34579
RuneScape
-
Dannyael #32299 Jó akkor tekintve hogy kivel van dolgom, igyekszem majd egy nagyobb mennyiséget összekapálni. -
Cht #32298 Nekem kell!!!!!!!!! -
Dannyael #32297 Egyébként érdekelt vagy a drágakövekben? Mert akkor gondolok rád és inkább félreteszem minthogy elhajítsam. -
#32296 ezabeszéd :DD -
Dannyael #32295 Én sem szoktam vinni de én nem is kérek... Ha van tűz megsütöm, és ha valamelyiket elégetem akkor meg lesz másik helyette. Ha pedig senki nem gyújt tüzet, akkor a nyerset felhalmozom a bankban és utána jöhet a nagyipari sütögetés. -
#32294 jah és karamjén a tűz kéregetők...(sok lusta hüle nem képes arra h 1 thinderboxot meg 1 oak logsot magával vigyen mert akkor már 2 lobbyval kevesebbet tud felvenni! micsoda katasztrofa).. -
#32293 engem mostanában a free gem cutting idegesit mivel 100% h az illető lenyulja a drágakövet -
#32292 hát lassan 1 éve..de csak kb honapja kezdtem el aktivan játszani vele előtte föleg tibiáztam -
Androidus #32291 Nem javaslom. Összesen 3 silver szikla van, és téphetsz hozzájuk sorszámot többnyire. A cowhide pedig ott hever a földön, sokan otthagyják. -
Dannyael #32290 Már elmentem Al-kharid fölé onnan fogok silvert szerezni. A crafting guildhez 40 kell, szal van még tíz szint odáig. -
Androidus #32289 Fizetni? Tanácsért? Tényleg vannak ilyenek? Hmmm, akkor lehet, hogy azért akarnak a szerencsétlenek pénzt ajánlgatni valamiért? Rossz tapasztalataik lennének?
A craftingnak szerintem nincs olcsó és gyors módja. A tehén gyilkolászáson kívül esetleg még azt próbálhatod ki, hogy silvert bányászol, és abból tiara vagy symbol. Ez viszi fel a miningot/smithingot is, de nem tudom, hol találsz jó helyet hozzá. A crafting guildhez vagy 30, vagy 40 kell, ha 30, akkor nyertél vele. Ha 40 (esetleg pont ahhoz akarsz felnőni? :), akkor marad a bőrözés. -
Androidus #32288 A 35-öst nyilván nem arra értettem, hogy akkor nem adhat jó tanácsot, vagy nem lehet jó fej. De nem ad, és barom! Amikor meghallja, gogy 85 a miningom, akkor el akar küldeni a guildből, hogy mér nem bányászok rune-t??? Mer ő azt tenné, persze.
Ja télleg:
11. Amikor sorban előadja a toplistás baromságokat 2, azaz kettő perc alatt, és én meg se szólalok, akkor a következő az, hogy fenn hordom az orrom, és nem állok szóba noob-okkal. -
Dannyael #32287 Nekem is van pár ezekből gondom. Főleg a kéregetés és az hogy elkísérjem őket.
Az is van nekem még hogy ha mondjuk gyorsabban akarok megtudni valamit, minthogy elmenjek a tip.it-re, akkor máris fizetnem kell érte. Ez nekem akkor volt amikor még nem voltam annyira otthon a tájban hogy mi hol van vagy pedig questeltem.
Másik: mi a leggyorsabb módja szerintetek a 30 craftingot 40re emelni? a drágakő ki van zárva mert csóró vagyok. ezt a 30 lvl-t is tehenek bőrének megmunkálásával értem el. van ennél jobb és gyorsabb? -
#32286 héhéhé! nem lenézni a 35-ös levelű embereket vili? :D vagyis azokat még le lehet de a 39eseket már nem xD -
Androidus #32285 Tényleg, titeket mivel tudnak a többiek legjobban idegesíteni? Nekem a toplista kábé így néz ki:
1. A kommunikációja arra redukálódik, hogy azt hajtogatja, hogy "... lvl", ahova az általam utoljára gyakorolt skill rövidítése helyettesítendő be. Melee esetében ez csakis str lehet.
2. Nem képes beírni a nevemet, számára csak "lvl 115" vagyok.
3. Megmondja, hogy hova kellene mennem, ahelyett, amit csinálok. (Ő 35-ös, én 115, biztos van hozzá tapasztalata, hogy megítélje.)
4. Csukogatja a boltajtót.
5. Meg akar győzni, hogy nekünk mindenféleképpen barátoknak kell lennünk. (Először látom persze.)
6. Amikor együtt aprítunk mondjuk az ice cave-ben, nem magáért játszik, hanem ellenem. Ahelyett, hogy fölszedné a cuccot, elásná a csontot, rohan beleütni a következőbe. Ebből sokszor az sül ki, hogy az előző ellenfelének még van egy nulla pixelnyi élete, és ott szerencsétlenkedik a másik körül, hiába.
7. Segítséget kér ahhoz, hogy neki jusson valami, ami egyébként nekem jutna.
8. Mindenáron beszélgetni akar. Inkább (ez vajon az inka fokozása?) teleszpemmeli a csetet, de nem bírja a csöndet.
9. Kéreget.
10. Nem fogadja el, ha elmagyarázom neki, hol van az, amit keres, mindenáron azt akarja, hogy elkísérjem.
Csak összejött a 10 valahogy :) -
Androidus #32284 Nna, megint van java a gépemen. Igaz, a winfos majdnem belehalt, és most is haldoklik, viszont kit érdekel, ha közben tudok játszani :))) Ma föl is mentem, jól fel is idegesítettem magamat. -
Dannyael #32283 Hát jól belendültél Mióta tolod a run-escape-et? -
#32282 igen saját házat tudnak épiteni különféle deszkákbol :) -
#32281 pekk...
bakker a memberesek már építkezhetnek is?? miendologeszkeremszeppen -
#32280 én most offline vok. -
#32279 rúnszképezik most valaki közületek? -
#32278 nah emberek még 5 lvl és mithril mining :D van vkinek elado addy platelegse? -
#32277 white nájtokat már énis lecsapom :) -
Dannyael #32276 Mondjuk 44-es zombikat pölö. Amíg nem volt itt a dungeon, addig régebben meg ice-oltam a kikötő-falu alatt a félsziget csücskében, vagy white knight faladorban, csak azokat meg legyengítették. :/ -
Cht #32275 Az már régóta ott van :) -
Cht #32274 Könnyű quest 221 qp ftw -
#32273 egyébként csak red spider's eggért mentem le h majd csináljon nekem a patikus strenght potiont -
#32272 te mit szoktál nyirni? -
#32271 huh kibirtam nyirni a moss giantokat :) -
Dannyael #32270 Hmm.. asszem nekem az egy kicsit alacsony szint, valszeg maradok a Dungeon of Sec.-nél -
#32269 de beljebb lehet durvábbak csak lementem és picit benéztem aztán spuri ki :) -
#32268 20-30. -
Dannyael #32267 Mekkora szintűek? -
#32266 hmmhmm draynor villagenél a jailtol délre van 1 uj doungeon.de sztem csak a szokásos van..skeleton és zombie.. -
#32265 már sztem jo. -
#32264 24 July 2006 - Lunar Diplomacy Next
This week we bring you an epic quest of gargantuan proportions!
In the distant lands of the north-west, a mysterious clan has been living far away from the other inhabitants of RuneScape. Frequent travellers to the Fremennik lands might recognize their name... They're the mysterious Moon Clan; a magical race that use their unbelievable grasp of the mystical arts in everyday activities. If it can be done using magic, the Moon Clan know a way! Daily tasks such as travelling to distant lands, tending to plants and baking pies are all much more fun when you can sit back while magic does all the work for you!
Be prepared to explore a huge island of activities, visit your own dreams, conquer magical monsters, find another source of rune essence, unlock a whole new type of rune, be given a spell book of unique and exciting spells, gain experience in magic and Runecrafting, wear special Lunar clothes, discover a new type of staff, play a variety of mini-games and so much more you may never want to leave the island of all things magical!
What would cause you to visit such an island (other than the superb treats on offer)? Well, the Moon Clan are the not too distant cousins of the Fremenniks - a race whose distaste for magic is well known. Despite their linked bloodlines, they've been in vicious conflict since before anyone can remember. It must be time for an adventurer to brave this world of magic and bring back the hope of a peace by conducting some Lunar Diplomacy... all the while sailing on a boat full of Fremennik pirates! Arrrr, that it be!
So, go and visit Lunar Isle today by chatting to the crew of the Lady Zay, the largest ship yet to grace the Rellekkan Seas.
It's magic. -
Dannyael #32263 /most sem tudok ^^ -
Dannyael #32262 Akkor azért nem tudtam felnézni ^^ -
#32261 jeee volt system update :) -
#32260 addy pickaxet vesz vki?