíthetné valaki

Gladiator
Nemttok menni....

ÉLETJEEL

Hol találkozzunk?

Na mehetek felvételizni? 😊

Lacc
Bejelenteni valóm van: nem tudok most 10-kor fenn lenni, mert dolgom van! Holnap nem lehetne? (bocs...)
Gladiator
Disno! Neked megadom a 850 pénzt.
Lacc! Neked pedig van 200 darab fire-runam.

Ma tízkor megyek...

Lacc
Oksa, el van küldve! Olvasd át, és találkozzunk a megbeszélt helyen!
Semmi gond! A klánhoz való csatlakozásért mindent 😊 Remélem ráérek 10 kor. És nagyon úgy néz ki hogy igen.

Lacc
Gladiator, elküldöm neked az emilt, amiben le van írva a quest!
Gladiator
ok, vagyok, csak Hévizen voltunk, ma este jó lessz nekem, de mondjatok mar el nekem is a questet....

Lacc
Ja, van 1 gond. Hungary 2, te játszod ugye a társat ebben a questben (Gladiator??). Van rá idõd, vagy valaki másnak adjuk a szerepet?
Lacc
Jaja, még vannak olyan részek, amiket meg kell pl.: pontosan melyik házban leszek, meg ilyenek. Tehát szerintem jöjjünk mi össze olyan fél 10 körül, és ezeket beszéljük meg!
Pont jókor 😊
Rincewind: Küldtem egy emilt:
A jelentkezésemrõl. Szólj ha valami rossz.

Rincewind
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FIGYELEM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Holnap este 9-10 órakor várunk 1 azaz egy (1) újoncot, aki csatlakozni akar a klánhoz! Ugyani elõreláthatólag holnap este 10 órakor mindhárman fent leszünk (plusz még jöhet aki akar), úgyhogy lehet csatlakozni!
Akinek jó ez az idõpont, az jelezze ITT A FÓRUMON, és aztán legyen bent a jatiban az adott idõpontban!

>>>Lacc & Steve
Akkor csainálok questet, meg ti is csináljatok, de nem olyan fontos, mert szerintem játszuk le Lacc Tolvajos questjét! Az ugyanis szerintem nagyon jó!

Rincewind
Odaadta a kulcsot, megvan a rope, wig, red és yellow dye, fluuor,ashees,Pink skirt.
Azt mondja hogy keressem meg a gyenge pontját.
NA szóval valami nem stimmel, nincs valami ötleted??? vagyis a küldi vége kellene...
Lacc
Nyitok egy Runescape szobát.
Lacc
Nekem kéne az az Iron Kite shield!
Ja, és most már van chat is, ami nagyon király!
Lacc
Apróhirdetés: Mithril longsword-omat 200 fire-rune-ra cserélném! Vagy meg lehet venni 1000-ért!
Ja, tényleg, 2000-ért kell valakinek adamantit kard?

A rúnákat odaadtam KKrisznek.

Egy tipp, ha valakinek sürgõsen kell az adamantit balta, de nem akar érte valami eszement pénzt fizetni:
Nyomogatni kell az egér gombját ott ahol a BUY szöveg meg fog jelenni. Innen már tényleg csak szerencse kérdése.

Lacc
Hóhó, nekem kéne tûz-rúna, el ne dobd, mert megveszem!
Hello mindenkinek!

Nagyon élvezetes volt a klánfelvételi, már csak ezért is megérte végigcsinálni 😊

>>>SteveH
A rúnákat visszaadnám, mert nem nagyon tudok velük még mit kezdeni, most csak foglalják a helyet, eldobni meg nem akarok majdnem 200-at.
Ma este kb fel 10-ig leszek benn.

>>>er
Van nálam egy pite, ha kell még. Sajnos blurite ércet csak egyet tudtam bányászni, pedig püföltem a követ rendesen.

Rincewind
>>>Er

Én Black Arm tag vagyok.
Kihozom neked a pajzsod, szívesen!
De ma csak fél éjfél körül tudok fent lenni! Ugyanis elõtte iszom... 😊

Lacc
Szerintem annak a varázslatnak még semmi hatása... Pedig jó lenne, ha nem támadnának meg...
Hmuda
Jaja, király volt. Ma este? Én fenn leszek, és hozd Fafejt meg Vakmero Vert is 😊))).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Bonyolult? Hát, nézõpont kérdése... Na mind1.

>>> Samsung

Elõször szórd bele a mérget a haltpba! Csak aztán szórd bele a kútba, mert így megdöglenek a piranhák!
Lacc
Hehe. Jó volt az a buli. Jól benyomtunk! Legközelebb a földszinten rendezünk, és elõre szólunk itt a fórumon!
Hmuda
És ha már itt tartunk... : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
>>>Lacc

EZ KURVA JÓ!!!
Annyira tetszik, hogy én is nekiállok csinálni questeket. Majd, ha készen lesz postázom!!!

Rince
Lacc
>>> SteveH és Rince

Na. Kigondoltam a questet, már el is maileztem nektek!
Lacc
Meg a többségnek ekkor olcsóbb a net... (erre emléxem még a modemes idõkbõl =))

>>> SteveH és Rince

Most erõsen gondolkodom egy questen, ha kész lesz, elküldöm mailben!
Rincewind
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Klánjelöltek<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Mivel igen sokan akarnak jelentkezni a klánba, ezért kicsit elhúzódik a felvételi procedúra, mert egy nap csak 1 embert tudunk "elintézni". Ráadásul nem is mindíg ér rá mindegyik klánfõnök! Szóval aki elküldte a jelentkezést, az figyelje ezt a Fórumot, és ide közzéteszünk mindig idõpontokat, hogy mikor lehet jönni küldetést megoldani! Aztán erre kell jelentkezni, ITT a fórumon!!! De ezek az idõpontok általában késõ estiek, mert a többség ekkor ér rá játszani...
Majd jelentkezünk!

Rincewind