34579
RuneScape
  • Czdano
    omg vettek 100 lobbyt 30k ért ugyhogy lesz rune pickaxem :)
  • Czdano
    ty :) mostmár értem téleg :D
  • Dannyael
    A note az olyan cucc ami bizonyítja hogy van ilyen cuccod lényegében, amilyen cuccot note-ként veszel ki. Köbö úgy képzeld el mint egy számla vagy ilyesmi. Elvileg a bankban alul van ilyen opció, hogy withdraw as item/note. Így tudsz ugyanolyan cuccból sokkal többet kivenni mint a hátizsákod férőhelye. Köbö úgy fog kinézni, ha kiveszed, mint a pénz, vagy a toll, vagy a nyílvessző. Csak egy helyet foglal, de lehet az adott cuccból több száz, vagy ezer is. Ha meg visszrakod akkor meg visszaáll eredeti állapotába a cucc. A trade-elés miatt csinálták így meg.
  • Nuki
    viszlát 2hét múlva, ne szpemmeljetek túl sokat kérlek ;D
  • Nuki
    nagy részüket nem érdekli :Ð
  • Czdano
    á megvan :)
  • Czdano
    hubaz..demon slayer questél vödörből kiöntöm a vizet a levezetőhöz a csatornában meg kulcs sehol :(
  • Czdano
    Ott van a note, a bankból note-ként kiveheted a cuccokat, ezt plx megin (magyarul) mer nem értem mi lenne aza note..:(
  • Czdano
    lol nem néztem mit mond mielőtt megjelent a választo képernyő...
  • Tarhonya
    Van baguette is :)
  • Tarhonya
    Blue phat=400-500mil ha jól tudom
  • Androidus
    Amelyiket mondja :)

kebab - egyértelmű
    chocolate bar - egyértelmű
    triangle sandwich - háromszögletű szendvics
    square sandwich - négyszög szendvics
    bread roll - ez trükkös, olyan kerek izé, mint egy krumpli, három bevágással. Elsőre mindenki beszopja. Egy angol szerint ilyen márpedig nincs.
    pie - torta

Mi a franc van még? Nem jut eszembe. Nyolc féle van, nem?
  • Czdano
    sandwitch ladynél melik szendvicset kell választani? [lady bekaphatja...iron mining al kharidban erre elteleportál a francba faladorba....]
  • Czdano
    jeee már tok steel kite-ot smithingelni :))
  • Czdano
    ty :) tőlem lobbyt vettek (volna ha ezt már előbb tudom :DDDD)
  • Dannyael
    Ott van a note, a bankból note-ként kiveheted a cuccokat, de csak úgy ha egyféle. Így lehet tradelni haccázezer szenet vagy egyebet.
  • Czdano
    basszus! hogy lehet csomagba rakni a cucokat? pl hogy a táskámban ne csak 28 item férjen el plx help :S
  • Czdano
    lol
  • Czdano
    :(
  • Cht
    Érdemes megnézni a runescape hivatalos fórumját. Megnézni mennyiért vesznek és adnak dolgokat, freesek csak olvashatnak, memberek írhatnak is :)
  • Androidus
    Na most az van, hogy bizonytalan ideig nem leszek rs-en. Próbáltam frissíteni a javát, és jelenleg éppen fel sem megy a gépemre semmilyen verzió. Lövésem nincs, mi a hasfájása, elvileg befejezi (a háttérben!, anyádat Sun) az installt, de a böngészők mégse érzékelnek javát a gépen.
  • Androidus
    Dehogynem. Én pár hónapja 150-nel indítottam, de annyiért nem tudtam eleget gyártani. Ezért fölmentem 200-ra.
  • Androidus
    Igen, de ezt ne nagyon terjeszd :) Csak addig működik a dolog, amg nem tud róla az összes láma, mert akkor a bányában is pont annyiszor lesznek többen, amennyivel gyorsabb a respawn.
  • Androidus
    Az én nevem titkos.
  • Czdano
    huh pár nap alatt feltoltam 28rol 36ra a combat lvlem :D
  • Czdano
    de annyiért sztem ugyse veszik meg :(
  • Czdano
    amelyik wordben legkevesebben vannak? én ugy vettem észre ahol legtöbben vannak ott a leggyorsabb a mining resp(kevesebb időbe telik mire megjelennek az ore-ok)
  • Nuki
    Nuki néven, éppen ahol a legkevesebben vannak a törpe bányáknál lévő aranysziklánál :D
  • eightmiles
    ti milyen néven vagytok fent, és melyik world-ben? talán benézek én is, rég játszottam... igaz elég gyenge a csávókám :P
  • Nuki
    dejó, legalább magyarok nem verjük át, nem úgy mint régen :D:D
  • Cht
    200 gp ea minimum amiért érdemes eladni ha sokat adsz el 250-300 ea is lehet :)
    Bocs :)
  • Czdano
    najo legyen 70 gp /db...
  • Czdano
    valszeg ma lesz 100 frissen főzött lobbym eladó 100gp/db ha érdekel vkit.
  • Cht
    Party hat a blue 200-300 mil
    :)
  • Nuki
    múltkor akartam behozni de faszán nem müködött o_O
    ezek szerint mégse szünt meg, innen leecheltük az infót, ó de sokszor :D
  • Czdano
    jah www.tip.it/runescape ---> lehet ismeritek de kezdöknek (és néha haladoknak) naon jo :)

Androidus:ezt akartam belinkelni ingame :)
  • Androidus
    Van, de a skill guide igazából elég szépen megmutogatja ezeket :)
  • Androidus
    Erre nem tud senki se mondani valamit? Tudom, hogy kevésszer fordul elő benne az a szó, hogy spam, meg nem is olyan alapszintű, mint hogy merre van a balra, de kivételesen fontos lenne. Már újraraktam böngészőt, javát, és dettó ugyanaz. Szállok elfele, mint győzelmi zászló.
  • Dannyael
    Lyály srácok valaki magyarázza el mi ez a sceptre amit a dungeonban lehet összetenni!
  • Cat 02 #32220
    de van attack is nem ? xD