RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én igy voltam nyilvesszõ termelõdésével, volt egy padláson valahol ami termelõdött mindig egy darabb, ott voltam én jól el, és közben olvastam 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Disno
én nem is makróztam 😄 a végén annyira megszoktam hova kell kattintani hogy közben TVt néztem vagy könyvet olvastam xD

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Nem mikor, hanem hol. A wilderness (röviden wildy) területén bárhol, azon kívül csak member területen a mindenféle arénákban. A wildy-t nem tudod elkerülni, ha észak felé indulsz. Egy vonaltól felfelé végig az van.

androidus.freeblog.hu

Fegyverfüggõ. Minden fegyvernek külön megvannak a támadástípusai. Egyértelmûen jelezve van, hogy mit fog fejleszteni.

androidus.freeblog.hu

jah és még csak azt szeretném kérdezni hogy mikor lehet megtámadni más embereket?
nemisbaj, sok makró-láma-izomtápübergyerök XD

skill az kérlekszépen 😊

úgy hogy kiválasztod a támadási módok közül a megfelelõt, amelyik attack-ra ad xp-t (konkrétan nem tudom melyik az, többiek?😊

Meg tudnátok mondani hogy az Attack skint hogy lehet felvinni mert nekem csak 375-ig ment fel!!!
Disno
R.I.P. powermining 😞😞😞

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

már nem bányászik inventorin kivülre úgyhogy ezt már nem lehet megcsinálni :Ð

72 magic rulz (asszem ennyim volt 3 éve). meg valami 81 combat, a többire nem emléxem 😞

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

de nem mind1 hogy harcolsz 😄

én ijjasz vok sztem faxa ha jó vagy ( kemébnyke 52) és 42 es mage 23 def és 8 as str és atack 😄 meg 52 mining de sztem faxa

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nahjó, h. komolyra fordítsam a szót...
ülsz sok sok órát a gép elõtt, és nyomkodsz 2 gombot mint az õrült, és nézed ahogyan felfelé mennek a pontjaid... fasza, mi?
egyébként több skill van, pl a harcolási skilledet úgy tudod növelni, hogy harcolsz, a cookingot úgy hogy fõzöl. a Prayinget úgy hogy csontokat ásol el, etc...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Vannak skillek, ezeknek egyik része combat skill, azok adják ki a karaktered combat szintjét (amit a neve mellett ír). Ezek: attack, strength, defence, hitpoints, prayer. Ha az elsõ 2 helyett a ranged vagy a magic valamelyikét tolod jobban, akkor az fog számítani a szintedhez. A többi skill magában fejleszthetõ, ha gyakorolod. Mindhez megvan, hogy milyen tevékenység hány ponttal fejleszti, a szinthatárok exponenciálisan nõnek, és ugyanazért a tevékenységért mindig ugyanannyi pont jár. Persze vannak szinthatárok, nem lehet mindjárt a leghúzósabb dologgal indítani. Ha eldöntöd, mely skilleket akarsz fejleszteni, akkor tudok segíteni, hogy azt hogyan.

androidus.freeblog.hu

igyál sok tejet, az kell a fejlõdõ szervezetnek.

én még csak kzdõ vok de megtudná mondani valaki hogy hogy lehet fejlõdni?
Hrisskar
Én nem csak Faladorban jártam, mint te ,hanem a környéken minden hol.

azigaz, amúgy faladorra gondoltam ^^

Hrisskar
Az is számit. Sokkal szebben néz ki a mostani,több a részlet és a játék egyátalán nem lassult.

de csak új enviorment van?

Hegesztgeteik átfele az egészet rendületlenül, lassan már mindenhol az új grafika van.

androidus.freeblog.hu

wow, varlok vagy hogyishívják város mióta néz ki így ? 😄
vagy a törpe bánya létrája máshová vezet? :o

igen a régi szép idõkben is csak a csé topik versenyzett velünk 😊)))

Nekem meg most lett meg a 83-as skillátlag, és már majdnem mindegy, hányas a combatom 😊

(Aki volt katona, tudja, hogy ez mit jelent 😊

androidus.freeblog.hu

Disno
CS (x) ? lol az az über topik, 90% off 😄

Ron Ragm
Csak aztán nehogy ez is arra a sorsra jusson mint a CS topic

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rangeresebe nincs ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem talált. Arra gondoltam, hogy itt rajtam kívül már mindenki széjjelspammelte ezt a topicot, és n + 37-szer maradtam egyedül azzal az óhajommal, hogy az rs topicban beszéljünk rs-rõl.

androidus.freeblog.hu

RERE rég vóltam erre😊
Cb 101 és nemsokára megint all quest most 1 hiányzik 😞 196qp

Hidden Beks - Adreania - Commando

mi nem emészt föl kurva sok idõt? 😄

Tarhonya
A fórumról meg annyit hogy rég nem a játékról szól már 😛
Tarhonya
Tudom hogy arra gondolsz hogy én ne pofázzak mert már nem vagyok aktív játékos 😛
Ettõl függetlenül mindkét játékkal játszottam, és asszem bele tudok szólni a témába.
Egyébként én személyesen örülök hogy sikerült elszakadnom az rs-tõl, kurva sok idõt emészt fel
Jhonny
jolvan na akor hagyom itt a tibiat es a runerol beszelek😛
meglett az 55 os miningem!!<#taps><#crazya><#taps><#crazya>

Vigyázz promó, jövök!!

húúú hogy itt mennyire az RS-rõl folyik a téma 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Öööö... nem talált. Segítsek? 😊

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Az embernek mindig jobban tetszik a saját dumája, azért 😛
Khm... ez a duma a ti szátokból vajon miért nem hangzik olyan jól, mintha én mondanám? 😊))

androidus.freeblog.hu

Disno
hü de szar a dán sör >_<

Tarhonya
Lol.
Ez RS fórum, szóval vagy ne osszad az észt a tibiával kapcsolatban, vagy húzzál.
Disno
<#action>
NEM ÉRDEKEL.

"átmeneti vendégek, de azok max 2 hét reménytelen szpemmelés után eltünnek"
ne élvezd ki a vendégszeretetünket <#gonosz2>

no flém enimór.
ON

Tökmindegy, csak innen el.

androidus.freeblog.hu

Jhonny
csak hogyha oszeteszuk akor 2× anyi villag van runen mint tibian szal ebbol kifojolag nem is csodalom h anyian szoktak leni!: )
meg nekem ne mongyatok h nem jatszanak a runescapeval mert van nehyany haverom ojan 15-20 korul kik kemenybe nyomjak a runet is meg a tibiat is egyszerre szal en nem azt mondom h egy rakas gagyi a runescape hanem azt h egy picikét eletszerubb! meg en meg azt szeretnem h gyekrtek ti is oda! a rookon(kezdõsziget)on ojan sokan 1 ora alatt 8 as ok lennenk ami hogyha 1 edsul lennek akor vagy 6 oraba telne s ha megvan a 8 as szint akor johet a csportos huntolas a mainon😊

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
en azzal is nyomom mint állat!

Vigyázz promó, jövök!!

Egyszerûen röhejes a kettõt összevetni. RS-en már volt 180 ezer játékos is, a Tibia meg, néhány aranyos ötlettõl eltekintve, egy rakás szar. És igenis van, aki játszik, és itt van, és csak azért nem írkál folyton, mert sikerült spam-only fórummá degradálni ezt a topicot.

androidus.freeblog.hu

Ha annyira sokkal jobb a Tibia, akkor lehet azt, hogy húzzál el oda, de nagyon gyorsan?

androidus.freeblog.hu

Csabee
egyébként meg: http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=187260 😞
gondolom õt akartad belinkelni 😊

Csabee
ez itt nem látszik Disni barátom 😞

Disno

/clap