34579
RuneScape
  • Slipknot14
    csináálok én is egy pk karit majd:D
  • Czdano
    oké :)
  • Marchus
    én lehet hogy jönnék, csak mondjátok meg hogyan kell gamelni :D
    van egy 70 magic körüli 81 -es combatu karim, ha jönnek a régiek is, akkor én is simán.
  • Czdano
    megvolt.ty :)
  • Czdano
    vkinek lesz kedve vmikor 1 kis pkra? nem muszály full runeban stbstb jönni elég steel armorok vagy black. és a fegyverek meg addy vagy mithril. (nem akarom h vki miattam veszitse el egyetlen normális páncélzatát) vmi kifáradt mage-re vagy rangerre kéne menni és lerohanni :D
  • Tarhonya
    runescape.com...
    "Set new recovery questions"
    Nem ártana néha előbb szétnézni, és csak aztán kérdezni
  • Czdano
    ezaz amit nemtudtunk
  • Slipknot14
    és azt hol lehet?:)
  • Tarhonya
    Csak akkor lehet befejezni a security dungeont ha beállítottad a recovery kérdéseidet.
  • Slipknot14
    Írta ho when you can secure you account vagyiesmi, come back!
  • Slipknot14
    Valszeg az volt tegnap a baj ho amikor mentünk végig az ajtókon akkor hibáztunk és hibátlanul kell elérni a ládákat!
  • Slipknot14
    Lol Cz ma visszamentem a barbár falu alá, bele a legelső teleportba(ami a mino-knál levő legelső ládához visz) kinyitottam és volt benne 2000gp:D
  • Dannyael
    Bizony és steeltől felfele és az aranyon kívül már nem is tudsz nélküle olvasztani. Ezért kell mindenkinek egy rakás belőle. Gazdagodni vágyóknak No.1
  • Czdano
    na ez jo volt elindultam rune esence nélkül runát craftolni!
  • Czdano
    igen játékban coal a neve és sötétzöldes a szikla szine
  • Czdano
    pedig sok hasznos dolog van pl. teleportok és a high lvl alchemy vagy wtf is jó..
  • Slipknot14
    szén? van szén is? xD
  • Slipknot14
    szén? van szén is? xD
  • Dannyael
    Nem mondod! Nem a szén volt annyi még annak idején? Hűha nekem az egy ütés és kijön. Csinos kis vashegyeket tudnék összeterelni. Kár hogy nem tudok annyi ideig a széken ülni itten.
  • Androidus
    Ha mininggal akarsz pénzt keresni, játékosnak add el. Már az iron is 100-ért megy, bakker...
  • Dannyael
    jajó... nekem a magic-em köbö 23 asszem ennyi kellett a Dragon questhez. Nem is erőltettem tovább. Ennél már csak a ranged lvl-em a szebb. Még egy szintet sem léptem belőle. Nem mintha nagyon akarnék..
  • Czdano
    pedig magasabb attackom mint magiclvlem mégis nagyobbat ütök fire strikeal mint addy battle axe-el!
  • Dannyael
    Jóvan haggyad már amúgy én meg nagyon nem vagyok érdekelt rúnaügyekben, nem is találnál nálam egy fia rúnát sem.
  • Czdano
    mégis jólenne neked :D csináltál már questet?
  • Czdano
    deathre meg law-ra mentem volna :(..
  • Tarhonya
    Ha megnézed a honlapon a subscribe to members-ben, nagyon szépen leírják. :P
  • Dannyael
    Nah azért van ott chaos meg nature ha jól látom jóazkellaz!
  • Slipknot14
    Jaa biztos ahhoz van a Constuction skill:)
  • Slipknot14
    Lol komolyan tudnak építkzni a memberesek full új házakat?
  • Slipknot14
    Memberséget hogy lehet befizetni?:D
  • Slipknot14
    nem valami nagyszám rúnák :)
  • Czdano
    szeressük a wizardokat
  • Czdano
    faladorban van.ha észak felé mész amikor lnnvagy ott sok skorpio van pár king scorpion is.ott van 1 létra és feltudsz menni falador keleti részéhez ahol bank is van meg olvasztó is
  • Slipknot14
    már megtaláltam:) A bánya lejárata mellett is van egy eladó de annál alig van valami.... Ja és lusta vagyok elmenni megnézni, hogy valameikük veszi a kőszármazékokat? Mer akkor a mininget is tudnám fejleszteni meg pénzt isk eresnék. Ja és mégvamixD Van ott valahol ak özelben kőolvasztó mer én nem találtam de attól lehet:)
  • Czdano
    majd mutizok helyet ahol tudsz venni mindenfélét!
  • Slipknot14
    LOL, van 2 is már:D Az nem is rossz akkor:) Amúgy elmentem pick-et venni, nagynehezen megtaláltam az eladót azt csak sima bronze-t ad el, lol?:(:(:(...
  • Tarhonya
    3-4K ha el tudod adni
  • Slipknot14
    Hello, all gondoltam benézek ide ha már RuneScape-zek:) kemény lvl 18 vagyok XD CZ muttatta gamet és segített sokat, hát mit monjak még?:D Ja az uncut ruby sokat ér?:)
  • Cht
    Na lenézek balcsira. Kapok egy türcsit és megyek majd hétfőn leszek. Jó RS-ezést :). Egyébként 78 herb.
  • Czdano
    bleeee:D [nekem iron bar kéne]