34579
RuneScape
-
#32259 omg vettek 100 lobbyt 30k ért ugyhogy lesz rune pickaxem :) -
#32258 ty :) mostmár értem téleg :D -
Dannyael #32257 A note az olyan cucc ami bizonyítja hogy van ilyen cuccod lényegében, amilyen cuccot note-ként veszel ki. Köbö úgy képzeld el mint egy számla vagy ilyesmi. Elvileg a bankban alul van ilyen opció, hogy withdraw as item/note. Így tudsz ugyanolyan cuccból sokkal többet kivenni mint a hátizsákod férőhelye. Köbö úgy fog kinézni, ha kiveszed, mint a pénz, vagy a toll, vagy a nyílvessző. Csak egy helyet foglal, de lehet az adott cuccból több száz, vagy ezer is. Ha meg visszrakod akkor meg visszaáll eredeti állapotába a cucc. A trade-elés miatt csinálták így meg. -
Nuki #32256 viszlát 2hét múlva, ne szpemmeljetek túl sokat kérlek ;D -
Nuki #32255 nagy részüket nem érdekli :Ð -
#32254 á megvan :) -
#32253 hubaz..demon slayer questél vödörből kiöntöm a vizet a levezetőhöz a csatornában meg kulcs sehol :( -
#32252 Ott van a note, a bankból note-ként kiveheted a cuccokat, ezt plx megin (magyarul) mer nem értem mi lenne aza note..:( -
#32251 lol nem néztem mit mond mielőtt megjelent a választo képernyő... -
#32250 Van baguette is :) -
#32249 Blue phat=400-500mil ha jól tudom -
Androidus #32248 Amelyiket mondja :)
kebab - egyértelmű
chocolate bar - egyértelmű
triangle sandwich - háromszögletű szendvics
square sandwich - négyszög szendvics
bread roll - ez trükkös, olyan kerek izé, mint egy krumpli, három bevágással. Elsőre mindenki beszopja. Egy angol szerint ilyen márpedig nincs.
pie - torta
Mi a franc van még? Nem jut eszembe. Nyolc féle van, nem? -
#32247 sandwitch ladynél melik szendvicset kell választani? [lady bekaphatja...iron mining al kharidban erre elteleportál a francba faladorba....] -
#32246 jeee már tok steel kite-ot smithingelni :)) -
#32245 ty :) tőlem lobbyt vettek (volna ha ezt már előbb tudom :DDDD) -
Dannyael #32244 Ott van a note, a bankból note-ként kiveheted a cuccokat, de csak úgy ha egyféle. Így lehet tradelni haccázezer szenet vagy egyebet. -
#32243 basszus! hogy lehet csomagba rakni a cucokat? pl hogy a táskámban ne csak 28 item férjen el plx help :S -
#32242 lol -
#32241 :( -
Cht #32240 Érdemes megnézni a runescape hivatalos fórumját. Megnézni mennyiért vesznek és adnak dolgokat, freesek csak olvashatnak, memberek írhatnak is :) -
Androidus #32239 Na most az van, hogy bizonytalan ideig nem leszek rs-en. Próbáltam frissíteni a javát, és jelenleg éppen fel sem megy a gépemre semmilyen verzió. Lövésem nincs, mi a hasfájása, elvileg befejezi (a háttérben!, anyádat Sun) az installt, de a böngészők mégse érzékelnek javát a gépen. -
Androidus #32238 Dehogynem. Én pár hónapja 150-nel indítottam, de annyiért nem tudtam eleget gyártani. Ezért fölmentem 200-ra. -
Androidus #32237 Igen, de ezt ne nagyon terjeszd :) Csak addig működik a dolog, amg nem tud róla az összes láma, mert akkor a bányában is pont annyiszor lesznek többen, amennyivel gyorsabb a respawn. -
Androidus #32236 Az én nevem titkos. -
#32235 huh pár nap alatt feltoltam 28rol 36ra a combat lvlem :D -
#32234 de annyiért sztem ugyse veszik meg :( -
#32233 amelyik wordben legkevesebben vannak? én ugy vettem észre ahol legtöbben vannak ott a leggyorsabb a mining resp(kevesebb időbe telik mire megjelennek az ore-ok) -
Nuki #32232 Nuki néven, éppen ahol a legkevesebben vannak a törpe bányáknál lévő aranysziklánál :D -
#32231 ti milyen néven vagytok fent, és melyik world-ben? talán benézek én is, rég játszottam... igaz elég gyenge a csávókám :P -
Nuki #32230 dejó, legalább magyarok nem verjük át, nem úgy mint régen :D:D -
Cht #32229 200 gp ea minimum amiért érdemes eladni ha sokat adsz el 250-300 ea is lehet :)
Bocs :) -
#32228 najo legyen 70 gp /db... -
#32227 valszeg ma lesz 100 frissen főzött lobbym eladó 100gp/db ha érdekel vkit. -
Cht #32226 Party hat a blue 200-300 mil
:) -
Nuki #32225 múltkor akartam behozni de faszán nem müködött o_O
ezek szerint mégse szünt meg, innen leecheltük az infót, ó de sokszor :D -
#32224 jah www.tip.it/runescape ---> lehet ismeritek de kezdöknek (és néha haladoknak) naon jo :)
Androidus:ezt akartam belinkelni ingame :) -
Androidus #32223 Van, de a skill guide igazából elég szépen megmutogatja ezeket :) -
Androidus #32222 Erre nem tud senki se mondani valamit? Tudom, hogy kevésszer fordul elő benne az a szó, hogy spam, meg nem is olyan alapszintű, mint hogy merre van a balra, de kivételesen fontos lenne. Már újraraktam böngészőt, javát, és dettó ugyanaz. Szállok elfele, mint győzelmi zászló. -
Dannyael #32221 Lyály srácok valaki magyarázza el mi ez a sceptre amit a dungeonban lehet összetenni! -
Cat 02 #32220 de van attack is nem ? xD