RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyban banyaszok a banyaban egy masik manussal mikor eccercsak a manusba egy pk-s fentrol belelo 3 nyilat es meghal! EZ HOGY LEHET??? Pk-s nem csak pk-st olhet??? Akkor milyen hatrannyal jar atmenni pknak?? Vilagosiccsatok fel pls!!
Most itt a suliban géphez jutottam. Csak azt akarom mondani:
-Gratulálok Skullnak😊)). Üdv a csapatban.
-HOLNAP LESZNEK HÁZAK!!!
-Szerintem be kéne vezetni a klánba, hogy csak max háromszor lehet jelentkezni.
-Vannak már kasztok a klánban?
-Ja! És Rince mindenkit üdvözõl.
Na, csak ennyit akartam.
CSÁÁÁÁÁ!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mert gondolom az 1.nem sikerült.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
HAJRÁ SKULKEPER
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Csao
Rincewind
Kibányásztam egy uncut ruby-t!!! Te általában ekég tájékozott vagy, úgyhogy talán tudsz válaszolni! Hogyan tudom megcsiszolni, és azután mire jó? Mennyit és? Mire használhatom?
Rincewind
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
>>> Nuki
Van itt egy chatünk, vagy nem?
Bocs, de ma nem tudok fent lenni, mertt egész nap gályáztam és dög fáradt vagyok. Holnap meg azért nem, mert szombat van, tehát iszok! 😊
Rince
u.i.: IHB 😊
ahhoz 60as szint kellene... en mar egy hete csakanyt se lattam kozelrol.
Van egy jo kep a www.tip.it/runescape -en, a hireknel, hatha valaki meg nem latott adamantite bart 😊
pie dish van ingyert a varrocki konyhaban
Sajna mostanában nemigen férek gépközelbe, de majd azért láttok valamikor még a héten a rúnában, remélem.
>>>Heroz
Én azt csináltam, hogy kovácsoltam 3-5 darabot a legmagasabb szintûbõl, a többibõl meg kardokat, amelyiket éppen jobban megérte. Így a 20-30 szint között 2-3 fordulónként nõtt eggyel a smithing. Persze csak akkor mentem el kovácsolni, ha már tele voltam vasrudakkal (vettem, vagy mentem még egy-két kört a ****** vasércekkel). Mondjuk Asgarniában lehet hogy jobban megéri baltát csinálni, meg a sisak bolt sincs nagyon messze.
A sword questhez csak annyit, hogy nekem 31-es smithing szinten 6-ot adott, úgyhogy akinek nem sürgõs, az halassza el minél késõbbre (30-40), mert bánni fogja. Nem mindegy hogy pár órányi, vagy napi (heti) kovácsolást szerzel esetleg meg vele.
>>>er & Lacc
A redberry pie-hoz asszem csak 12-es cooking kell, na jó kicsit több ha nem akarod mindet odaégetni. Az almáspite az már teljesen más tészta... 😊
Attol is fugg, hogy mennyivel no a smithing-em, hogy mit kovacsolok(pl. ha egy chain mailt csinalok, akkor attol jobban no a smithing-em mintha egy buzoganyt)?
Heroz
Gyíkarc!
Rincewind
u.i.: Most már jobban érzed magad? Mert, ha nem, akkor csak szólj, kapsz még! Nem venném a lelkemre, ha rosszul éreznéd magad miattam. 😊
Ne lepõdjetek, meg, ha most 1-2 hétig nem fog frissülni a klánoldal. Ugyanis már nagyon rágják a fülemet, az rpg.hu-ról, a másik oldalammal kapcsolatban. Úgyhogy most azzal kell foglalkoznom! Ez nem azt jelenti, hogy abszolút nem lesz frissítés csak ne várjatok nagy dolgokat. Az új tagokat azért igyekszem mindíg feltenni. (csak lennének már!)
>>>Disno
Kösz, majd felrakom, de a fent említett okok miatt csak késõbb.
>>>Lacc
Kurva jó kép, szétröhögtem az agyam. 😊
De szerintem nem az oldalra való.
Mindenesetre, majd beszúrom ide a fórumra, ha legközelebb internetközelben leszek!
Szõr Disno: Felkodródunk a rúnára?
Megyek vacsizni aztán fellépek.
Szermintem már biztos elkotródott.