34579
RuneScape
-
#32338 csináálok én is egy pk karit majd:D -
#32337 oké :) -
Marchus #32336 én lehet hogy jönnék, csak mondjátok meg hogyan kell gamelni :D
van egy 70 magic körüli 81 -es combatu karim, ha jönnek a régiek is, akkor én is simán. -
#32335 megvolt.ty :) -
#32334 vkinek lesz kedve vmikor 1 kis pkra? nem muszály full runeban stbstb jönni elég steel armorok vagy black. és a fegyverek meg addy vagy mithril. (nem akarom h vki miattam veszitse el egyetlen normális páncélzatát) vmi kifáradt mage-re vagy rangerre kéne menni és lerohanni :D -
#32333 runescape.com...
"Set new recovery questions"
Nem ártana néha előbb szétnézni, és csak aztán kérdezni -
#32332 ezaz amit nemtudtunk -
#32331 és azt hol lehet?:) -
#32330 Csak akkor lehet befejezni a security dungeont ha beállítottad a recovery kérdéseidet. -
#32329 Írta ho when you can secure you account vagyiesmi, come back! -
#32328 Valszeg az volt tegnap a baj ho amikor mentünk végig az ajtókon akkor hibáztunk és hibátlanul kell elérni a ládákat! -
#32327 Lol Cz ma visszamentem a barbár falu alá, bele a legelső teleportba(ami a mino-knál levő legelső ládához visz) kinyitottam és volt benne 2000gp:D -
Dannyael #32326 Bizony és steeltől felfele és az aranyon kívül már nem is tudsz nélküle olvasztani. Ezért kell mindenkinek egy rakás belőle. Gazdagodni vágyóknak No.1 -
#32325 na ez jo volt elindultam rune esence nélkül runát craftolni! -
#32324 igen játékban coal a neve és sötétzöldes a szikla szine -
#32323 pedig sok hasznos dolog van pl. teleportok és a high lvl alchemy vagy wtf is jó.. -
#32322 szén? van szén is? xD -
#32322 szén? van szén is? xD -
Dannyael #32321 Nem mondod! Nem a szén volt annyi még annak idején? Hűha nekem az egy ütés és kijön. Csinos kis vashegyeket tudnék összeterelni. Kár hogy nem tudok annyi ideig a széken ülni itten. -
Androidus #32320 Ha mininggal akarsz pénzt keresni, játékosnak add el. Már az iron is 100-ért megy, bakker... -
Dannyael #32319 jajó... nekem a magic-em köbö 23 asszem ennyi kellett a Dragon questhez. Nem is erőltettem tovább. Ennél már csak a ranged lvl-em a szebb. Még egy szintet sem léptem belőle. Nem mintha nagyon akarnék.. -
#32318 pedig magasabb attackom mint magiclvlem mégis nagyobbat ütök fire strikeal mint addy battle axe-el! -
Dannyael #32317 Jóvan haggyad már amúgy én meg nagyon nem vagyok érdekelt rúnaügyekben, nem is találnál nálam egy fia rúnát sem. -
#32316 mégis jólenne neked :D csináltál már questet? -
#32315 deathre meg law-ra mentem volna :(.. -
#32314 Ha megnézed a honlapon a subscribe to members-ben, nagyon szépen leírják. :P -
Dannyael #32313 Nah azért van ott chaos meg nature ha jól látom jóazkellaz! -
#32312 Jaa biztos ahhoz van a Constuction skill:) -
#32311 Lol komolyan tudnak építkzni a memberesek full új házakat? -
#32310 Memberséget hogy lehet befizetni?:D -
#32309 nem valami nagyszám rúnák :) -
#32308 szeressük a wizardokat -
#32307 faladorban van.ha észak felé mész amikor lnnvagy ott sok skorpio van pár king scorpion is.ott van 1 létra és feltudsz menni falador keleti részéhez ahol bank is van meg olvasztó is -
#32306 már megtaláltam:) A bánya lejárata mellett is van egy eladó de annál alig van valami.... Ja és lusta vagyok elmenni megnézni, hogy valameikük veszi a kőszármazékokat? Mer akkor a mininget is tudnám fejleszteni meg pénzt isk eresnék. Ja és mégvamixD Van ott valahol ak özelben kőolvasztó mer én nem találtam de attól lehet:) -
#32305 majd mutizok helyet ahol tudsz venni mindenfélét! -
#32304 LOL, van 2 is már:D Az nem is rossz akkor:) Amúgy elmentem pick-et venni, nagynehezen megtaláltam az eladót azt csak sima bronze-t ad el, lol?:(:(:(... -
#32303 3-4K ha el tudod adni -
#32302 Hello, all gondoltam benézek ide ha már RuneScape-zek:) kemény lvl 18 vagyok XD CZ muttatta gamet és segített sokat, hát mit monjak még?:D Ja az uncut ruby sokat ér?:) -
Cht #32301 Na lenézek balcsira. Kapok egy türcsit és megyek majd hétfőn leszek. Jó RS-ezést :). Egyébként 78 herb. -
#32300 bleeee:D [nekem iron bar kéne]