34579
RuneScape
-
#32378 nem fogok elöfizetni -
#32377 Hát ez bolond:D Már majnem meghalt és elfutott a lámája :P Engem meg alig sebzett meg XD -
#32376 Kihívott egy láma a bányába, merm indíg elvettem a kövét, vagyis gyorsabb voltam, de én voltam ott előbb, aszonja Do you want to fight? Mostm együnk a vadonbaXD Szar Iron eq-ja van és bronze long swordXD -
#32375 Eddig ugye nem votl olyan hogy Blurite ore? :) Mer msot van, de olvasztani csak a Membersesek tudják ha kséz a The Knight's Sword questjük -
#32374 Amúgy bocsi, ho ennyit írok szinte már spamm-nak látszik:) De még új vok és sok mindent nem tudok, de megpróbálom magam rövidebbre fogni ezentúl:)
________
Cz: Te akarsz még most nyáron előfizetni(gyorsan dönts) Mer ha igen akkor együtt kéne, ho mehetnénk felfedezni az új helyeket:D Ha nem akkormegyek egyedül, de pls gyorsan válaszolj, mer még nyárra akarok, már amennyi maradt belőle, sajna:( Ui: Valamikor már megcsinálhatnánk azt a 2 személyes questet, nem hosszú és én akarok az ölő ember lenni XD -
Cht #32373 A régiekre rám is gondolhatsz aktívan játszok -
Marchus #32372 Hi Cht, rég láttalak ^^ -
Cht #32371 Grat -
Cht #32370 Hi marchus, rég látalak -
Androidus #32369 Ne csodálkozz. Ilyenkor mindenki egyszerre tölti az update-et, persze, hogy nagyobb a terhelés. Holnapra megjavul majd. -
#32368 köcsög System Update óta laggol az egész játék! -
#32367 Argh System update:) -
#32366 :'( pedig el is mentem arra a szigetre azt csak egy rakás mind talisman white, black és yellow bead-ot szereztem. Amúgy mien szineket lehet keverni a játékba?:D Narancssárga és zöld-ön kívül:) -
Dannyael #32365 a pirosokat is -
Dannyael #32364 úgy tudom, hogy az impek küldetéstől függetlenül osztják a bead-eket -
#32363 áááá lvl 34-en nem hinném és a 2 ghost is csak 19-es volt. Szal nem tom. Amúgy van valakinek eladó red bead-ja? Leöltem már Imp-ek százát és mindíg csak sárga, fekete, fehér:'( Vagy az lehet a baj hogy még nem beszéltem a wizard tower-ba a küldetésadóval? -
#32362 nem adott anyi xp-t hogy 2 szintet lépjél? -
#32361 És történ valami bug :) Mielőtt bementem volna lvl 34-es voltam aztán megöltem a vampot+2ghostot és lvl 36-os lettem. Szal 3 lényt öltem 2 lvl-t léptem?:D Érdekes, vagy csak a quest miatt? -
#32360 izééé a vamp összesen 3-mat sebzett rajtam XD(Gondolom azér mer nálam volt a garlic ami meggyengíti) -
#32359 onnan ki lehet jutni a ház keleti-északi részén van egy ajtó amin kijuthatsz -
#32358 jah most nézem már kész lol sry :D -
#32357 faladortol délre..délnyugatra..(vmapire slayer questet nem ajánlanám max vmi magas szintü kajával most nem káposztával :DDDDDD) -
#32356 hmm, onion-t honan lehet szerezni?:) -
#32355 Ehh, hátsóajtó is ovlt:D -
#32354 Kész a quest de bent ragadtam Draynor Manor-ba XD Gondolom az emeleten lévő izével kell majd kiteleportálni, de el van törve:/ Megszereztem az olajos kannát is, de nem tom mit kéne csinálni(Az ajtó nem nyilik belülről) :'( -
#32353 Hmmm a Vampire Slyer questet csinálnám, de elmentem az utasítás szerint a kocsmába, de nincs itt sehol Dr.Harlow -
#32352 xD, tegnap én is egy iet röhögtem, egy lvl 22-es csávón aki egy lvl 2-es Man-t gyakott és a Man csomószor vissza sebzett ő meg alig tutta sebezni(ien 1-2-t ket adott XD) -
#32351 nah ez lol volt lvl 10es csávoka probál highwayman-t gyakni (lvl 5) és elkezd futni én lecsapoma highwayment 1 ütésre (5 hpja maradt) és a csávoka barátja mondja: Ok we can go now i killed it. na mondom lol..:) -
#32350 nekem meg 52es fishing :) -
#32349 Woot 90 cooking :) -
#32348 aham meg amelyikbe leather boots van.ha végig járod varrock összes házát az emeleten marha sok láda van amelyikbe gp meg ilyen kis aproság van. -
#32347 mennyi egy full mith? -
#32346 tx:), amúgy vannak még ien ládanyitogatós helyek ahonnan pénzt lehet szerezni?:D -
#32345 gratta ittis ;p -
#32344 nem hosszú egyáltalán, Varrock-os az egész max 20 perc. Letoltam egyedül a Stronghold of Secret izéét:D
10k volt az ösz pénz + 1 boot:D -
#32343 shiled of arraw: igen segithetek nekem sincs meg de akkor mondd mikor mer az kicsit hosszu és aszem vmi lényt is kikell nyirni..na mindegy megnézem rshunon. -
#32342 nah ma elkezdek questelgetni:D Cz majd segítesz a 2 személyes questnél?(Az a .... of Shiled avgy iesmi) -
Androidus #32341 Én 300-ért veszem darabját, annyira semmire se jónak tartom :) -
Cat 02 #32340 nature sztem semmire sem jó :) igaz darabja 200 vagy mennyi :) szal mikor eladtam 150 et ... xD -
#32339 okoK :D