RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
amugy az az elöfizetes... este szokott leni ojan hogy varnod kell h belepjel de nem este kell jatszani😊 vagy akor is lehet de en napkozben szoktam😊
Vigyázz promó, jövök!!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az lehet hogy itt nem szpemmelünk, de ott van az msn pl... a másik ok meg az hogy nem játszik már senki sem RS-sel (kivéve az átmeneti vendégek, de azok max 2 hét reménytelen szpemmelés után eltünnek)
tibiatali? irigyellek titeket 😄
42349 players on 70 worlds - RSen min. 2x ennyi több szerveren :/ szal nemtom ezt minek hoztad fel
ehh, mindegy, ez RS topik, szal leírok pár dolgot ami élvezetesebbé teszi az RS-t:
-sokkal több skill és lehetöség
-questek 😛 kár hogy tibiából kivették, fasza lett volna párat csinálni, de elbaszták az itemeket
-RS economy system: CSODÁLATOS, bár sose voltam trader 😛
-tibiában nagyon durva bug-abuseok vannak, pl ha beszorítanak egy sarokba úgy hogy körbepakolnak asztalokkal xD ilyen szintü "bug"ok nincsenek RSben
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
sg-tibia
Vigyázz promó, jövök!!
42349 players
on 70 worlds
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!

Vigyázz promó, jövök!!
igaz en nem megyek mert bobby(nagybatyam)o is jatszik tole ismertem meg
es nembiszti h megy de sztem nem is mennekXD
ebbol meg oszbe jatszunk vagy 10
Vigyázz promó, jövök!!
kb vagyunk vagy 6-7 en es naponta 1-1 iras jon be....
na ebbol is latszik hogy jobb a tibia mint a runescape mert abban kb eggy pillanatban szoktunk vagy 10-15 en lenni csak gamen amugy nagyon jo lett a teli update utan a grafika
meg ott az a jo hogy odaal egy lovag a leny ele es a costmasterek(varazslok)meg lovik a dogot meg a palák(ijjászok)
majd rakok fel egy kepet h mijen jo lett😊
tele lesz kurvaerös lenyekkel😊
Vigyázz promó, jövök!!
hogy ha rl lenne akor nem foglalkoznék vele hogy "legalisan" betudom rakni engem nem erdekelne en beraknam akor is ha nem lenne eleg a skillem hozzá
en errol beszelek
Vigyázz promó, jövök!!
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
=)
»»»Csab:
😉
amugy sztem nemjo a runescape mert ha rlbe lenne(real life)akor engem nem erdekelne hogy nemtudom berakni a rune scimmit mert en beraknam persze ha rl lenne!
amugy akor megertenem hogy hogyha nincsen meg a megfelelö skill(kepesseg)hozzá hogy beragd akor vagy meglehetne támadni vagy odajonne egy randoom emberke es elkobozná a rune scimidet vagy amit nemtudnal berakni es beraktad es miutan meglenne a megfelelõ skill akor megint jone az a csako esa visszaadna!
Vigyázz promó, jövök!!
Én is runescapézek nekem egy 55-ös levelû karakterem van!Én tegnap meghaltam a wildibe,volt egy adamant 2h-m és a többi runite volt!még volt nálam 14K.És mindent elvesztettem😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
Tegnap még beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok...
-a Demon slayer küldetésben hol van az 1. kulcs?
-mire jó a Wine of Zamorak?
Tegnap még beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok...
2-handed DW reaper with healing skills xD
van 250g 1p 3p egészen 15p-sig egyre jobban néznek ki és fel is lehet szerelni õket meg elnevezni. jah és a legjobb gyorsabb is, asszem 150%spd.
ma befejeztük a srácokkal a champ questeket igy már tudok healelni meg ressisteket tolni merccel ^^
mennyibe fáj a mount ? kell etetni mint a tamagocsit? xD